• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה זומבית - עץ משחק (ניצחון למאפיה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
או! תודה על הדעה המנומקת דינרבלו! בינתיים עם הדעות הלא מנומקות האלו אתה מתחיל להיראות כמו מאפיונר

ובכול מקרה, אני רוצה ששאר השחקנים יגיבו על הטיעונים של קינג שהוא נתן להם לפני שהוא מת, כמו שאני עשיתי עם הטיעונים של דארק סית'

אני ממליץ לך כבר לעבור על כל העץ.
אוקיי, בוא נחשוב ביחד, למה המאפיונרים רצחו את: גאלאן, טו מאץ', ונקסטורל.
גאלאן הוביל דיון, הוא הגיב הכי הרבה, והוא היה שחקן מאפיה וותיק, סיכון מיידי לכל מאפיונר.
טו מאץ', בעיקר פנה לנושא הלורקרים, והגיב כמה תגובות נגד טייגר, אם המאפיונרים הם א. לורקרים, ב. טייגר, ג. שניהם, אז המאפיונרים נכנסים לסיכון.
נקסטורל, כתב את בעיית הימים(שאם לא נתפוס היום מאפיונר המשחק נגמר), פתח דיון נגד הפייטן(לא משהו שבאמת עזר), והגיב מדי פעם, היה חשוד של קינג, נראה כמטרה נייטרלית, שאין לה סיבת רצח(או שיש?).

בקשר לתגובה של עוג אם כל המאפיונרים היו מחוברים הם היו מצביעים ברגע זה.
אבל 2 לא אלדרין וtiger אז אחד מהם כנראה מאפיונר.
אם טייגר או אלדרין יתחברו ואף אחד מהם לא יצביע מזה אומר? שעמית מאפיונר כי הם לא ירצו להצביע לו.

אז אחד מהם על בטוח מאפיונר

תיקון בדברים הקטנים

בקשר לתגובה של עוג אם כל המאפיונרים היו מחוברים באותו הרגע הם היו מצביעים ברגע זה.
אבל 2 לא אלדרין וtiger אז אחד מהם כנראה מאפיונר.
אם טייגר או אלדרין יתחברו באותו הזמן עם כל שאר האזרחים ואף אחד מהם לא יצביע מזה אומר? שעמית מאפיונר כי הם לא ירצו להצביע לו.

אז אחד מהם על בטוח מאפיונר

או שדינרבלו מאפיונר, כמו שציינתי, או ששניהם כן המאפיונרים, הם יצביעו לי, ואז המאפיה ניצחה, או שדינרבלו מאפיונר, הם לא יצביעו לי, זה יגרום לכם לחשוב שאני מאפיונר, תצביעו לי, תגלו שאני לא מאפיונר, והעיירה תפסיד.

amitf0123 אמר/ה:
או שדינרבלו מאפיונר, כמו שציינתי, או ששניהם כן המאפיונרים, הם יצביעו לי, ואז המאפיה ניצחה, או שדינרבלו מאפיונר, הם לא יצביעו לי, זה יגרום לכם לחשוב שאני מאפיונר, תצביעו לי, תגלו שאני לא מאפיונר, והעיירה תפסיד.

לא שמתי לב לתגובה אבל זה הופך את כל ההשארה שלי לחסרת תועלת.
אבל אין לי בכלל חשדות כלפי דינרבלו בינתיים.

כן אבל לך יש את האחוז הכי גדול אז עדיף להמר על הסיכוי הכי גדול.

לא התכוונתי להמר אמרתי שהיה לך 50% אחוז שאתה מאפיונר.
באחת התגובות שלי אמרתי שעדיף להמר הכוונה היית שעדיף להמר בינתיים( לא להצביא לך) שאתה הוא המאפיונר ולתחקר אותך.

אה, אז אם אתה רוצה לתחקר אותי כדאי שתתחיל.
לדינרבלו לא יכולה להיות התנהגות חשודה, כי הוא לא הגיב, הוא לא השתתף בדיונים, אז אתה צריך לגרום לו להגיב כדי לראות את ההתנהגות שלו.
אלדרין, שאתה מתחבר תכתוב בבקשה את החשדות שלך.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה