• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה זומבית - עץ משחק (ניצחון למאפיה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אלדרין,אלדרין.
מה זה משנה הפנת את זה באופן כללי אז יענו על זה באופן כללי בן אדם.
אני לא שקרן להיות לורקר זה להיות טייגר שכבר יומים לפחות לא מיב אני לעומת זאת מגיב לפחות פעם ביום אז תסתום את הפה.
אז מה אתה רוצה שאני אעשה אשב בצעד ואגיד:"אני מאפיונר אני מאפיונר?ואפילו שאני איש עיירה?! כאילו התירוץ שלך הוא שאתה חדש אבל זה כבר טימטום מלא.
ואני אל סוחף ללינץ אני מביע עמדה.
אלדרין אלדרין לחוץ רוצה לסיים את אכילת המוחות אז תודות לך לעמית ולדראקמו שהפללתם אחד את השני אנחנו ננצח אם יקשיבו לי.

לא הפניתי את זה אליך בכלל,ולא באופן כללי.
ברור שאתה לורקר. איך הגעת לתגובה ביום? אולי יום במאפיה. לא בחיים האמתיים.
תספור את ההודעות שלך ותגיד לי.
לא הבנתי מה הקשר לתירוץ שלי עכשיו?!
שוב,מה הטענות שלך כלפי?במקום להגיד כמו מפגר את זה:
אלדרין אלדרין לחוץ רוצה לסיים את אכילת המוחות אז תודות לך לעמית ולדראקמו שהפללתם אחד את השני אנחנו ננצח אם יקשיבו לי.
תגיד למה.

דינרבלו, אתה נראה לי כרגע מאפיונר, למה? כי אתה לא מגיב לי ומגיב למתמודד חדש- אלדרין, מאשים אותו, למה אתה לא מגיב לי גם שאני מעיר על זה? כי אני יודע להתנסח יותר טוב מאלדרין? כי אתה רוצה לתקוף את החלש ולהוריד אותו כדי לסיים את המאפיה מהר? וגם הקללות שהורסות את המשחק הטוב שהיה כאן עד עכשיו (מופנה גם לאלדרין). המאפיה הזאת כבר מתה, ודדליין נראה נחוץ- כי הדיון הפסיק להתקדם לאן שהוא מעבר לחילופי העלבות של "אתה מאפיונר! אתה מאפיונר!"

מצביע דינרבלו, עם כול הסיכון שבעניין, אני מעדיף להסתכן ולסיים מאפיה כיפית וקצרה מאשר להמשיך לשחק במאפיה מתה וארוכה

מסכים עם עוג, באמת אין כבר כוח למאפיה הזאת, לדעתי טייגר והפייטן הם המאפיונרים, אבלל באמת שאין לי כבר כוח לנסות לגלות אם אני צודק או טועה, אני פשוט הצביע למי שאני הכי חושד בו וזהו.
מצביע הפייטן

amitf0123 אמר/ה:
מסכים עם עוג, באמת אין כבר כוח למאפיה הזאת, לדעתי טייגר והפייטן הם המאפיונרים, אבלל באמת שאין לי כבר כוח לנסות לגלות אם אני צודק או טועה, אני פשוט הצביע למי שאני הכי חושד בו וזהו.
מצביע הפייטן
על סמך מה אתה חושב שאני מאפיונר?

amitf0123 אמר/ה:
אתה מצביע לי כבר שלושה ימים, והטיעון שלך זה שאני קשור איכשהוא להודעה של דארקמו שנמחקה על ידי רוי(הוא ביקש מגאלאן), שקינג הציע לך לשלב כוחות אליי, הסכמת בלי שום היסוס.
ההודעה נמחקה גם ע"י דארקמו. וכבר דיברנו על זה, וכבר rui בעצמו הסביר לך על זה.
- הציע לי לשלב כוחות נגדך? הוא זה שהיה צריך להשתלב איתי, כי אני באותו זמן הצבעתי נגדך והוא לא.

לינץ'. למתים מותרת הודעה אחת בסגנון, "שיט. יאללה עיר/מאפיה!" אבל זהו. בלי חשדות, הערות, עצות והדרכות. למות בשקט.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עמית נסקל באבנים עוד לפני שפתח את פיו. כמה שיניים נשברו בדרך.
הוא נפל, קורבן לחיוך המשוגע של עוג...

ובלילה, נרצח הפייטן (ע"פ הקובייה בסקייפ). בבוקר התעוררו דינרבלו וטייגר עם פרצופים חולים, מחייכים לפניהם.
פרצופים מתים של זומבים.

ובסוף, לאחר שכולם נרצחו, צחק בשקט ממציא התוכנית, הגאון המרושע, הלורד של כל האפלה...
ארנב חמוד.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עמית הוצא להורג בלינץ'! הוא היה תושב עיירה.
הפייטן מסולאס נרצח! הוא היה תושב עיירה.

המאפיה ניצחה! עוג ואלדרין היו המאפיונרים הנותרים, ועוג היה הזומבי הסנדק.

כולם יכולים להגיב באופן חופשי, גם המתים!

רשימת תפקידים:

amitf0123 (עמית), תושב עיירה.
גאלאן, מפקד המשטרה.
King Revange (קינג), תושב עיירה.
הפייטן מסולאס (הפייטן), תושב עיירה.
Dark Sith (דארק),תושב עיירה.
אלדרין, זומבי (ניצח! :clap: )
העוג הברברי (עוג), זומבי סנדק (ניצח! :clap: )
דינרבלו, תושב עיירה.
2MUCH (טומאץ'), חובש.
דארקמו, זומבי (ניצח! :clap: )
נקסטורל, תושב עיירה.
tiger (טייגר), תושב עיירה.

מהלך הלילות:

לילה ראשון -

גאלאן חוקר את קינג, מגלה שהוא בסדר.
טומאץ' מגן על קינג.
עוג ואלדרין מחליטים לחסום את עמית ולחסל את גאלאן.

לילה שני -

דארק סית' מוצא להורג בלינץ'.
טומאץ' מגן על עוג.
עוג ואלדרין מחליטים לחסום את קינג ולחסל את טומאץ'.

שאר הלילות די ברורים, בהתחשב בזה שהיה שם רק רצח.

אז לסיכום:

- 2 מהמאפיונרים היו לורקרים... LOL, אני לא מאמין שכל פעם כמעט כל העיירה נופלת בזה.

- לא עוד מאפיה בפסח, יש זמן רק בחופש הגדול. אני אפתח אחת שם, ואני מקווה לראות אתכם שם.

- היה לנו פה משחק טוב (שנהרס בגלל דדליינים שבאו בגלל חוסר בזמן) עם שחקנים טובים. ציפיתי מהחדשים לפחות, אבל הם התרגלו מהר מאוד לאווירת המאפיה ולתפקידם ושיחקו יפה מאוד. כל הכבוד.

- ברכותי החמות למנצחים, עוג, אלדרין ודארקמו.

- כהערת צד: אלדרין בחר לחסל את כל בעלי התפקידים. תלונות, קללות והערות "Ya lucky basterd" אליו :P

rui

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה