• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ונילה:מי אמר אני ולא קיבל? [המשחק נגמר, ניצחון למאפיה]

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא T_N_J
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כרגע אני בוטח למדי בשרקליך ואנטרקס, מסיבות שכבר פירטתי קצת אחרי שהצטרפתי (התחלת עמוד 13 למי שמעוניין)
זה משאיר עוד ארבעה שחקנים: אדידאס, אודין, דג ועידן.
כל הארבעה לא הגיבו יותר מדי בזמן האחרון מה שמשאיר אותי די חסר ביסוס.
אודין אמר שיגיב "בהקדם האפשרי (מחר, אני חושב)" לפני כמעט שבוע.

אני אשמח אם מישהו יסביר למה עידן נחשב באופן כללי חשוד, כי לא הצלחתי ממש להבין.
או אם תפנו אותי למקום המתאים.

אני מאוכזב למדי מחוסר הפעילות... אם אין לכם בכלל חשדות או קצות חוט, אתם בדיוק במצב שבו הייתם בתחילת היום הראשון. למה שלא תנסו לפעול ככה, ולעורר קצת את המשחק?
נקבע דדליין לעוד שבוע.

ספירת קולות:
הארנב המרושע 2 (אודין, עדידס)
עידנש 1 (אנטרקס)

לא מצביעים: שרקליך, דג, הארנב המרושע, עידנש
4 קולות ללינץ'

דדליין: יום שישי 10/7 בשעה 18:00

וב, קצת יותר זמן חופשי.
הארנב, למה אתה חושב שאני חשוד? הסיבה שלך די מוזרה (ומחשידה אותך יותר). שמת לב שאני הגבתי יום אחד לפני שרקליך (שאותו לא ציינת כלא מגיב) ושכתבתי שאני לא אגיב? או שאתה סתם זורק שמות?

אודין, דג. איפה אתם?

אנטרקס, צודק. אני לא יודע מה קורה לי בזמן האחרון עם כל הפספוסים האלה...

ספירת קולות:
הארנב המרושע 2 (אודין, עדידס)

לא מצביעים: שרקליך, דג, הארנב המרושע, עידנש, אנטרקס
4 קולות ללינץ'

דדליין: יום שישי 10/7 בשעה 18:00

אדידס, איפה כתבתי שאתה חשוד?
כתבתי שיש שישה שחקנים מלבדי, שניים נראו לי לא חשודים, מה שמשאיר עם עוד ארבעה ש(ואני מצטט)"לא הגיבו יותר מדי בזמן האחרון מה שמשאיר אותי די חסר ביסוס".
אני מניח ששניים מארבעתכם הם המאפיה, אבל לא הצבעתי עליך בשום צורה.
אם כבר אז ההתגוננות המוזרה הזאת שלך נראית כרגע די חשודה

כרגע אין לי יותר מדי מה להגיד. אני מאמין שהמהלך של הארנב המרושע נבע משיקולים טהורים, גם אם מהיגיון מפוקפק משהו. כרגע אני לא רואה שום חשוד אחר. יש כאן כל כך מעט פעילות, שאי אפשר להטפל לכל מי שלא רוצה לכתוב הודעה ריקה מתוכן.

לשמוע ממך שיש כאן כ"כ מעט פעילות זה אירוני משהו, לא חושב?
אודין זנחת את המשחק? לא מתאים לא להגיב המון זמן..
TNJ תוכל לפרט את דרכי הדדליין? על איזו הכרעה מדובר?

אנטרקס אמר/ה:
לשמוע ממך שיש כאן כ"כ מעט פעילות זה אירוני משהו, לא חושב?
אודין זנחת את המשחק? לא מתאים לא להגיב המון זמן..
TNJ תוכל לפרט את דרכי הדדליין? על איזו הכרעה מדובר?
לכשיגיע הדדליין, במידה ולא תהיה הכרעה עד אז, יבוצע לינץ' בשחקן שלו הכי הרבה קולות. במקרה של שוויון, תהיה הארכה.

ולא משנה כמה הצבעות יש עליו?
אם ככה אני אציע לשאר השחקנים שלא בטוחים במי לחשוד לחשוב על להצביע עבוד מי שהכי מפריעה להם דרך המשחק שלו.
אם לא נצביע לפחות 5 אנשים אנחנו סטטיסטית מאפשרים למפייה לבחור מי עף.
כרגע, מצביע דג

דג: יש *לך* איזשהו הסבר?
חוסר הפעילות שלך מעורר חשד כבד. בנוסף, גם כשאתה כבר פעיל אתה בקושי מנמק את עצמך.
גם אם אתה בן עיירה, מאוד כדאי שתתחיל לדבר, כי ההודעות שלך לא תורמות לכלום וסתם יגרמו ללינץ' סתמי, שיעזור למאפיה

עוד נ.ב: אדידס, אם אתה חושב שאני חשוד ממש מעט, דווקא להשאיר את ההצבעה שלך עליי עלול לגרור לינץ' סתמי...

מצטער שאני עושה כל כך הרבה הודעות ברצף, כל פעם אני נזכר בעוד משהו שאני רוצה להגיד.

מה זאת אומרת דג? הרי הסברתי את זה באותה הודעה שהצבעתי. אין לי חשוד מהותי כרגע, מכיוון שיש דדליין, ואני לא רוצה לתת מפייה לקבוע עבורי מי יעוף, אני מצביע לשחקן שהכי מפריעה לי דרך המשחק שלו. שזה אומר אתה, כי אתה לא פעיל, כשאתה מגיב אתה בקושי אומר את דעתך, וגם כשכן זה מבוסס רק על טיעונים של אחרים.
כפי שכתבתי ("כרגע") ההצבעה הזאת היא רק כל עוד לא יהיה לי מישהו חשוד, ובוצעה בגלל הדדליין.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה