לא אמרתי את זה כי אם אחד מהם רופא המאפיונרים ינסו לחסל אותו, בגלל זה רציתי שתגידו לי אם לכתוב את זה.
amitf0123 אמר/ה:טוב, מכיוון שיש התעלמות(חוץ מדארק שהתנגד) מהתוכנית שלי, אני אגיד אותה בכל זאת.
הלילה התחיל ביום שישי, אבל היום הגיע ביום ראשון, זה אומר שאחד מבעלי התפקידים שומר שבת, שני שומרי השבת היחידים שאני יודע עליהם במאפיה הזאת זה דארק סית' ועוג, ככה שכנראה שאחד מהם מאפיונר או רופא, מכיוון שעל דארק כבר יש חשדות, ומאפיינים של מאפיונריות, מצביע דארק סית'.
מעניין שעמית לא הזכיר את קינג רוונג', שגם הוא שינה טקטיקה פתאום והתחיל להיות אגרסיבי ותוקפני כמו שקינג בדרך כלל. יש לי הרגשה שהוא שיחק מאפיונר וניסה טקטיקת לורקריזם פשוטה אבל בגלל שהוא מתנהג בדרך כלל אחרת הוא שינה כיוון.2MUCH אמר/ה:קינג רונג׳ למשל.
אז יכול להיות אפילו שהוא אחד מהמאפיונרים, זה בדיוק מציג את הבעיה בתוכנית שלך- יש כאן לורקרים, ואנחנו לא יכולים לדעת אם מישהו לא שלח הודעה פשוט כי הוא שומר שבת או בגלל שהוא לורקר והתחבר רק אזדינרבלו אמר/ה:טומאץ
שניייה זה שאני חוגג פסח בלי מחשב ואני בעומס זה אומר שאני לורקר?
Dark sith אמר/ה:אלדרין אמר/ה:דארק סית',
אני מסכים עם הטענות של קינג.
1. זה עדין לא נפוץ.
2. קינג הסביר את מיעוט ההודעות בהודעה דווקא די מפורטת (למרות שדווקא בזה אני עוד מפקפק בזה קצת...)
3. בדיחה טובה, רק תסתכל על החתימה שלך ואז תדבר...
4. האמת שכן.
5. המשפט הזה ממש דפוק ''אני חייב לגבש טיעון?לא ראיתי שזה כתוב בחוקים.''
לא כתוב בחוקים אבל הדבר הראשון,הבסיסי והפשוט ביותר שעושים כשמתקיפים אותך זה מגבשים טיעון נגד.
וה''אל תדאג אני מגבש'' זה התחמקות. אם אתה אזרח אתה יכול לענות על זה במהירות.אם אתה מאפיונר,אתה צריך לחשוב כמה זמן...
אלדרין
wtf? אתה עונה במקום קינג כי אתם צוות או משהו (אהם אהם)?
1. אני אתקן את עצמי, לא פניתי לרגש, אמרתי איך אני מרגיש, לא ניסיתי לשכנע אף אחד.
2. לא משנה לי. ואתה אמרת בעצמך שאתה מפקפק בזה. אני גם כתבתי תגובה למה אני מגיב יותר.
3. הסתכלתי, בוא נדבר.
4.הו לא! אתה לא תגיד לי מה כתבתי ומה לא! ילדון, יש גבול. אתה לא הבנת מה שכתבתי- בעיה שלך!
5. המשפט לא דפוק בכלל. "אל תדאג אני מגבש" זה לא התחמקות. עובדה שאני מגבש עכשיו.
6. לא הגבת על זה, למה?
אתה לא הבנת את מה שכתבתי, פשוט מאוד, הוא שיקר על ציטוט. הוא ציטט אותו בעצמו ובנה אותו ככה כמו שהוא ירצה.
(שזה גם מתחבר ל-1 וגם מראה איך נצמדת לגאלאן מיד אחרי שהתגלה שהוא שוטר)Dark sith אמר/ה:כי מראה שאפילו לא מזיז לך שהשוטר מת, שגאלאן מת ( סניפ סניפ).
2. מחשיד ברמות, אתה משתמש בחתימה בשביל לעקוף את "אסור לערוך או למחוק הודעות"?! רק זה גורם לי לרצות לצלם בצילום מסך את החתימה שלך, שאם תעלים אותה אני אעלה חזרה אתה התמונה, אבל אם אנחנו מתעסקים בכזה ניסיון לעקוף את החוקים, אני אפילו לא רוצה להתעסק בזה. אנחנו במאפיה, לא מנצ'קין נולד או משהו, לא מנסים כאן לעקוף את החוקים, אלא מצייתים להם ברצון כדי שכולם יהנו.
אלדרין אמר/ה:זהו. נמאס לי.
הנה,דארק סית', קינג הגיב.
בכבוד,מה הטיעוני נגד שלך?
או שאולי יש איזה תירוץ להתחמק?לא כתוב בחוקים?מחכה שעוד מישהו יגיב?![]()
בינתיים,אני מצביע דארק סית' עד שלא תענה על כל הטענות,שלי,של קינג ושל עוג.
עמיתפ,אני ממש לא יודע מה לחשוב עליך.
דינברלו - כן![]()
אני לא מאשים את קינג בכלום. קינג שיקר, ואני יודע שהוא אוהב להשתמש במונח הזה הרבה. הציטוט הזה לא קיים. איזה סיבה יש לו לעשות את זה?
אתה פשוט דבוק לזה כמו מסטיק הא?, כי אפילו עמית שאליו מיוחס הציטוט אמר שהוא קייםDark sith אמר/ה:אני לא מאשים את קינג בכלום. קינג שיקר, ואני יודע שהוא אוהב להשתמש במונח הזה הרבה. הציטוט הזה לא קיים. איזה סיבה יש לו לעשות את זה?
עמוד 27, הודעה ראשונה, שורה ראשונהamitf0123 אמר/ה:הציטוט נכון, הוא פשוט מאמצע של הודעה.
Dark sith אמר/ה:0. זו ההאשמה הכי מפגרת שהייתה כאן, אפילו יותר מזאת של דארקמו שעמית הוא מאפיונר כי הוא נשמע חכם, בגלל שהוא באותה דעה כמוהו הוא גם מאפיונר? WTF?!Dark sith אמר/ה:אלדרין אמר/ה:דארק סית',
אני מסכים עם הטענות של קינג.
1. זה עדין לא נפוץ.
2. קינג הסביר את מיעוט ההודעות בהודעה דווקא די מפורטת (למרות שדווקא בזה אני עוד מפקפק בזה קצת...)
3. בדיחה טובה, רק תסתכל על החתימה שלך ואז תדבר...
4. האמת שכן.
5. המשפט הזה ממש דפוק ''אני חייב לגבש טיעון?לא ראיתי שזה כתוב בחוקים.''
לא כתוב בחוקים אבל הדבר הראשון,הבסיסי והפשוט ביותר שעושים כשמתקיפים אותך זה מגבשים טיעון נגד.
וה''אל תדאג אני מגבש'' זה התחמקות. אם אתה אזרח אתה יכול לענות על זה במהירות.אם אתה מאפיונר,אתה צריך לחשוב כמה זמן...
אלדרין
wtf? אתה עונה במקום קינג כי אתם צוות או משהו (אהם אהם)?
1. אני אתקן את עצמי, לא פניתי לרגש, אמרתי איך אני מרגיש, לא ניסיתי לשכנע אף אחד.
2. לא משנה לי. ואתה אמרת בעצמך שאתה מפקפק בזה. אני גם כתבתי תגובה למה אני מגיב יותר.
3. הסתכלתי, בוא נדבר.
4.הו לא! אתה לא תגיד לי מה כתבתי ומה לא! ילדון, יש גבול. אתה לא הבנת מה שכתבתי- בעיה שלך!
5. המשפט לא דפוק בכלל. "אל תדאג אני מגבש" זה לא התחמקות. עובדה שאני מגבש עכשיו.
6. לא הגבת על זה, למה?
אתה לא הבנת את מה שכתבתי, פשוט מאוד, הוא שיקר על ציטוט. הוא ציטט אותו בעצמו ובנה אותו ככה כמו שהוא ירצה.
1. אני מסכים עם קינג על זה שאתה מנסה לפנות לרגש, אבל אין צורך לפתוח דיון חדש שאתה באותו הדיון עם קינג
2. הגיוני
3. כבר ציינתי שהחתימה ילדותית? כן ציינתי, ואציין שוב, ושוב, כי אם "קינג מאפיונר! קינג מאפיונר!" זה הטענה הכי טובה שלך, באמת שאין לי מה להגיד
4. הו לא! אתה לא תמציא שלא רשמת את זה!
(שזה גם מתחבר ל-1 וגם מראה איך נצמדת לגאלאן מיד אחרי שהתגלה שהוא שוטר)Dark sith אמר/ה:כי מראה שאפילו לא מזיז לך שהשוטר מת, שגאלאן מת ( סניפ סניפ).
5. לי זה דווקא נראה כמו התחמקות, התחמקות גרועה, כי ברגע שאמרת את זה שני אנשים קפצו ואמרו שזו התחמקות
ולכן אני אמשיך לציין את זה, אתה פשוט לא רוצה להקשיב לכולם שזה עיקוף גס של חוקי המאפיה ודי מלוכלך? אם אתה רוצה להגיד "קינג מאפיונר! קינג מאפיונר!", אני לא אעצור אותך ברגע שזה יהיה בתוך המשחקDark sith אמר/ה:2. מחשיד ברמות, אתה משתמש בחתימה בשביל לעקוף את "אסור לערוך או למחוק הודעות"?! רק זה גורם לי לרצות לצלם בצילום מסך את החתימה שלך, שאם תעלים אותה אני אעלה חזרה אתה התמונה, אבל אם אנחנו מתעסקים בכזה ניסיון לעקוף את החוקים, אני אפילו לא רוצה להתעסק בזה. אנחנו במאפיה, לא מנצ'קין נולד או משהו, לא מנסים כאן לעקוף את החוקים, אלא מצייתים להם ברצון כדי שכולם יהנו.
העלתי את זה כדוגמה כדי להראות שאני לא מפחד מהתגובה של קינג, אלה מצפה לה, לכן אני לא אמחק את החתימה כל כך מהר.
הצבעתי ל-amitf0123 בעמוד 27.rui אמר/ה:מצב הצבעות:
דארק 3 (קינג, אלדרין, עמית)
צריך 5 ללינץ'.
דדליין עד 3, 15:00, ביום חמישי בצהריים.
היית לורקר גם לפני החג.דינרבלו אמר/ה:טומאץ
שניייה זה שאני חוגג פסח בלי מחשב ואני בעומס זה אומר שאני לורקר?
לא משנה לטענה שלי.Dark sith אמר/ה:טומאץ- אמרתי שהוא הזיז את המאפיה כולה, לא הניעה את העיירה.
בסדר, אני ניגש למלאכה. אלדרין, למה אתה לא מגיב יותר? אותו דבר לגבי דינרבלו.tiger אמר/ה:2MUCH -באחת מהתגובות האחרונות שלך אתה טוען שאני לורקר, למרות שאני מתנגד לזה, אני מאמין לחלוטין שהדרך הכי טובה להלחם בלורקרים זה להעמיד אותם על לורקיותם. במקום להגיד שחקן 1,2,3 לורקר תתחיל לדבר עם הלורקרים. לא תהיה להם ברירה, או להתחיל לדבר או להפוך אותם ליותר חשודים בכל רגע שעובר..amitf0123 אמר/ה:ובקשר ללורקרים, במקום סתם להזהיר אנשים מלורקרים, אולי ננסה לפתוח איתם דיון, זה גם יגרום להם להגיב, וגם ייתן לנו עוד מידע.
2MUCH אמר/ה:קשה לי להאמין שלורקרים ישתתפו באיזה שהוא דיון שנפתח.