• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ונילה:מי אמר אני ולא קיבל? [המשחק נגמר, ניצחון למאפיה]

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא T_N_J
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אנטרקס - ולא משנה כמה הצבעות יש עליו.

ספירת קולות:
הארנב המרושע 3 (אודין, עדידס, דג)
דג 1 (אנטרקס)

לא מצביעים: שרקליך, דג, הארנב המרושע, עידנש, אנטרקס
4 קולות ללינץ'

דדליין: יום שישי 10/7 בשעה 18:00

כרגע אני אישית חודש באדידס עם ההתגוננות התמוהה הזאת, ועם ההשארות בהצבעה עליי, למרות שאני חשוד "ממש קצת" (לדבריו)
גם ההצבעה התמוהה עוד יותר של דג מחשידה אותו מאוד
וגם אודין חשוד בעיני, עם ההצבעה החפוזה בתחילת היום. גם אם אכן בתחילת היום אני נראיתי הכי חשוד, זה וודאי לא אומר שכדאי לעשות לינץ' מהר כל כך.
ההשערה הכי טובה שלי כרגע היא שאודין ואדידס הם המאפיונרים (שימו לב לאחדות הדיעות ביום הזה, לפחות בהתחלה) והם ניסו בתחילת היום "לגרור" כמה אנשים ללינץ' עליי.

קראתי עכשיו במאפיה-סקאם שכשמאפיה מנסה להרוג רופא, הניסיון הזה נכשל. האם זה ככה כאן?
אם כן, האם אנחנו יכולים להרוויח מלגלות מי הרופא?

מתי ניסיתי לגרור אנשים ללינץ' עליך? ונניח שניסיתי לשכנע אנשים, זו לא המטרה של המשחק? לתקוף את מי שאתה הכי חושד בו ולנסות לשכנע אחרים שאתה צודק?
וכן, אני חושד בך מעט. אבל בדיוק כמו שאנטרקס אמר, אני מעדיף שמי שאני הכי חושד בו (גם אם זה מעט) ימות מאשר שמישהו אחר שאנ חושד בו פחות ימות (ושהמאפיה תקבע מי ימות). מישהו בכל מקרה ימות, אני מעדיף שזה יהיה מישהו שאני תומך במותו מאשר שזו תהיה החלטת המאפיה.
שים לב שיש דדליין, ושמחר ומחרתיים אני לא פנוי (מפגש קבוצה ובגרות מועד ב' באנגלית), ככה שנשאר לי יום אחד להצביע בו (וגם אז אני לא יודע כמה אני אצליח להגיע למחשב). אני מעדיף להצביע עכשיו כנגד מי שאנ הכי חושד בו ולשנות אחר כך אם יהיה צורך, מאשר לא להצביע בכלל.

אוקיי, אני עדיין חושב שיש משהו פישי בהתנהגות של עידנש. אודין לא הגיב המון זמן, לכן מעתה אני אשים עליו עין. אני עדיין חושב שההתנהגות של הארנב הייתה טעות ולא מעשה מכוון, למרות שזריקת ההאשמות מסביב לא גורמת לו להראות טוב יותר. אני מצביע:עידנש נכון לעכשיו, כולכם מכירים את הטיעונים שלי, ושם לב להתנהגות של עדידס ושל אודין.

האמת היא שלא ממש הבנתי מה הטיעונים נגד עידן... שרקליך, אתה מוכן לפרט או להפנות למקום במשחק? (ביקשתי את זה כבר בעמוד הקודם ואף אחד לא ענה)

אדידס, אני מניח שאודין בתקופת מבחנים ובגלל זה הוא לא מגיב, אם כי היה נחמד אם היה מודיע מראש שייתכן וייעדר...

אדידס, הגורם המרכזי לחשד שלי נגדך הוא התגובה שלך בתחילת העמוד הקודם. התגוננת מפני מה שאמרתי למרות שבכלל לא הפניתי נגדך אצבע מאשימה (כן מניתי אותך ברשימה של ארבעה מתוכם שניים לדעתי הם המאפיה. אבל אל הרשימה הזאת הגעתי מתוך פסילה של מי שלא חשדתי בו)

כן, יש לאודין תקופת מבחנים עכשיו ולכן הוא לא מגיב. אני לא אומר שזה חשוד, אני אומר שכנראה שנצטרך לשים עליו עין. אאז"נ הטיעון שלי נגד עידנש נמצא לפני 4-5 עמודים, בתחילת היום השני.

Schrecklich אמר/ה:
טוב, סיימתי לעבור על הכל. דבר ראשון: רסטלס היה שחקן מאוד חשוד וטוב שהמאפיה חיסלה אותו (או יותר נכון את אשאר) ולא מישהו אחר. ובכן, הארנב החשיד את עצמו בעיקר בכך שתמך בלינץ' על אודין נגד כל הסיכויים וההסברים. יש שחקן נוסף שמעורר אצלי חשד כבד, וזה עידנש. חוץ מזה שהוא דחף ללינץ' בתחילת המשחק, והיה השחקן האחרון שהצביע לדרקון, יש עוד משהו אחד. כרגע אין סיבה להניח שאודין מאפיה, וכשהארנב יצא נגדו כולם יצאו נגד הטיעון הגרוע שלו, חוץ משלושה שחקנים-הדרקון ורסטלס, שיצאו מהמשחק כבר, ועידנש, שרק הוריד הצבעה שהייתה לו ולא אמר כלום על הטיעון. על אודין היו שלושה קולות באותו רגע, אבל היה ברור שלא יעשו בו לינץ' אלא אם הוא יגיד משהו טיפשי, מה שלא קרה על פניו. יכול בהחלט להיות שעידנש לא יצא נגד הארנב כדי לא להחשיד אותו עוד יותר או כדי שהוא יוכל להצביע לדרקון ולא לו (כי הם שותפים או כי על הארנב היו הרבה פחות הצבעות, אם בכלל). אז הארנב חשוד, למרות שגם דרקון ורסטלס היו מאוד מאוד חשודים ואצלם זה נבע מחוסר נסיון. עידנש יותר מעודן מהארנב בפעולות שלו אבל עדיין מעורר את חשדי. אני מפנה כלפי עידנש אצבע מאשימה, ויכול להיות שהייתי מצביע לו עכשיו אם אנטרקס לא היה מצביע אקראית והולך. למה זה היה טוב, אגב?
הנה, מצאתי. עמ' 22 אם זה משנה למישהו.

• * "עידן דחף ללינץ' בתחילת המשחק" - נתקלתי בטיעון הזה כבר כמה פעמים. קראתי את התחלת המשחק כבר כמה פעמים, ולא מצאתי לו אישוש.
    * "עידן היה השחקן האחרון שהצביע לדה"מ" - מישהו חייב להיות זה שמצביע אחרון. היה דדליין, ועידן הצביע קרוב לסוף הדדליין. זה לא נראה כמו מישהו שמזרז את הלינץ', או משהו מחשיד אחר לדעתי.
    * "עידן לא תקף את הטיעון של הארנב בזמן שכולם עשו כך" - יכול להיות שהוא גם לא הבין את הטעות הזאת. יכול להיות שהוא הסכים איתי. יכולות להיות מיליון סיבות אחרות, ואני כמובן לא יודע את הסיבה. מה שאני אומר הוא שזה לא בהכרח מצביע על קשר בנינו.

בכ"מ לפי דעתי מכלול הסיבות הזה לא מצדיק הצבעה על עידן. במיוחד אם אתה מאמין (כמו שכבר כתבת) שאני לא איש מאפיה, מה שפוסל גם הטיעון השלישי שלך לחלוטין

לגבי הדחיפה ללינץ' אני עומד מאחורי הטענה שלי, אתה זכאי לפרשנות משלך לנושא. לגבי ההצבעה לדה"מ, זה נכון אבל עדיין זה משהו שאפשר לשים אליו לב. ולגבי הטענה השלישית, אני חושב שעידנש בחר באסטרטגיה שלטת בשביל מאפיונר. אם הוא היה מצטרף לטיעון שלך הוא היה חשוף לחשדות כבדים, ומכיוון שבכל מקרה היה עדיף לו להצביע לדרקון ולא לך (דרקון היה כבר די מת באותו הזמן) לא היה כדאי לו לצאת נגדך. לשתוק היה הכי טוב. אם הוא עיר, היה עדיף אם הוא היה לפחות מגיב על זה משהו. ואני שוב אחזור על מה שאמרתי בעמוד 22: תכל'ס, היו פה שלושה שחקנים שהתנהגו בצורה מחשידה במיוחד ומזיקה לעיירה, שבמקרה הם השלושה שהצטרפו לטיעון על אודין- רסטלס, דרקון ואתה. דרקון קיבל לינץ' בגלל זה, והחשוד הבא אחריו היה רסטלס. בעיקרון כנראה שהייתי צריך להצביע לך, אבל אני יודע שטעיתי פעמיים כשחשדתי באנשים שהתנהגו באופן לא רציונאלי לבני עיירה. אני חושש לעשות בך לינץ' על שטות, לא משנה כמה אנטי-עיירה היא נראית, כי נראה לי שאני שוב אחזור על הטעות עם דרקון ועל זאת שכמעט ועשיתי עם רסטלס.
אם תביא לי חשדות יותר מבוססים לגבי מישהו אחר, אני אשקול את ההצבעה. כרגע או שאני מצביע לעידנש או שאני לא מצביע בכלל, כי לך אין טעם להצביע ובכל השאר אני לא ממש חושד.

נשאלת השאלה, ארנב, מה כ"כ איכפת לך ששקרליך יצביע לעידנש? הרי אין עליו אפילו הצבעה אחת. זה לא שהוא לקראת איזה לינץ' טיפשי כלפי עידן. מה זה כ"כ מהותי לך?

רוב הסיכויים שאני לא אוכל להצביע עד סיום הדדליין, אז אני אצביע עכשיו:

מצביע: adidasv111

פירוט הסיבות למעלה בעמוד הזה. שימו לב שהוא בכלל לא הגיב על העובדה שהוא התגונן מפני בלי שהאשמתי אותו במשהו בכלל.
כל החברה שמצביעים עלי כרגע, אני מבקש מכם לקרוא שוב את העץ (לפחות השישה שבעה עמודים האחרונים) ולשקול את ההצבעה שלכם שוב.
אם יש מישהו שבקשר עם אודין או שאר החבר'ה שלא הגיבו הרבה זמן, כדאי להסב את תשומת ליבם לעובדה שמחר נגמר הדדליין, אז שיגיבו להתפתחויות (גם אל לא ישנו את ההצבעה בסוף)

TNJ, בהודעת ספירת הקולות האחרונה משהו לא בסדר, או שורת ה"לא מצביעים" או ההצבעות, אין לי כח לבדוק מי מהם, רוב הסיכויים שהלא מצביעים (יש כפילות בשמות דג ואנטרקס). שים לב לזה בבקשה.

הדדליין מחר, נכון?
טוב. מחר אני מתחיל ללמוד למתמטיקה (צריך להיזכר בחומר) ואני מניח שבזמן הפנוי המועט שלי אני אנצל את הדמו של WOW ככה שאני לא אוכל להגיב הרבה עד יום שלישי.

הסכמתי עם אנטרקס. בעיני הארנב המרושע הוא הכי חשוד כרגע, ומכיוון שהדדליין קרוב הצבעתי לו. מעבר לזה, גם ידעתי שיש סיכוי שאני לא אוכל להגיב כמה ימים.

אני מאוכזב מחוסר התגובה, אבל גם אני לא הגבתי בכלל בפונדק בזמן האחרון (תופעת לוואי של האווירה השריצתית של החופש הגדול), אז אני לא באמת יכול להתלונן.

ספירת קולות:
הארנב המרושע 3 (אודין, עדידס, דג)
דג 1 (אנטרקס)
עדידס 1 (הארנב המרושע)

לא מצביעים: שרקליך, עידנש
4 קולות ללינץ'

דדליין: לפני כשלוש וחצי שעות

הדדליין עבר, ובוצע בארנב המרושע לינץ'. הוא היה איש פשוט.

לילה יורד על העיירה, הצללים מתגנבים. המוות אורב בכל פינה. אנשים נועלים את דלתות בתיהם עם סורג ובריח, אך האם יוכלו אלה לעצור את המאפיה המסוכנת?

פלאף מוות ביום הבא :P

נפתח הלילה השני. אנשי לילה - נא לשלוח לי הודעות פרטיות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה