הדרקון הכסוף
פונדקאי ותיק
טומאץ',ממתי אני לא מגיב?
אני בהחלט מגיב!
אני בהחלט מגיב!
אתה מת, אבל עדיין, אני לא מבין את החשד הזה? אתה מגיב הודעה ואומר ״תהרגו אותי, קדימה״, ובתוכה אתה רושם מידע שאנחנו חייבים לינץ׳ כדי לגלות אם הוא נכון- חישבו מה היה קורה אם היינו מוותרים לו? לעולם לא היינו יודעים אם הוא מאפיונר שקרן או אזרח דובר אמת! אתה לא השארת לי ברירה דארק- אל תתפלא שאני הורדתי את הגרדום ותאשים אותי- כי זה הרי נדרשDark sith אמר/ה:הימור שלי: קינג ועוג מאפיונרים.
אני אזרח, אין טעם להסתיר את זה כי אי אפשר לשנות הצבעה.
הפייטן מסולאס, נכון- אני חשוד, יצאתי כנגד האדם הלא נכון בהתקפה, והוא לא טרח בהודעתו הלפני האחרונה לענות על כול הטענות שלי ולנסות להציל את עצמו ולעזור לעיירה, זו בעיה שלו שהוא שיחק ככה ובמקום לענות על הטענות שלח הודעה שבשביל להיות בטוחים בזה שהיא נכונה חייבים להרוג אותו. זו הייתה החלטה שלו. אני לא מעביר את החשד אל הלורקרים, אבל כן- הם (וגם אתה בניהם) חשודים, כי הרג שלכם לא ייתן מידע לאף צד, טומאץ' יצא בעיקר כנגד הלורקרים והמאפיונרים חיסלו אותו. יכול להיות שהמאפיונרים גאונים וגילו שהוא החובש, אבל יותר סיכוי שהם ראו בו איום שהוא יצא נגד הלורקרים- אולי יש מאפיונר בין הלורקרים?הפייטן מסולאס אמר/ה:מי שהובילו את הלינץ' על דארק סית' בינתיים היו ללא ספק קינג והעוג(קינג היה יותר דומיננטי בהתקפה). באיחוד שקינג תקף כמעט ללא הפסקה ולא רק זה, אלה האשים את האדם הלא נכון.זה לא אומר עכשיו ששתכם מאפיונרים יכול להיות שטעיתם,קורא, אבל אתם ללא ספק בראש הרשימה. אני מודע סית כתב טיעונים מגוחכים ביותר, אבל היו לפעמים קטעים שנראה כאילו קינג מחפש מילים כדי להאשים את סית', בכך שקינג הקצין אותם.
ולעוג אתה יודע שאתה חשוד עכשיו אז אתה מנסה להפנות את החשדות אל הלורקרים?