• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ונילה:מי אמר אני ולא קיבל? [המשחק נגמר, ניצחון למאפיה]

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא T_N_J
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הסיבה העיקרית שעשיתי את ההחלטה להרוג את דרקון המוות ולא את הארנב הינה העובדה שהטיעונים שאנשים הביאו נגד דרקון המוות היו יותר מוצקים. הדבר היחידי שהיה נגד הארנב היה "הוא עשה לינץ' על אודין בלי סיבה" לעומת זאת, במשך די הרבה עמודים דרוקן המוות עשה דברים מאוד חשודים ,כולל התקפות בלי סיבה, שינוי דעה כל רגע (מה שמתברר בסוף שהיו הפעולות של נוב, ולא של מאפיונר). זה לא שאני חושב שהארנב חף מפשע, כרגע הדעה הנוכחית שלי היא להצביע נגדו, כי הוא מי שהיה הכי חשוד אחרי דרקון המוות.

אין לי משהו להגיד. כרגע אין אף אחד מאוד חשוד. אני חושב שההצבעה שלך נגד אודין היתה מתום לב, גם אם מסיבה חשודה. אי אפשר לעשות לינץ' על אודין רק בגלל שהוא "פעיל מדי", ועידנש לא עשה שום דבר חשוד עד עכשיו.

בד"כ אחרי היום הראשון אין יותר נקודות שהמשחק פשוט נתקע. במשחק הקודם האנט עשה דברים מאוד מוזרים אז היה לינץ' כללי עליו, וזה גרם למשחק לזרום.

בעייפות רבה ועיניים חצי נעצמות:
דג, אני חושב שגם אם אין משהו ממש משמעותי לומר (כמו בהודעה הנוכחית שלי), תמיד אפשר לומר מה אתה חושב ומה עובר לך בראש. זה עוזר מאוד לעיירה ומקדם את המשחק. לכן חוסר הפעילות שלך מחשיד כלפיך, בעיניי. מה שמוריד את החשד הזה הוא הידע המטא-גיימי שהורדתה פעילות באופן כללי בפורום ולא רק במשחק. (שכרגע זה גם עומד אצלי כמשהו לא בטוח, כי אולי זה רק תרגיל).

שקרליך, יותר מחשיד אותך אנשים שלא אמרו שטיעון כלשהו הוא גרוע מאשר אנשים שהיבאו טיעון גרוע כנגד אנשים חשובים?
כאילו, תחשוב על זה.. הארנב הביא טיעון ממש לא מוצק כלפי מישהו חזק (אם יוצאים מנקודת הנחה שאודין עיירה, זה מאוד מאוד מחשיד כלפי הארנב, שרצה להוציא בן עיירה חזק). לעומת זאת, עידנש בסך הכל לא סתר את הטיעון הזה, אחרי שכבר 4 אנשים בערך עשו את זה. אני לא בטוח אם אחרי ש4 אנשים היו מסבירים למה זה טיעון לא תקף, אני הייתי טורח להסביר גם בעצמי. הטיעון שלך אכן ילקח בחשבון אבל לא ממש משמעותי בעיניי.

אנטרקס אמר/ה:
(אם יוצאים מנקודת הנחה שאודין עיירה, זה מאוד מאוד מחשיד כלפי הארנב, שרצה להוציא בן עיירה חזק)
זה לא נכון מבחינה לוגית "לצאת מנקודת הנחה ש...". אתה צריך להסביר למה ההתנהגות של אודין/שלי מתאימה יותר לאיש מאפיה/בן עיר.

הודעה: בשבוע הזה אני לא אוכל להגיב. אני לומד לתיאוריה (לאוטו) ויש לי הרבה זמן שאני לא בבית.
אתם מוזמנים לחזור לקדם את המשחק בינתיים.

The Evil Rabbit אמר/ה:
יש לי שאלה לטנג': כשמישהו מת אנחנו נדע את התפקיד שלו, או רק באיזה צד הוא?
או באופן יותר ממוקד: האם יש סיכוי שהשניים שמתו הם הרופא או השומר?
כשמישהו מת, אתם יודעים את התפקיד הספציפי שלו - כך שהתשובה לשאלתך השניה היא לא. שני בני העיירה המתים היו אנשים פשוטים.
לעזאזל, המשחק לא מתקדם. אני אשלח הודעות פרטיות לאנשים ואקבע דדליין... חבל להפסיק את המשחק.

The Evil Rabbit אמר/ה:
אנטרקס אמר/ה:
(אם יוצאים מנקודת הנחה שאודין עיירה, זה מאוד מאוד מחשיד כלפי הארנב, שרצה להוציא בן עיירה חזק)
זה לא נכון מבחינה לוגית "לצאת מנקודת הנחה ש...". אתה צריך להסביר למה ההתנהגות של אודין/שלי מתאימה יותר לאיש מאפיה/בן עיר.

שמע, אודין לא עשה שום דבר חשוד בינתיים, ואילו אתה הצעת לעשות לינץ' במישהו שלא עשה שם דבר חשוד בינתיים.
מי מעורר את חשדך עכשיו, ארנב.

The Evil Rabbit אמר/ה:
אנטרקס אמר/ה:
אם כבר מדברים על לוגיקה יבשה, זה דווקא נכון בהחלט. מי שלא יצר רושם של מפייה הוא כנראה עיירה (7/9) ולא מפייה (2/9)
אבל אני בכלל התיחסתי לדבריו של שקרליך, שאמר שהוא מבחינתו כרגע מחשיב את אודין כנקי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה