• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה זומבית - עץ משחק (ניצחון למאפיה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני לא רואה טעם, הגרדום כבר ירד.
אני רק רוצה להגיד משהו אחרון- שימו לב שקינג לא מגיב, הוא כנראה צוחק מהצד.

היה שלום עיירה, מוות למאפיונרים.

קדימה, תוריד את הגרדום, אני לא אכעס, זה לא יהיה על המצפון שלך כי אני מעדיף למות כדי שקינג יתפס.

הזהרו!

אני איש עיירה דרך אגב, אבל אני לא חושב שתאמין לי גם אם אני אגיד את זה.

אני אתאר עכשיו את הדברים מנקודת המבט שלי:
קינג חיפש כל מיני נקודות חלשות יותר בהודעות שלי, כדי שהוא יוכל להפיל פצצה.
הוא חיפש את השחקנים שיש להם יותר מה להגיד (גאלאן, אז אני למרות שאני לא מבין למה. הימור שלי שאו העוג או טומאץ׳ ימותו הלילה) ומוריד אותם אחד אחד בשטתיות.
אתם נסחפתם אחריו כמו יתושים לאור והוא ניצל את המצב. אתם עושים את כל העבודה המלוכלכת והוא יושב בצד.
אני חושב שאם תחפשו תוכלו למצוא בין האנשים הראשונים שתמכו בו מאפיונר נוסף.

ככה אני רואה אתה הדברים ולמרות שזה לא ישכנע אתכם, זו היא נקודת המבט שלי.

עוג- סורי. אני לא יכול לכתוב את הטענות כי אני לא רואה אותן. אחותי על המחשב ואני כותב מהאייפוד. אם חשוב לך שאני אינה עליהן, תצטט אותן בהודעה הבאה. אם לא, תצביע לי.

אתה ביקשת את זה... לא היה חשוב לי שתענה על הטענות, היה חשוב לי שאם אתה איש עיירה (כמו שאתה טוען) תענה על הטענות שלי

כמו שאמרו כאן, זו פנייה לרגש, הרבה מההודעות שלי- סתם שתדע- נכתבו מהאייפון, כולל ההודעה מלאת הציטוטים הראשונה שלי, כך שלדעתי- זה לא תירוץ

מה שאתה עושה כאן, זו פנייה לרגש, אתה מחליט לא לענות על הטענות- ופשוט מבקש את זה, אם לא תמות, לעולם לא נדע אם אתה אומר אמת, ואם תמות עכשיו, נדע אם אולי יש משהו בדבריך או שאתה מנסה לפנות לרגש שלנו בהודעתך האחרונה. כך או כך- אם אתה לא תמות אחרי ההודעה הזאת, לא נוכל לדעת כלום.

אז בוא נקווה שאתה מאפיונר.

מצביע דארק סית'

לינץ'. למתים מותרת הודעה אחת בסגנון, "שיט. יאללה עיר/מאפיה!" אבל זהו. בלי חשדות, הערות, עצות והדרכות. למות בשקט.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
דארק סית' נתקל בצרחות מכל כיוון.
"אני לא אשם!" הוא צרח לכולם בחזרה, אך העיירה כבר התחילה לאסוף אבנים...
הוא אפילו לא ניסה לברוח.
אז הם זרקו את האבנים, ודארק סית' נפל מת ארצה. נמצא כסף אצלו, ושום מילקשייק מוח או עודף שמחזיקים זומבים.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
דארק סית' הוצא להורג בלינץ'! הוא היה תושב עיירה.
לילה, אין דיבורים עד הבוקר. כל בעלי התפקידים לשלוח לי הודעות על פעולותיהם. למאפיונרים מותר לדבר עכשיו. ללילה יש מגבלה של 48 שעות, אם כי זה אפשרי שהוא יגמר לפני זה.

רצח. למתים מותרת הודעה אחת בסגנון, "שיט. יאללה עיר/מאפיה!" אבל זהו. בלי חשדות, הערות, עצות והדרכות. למות בשקט.
הירח האיר את הלילה, אבל זו לא מאפיית אנשי זאב, אז איך הוא קשור?
"ירח נדחף..." מלמל טומאץ', שהכין את התיק שלו ללכת. הוא ראה מצידו משהו...
ארנב.
הוא התחיל לברוח, לרוץ, לצרוח, והכל בכישרוניות ובגלגולים של לפחות 16 בק20. אבל זה לא הספיק.
השניים עטו עליו. "לא! לא!" הוא צרח. "אני אתן לכם הכל! סטרואידים, תרופות, הכל!" הוא צרח, אבל זה לא עזר... הוא נפל מת.
האמבוש כבר היה מתוכנן במקום הזה, במקום אליו יברח. אחד הזומבים חייך, שוב, כשהשני ענה לו בפנים זועפות.
"אמרתי שתשתוק".

טומאץ' נרצח! הוא היה החובש.
בוקר, אפשר לחזור ליום שלישי מלא דיונים.

לעזאזל עם המזל הנאחס הזה! רוי, אתה עוזר למאפיונרים בהחבא כנקמה על כך שחיסלנו את דארקמו? :evil:

לחלק הענייני-
נותרנו 8, מתוכנו 2מאפיונרים, זאת אומרת 6 טאונים ו2 מאפיונרים.

הסיכוי שלנו לחסל מאפיונר הוא 1:4 סיכוי טוב יחסית, אבל עדיין בעיה, כי המאפיונרים עכשיו יכולים לרצוח בלי הבחנה- כולם טאונים הרי.

אם נעשה היום לינץ' על אזרח אז יהיו 4 אזרחים ו2 מאפיונרים מחר. ואז אנחנו חייבים להרוג אותם כדי שלא ינצחו.

עמיתפ - אשכרה.
מה שאני גם לא מבין,זה איך דארק סית' לא מאפיונר - היו לא טיעונים ממש מוזרים.
נו,טוב,מילא...
יש לי כבר חשוד שגם התחיל את הגל נגד דארק וגם נראה לי אחד מנוסה,שהגיוני שקלע למטרה והרג שוטר ורופא ( :( )
קינג ריוונג'
אני לגמרי לא בטוח והבעיה היא שאסור לנו לטעות. אחרת - הלך עלינו.
למישהו יש איזה שיטה לגלות מאפיונרים במצב כזה?
דחוף?!

לא! ידעתי שזה יקרה, למה אסור לחובש להגן על עצמו? לא!
אוקי, מספיק עם הרגשנות. אני רוצה להודות לכל האנשים הנפלאים שהביאו אותי עד הלום: ההורים שלי, הכלב שלי, החתולה שלי, דארקמו והחברים שלו כמובן.
אני חושב שני יודע לפי איזו תוכנית פועלים המאפיונרים עכשיו, חבל שאסור לי לתת עצות :x .

כל אחד יכול להיות זומבי, אפילו אני.סתם צוחק, אני חובש.

עבדתי עם דארק סית' באותה הדרך שעבדתי עם דארקמו - שניהם שיחקו מלוכלך, שניהם קיבלו בראש. את האמת? מגיע לשניהם על הדרך הסקאמית שבה שיחקו.

תגובות מפורטות יותר בהמשך.

Dark sith אמר/ה:
הימור שלי: קינג ועוג מאפיונרים.

אני אזרח, אין טעם להסתיר את זה כי אי אפשר לשנות הצבעה.
אתה מת, אבל עדיין, אני לא מבין את החשד הזה? אתה מגיב הודעה ואומר ״תהרגו אותי, קדימה״, ובתוכה אתה רושם מידע שאנחנו חייבים לינץ׳ כדי לגלות אם הוא נכון- חישבו מה היה קורה אם היינו מוותרים לו? לעולם לא היינו יודעים אם הוא מאפיונר שקרן או אזרח דובר אמת! אתה לא השארת לי ברירה דארק- אל תתפלא שאני הורדתי את הגרדום ותאשים אותי- כי זה הרי נדרש

למאפיונרים יש מזל מטורף, אבל אני חושב שהם פשוט הימרו על טומאץ׳ והצליחו, כנ״ל לגבי גאלאן. דבר אחר יכול להיות שבגלל שטומאץ׳ יצא כנגד הלורקרים הוא נרצח- ואחד מהמאפיונרים הוא לורקר!

מי שהובילו את הלינץ' על דארק סית' בינתיים היו ללא ספק קינג והעוג(קינג היה יותר דומיננטי בהתקפה). באיחוד שקינג תקף כמעט ללא הפסקה ולא רק זה, אלה האשים את האדם הלא נכון.זה לא אומר עכשיו ששתכם מאפיונרים יכול להיות שטעיתם,קורא, אבל אתם ללא ספק בראש הרשימה. אני מודע סית כתב טיעונים מגוחכים ביותר, אבל היו לפעמים קטעים שנראה כאילו קינג מחפש מילים כדי להאשים את סית', בכך שקינג הקצין אותם.

ולעוג אתה יודע שאתה חשוד עכשיו אז אתה מנסה להפנות את החשדות אל הלורקרים?

הפייטן מסולאס אמר/ה:
מי שהובילו את הלינץ' על דארק סית' בינתיים היו ללא ספק קינג והעוג(קינג היה יותר דומיננטי בהתקפה). באיחוד שקינג תקף כמעט ללא הפסקה ולא רק זה, אלה האשים את האדם הלא נכון.זה לא אומר עכשיו ששתכם מאפיונרים יכול להיות שטעיתם,קורא, אבל אתם ללא ספק בראש הרשימה. אני מודע סית כתב טיעונים מגוחכים ביותר, אבל היו לפעמים קטעים שנראה כאילו קינג מחפש מילים כדי להאשים את סית', בכך שקינג הקצין אותם.

ולעוג אתה יודע שאתה חשוד עכשיו אז אתה מנסה להפנות את החשדות אל הלורקרים?
הפייטן מסולאס, נכון- אני חשוד, יצאתי כנגד האדם הלא נכון בהתקפה, והוא לא טרח בהודעתו הלפני האחרונה לענות על כול הטענות שלי ולנסות להציל את עצמו ולעזור לעיירה, זו בעיה שלו שהוא שיחק ככה ובמקום לענות על הטענות שלח הודעה שבשביל להיות בטוחים בזה שהיא נכונה חייבים להרוג אותו. זו הייתה החלטה שלו. אני לא מעביר את החשד אל הלורקרים, אבל כן- הם (וגם אתה בניהם) חשודים, כי הרג שלכם לא ייתן מידע לאף צד, טומאץ' יצא בעיקר כנגד הלורקרים והמאפיונרים חיסלו אותו. יכול להיות שהמאפיונרים גאונים וגילו שהוא החובש, אבל יותר סיכוי שהם ראו בו איום שהוא יצא נגד הלורקרים- אולי יש מאפיונר בין הלורקרים?

זו השערה, סבירה, תקרא לזה הסטת חשד או איך שאתה רוצה, אבל אני לא חושב שהמאפיונרים זורקים קוביה וככה בוחרים מי ימות, אני די בטוח שהם יותר מתוחכמים מזה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה