התבלבלתי לחלוטין- קינג עבר ממני לטייגר ועמית, ואז הוא חבר עם טייגר להרוג את עמית, ששנייה לפני הוא כתב הודעה נגד טייגר, WTF?! לא הבנתי למה התכוונת בהודעה האחרונה שלך עמית
אתה באמת מצפה שאני אגיב לזה? מה אכפת לי מה אתה חושב?amitf0123 אמר/ה:דבר ראשון-
לטענתך, זה לא אומר שזה נכון.
1. במשחק הקודם שיחקתי לראשונה מאפיונר. אפילו לא הגעתי ללילה הראשון. האמנתי שכל אחד יוכל להצביע לשחקן אחר וככה מישהו ימות על בטוח. על זה התוכנית שלי התבססה כל הזמן. לא ידעתי שיש מגבלת בחירה של אדם אחד בכל לילה. לא יכולתי לדעת. גם לא שאלתי, כי לא חשבתי שיש מגבלה כזו. ברוח הזו הגבתי להמצאת המאה של טייגר - חשבתי שהוא טועה כי כל מאפיונר מצביע לאדם אחר, ובסוף אדם אחד נהרג.amitf0123 אמר/ה:דבר שני-
אספתי מספיק תיאוריות שאתה מאפיונר, מכמה סיבות:
1. מאפיה קודמת השתמשת באי ידיעה של החוקים כדי לקבל יתרון על העיירה, מקודם אמרת(למרות שאתה שחקן מאפיה מנוסה ולמרות ששיחקת מאפיונר) שהמאפיונרים בוחרים בנפרד את מי הם הורגים, ומגלגלים קובייה כדי לראות מי נרצח, אנחנו יודעים שזה לא נכון, ולדעתי ניסת לייצר בלבול בעזרת השאלה.
2. כמו דארקמו, אתה מציין יותר מדי את האמירה, "אתה מאפיונר", במקום להגיד שאתה חושד במישהו, בשבילך הוא מאפיונר אוטומטית.
3. אתה מנצל את בעיית המספרים שהוזכרה מקודם על ידי נקסטורל(נראה לי), זה אומר שאם אנחנו לא תופסים מאפיונר היום, המאפיונרים ניצחו, ניצלת את זה שאמרת, "תהרגו אותו, אם הוא לא מאפיונר, אז תהרגו אותי, בטוח תמצאו מאפיונר".
רק כדי שאני לא אעשה טעות נוספת כמו שעשיתי עם דארק סית' ואצביע לשחקן גרוע במקום למאפיונר גרוע, אני לא מצביע לך עכשיו.amitf0123 אמר/ה:מצביע קינג
אתה אולי פיקח, אבל לא כל כך חכם. שניכם מאפיונרים. סבירות גבוהה שטייגר הוא החסם [התנהגות ממלכתית יותר. בא ביחד עם התפקיד. תשאלו את כל המנהלים החדשים מה הצבע הירוק עשה להם], ואתה המאפיונר הפשוט. לשניכם אין טיעונים אחד נגד השני [אני לא מחשיב את ההצבעה המגוחכת של טייגר], סדר ההגבה שלכם מוזר, עלייך כבר כתבתי את הבעיות שיש לי, ולטייגר שמתי לב במקרה.amitf0123 אמר/ה:ועוד משהו ששכחתי, מה קרה שפתאום החלטת להתחבר עם טייגר ולהרוג אותי, מה גרם לך לעשות את זה?
נשברת. רק שעכשיו צריכים לראות איך אתה מתנהג מול עמית וטייגר.העוג הברברי אמר/ה:התבלבלתי לחלוטין- קינג עבר ממני לטייגר ועמית, ואז הוא חבר עם טייגר להרוג את עמית, ששנייה לפני הוא כתב הודעה נגד טייגר, WTF?! לא הבנתי למה התכוונת בהודעה האחרונה שלך עמית
ממש אבל ממש לא אכפת לי מה אתה רוצה. לך להודעות קודמות שלי, מצידי תעבור על כל העץ פעמיים [אפילו יותר קל עם פונקציית החיפוש בפורום]. אני לא חייב לך כלום. ואם זה מפריע לך, אתה מוזמן להצביע לי.King Revange אמר/ה:אה, מעולה. עכשיו תן לי את רשימת הנימוקים שלך. אני לא רוצה לראות קישורים או ציטוטים. אני רוצה הודעה חדשה ונקייה.
https://www.pundak.co.il/forums/threads/33079/post-574653
https://www.pundak.co.il/forums/posts/33079
אלה, אגב, הם לא נימוקים.
לא יצא לי לראות בכל האשכול תגובה אחת עם חשדות מצד מעמית או מגאלאן.בדיוק. הוא היה היחיד שחשד בך. ולכן הוא [טומאץ'] נהרג. כנ"ל לגבי עמית וגאלאן.
אני לא. אתה יכול להגיד שאני מיתמם, לא אכפת לי.סיבות לא מספיק טובות. כל אחד יודע שמאפיונרים יודעים אחד על השני ביום הראשון
משהו אמר שאני נוב, והסכמתי על כך. המשכתי אותו - כן אני נוב, ובגלל זה אני שואל שאלות כאלה. שיטות הניתוח שלך פשוט שגויות.נוב לא קורא לעצמו נוב. "שחקן חדש". "מאפיה ראשונה שלי". אבל לא "נוב". זו מילה שהיא אפילו מעליבה. הניסיון לשייך את עצמך לקבוצת הנובים מעידה על ניסיון לגמד את הקומה שלך.
כל כך הרבה שאלות = 2 שאלות. המתמטיקה של קינג.אני לא זוכר שמישהו שאל כל כך הרבה שאלות נובים בצורה הזו.
כשאנשים סופרים הודעות, זאת דווקא נראית לי דרך מצוינת.והדרך שלך לתקן את התדמית הלורקרית באמצעות שאלות חסרות תועלת היא פשוט מאוד בולשיט אחד גדול.
כמה פעמים אני צריך להגיד לך שאני לא חושב שאתה מאפיונר. באמת אתה קורא את ההודעות שלי בכלל?"לא נכון, בעזרתן חשבתי על התאוריה הגאונית שאתה מאפיונר!"
אתה מוזמן לפנות לעמית ולשאול אותו למה הוא לא השיב לדברי. אין לי מושג. אתה מאשים אותי על זה שהוא לא הגיב לי?למה לעאזאזל עמית לא התגונן כשהצבעת לו? ואם התגונן, למה לא השבת לו? למה לא ראינו תכתובת משמעותית? למה אני לא זוכר שום נימוק שלך ושום נימוק של עמית שהוא מעבר ל"לא נכון"?] התנגדת, ואז הסכמתי. רק ששכחתי לגמרי שבנית מגדל בן 3 קומות באוויר.
- אין לי מושג איך הגעת לזה שאני חושד בגאלאן.כשאתה תוקף מישהו, זו טעות רצינית לעצור רגע ולשאול מישהו אחר למה הוא תוקף אותו. זה כמו ששאלתי את עוג למה הוא תקף את דארק סית'. או שאתה חושד שהוא מאפיונר, או שאתה מאפיונר. ואם אתה חושד שהוא מאפיונר, אופי השאלה שלך צריך להיראות ברור. גם לא ממש הבהרת שאתה חושד בגאלאן, עד שהיה מאוחר מדי. אני עשיתי את זה תוך חצי עמוד. אז כנראה שאופציה א' לא נכונה. זרקת עליו אבנים, ופתאום נעמדת והסתכלת עליו. "למה אנחנו זורקים עליו אבנים?". אלא שהאבנים הן טיעון מנומק, ומה שעשית סתר את העובדות. או שהאבנים אינן מנומקות כלל ועיקר - וזה מעמיד אותך במצב גרוע עוד יותר.
ויש ה-מ-ו-ן מה להגיב עליה, כולל הצבעה שלי וכו'. אבל אין זמן. אז כשאין זמן, כולם יורים בכולם וזה לא באמת משחק שדורש מחשבה. הוא דורש שחקנים טובים מאוד ושחקנים גרועים מאוד.דינרבלו אמר/ה:לי אין מה להגיב.