Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
ההודעה של דארקמו נמחקה בפעם הראשונה לא על ידי ולא על ידי גאלאן, אבל היא נמחקה. לאחר מכאן דארקמו הגיב שוב, אבל זה היה אחרי ההכרזה על מותו ולכן ביקשתי מגאלאן למחוק את זה.
כמה הצליחו לקרוא את ההודעה הראשונה, אחרת בכלל לא הייתם יודעים על זה. אם דארקמו לא היה מוחק את ההודעה הראשונה היא הייתה נשארת שם.
זה לא על פי רצוני, זה על פי נוסח יבש של החוקים - ברגע שאתה מת, אתה מת. תגובה אחת ואחר כך להיות שקט בקבר.
אני עושה את זה מסיבה שאתה כמובן לא מבין ואולי גם לא תבין, גם אחרי שאני אסביר אותה.
היא תוסבר לכולם אחרי שקינג יגיב עליה.
אני מניח שיש לכם עוד טענות, כי על זאת אני לא עונה.
אני עושה את זה מסיבה שאתה כמובן לא מבין ואולי גם לא תבין, גם אחרי שאני אסביר אותה.
היא תוסבר לכולם אחרי שקינג יגיב עליה.
אני מניח שיש לכם עוד טענות, כי על זאת אני לא עונה.
איך אני אמור להבין למה אתה עושה את זה, אם אתה לא מסביר?..
וחוץ מזה, למה שלחת את ההודעה הזאת: "אתה לא מצטט. ציטוט זה זה ^^^". מצטער שאני ממשיך דיון מפגר, אבל אתה פשוט מתעלם מהדברים שלי אפילו בלי להגיד שאתה מתעלם מהם.
1. אני לא יכול לעשות שההודעה של דארקמו תימחק, אני לא מנהל.
גם דארקמו בעצמו לא ידע שההודעה שלו תימחק, הוא פשוט ניסה לכתוב כמה שיותר מידע אחריי המוות.
חוץ מזה, זה שמאפיונר אמר בזמן המוות שלו שאני מאפיונר לא אומר שאני מאפיונר, אבל לא נראה שאתם מבינים את זה, זה אומר שאני חשוד, ואני מודה בזה, אבל זה לא אומר בהכרח שאני מאפיונר.
אתם מתעלמים מהתוכנית שלי?, אני צריך את דעתכם כדי לדעת אם לבצע אותה או לא(תתעלמו מהאחוזים שכתבתי בהודעה קודמת, זה היה חישוב מוטעה).
אסור לערוך הודעות, אבל למחוק מותר. אני לא רואה סיבה לא להרשות את זה.
זה לא כתוב בחוקים אבל מעל כל לינץ' ורצח אני כותב שוב ושוב שאסור לדבר חוץ מהודעה אחת.
לא, אתם יודעים מה? אחרי חשיבה מחדש, אין מחיקת הודעות. אני לא רוצה מצב שיווצר לינץ' ואחד שלא בטוח ימחוק את ההודעה שלו. אין למחוק הודעות.
בנוסף, התרעה לדדליין - עברנו את ליל הסדר ואנחנו ביום השני בגלל שהראשון לקח 5 ימים ארוכים. אני מודיע שמחר בבוקר יש מצב סביר מאוד שאני שם דדליין.
אני לא יכול לכתוב את התוכנית, כי ברגע שאני כותב אותה זה עושה סיכון שהרופא ייתפס, כי המאפיונרים ישתמשו בה.
אז מה עדיף, סיכון שהרופא יתגלה, או סיכוי שמאפיונר יחשף?
אני מאמין ש-amitf0123 מאפיונר בגלל הסוג של פליטת פה של דארקמו. זה לא מחשיד אותי שדארקמו אמר את זה, זה מחשיד אותי שההודעה נמחקה, ואני בספק אם מנהל היה מוחק אותה על דעת עצמו אלא אם כן ההודעה הזאת הייתה חשובה בשביל שהמשחק ילך ע"פ רצונו של rui. יכול להיות שזאת סוג של התחכמות של דארקמו בשביל שהמאפיונרים הנותרים יוכלו לנצח (כי הרי אם המאפיה ניצחה, גם הוא ניצח), אבל במקרה הזה לא היה צורך למחיקה של הודעה (שזאת פשוט התערבות גסה במהלך המשחק). מצביע ל-amitf0123.
לגבי Dark sith - הוא מתיימר הרבה פעמים להגיד שהוא מגן על עצמו אבל הדרך העיקרית שלו להדוף האשמות היא להגיד "אני חייב לגבש טיעון? לא ראיתי שזה כתוב בחוקים. אבל אל תדאג, אני מגבש." כלומר, להגיד שיש לו טיעונים, יש לו קו הגנה, יש לו מה להגיד, במקום באמת להדוף האשמות. לכן כרגע אני חושד בו.
2MUCH -
amitf0123 אמר/ה:
ובקשר ללורקרים, במקום סתם להזהיר אנשים מלורקרים, אולי ננסה לפתוח איתם דיון, זה גם יגרום להם להגיב, וגם ייתן לנו עוד מידע.
באחת מהתגובות האחרונות שלך אתה טוען שאני לורקר, למרות שאני מתנגד לזה, אני מאמין לחלוטין שהדרך הכי טובה להלחם בלורקרים זה להעמיד אותם על לורקיותם. במקום להגיד שחקן 1,2,3 לורקר תתחיל לדבר עם הלורקרים. לא תהיה להם ברירה, או להתחיל לדבר או להפוך אותם ליותר חשודים בכל רגע שעובר.
1. עשיתי את זה פעם אחת, לכן ביקשתי ציטוט כדי שיראה שזה לא הדרך העיקרית שלי.
2. נכון. אני מצטער להגיד את זה, אבל הוא היחידי כרגע שאני יכול לנהל איתו דיון והוא היחידי שמאשים אותי בדברים שאני לא עניתי אליהם. אני לא טיפש, לא כתבתי את החתימה הזאת סתם. בניגוד לשאר הדברים אני יכול להסיר אותה ולעולם לא תיראו אותה יותר, קינג לא ידע עליה. הוכחה שאני לא עושה את זה, אני מחכה לתגובה של קינג. נכון, זה נראה לכם כנראה מעוד ילדותי, אבל אני שם על זה פס.
מאיפה הציטוט הזה? אה! שכחתי שהוא בכלל לא קיים וקינג הכין אותו לבד, שימו לב:
ההודעה של עמית:
amitf0123 אמר/ה:
טוב, דבר ראשון, למה בכלל שהוא יכתוב את המשפט הזה?, לפגוע בשותף המשחק שלו(ואני לא שותף המשחק שלו, זו רק דוגמא) זה מהלך מטופש(לדעתי), ובגלל זה גם כתבתי שיותר סביר שהמאפיונרים הם לא אלה שהצביעו לדארקמו או רבו איתו.
שאלה נובית זו לא סיבה להדליק נורה אדומה, וזה רק מראה שאתה מנסה לזרוק את האשמה(קינג די האשים אותך בהתנהגות מחשידה) ממך אל מישהו אחר מבלי שאף אחד ישים לב.
קינג, אתה מגזים, אתה חושד שאני מאפיונר על סמך שתי הודעות שלי, שהם חשבתי על כיוונים לתפיסת מאפיונרים.
אתה מאשים את קינג על כלום, לעזאזל, הוא בסה"כ חתך הודעה!
Dark sith אמר/ה:
אלדרין אמר/ה:
דארק סית',
אני מסכים עם הטענות של קינג.
1. זה עדין לא נפוץ.
2. קינג הסביר את מיעוט ההודעות בהודעה דווקא די מפורטת (למרות שדווקא בזה אני עוד מפקפק בזה קצת...)
3. בדיחה טובה, רק תסתכל על החתימה שלך ואז תדבר...
4. האמת שכן.
5. המשפט הזה ממש דפוק ''אני חייב לגבש טיעון?לא ראיתי שזה כתוב בחוקים.''
לא כתוב בחוקים אבל הדבר הראשון,הבסיסי והפשוט ביותר שעושים כשמתקיפים אותך זה מגבשים טיעון נגד.
וה''אל תדאג אני מגבש'' זה התחמקות. אם אתה אזרח אתה יכול לענות על זה במהירות.אם אתה מאפיונר,אתה צריך לחשוב כמה זמן...
אלדרין
wtf? אתה עונה במקום קינג כי אתם צוות או משהו (אהם אהם)?
1. אני אתקן את עצמי, לא פניתי לרגש, אמרתי איך אני מרגיש, לא ניסיתי לשכנע אף אחד.
2. לא משנה לי. ואתה אמרת בעצמך שאתה מפקפק בזה. אני גם כתבתי תגובה למה אני מגיב יותר.
3. הסתכלתי, בוא נדבר.
4.הו לא! אתה לא תגיד לי מה כתבתי ומה לא! ילדון, יש גבול. אתה לא הבנת מה שכתבתי- בעיה שלך!
5. המשפט לא דפוק בכלל. "אל תדאג אני מגבש" זה לא התחמקות. עובדה שאני מגבש עכשיו.
6. לא הגבת על זה, למה?
אתה לא הבנת את מה שכתבתי, פשוט מאוד, הוא שיקר על ציטוט. הוא ציטט אותו בעצמו ובנה אותו ככה כמו שהוא ירצה.
0. זו ההאשמה הכי מפגרת שהייתה כאן, אפילו יותר מזאת של דארקמו שעמית הוא מאפיונר כי הוא נשמע חכם, בגלל שהוא באותה דעה כמוהו הוא גם מאפיונר? WTF?!
1. אני מסכים עם קינג על זה שאתה מנסה לפנות לרגש, אבל אין צורך לפתוח דיון חדש שאתה באותו הדיון עם קינג
2. הגיוני
3. כבר ציינתי שהחתימה ילדותית? כן ציינתי, ואציין שוב, ושוב, כי אם "קינג מאפיונר! קינג מאפיונר!" זה הטענה הכי טובה שלך, באמת שאין לי מה להגיד
4. הו לא! אתה לא תמציא שלא רשמת את זה!
Dark sith אמר/ה:
כי מראה שאפילו לא מזיז לך שהשוטר מת, שגאלאן מת ( סניפ סניפ).
(שזה גם מתחבר ל-1 וגם מראה איך נצמדת לגאלאן מיד אחרי שהתגלה שהוא שוטר)
5. לי זה דווקא נראה כמו התחמקות, התחמקות גרועה, כי ברגע שאמרת את זה שני אנשים קפצו ואמרו שזו התחמקות
Dark sith אמר/ה:
tiger אמר/ה:
לגבי Dark sith - הוא מתיימר הרבה פעמים להגיד שהוא מגן על עצמו אבל הדרך העיקרית שלו להדוף האשמות היא להגיד "אני חייב לגבש טיעון? לא ראיתי שזה כתוב בחוקים. אבל אל תדאג, אני מגבש." כלומר, להגיד שיש לו טיעונים, יש לו קו הגנה, יש לו מה להגיד, במקום באמת להדוף האשמות. לכן כרגע אני חושד בו.
כמו שאמרתי- ילדותי, אם אתה רוצה להתנהג ככה "הוא מאפיונר! הוא מאפיונר!", "למה? כי ככה בא לי!", "לא רוצה לענות לכם על זה, לא בא לי" אז זכותך, אבל אל תופתע שאני ואולי גם אחרים יצביעו לך
Dark sith אמר/ה:
1. עשיתי את זה פעם אחת, לכן ביקשתי ציטוט כדי שיראה שזה לא הדרך העיקרית שלי.
2. נכון. אני מצטער להגיד את זה, אבל הוא היחידי כרגע שאני יכול לנהל איתו דיון והוא היחידי שמאשים אותי בדברים שאני לא עניתי אליהם. אני לא טיפש, לא כתבתי את החתימה הזאת סתם. בניגוד לשאר הדברים אני יכול להסיר אותה ולעולם לא תיראו אותה יותר, קינג לא ידע עליה. הוכחה שאני לא עושה את זה, אני מחכה לתגובה של קינג. נכון, זה נראה לכם כנראה מעוד ילדותי, אבל אני שם על זה פס.
2. מחשיד ברמות, אתה משתמש בחתימה בשביל לעקוף את "אסור לערוך או למחוק הודעות"?! רק זה גורם לי לרצות לצלם בצילום מסך את החתימה שלך, שאם תעלים אותה אני אעלה חזרה אתה התמונה, אבל אם אנחנו מתעסקים בכזה ניסיון לעקוף את החוקים, אני אפילו לא רוצה להתעסק בזה. אנחנו במאפיה, לא מנצ'קין נולד או משהו, לא מנסים כאן לעקוף את החוקים, אלא מצייתים להם ברצון כדי שכולם יהנו.
Dark sith אמר/ה:
עמית, מה הקטע? יש לי לפחות 2 הודעות שאני מבקש שאנשים יכתבו את הטענות שלהם כלפי.
דרך אגב, שכחתי להוסיף אבל מצטער שאני לא מחלק את ההודעה הזאת לכמה הודעות כמו שרציתם אבל אם הייתי מחלק זה היה בערך ל-6 הודעות, וזה נראה לי די מוגזם שכמה מהן יהיו של 2 שורות וחצי
הממשק שאני משתמש בו לא מציג חתימות. לפי מה שהבנתי, מישהו ערך את החתימה שלו וכתב על שחקן אחר שהוא בעל תפקיד מסוים. זה אסור. זה כמו לפתוח עץ על המאפיה בזמן שהיא פועלת. אני לא יודע מי זה, אבל לדעתי זה מאוד מאפיונרי. זה אחד.
שניים, מה אמרנו על פניות לרגש כדרך להשיג בעורמה את מה שאי אפשר להשיג ביושר?
שלוש, מצביע: דארק סית'.
הסברים כבר יש. את השטויות שהאיש חרטט בזמן שלא הייתי אפתור אחר כך. הן לא מסירות ממנו חשד, הן רק מעצימות אותו.
זהו. נמאס לי.
הנה,דארק סית', קינג הגיב.
בכבוד,מה הטיעוני נגד שלך?
או שאולי יש איזה תירוץ להתחמק?לא כתוב בחוקים?מחכה שעוד מישהו יגיב?
בינתיים,אני מצביע דארק סית' עד שלא תענה על כל הטענות,שלי,של קינג ושל עוג.
עמיתפ ,אני ממש לא יודע מה לחשוב עליך.
דינברלו - כן
טוב, מכיוון שיש התעלמות(חוץ מדארק שהתנגד) מהתוכנית שלי, אני אגיד אותה בכל זאת.
הלילה התחיל ביום שישי, אבל היום הגיע ביום ראשון, זה אומר שאחד מבעלי התפקידים שומר שבת, שני שומרי השבת היחידים שאני יודע עליהם במאפיה הזאת זה דארק סית' ועוג, ככה שכנראה שאחד מהם מאפיונר או רופא, מכיוון שעל דארק כבר יש חשדות, ומאפיינים של מאפיונריות, מצביע דארק סית'.