• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה זומבית - עץ משחק (ניצחון למאפיה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
amitf0123 אמר/ה:
טוב, מכיוון שיש התעלמות(חוץ מדארק שהתנגד) מהתוכנית שלי, אני אגיד אותה בכל זאת.
הלילה התחיל ביום שישי, אבל היום הגיע ביום ראשון, זה אומר שאחד מבעלי התפקידים שומר שבת, שני שומרי השבת היחידים שאני יודע עליהם במאפיה הזאת זה דארק סית' ועוג, ככה שכנראה שאחד מהם מאפיונר או רופא, מכיוון שעל דארק כבר יש חשדות, ומאפיינים של מאפיונריות, מצביע דארק סית'.
2MUCH אמר/ה:
קינג רונג׳ למשל.
מעניין שעמית לא הזכיר את קינג רוונג', שגם הוא שינה טקטיקה פתאום והתחיל להיות אגרסיבי ותוקפני כמו שקינג בדרך כלל. יש לי הרגשה שהוא שיחק מאפיונר וניסה טקטיקת לורקריזם פשוטה אבל בגלל שהוא מתנהג בדרך כלל אחרת הוא שינה כיוון.

קינג למה שינת טקטיקה באמת?

דארק סית' ההגנה שלך ילדותית ומקרטעת, וכל מה שהיא עושה זה להגביר את החשדות עליך. ניסיון מאפיונרי לתת למאפיונר השני לפעול בשקט (פחות הגיוני) או פשוט מאפיונר מקרטע? אף על פי שקינג ענה לתגובות שלך אתה עדיין לא עונה כמו שצריך, מה הקטע?

עמית הבעיה בתוכנית שלך היא שיכול להיות שיש עוד שומרי שבת שאנחנו לא יודעים עליהם בבירור. ויכול מאוד להיות שפשוט המאפיונר לא היה יכול להגיב במהלך שבת בגלל טיול, משפחה, או משהו אחר.

עמית, נקודה יפה, אבל יש הרבה סיכויים שפשוט רוי לא התחבר עד הצהריים או שיש בעל תפקיד אחר שאנחנו לא יודעים עליו ששומר שבת

לדוגמא-
דינרבלו אמר/ה:
טומאץ
שניייה זה שאני חוגג פסח בלי מחשב ואני בעומס זה אומר שאני לורקר?
אז יכול להיות אפילו שהוא אחד מהמאפיונרים, זה בדיוק מציג את הבעיה בתוכנית שלך- יש כאן לורקרים, ואנחנו לא יכולים לדעת אם מישהו לא שלח הודעה פשוט כי הוא שומר שבת או בגלל שהוא לורקר והתחבר רק אז

כל הכבוד לכם! כולכם יודעים ללכת אחרי קינג בעיניים עצומות!

עוג

אני לא מאשים את קינג בכלום. קינג שיקר, ואני יודע שהוא אוהב להשתמש במונח הזה הרבה. הציטוט הזה לא קיים. איזה סיבה יש לו לעשות את זה?

Dark sith אמר/ה:
אלדרין אמר/ה:
דארק סית',
אני מסכים עם הטענות של קינג.
1. זה עדין לא נפוץ.
2. קינג הסביר את מיעוט ההודעות בהודעה דווקא די מפורטת (למרות שדווקא בזה אני עוד מפקפק בזה קצת...)
3. בדיחה טובה, רק תסתכל על החתימה שלך ואז תדבר...
4. האמת שכן.
5. המשפט הזה ממש דפוק ''אני חייב לגבש טיעון?לא ראיתי שזה כתוב בחוקים.''
לא כתוב בחוקים אבל הדבר הראשון,הבסיסי והפשוט ביותר שעושים כשמתקיפים אותך זה מגבשים טיעון נגד.
וה''אל תדאג אני מגבש'' זה התחמקות. אם אתה אזרח אתה יכול לענות על זה במהירות.אם אתה מאפיונר,אתה צריך לחשוב כמה זמן...

אלדרין
wtf? אתה עונה במקום קינג כי אתם צוות או משהו (אהם אהם)?
1. אני אתקן את עצמי, לא פניתי לרגש, אמרתי איך אני מרגיש, לא ניסיתי לשכנע אף אחד.
2. לא משנה לי. ואתה אמרת בעצמך שאתה מפקפק בזה. אני גם כתבתי תגובה למה אני מגיב יותר.
3. הסתכלתי, בוא נדבר.
4.הו לא! אתה לא תגיד לי מה כתבתי ומה לא! ילדון, יש גבול. אתה לא הבנת מה שכתבתי- בעיה שלך!
5. המשפט לא דפוק בכלל. "אל תדאג אני מגבש" זה לא התחמקות. עובדה שאני מגבש עכשיו.
6. לא הגבת על זה, למה?

אתה לא הבנת את מה שכתבתי, פשוט מאוד, הוא שיקר על ציטוט. הוא ציטט אותו בעצמו ובנה אותו ככה כמו שהוא ירצה.
0. זו ההאשמה הכי מפגרת שהייתה כאן, אפילו יותר מזאת של דארקמו שעמית הוא מאפיונר כי הוא נשמע חכם, בגלל שהוא באותה דעה כמוהו הוא גם מאפיונר? WTF?!
1. אני מסכים עם קינג על זה שאתה מנסה לפנות לרגש, אבל אין צורך לפתוח דיון חדש שאתה באותו הדיון עם קינג
2. הגיוני
3. כבר ציינתי שהחתימה ילדותית? כן ציינתי, ואציין שוב, ושוב, כי אם "קינג מאפיונר! קינג מאפיונר!" זה הטענה הכי טובה שלך, באמת שאין לי מה להגיד
4. הו לא! אתה לא תמציא שלא רשמת את זה!
Dark sith אמר/ה:
כי מראה שאפילו לא מזיז לך שהשוטר מת, שגאלאן מת ( סניפ סניפ).
(שזה גם מתחבר ל-1 וגם מראה איך נצמדת לגאלאן מיד אחרי שהתגלה שהוא שוטר)
5. לי זה דווקא נראה כמו התחמקות, התחמקות גרועה, כי ברגע שאמרת את זה שני אנשים קפצו ואמרו שזו התחמקות[/quote]

0. השאלה שלי הופנתה לקינג, לכן כל מה שאלרדין כתב לא תקף. הוא לא באותה דעה עם קינג, קינג יודע איך לגרום לאנשים לראות משהו שלא קיים.
1.מתי לעזאזל ניסיתי לפנות לרגש, אתם חוזרים לזה כל פעם? לא פניתי לרגש! אמרתי מה שאני מרגיש, זה לא דומה בכלל.
3.זה לא הטענה הכי טובה שלי. זה לא טענה, זה ניסוי שאני אסביר בהמשך.
4. לא רשמתי שגאלאן הוא אל, או משיח או משהו אחר. כתבתי שהוא הניעה תמשחק, ולזה אף אחד לא אמר דבר, רק שאני שקרן שסוגד לגאלאן כמו שאתם סוגדים לקינג הציטוט בא להצחיק, להזכירך קינג בעצמו רצה הומור.
5.איפה ההתחמקות? אתה לא רואה שיש לי דעה?! אני נגד קינג, אני חושב שהוא מאפיונר! מה לא ברור כאן, אתה רוצה שאני אגדיל את החתימה???

2. מחשיד ברמות, אתה משתמש בחתימה בשביל לעקוף את "אסור לערוך או למחוק הודעות"?! רק זה גורם לי לרצות לצלם בצילום מסך את החתימה שלך, שאם תעלים אותה אני אעלה חזרה אתה התמונה, אבל אם אנחנו מתעסקים בכזה ניסיון לעקוף את החוקים, אני אפילו לא רוצה להתעסק בזה. אנחנו במאפיה, לא מנצ'קין נולד או משהו, לא מנסים כאן לעקוף את החוקים, אלא מצייתים להם ברצון כדי שכולם יהנו.

העלתי את זה כדוגמה כדי להראות שאני לא מפחד מהתגובה של קינג, אלה מצפה לה, לכן אני לא אמחק את החתימה כל כך מהר.

אלרדין

אלדרין אמר/ה:
זהו. נמאס לי.
הנה,דארק סית', קינג הגיב.
בכבוד,מה הטיעוני נגד שלך?
או שאולי יש איזה תירוץ להתחמק?לא כתוב בחוקים?מחכה שעוד מישהו יגיב? :bang:
בינתיים,אני מצביע דארק סית' עד שלא תענה על כל הטענות,שלי,של קינג ושל עוג.
עמיתפ :shock: ,אני ממש לא יודע מה לחשוב עליך.
דינברלו - כן :(

קינג אכן הגיב אבל לא ענה לי על השאלה, הוא גם התחמק.
בכל מקרה, אני לא מעוניין להשאיר אתכם במתח מיותר אז הנה זה בא:

איש מאוד חכם סיפר לי פעם שכאשר אתה אומר למישהו משהו רע עליו (מאפיונר) והוא מתעצבן ומגיב בכעס, סימן שהוא יודע שזה נכון אך הוא מעוניין להסתיר את זה.
לדוגמה:
ראש הממשלה צועד בירושלים ולידו שני שומרים חמושים המנסים להרחיק מראיינים עקשנים.
בין אחת הסמטאות רץ ילד קטן וכאשר הוא רואה את ראש הממשלה הוא צועק: "ראש הממשלהההה....... קקי בתחתונים" ובורח משם.
אם ראש הממשלה יתעצבן מזה, סימן שזה מפריע לו, כי הוא חושב שיש משהו במה שהילד אמר. אם הוא לא, סימן שהוא מאמין שהוא לא קקי בתחתונים, מה שמשדר שהוא לא קקי בתחתונים.

מכיוון שקינג לא ענה לי ונמאס לי לחכות לתגובה שלו, אמרתי את זה. החתימה מפריעה לכם? אני אוריד אותה.

השלמתי כבר אם זה שאני מחוץ למשחק, אני רק רוצה שתזכרו שאחרי ה"מוות" שלי כולכם תדעו למי להפנות אצבע מאשימה.

אתם מוזמנים לצעוק "מאפיונר, מאפיונר" או "בוז", לא משנה לי.

כול הכבוד לך! שוב אתה מתחמק! מחקת משם כמה טענות, אם לא שמת לב (ואני בטוח ששמת לב, כי הציטוט מצטט את כול ההודעה ולא רק חלק)

Dark sith אמר/ה:
אני לא מאשים את קינג בכלום. קינג שיקר, ואני יודע שהוא אוהב להשתמש במונח הזה הרבה. הציטוט הזה לא קיים. איזה סיבה יש לו לעשות את זה?
אתה פשוט דבוק לזה כמו מסטיק הא?, כי אפילו עמית שאליו מיוחס הציטוט אמר שהוא קיים
amitf0123 אמר/ה:
הציטוט נכון, הוא פשוט מאמצע של הודעה.
עמוד 27, הודעה ראשונה, שורה ראשונה

Dark sith אמר/ה:
Dark sith אמר/ה:
אלדרין אמר/ה:
דארק סית',
אני מסכים עם הטענות של קינג.
1. זה עדין לא נפוץ.
2. קינג הסביר את מיעוט ההודעות בהודעה דווקא די מפורטת (למרות שדווקא בזה אני עוד מפקפק בזה קצת...)
3. בדיחה טובה, רק תסתכל על החתימה שלך ואז תדבר...
4. האמת שכן.
5. המשפט הזה ממש דפוק ''אני חייב לגבש טיעון?לא ראיתי שזה כתוב בחוקים.''
לא כתוב בחוקים אבל הדבר הראשון,הבסיסי והפשוט ביותר שעושים כשמתקיפים אותך זה מגבשים טיעון נגד.
וה''אל תדאג אני מגבש'' זה התחמקות. אם אתה אזרח אתה יכול לענות על זה במהירות.אם אתה מאפיונר,אתה צריך לחשוב כמה זמן...

אלדרין
wtf? אתה עונה במקום קינג כי אתם צוות או משהו (אהם אהם)?
1. אני אתקן את עצמי, לא פניתי לרגש, אמרתי איך אני מרגיש, לא ניסיתי לשכנע אף אחד.
2. לא משנה לי. ואתה אמרת בעצמך שאתה מפקפק בזה. אני גם כתבתי תגובה למה אני מגיב יותר.
3. הסתכלתי, בוא נדבר.
4.הו לא! אתה לא תגיד לי מה כתבתי ומה לא! ילדון, יש גבול. אתה לא הבנת מה שכתבתי- בעיה שלך!
5. המשפט לא דפוק בכלל. "אל תדאג אני מגבש" זה לא התחמקות. עובדה שאני מגבש עכשיו.
6. לא הגבת על זה, למה?

אתה לא הבנת את מה שכתבתי, פשוט מאוד, הוא שיקר על ציטוט. הוא ציטט אותו בעצמו ובנה אותו ככה כמו שהוא ירצה.
0. זו ההאשמה הכי מפגרת שהייתה כאן, אפילו יותר מזאת של דארקמו שעמית הוא מאפיונר כי הוא נשמע חכם, בגלל שהוא באותה דעה כמוהו הוא גם מאפיונר? WTF?!
1. אני מסכים עם קינג על זה שאתה מנסה לפנות לרגש, אבל אין צורך לפתוח דיון חדש שאתה באותו הדיון עם קינג
2. הגיוני
3. כבר ציינתי שהחתימה ילדותית? כן ציינתי, ואציין שוב, ושוב, כי אם "קינג מאפיונר! קינג מאפיונר!" זה הטענה הכי טובה שלך, באמת שאין לי מה להגיד
4. הו לא! אתה לא תמציא שלא רשמת את זה!
Dark sith אמר/ה:
כי מראה שאפילו לא מזיז לך שהשוטר מת, שגאלאן מת ( סניפ סניפ).
(שזה גם מתחבר ל-1 וגם מראה איך נצמדת לגאלאן מיד אחרי שהתגלה שהוא שוטר)
5. לי זה דווקא נראה כמו התחמקות, התחמקות גרועה, כי ברגע שאמרת את זה שני אנשים קפצו ואמרו שזו התחמקות

0. השאלה שלי הופנתה לקינג, לכן כל מה שאלרדין כתב לא תקף. הוא לא באותה דעה עם קינג, קינג יודע איך לגרום לאנשים לראות משהו שלא קיים.
1.מתי לעזאזל ניסיתי לפנות לרגש, אתם חוזרים לזה כל פעם? לא פניתי לרגש! אמרתי מה שאני מרגיש, זה לא דומה בכלל.
3.זה לא הטענה הכי טובה שלי. זה לא טענה, זה ניסוי שאני אסביר בהמשך.
4. לא רשמתי שגאלאן הוא אל, או משיח או משהו אחר. כתבתי שהוא הניעה תמשחק, ולזה אף אחד לא אמר דבר, רק שאני שקרן שסוגד לגאלאן כמו שאתם סוגדים לקינג הציטוט בא להצחיק, להזכירך קינג בעצמו רצה הומור.
5.איפה ההתחמקות? אתה לא רואה שיש לי דעה?! אני נגד קינג, אני חושב שהוא מאפיונר! מה לא ברור כאן, אתה רוצה שאני אגדיל את החתימה???[/quote]
0. וזה שהוא הפנה את השאלה לקינג לא הופך את זה ללא תקף, אנחנו לא כאן כמו במאפיה הקודמת בדיוני נרוביאן-קינג שאף אחד לא מתערב, זה מראש לא מה שאנחנו רוצים, כי ככה זו מאפיה של שני אנשים
1. ראה את מה שציטטתי בהודעה הקודמת שלי ב-4, זו בדיוק פנייה לרגש
3. זו רמאות, ואני אשתמש במילה הזאת כמה שלא תאמר "זה לא רמאות", אתה מדבר על המאפיה מחוץ למאפיה, ומוצא לעצמך דרך לעקוף את "אסור לערוך הודעות במאפיה", אני חושב שזה אפילו עובר על החוק של "אסור לדבר על המאפיה מחוץ למאפיה"
4. הניע את המשחק? תראה מה הולך כאן! דיון בלי גאלאן! אם הוא באמת היה מניע את המשחק לא היה כאן הרגע דיון, "סוגדים לקינג"- אם זה סתם ניסיון להוריד ממך את החשדות בלומר "אתם הולכים אחרי קינג בעיניים עצומות, אל תלכו איתו! אל תהיו פתי!" אז זה ניסיון גרוע, שוב
5. התחמקות ב-"אני מגבש טיעון", אני לא רוצה שתגדיל את החתימה, אני רוצה שתשאיר את המשחק נקי, ותמחק אותה, כי כמו שכול אחד יכול לדבר עם שחקנים אחרים בה"פ ואף אחד לא ידע, למה לא עושים את זה? כי רוצים מאפיה נקייה, בלי לעקוף את החוקים, אתה בדיוק עושה את ההפך- אתה מדבר על המאפיה מחוץ למאפיה, ניסיון די שפל לעקוף את החוקים

Dark sith אמר/ה:
2. מחשיד ברמות, אתה משתמש בחתימה בשביל לעקוף את "אסור לערוך או למחוק הודעות"?! רק זה גורם לי לרצות לצלם בצילום מסך את החתימה שלך, שאם תעלים אותה אני אעלה חזרה אתה התמונה, אבל אם אנחנו מתעסקים בכזה ניסיון לעקוף את החוקים, אני אפילו לא רוצה להתעסק בזה. אנחנו במאפיה, לא מנצ'קין נולד או משהו, לא מנסים כאן לעקוף את החוקים, אלא מצייתים להם ברצון כדי שכולם יהנו.

העלתי את זה כדוגמה כדי להראות שאני לא מפחד מהתגובה של קינג, אלה מצפה לה, לכן אני לא אמחק את החתימה כל כך מהר.
ולכן אני אמשיך לציין את זה, אתה פשוט לא רוצה להקשיב לכולם שזה עיקוף גס של חוקי המאפיה ודי מלוכלך? אם אתה רוצה להגיד "קינג מאפיונר! קינג מאפיונר!", אני לא אעצור אותך ברגע שזה יהיה בתוך המשחק

אני חייב לבוא להגנה של דארק סית' בכמה קטעים שבאמת טיפה מוגזמים:
1. כל אדם במשחק הוא סובייקטיבי וקשה לא לדבר לפי תחושות במשחק עם זה מה שאתם מכנים "רגש". בסופו של דבר המשחק הזה הוא לחקור אדם מסויים ובני אדם פועלים באמת לפי רגש ואינטואיציות.
2.הייתה אמרה שסית' נדבק לגאלאן, שאני רואה בזה סתם הקצנה מוגזמת של חלק מהשחקנים על פי משפט אחד.

ועכשיו לקינג

מזה התוקפנות הזאת שנכנסה בך לאחר הלילה הראשון? כאילו שינית גישה לגמרי.
יכול להיות שזה קשור לזה שגאלאן הלך שהחלטת להיות יותר דומיננטי?

'' החתימה מפריעה לכם?אני יוריד אותה''
1. תוריד אותה.
2. כתבת שהחתימה ''חלק מניסוי'' - אפשר לדעת איזה?
ובקשר לסיפור,קטלת את עצמך יפה מאוד.
מי שהכי מתעצבן פה זה אתה.
תסתכל הודעות קודמות ואל תכחיש.
בשאר הדברים,אני מסכים עם העוג.

ואגב,אני בהחלט חושד בקינג. יכול להיות שהוא באמת מאפיונר.האמת שהוא השני ברשימת החשודים שלי,
אבל פשוט אתה נראה יותר. אם תמות ויתברר שאתה אזרח,אל תדאג - החשוד המרכזי שלי יהיה קינג.ברור.
אבל בינתיים - זה אתה.

והערה לכל מי שלא ישים לב - יש דדליין. נתתי בכוונה את כל הבוקר לדיונים של לפני "הלחץ" האמיתי. כמו תמיד, אפשרי שההצבעה תיגמר מוקדם יותר מאשר הדדליין עצמו.
ושימו לב, לכל החדשים והישנים כאחד - הפעם צריך 5 כדי להוציא להורג מישהו בלינץ'.

האופציה שרוי לא היה מחובר עד יום ראשון לא סבירה, כי שקראתי את העץ מחדש ראיתי שבהודעה שבה הוא כתב שבא הלילה הוא כתב שהוא מחכה עד ראשון בשביל בעלי תפקידים שהם שומרי שבת.
לא ידעתי שקינג הוא שומר שבת, היחידים שאני ידעתי עליהם הם דארק ועוג.

התוכנית שלך היא חשיבה יפה, אבל יכול להיות שגם מי שלא שומר שבת היה בטיול, או שכח מתפקידו. לא נראה לי שהתכונית תעבוד.
דינרבלו אמר/ה:
טומאץ
שניייה זה שאני חוגג פסח בלי מחשב ואני בעומס זה אומר שאני לורקר?
היית לורקר גם לפני החג.

Dark sith אמר/ה:
טומאץ- אמרתי שהוא הזיז את המאפיה כולה, לא הניעה את העיירה.
לא משנה לטענה שלי.

tiger אמר/ה:
2MUCH -
amitf0123 אמר/ה:
ובקשר ללורקרים, במקום סתם להזהיר אנשים מלורקרים, אולי ננסה לפתוח איתם דיון, זה גם יגרום להם להגיב, וגם ייתן לנו עוד מידע.
.
2MUCH אמר/ה:
קשה לי להאמין שלורקרים ישתתפו באיזה שהוא דיון שנפתח.
באחת מהתגובות האחרונות שלך אתה טוען שאני לורקר, למרות שאני מתנגד לזה, אני מאמין לחלוטין שהדרך הכי טובה להלחם בלורקרים זה להעמיד אותם על לורקיותם. במקום להגיד שחקן 1,2,3 לורקר תתחיל לדבר עם הלורקרים. לא תהיה להם ברירה, או להתחיל לדבר או להפוך אותם ליותר חשודים בכל רגע שעובר.
בסדר, אני ניגש למלאכה. אלדרין, למה אתה לא מגיב יותר? אותו דבר לגבי דינרבלו.

היות שבעוד לא הרבה זמן אני אצטרך לבחור כך או כך, אני מצביע דארק סית'. דארק סית' מתחמק כל הזמן ובמקום להדוף את ההאשמות נגדו מתקטנן (בסגנון של "לא ככה עושים ציטוט" ו"לא בא לי לדבר אתכם רק עם קינג"). אני לא חושב שבנאדם שאין לו מה להסתיר היה מתנהג כך. עמיתפ גם קצת חשוד, אבל הוא הודף את ההאשמות נגדו יפה בינתיים. אם דארק סית' מת והוא אזרח אני אוכל ת'כובע וקינג רוונג' קופץ לראש רשימת החשודים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה