• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ונילה: אף אחד אינו בן אלמוות [המשחק נגמר, ניצחון לעיר]

T_N_J אמר/ה:
וגם כי נראה לי שאשרדאלון רצה שלפחות אחד מהמנהלים (השחקנים המנוסים) יהיה במאפיה.
אולי :flame: . דווקא חשבתי שצריך לתת הזדמנות לשחקנים החדשים.

אבל אתם לא באמת יודעים, ואני לא מתכוון לספר לכם :flame:

טנג', בפעם הבאה שאני עושה מאפיה - אני הולך רק לפי החוקים. רק לפי החוקים. לא סוטה מהם באצבע, לעאזאזל. סמטוחה.

טוב, בעצם, למה לא עכשיו.
אוקי, עכשיו, בגלל ששניים מהחשודים הצביעו לאותו אחד [ובמיוחד לאחר שכבר יש עליו הצבעה], ובגלל שהמאפיה לא יכולה להרשות לעצמה לאבד עוד אחד מהחברים שלה כדי להבטיח את בטחונו של השני [היא תפסיד אם היא תעשה את זה], זה משאיר 2 אופציות:
או ששניהם [דג וטיאנג'י] אזרחים.
או ששניהם [דג וטיאנג'י] מאפיונרים.

אני ממהר לאיזשהו מקום, אז בנתיים תחשבו על מה שאפשר לעשות עם המידע הזה [אם נהרוג לא משנה מי היום, נוכל בוודאות לדעת את בן זוגו].
יכול להיות שאני טועה, אבל אין לי זמן לחשוב על זה עוד פעם, כשאני אחזור מהמקום שאני הולך אליו אני אגיב עוד פעם בנושא.

Shadow123 אמר/ה:
Shadow123 אמר/ה:
הסבר לאחר התפתחויות עתידיות. בבקשה אל תעשו על אף אחד לינץ בנתיים, למרות שאם בעיה עם 3 קולות על מישהו.

הולי שיט, אני חושב שהבנתי בדיוק מה הולך כאן :o
אני הצבעתי לויוו, ואמרתי שאם אני אמות, אז רק שתדעו שהשני הכי חשוד אצלי הוא אודין ושדג הוא פחות חשוד אצלי, ואז שאדו הוריד את ההצבעה מויוו... אם אני לא טועה, שאדו אמר בעבר שאו אני או אודין השומר. אני הולך להוציא לפועל מהלך שאני מאוד מקווה שהוא בסדר, ואעשה רולקליים - אני איש פשוט.
במקרה זה, אודין הוא שומר, מה שמשאיר לנו רק את ויוו ודג כמאפיה. מה שאומר שכנראה גארל כן הצביע לדג כדי להוריד מעצמו חשד. :o
בכל מקרה, אני כרגע כמעט בטוח לחלוטין שהמאפיונרים הנותרים הם ויוו ודג, אני איש פשוט, אודין שומר.
מה שאומר שהיום אפשר להוריד מאפיונר אחד, בלילה אחד מאיתנו ימות, ואז נישאר ארבעה פרו-עיר ומאפיונר אחד, נבצע בו לינץ', וניצחנו את המשחק! :mrgreen:

אני משאיר את ההצבעה שלי על ויוו, ומזמין אתכם להצטרף. אני כמעט בטוח שאם נלך ע"פ התוכנית שלי, הניצחון שלנו מובטח.
עכשיו השאלה היא האם אתם מאמינים לי. אני מקווה מאוד שכן.

סיבכת, טנג'. בכ"מ אני בכלל לא חושב שמה ששאדו אמר נכון בהכרח, אבל זה די הגיוני. הייתי אומר אם כן שמצבנו טוב ללא קשר, למרות שאם נפגע בטעות באזרח היום נהיה במצב שבו נצטרך להיות צודקים בכל הצבעה והצבעה כדי לנצח, נראה לי. אני עדיין באותם דעות, החשודים שלי הם אודין ואז ויוו קרוב אחריו.

אשאר - כן, התחלת לעשות ספירות קולות לשם שינוי.

טנג, אני לא בטוח מה אתה מנסה לעשות פה, אבל שאדו אמר שאני לא שומר. ואם כבר רולקליימים, אז כן, אני איש פשוט - לא שיש הרבה ברירה אם אני מנסה לטעון שאני לא מאפיונר ולא שומר.
אני חושש שאתה מנסה לעשות בדיוק את מה שאמרת שהמאפיה "בטוח לא תעשה" - להקריב עוד מאפיונר ולהשאר עומד בעצמך. דהיינו, או שדג מאפיונר או שוויו מאפיונר, ואתה המאפיונר השני. ואמרת ש"המאפיה בטוח לא תעשה את זה", כדי להוריד מעצמך את החשד.
לכן, החשד שלי כרגע הוא שטנג ודג מאפיונרים.

הא, בלבלתי מי אמר מה, מצטער.
שאדו אמר שבטוח שבשלב הזה המאפיונרים לא יקריבו אחד את השני.
לדעתי, מה שטנג מנסה לעשות זה להתלבש על הסברה הזאת - וכן להקריב את המאפיונר האחר, דהיינו, או את דג או את וויו (אני חושב שדג), כדי שבטוח לא נחשוד בו.
מטריד אותי במיוחד שהוא מתעלם ממה ששאדו אמר או משקר במודע.

התחלתי לכתוב את ההודעה לפני התגובה השלישית של שאדו, לחצתי על שלח, ראיתי ששאדו הגיב, קראתי ברפרוף, לא חשבתי שזה רלוונטי במיוחד למה שאמרתי, אז לא שיניתי את התגובה.

אני לא מסכים עם הסברה שאו שאני ודג אזרחים פשוטים או ששנינו מאפיונרים, בגלל שאני לא מבין אותה. אשמח אם תסבירו לי אותה.

אני חושש שעשיתי את הטעות שהאנט עשה והייתי נלהב מדי.

אוקי, אם אודין לא שומר, אז אני סבור שהשומר הוא אחד מאלה שמייק אמר שהם אזרחים פשוטים, ושהוא לא רצה להקריב שומר. במקרה הזה, ההצבעה שלי נשארת על ויוו.

ODDin אמר/ה:
לדעתי, מה שטנג מנסה לעשות זה להתלבש על הסברה הזאת - וכן להקריב את המאפיונר האחר, דהיינו, או את דג או את וויו (אני חושב שדג), כדי שבטוח לא נחשוד בו.
אני לא מבין איך זה מסתדר עם זה שמתחילת המשחק ניסיתי להוריד את גארל, שהתברר כמאפיונר, ושהצבעתי עכשיו לויוו.

על מה אתה מדבר? בכל אחד מהימים עד עכשיו הצבעתי לגארל, אם אני זוכר נכון, לפחות עד שהתברר שאף אחד אחר לא מסכים לטיעונים שלי עליו (חוץ מביום השלישי).

אוקי, קודם כל, המאפיה לא תקריב את אחד מחבריה כדי לשמור על בטחונו של האחר בשלב זה, כי אם אנחנו עולים על מאפיונר היום, ניצחנו [נשאר 4 [2 ידועים] מול אחד: יש צורך לפרט? זה לא הסתברות גבוהה לנצח ולא כלום: פשוט יש לנו מספיק לינצים לחסל את שתי האפשרויות].
מה שמונע בכל תוקף אפשרות שמאפיונר יצביע למאפיונר.
רגע, אני חושב שעשיתי טעות, אני לא בטוח. אני אבדוק את האפשרויות עכשיו.
כן. יש שלוש אפשרויות, לא שתיים. או שדג וטנג מאפיונרים, או שהם אזרחים, או שאחד מהם מאפיונר, ואודין מאפיונר.
מה שאומר שיש הכי הרבה סיכויים שאודין מאפיונר [הוא מאפיונר ב2 מתוך שלושת האפשרויות], בלי להחשיב דברים שקרו במהלך המשחק [ברגע שמישהו יראה לי שדג או טיאנג'י התנהגו באופן בוטה כמו מאפיונרים {כי אם ויוו מאפיונר, אודין גם כן מאפיונר בכל מקרה}, אני אשנה את ההצבעה אליו] ולכן אני מצביע:אודין, בנתיים.
ואוף איתך אשאר, לא יכולת לפחות לפרסם את סיפרת הקולות בהודעה האחרונה שלך? P:

2 ויוו [דג, טיאנג'י]
1 דג [אודין]
3 אודין [שרקליך, פסקי, שאדו]

לא מצביעים: ויוו.

ארבעה ללינץ'.

אודין, אני חושב שאתה מגן בצורה תקיפה מדי על ויוו, שהוא אחד החשודים העיקריים שלנו ולכאורה מישהו אקראי. אני חושב ששניכם המאפיונרים העקריים, וכאשר הפסדתם את גארל בקרב אבוד מראש, נטשת אותו כדי לא להראות חשוד, ועכשיו שאתה מנסה להסית את החשד נגדי. אני חושב שהסיכוי שאתה מאפיונר גבוה בהרבה מהסיכוי שטנג' מאפיונר (ו-ויוו המאפיונר השלישי), וכרגע כנראה שלא נשיג רב נגד ויוו, אז אני מחליף הצבעה: אודין.

2 ויוו [דג, טיאנג'י]
1 דג [אודין]
4 אודין [שרקליך, פסקי, שאדו, דג]

לא מצביעים: ויוו.

ארבעה ללינץ'.

חבל דג, לא נתת לו הזדמנות להגן על עצמו. מאוד מאוד לא אחראי. אני רק מקווה שהוא באמת מאפיונר.

הוא הגן על עצמו גם בניסיון הקודם ללינץ' עליו. אני אישית חושב שההתנפלות עליי ועל טנג' בעקבות ההצבעה על ויוו היא הוכחה מספיקה. נקווה שאני צודק.

טוף, כדי שלא תחכו עד מוצאי שבת, הייתי חוסם התפקידים של המאפיה (או "המכשף של הכת", בניסוח של אשאר).
תפקידי לילה, ה"פ לאשאר. אם כי די אפשר להכריז כבר על נצחון העיר, קשה לי לראות איך המאפיונר האחרון יוכל לעשות משהו עם כמות האזרחים המאומתים שיש פה.

ODDin אמר/ה:
טוף, כדי שלא תחכו עד מוצאי שבת, הייתי חוסם התפקידים של המאפיה (או "המכשף של הכת", בניסוח של אשאר).
תפקידי לילה, ה"פ לאשאר. אם כי די אפשר להכריז כבר על נצחון העיר, קשה לי לראות איך המאפיונר האחרון יוכל לעשות משהו עם כמות האזרחים המאומתים שיש פה.
ידעתי שצדקתי :mrgreen:
טוב. ויוו ירצח מישהו, ואז נוציא אותו ללינץ', וסיימנו.

אודין- בחיי, שאם לא היית מגן ככה על ויוו לא הייתי חושד בך. יפה, כמעט הצלחתם לנצח. היה לכם תוכנית נחמדה, ואם שאדו ומייק לא היו מגלים את התפקידים, בחיים לא היינו מנצחים :orcwink: .

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה