בקשר לדבר שאמרתי על המנהיג, זה לא פתרון שהצעתי אלא ציון עובדה. סליחה על הבלבול. הערתי שבמשחקים הקודמים היה אחד שעשה את רוב הרעש, והנושאים לדיון נקבעו סביבו. לא אומר אם זה עזר לעיירה או הזיק, אבל זה בהחלט דחף את הדיון.
אשמח אם תסביר את עצמך כי כמו שכבר אמרתי הודעות פרווה פוגעות בעיירה(יוצרות עודף מידע שמקשה על אנשי העיירה למצוא מידע רלוונטי) ועוזרות למאפיונרים (מאפשרות לא להיות לורקרים ולא לא לעזור בעיירה באותו הזמן)אני באמת לא מבין.
אתם מתקטננים אם בנאדם הגיב הודעות עם תוכן?
לפני כל כתיבת הודעה כל משתמש צריך לשאול את עצמו אם הוא כתב תוכן מספיק תוסס?
זה שאנשים מגיבים לעניין וכותבים את דעתם זה מספיק לדעתי, ההתקטננות הזאת מגעילה אותי. אז בשביל שגאלאן יסיר את החשד מעליו (שלא ברור לי למה הוא קיים בכלל), הוא צריך לעבור בכל העץ ולחפש את ההודעות עם תוכן שלו? דבר שנסטרול יכל היה לעשות בעצמו, לפני שהוא האשים אותו בכך.
אין לי בעיה אם תגידו את זה כשתסתכלו ברמת המאקרו של המשחק, עוד עשרה ימים (אמיתיים) נגיד, מי מגיב תגובות נמרחות שלא אומרות כלום ומי כותב את דעתו בצורה מפורטת ותומך/מאשים אנשים. אם להגיד את האמת, לא היה פה אישיו מעניין אחד מאז שהמאפייה התחילה ואני ממש לא מתפלא שהדיונים הם פרווה ברובם.
הטייגר היה לורקר... ומאפיונר. אני די מעוניין בקשר הפוטנציאלי בין הלורקריות במשחק הקודם ללורקריות כרגע. אני לא אומר שזו שיטה, אבל אני רוצה לדעת מה יש להטייגר (לא להתבלבל עם טייגר, שהוא לורקר עוד יותר גדול אבל לא היה מאפיונר במשחק הקודם, לא שזה מוריד חשד ממנו) להגיד על הצירוף מקרים הזה. המשחק התחיל בשני ביולי, והוא לא הגיב הרבה. חיפשת משהו לדבר עליו? קיבלת.dragonian אמר/ה:אני שומר שבת.
טייגר היה לורקר במשחק הקודם.
אבל אני חושב שהדיון על לורקריזם באמת לא רלבנטי.
ושאני מקשקש מדי.
yarinarc אמר/ה:בוקר טוב גם לך, אחרי כמה וכמה עמודים.dragonian אמר/ה:אממ אני תמיד בעד ציד לורקרים.
yarinarc אמר/ה:וכן, אני מודע לעובדה שסול אמר את זה לפניי. אני איתו בקטע הזה. מילא דרגוניין היה אומר קצת, משקיע, נותן תירוץ טוב ("הכלב אכל לי את המחשב", "שירות בטחון סודי החרים לי את הלפטופ", "הגבינה הזיזה את העכבר שלי", דברים שקורים ביום יום), אז לא הייתי אומר כלום. ה"אממ" הזה נשמע לי במקרה הטוב כמו עוד בחור מנומנם ובמקרה הרע כמו מאפיונר בפוטנציה.
ובוקר טוב גם לירין ולטומאץ'!2MUCH אמר/ה:למה?dragonian אמר/ה:אממ אני תמיד בעד ציד לורקרים.
darkmo10 אמר/ה:מצד אחד, זה רע לעיירה. מצד שני, במשחק הקודם הוא אמר את אותו הדבר והיה אזרח, וכולנו הסכמנו בסוף המשחק שבמשחק הבא lynch allllllllllllllllllllll lurkers...dragonian אמר/ה:אממ אני תמיד בעד ציד לורקרים.
כן, בדקתי משחקים קודמים, תהרגו אותי.
גנדלף - אם מישהו מתלרקר הוא צריך להגיב, גם אם אין לו משהו הכי מבריק להגיד.
מספרתי באדום (מקווה שלא יהיו תקלות) לנוחיותכם.Gandalf אמר/ה:וואו, העץ צמח באיזה 7 עמודים.
1)מסכים עם גאלאן שדיון לצורך דיון לא נותן לעיירה מידע אלא תגובות סתמיות. אל תתחילו דיון כי אתם רוצים להתחיל דיון - תתחילו דיון כי יש לכם משהו משמעותי לומר/לחקור/לחשוד על מישהו.
2)התכנית שמרתוס הציע וכמו שאמרו כבר לפניי נקראת 'תכנית ססק'. תוכנית גאונית אבל לא יעילה כל עוד יש למאפיה חסם תפקידים, ואני יוצא מנקודת הנחה שיש כזה במאפיה כמו זאת שהיא יחסית גדולה. אם איכשהוא אנחנו מחסלים את חסם התפקידים אני מציע שזו הטקטיקה שנלך עליה.
