השלושה שהכי חשודים אצלי הם עמית, נקסטורל ועוג. עוג, כי הוא המגיב הכי פעיל שנשאר כאן חוץ ממני. נקסטורל - מזבל בהודעות.
מזבל בהודעות? אתה מתכוון לומר לי שכיוון שאין הרבה מה לומר אחרי שכולם אומרים הכל אני "מזבל" כמו שאתה קורא לזה?
5. נקסטורל רביעי, עם סיבה לא פחות קוף-אחרי-בן-אדם. "אם כבר דדליין, אז לבחור את הכי חשוד". מי אמר שהוא הכי חשוד? גם אם זה כתוב בחוקים, למה לזרום עם זה ולדפוק את העיירה? הסיבות שלו שוב מבוססות על מספר דברים מצומצם שכתבתי, ועל סיבה אחת בעיקר ["אני אני מאפיונר"].
אני אמרתי שהכי חשוד, בשבילי, אם יש לי חשדות על מישהו ויש דדליין אני אצביע אליו. וצדקתי לא? אין מה לעשות שאתם מוצאים את כל הסיבות ומשאירים אותי בלי מילים, זו אשמתי שאתם מוצאים חשדות שגורמים לי לחשוד גם? יש לי רצון חלש? אני הולך עם העדר? ככה זה?
7. דארקמו מצביע, בטעות או שלא בטעות, על ה
קשר שכביכול קיים בין עוג לנקסטורל. עמית מצדיק את הקשר בין עוג לנקסטורל ["מה הבעיה שא' מגן על ב'?"]. נקסטורל מודה לעמית ומבטיח תגובה רצינית על הבוקר. התגובה פשוט לא רלוונטית - דארקמו עף, כבר הוכח שהוא מאפיונר. "למה כתבת את זה?". "בשביל כל מי שחשבו כמוהו". מי חושב כמו מאפיונר, או לפחות ממשיך לחשוב כמו שחקן שהתגלה שהוא מאפיונר? אף אחד.
אף אחד? באמת? אז מה עם המאפיונרים? מה עם אלה שדארקמו הצליח לשכנע? אני הייתי צריך לללכת אז אמרתי שאכתוב יותר מאוחר. כי לא יכולתי לכתוב. ידעתי שיש דדליין אבל יש 12 אנשים ולכל אחד חשדות משלו, אבל רוב החשדות משותפים לקבוצות אנשים שמתאגדים יחד. אז כל מי שהיה בקבוצה של דארקמו קיבל תשובה לשאלות של מנהיגו.