3)ציד לורקרים הוא רעיון רע באופן כללי. למרות שאם אין שום בררה אחרת זו יכולה להיות הטקטיקה שלנו. כמובן שאם יש אלטרנטיבה אז עדיף להימנע ממנה.
4)הופס, בוקר טוב דרגוניין. רוצה לספר לנו למה פתאום אתה קופץ להגן על נקסטורל אחרי ש17 עמודים לא אמרת כלום בעצם? או ''אמממ אני תמיד בעד ציד לורקרים''?dragonian אמר/ה:נקסטורל לא שיקר.
אתה קראת לזה שקר.
הוא הגדיר את ההודעות שלך כחסרות תוכן, כנראה בגלל שלא הובלת חשד.
זה לא נקרא שקר לדעתי.
ובכ"מ, הנה... לתגובה כזאת חיכיתי ממך.
ולגבי למה אני בכ"ז מסכים עם מרתוס, היא שכרגע כל עוד אף אחד לא נרצח אין לנו מידע או רמזים בכלל.
מה שכן, בערך 90 אחוז מהמשתתפים פה לא הגיבו הודעות 'עם תוכן', אז קצת מצחיק לי שאתם כל הזמן נתפסים על זה. כן, הגבתם קצת על דעתכם בעד/נגד ציד לורקרים או כתבתם משהו בסגנון של 'בואו נתדיין' אבל בתכלס כל ההודעות שלכם ריקות מתוכן.
1) ואם למישהו אין מה לומר? ואם למישהו אין מה לומר במשך יומיים? לפעמים הודעות פרווה או העלאת דברים שאינם דווקא הכי משמעותיים בעולם היא הדרך היחידה להשתתף בדיון (לורקרים, אל תפחדו משחקנים ותיקים. תגיבו, תגיבו, תגיבו. אני שחקן ותיק ואני אמרתי גם במשחק הזה כמה דברים שלא היו בשיא החשיבות, ותאמינו לי - זה לא כיף אם אתם לא מדברים. תרשו לעצמכם להגיב, ותעשו לעצמכם ולכולנו טובה ותגיבו)
2) למה לחזור על זה שוב? זו לא פעם ראשונה, לא שנייה ואני די בטוח שגם לא שלישית שאני קורא שוב מה זה "תכנית ססק" באותה מאפיה, רק בשביל שיגידו שוב שהיא לא יעילה כל עוד יש חסם תפקידים.
3) מסכים חלקית. ציד לורקרים היא טקטיקה רעה לעיירה, אבל יכולה להיות טובה למשחק - המשחק הקודם נהרס כי עשו לינץ' רק על שחקנים מגיבים (וכן, זו החוויה שלי מהמאפיה של קינג)
4) גם במשחק הקודם הוא הציע כל הזמן לצוד לורקרים, ומזכיר שהוא היה אזרח. למרות זאת, במשחק הקודם בד"כ הוא הגיב את זה בדרך אגב כמו "מלבד זאת אני סבור שיש להרוס את קרתגו" שמתלווה לכל נאום, וכאן הוא אומר את זה בנפרד. זה מעניין.
כמובן שהגבת, אבל לא אמרת שום דבר בעל תוכן ממשי. אם אני זוכר נכון בעמודים הראשונים עסקת בהצבעות הרנדומליות, לאחר מכן היה לך איזה הודעה וחצי לגאלאן בניסוח של 'טוב אז תגיד לנו מה לעשות?' שהיא רחוקה מחיובית במאפיה, ולאחריה כמובן ה'אממ אני תמיד בעד ציד לורקרים'. אני יותר מאשמח לצטט לך אם תרצה.dragonian אמר/ה:אשמח שמישהו יצטט את ה17 עמודים שלא הגבתי!!
ב׳סיימנו׳ הכוונה היא ׳נקסטורל התחמק בצורה זולה מלענות לי, אבל אני היחיד שאכפת לו מהדיון אז הוא נגמר בעל כורחו׳.nextorl אמר/ה:אני חושב שדי סיימנו עם הוויכוח שלי ושל גאלאן. הסברתי את עצמי כמה פעמים.
אם עדיין לא מובן למה "התעלמתי" מהציטוט של ההודעות החשובות של גאלאן, זה כי הציטוט היה די לא ברור ולא מובן איפה כל הודעה מתחילה וכו'. לאחר שהגבתי את התגובה שהתעלמה מהציטוט הסתכלתי שוב על העץ וראיתי שגאלאן צדק.
גאלאן אמר/ה:ניסיתי להראות את הבעייתיות של להגיד "לפי מה שאני זוכר", ולמה פשוט אי אפשר להשתמש בזה בתור תירוץ ללהגיד מה שבא לך. כנ"ל כל שאר ההסתייגויות ("אני לא חושד בו אבל אולי מישהו אחר יחשוד" וכו' וכו')
מה?גאלאן אמר/ה:אגב, אם אני זוכר נכון דארק סית' בטעות אמר שהוא מאפיונר בחלק מוקדם יותר של העץ. לדעתי זה מאוד מחשיד, אני שוקל להצביע לו.
...
(ולפני שמתחכם יקפוץ, כן אני מקצין את הדוגמה, אחרת מישהו יגיד שזה תקין. אני משתמש בהקצנה בשביל להראות איך הלא-קיצוני הוא פגום)