• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה בליפדולפולפ! המשחק נסגר, הוספתי טיפים ורשימה שחורה.

rui אמר/ה:
לא. זה לא מוכיח. מנגו היה מאפיונר, כפי שאני ידעתי ורק חלק הקשיבו לי. אני רציתי לגמור איתו ואז לפתוח יום שלישי של דיונים בכיף, אפילו כנגדי, ואפילו כנגדך. זה נראה שאתה פשוט רצית להאשים אותי בהיותי טאוני טוב.
אגב - אל תנסה להוציא את דראגולד, האזרח הברור, ככה. הוא כרגע אמר שזה לא חשד מוצק.

העוג הברברי אמר/ה:
חכה רגע- מה ההגדרה שלך ל"טאוני טוב?" כי בהודעות הקודמות שלי כבר הבהרתי למה לדעתי את *לא* טאוני טוב.
וזה דראגוניין, אבל לא משנה. שאלתי אותו את זה בגלל שאני לא יכול להגיב על "אני חושד בו"- אז שאלתי אם יש לו טענה יותר מוצקה שאפשר להגיב עליה.

טאוני טוב זה אחד שמנהיג, לוקח את העניינים לידיים ומוכן למות למען הסיכוי לעלות על מאפיונר. כל אחד פה עשה את כל הרשימה? ממש לא. אני היחיד שלקח פה מנהיגות. בלעדי היינו הולכים על סרדומין ביום הראשון (מה שקרה, כי סירבתם להקשיב לי!) ואובדי עצות ביום השני. זה לא קרה. מנגו חוסל. אתה מאשים אותי על ההתנהגות של טאוני טוב ואז אומר שאני לא טוב. איך טאוני צריך להראות, עוג? זומבים מריירים וחסרי מוח שמונהגים על ידי מישהו שאומר "אמממ... הוא?". לא.

rui אמר/ה:
העוג הברברי אמר/ה:
בוא נסתכל מה היה קורה אם הדיון אתמול היה ממשיך- היינו ממשיכים בדיון, היה לנו עוד חשדות, ובסופו של דבר אני בטוח שמישהו היה מצביע למנגו בגלל הטיעונים שלך- אבל גם היו מלא דיונים אחרים שיעזרו לנו. מצב יותר טוב לעיירה מאשר להגיע ליום השלישי בלי חשדות כמעט? בהחלט. אני חושב שזה מסכם למה אתמול לא הצבעתי למנגו.

עכשיו- הטיעון הזה שהבאת עכשיו- למה לא הבאת אותו אתמול? למה *אתמול* לא אמרת "אתם טועים, הנה- אם הוא יהיה אזרח ככה וככה הם חשודים, ואם הוא מאפיונר ככה וככה הם חשודים"? זה היה בהחלט עונה לכול מי שלא הצביע בגלל שהוא רצה דיונים- גם לי זה היה עונה והייתי מצביע למנגו.

לא. אני לא בטוח לגמרי. עובדה מעניינת - ביום הראשון היו 2 מחנות - מחנה "בוא נצביע לסרדומין בלי שהוא הגיב!!!111" ומחנה "טוב, לרוי יש הר של טיעונים על מנגו, בוא נצביע לו". זה מה שקורה כשעוד דיון נוצר. אנשים לא ממוקדים על דבר אחד, וביום השני הדבר הכי חשוב היה לבעוט את המאפיונר החוצה. לא. זה לא מסכם למה לא הצבעת למאפיונר. אל תמרח אותי בזה שרצית דיון. בדיוק כפי שאמרתי וחזיתי, יש לנו דיון מעולה עכשיו. לא הצבעת כי לא רצית. מאחת משתי סיבות.

- אתה מאפיונר.

- אתה לא חשבת שאני צודק.

תסביר אחת מהן.

בקשר לחלק השני של ההודעה שלך... את הטוב שמרתי לסוף. לשקר אין רגליים.

rui אמר/ה:
amitf0123 אמר/ה:
תנסה להתעלם בחלק של ההודעה שלי בקשר לזה שאמרת שסרדומין מאפיונר, אני עדיין שואל, מה קורה אם אתה טועה ומנגוס לא מאפיונר?, מה אלא, אין לנו שום כיווניו חקירה אחרים.

יש לנו. אותי.

"אין כיווני חקירה" זה לא תירוץ לא להרוג מאפיונר פוטנציאלי. במידה והוא מאפיונר נפתחים לנו שלל כיוונים, כפי שאמרתי - את מי הוא האשים, מי לא הצביע לו, ונקסטורל ואני.

שיט, זה התחרבש לי. הודעה מתוקנת:

העוג הברברי אמר/ה:
rui אמר/ה:
לא. זה לא מוכיח. מנגו היה מאפיונר, כפי שאני ידעתי ורק חלק הקשיבו לי. אני רציתי לגמור איתו ואז לפתוח יום שלישי של דיונים בכיף, אפילו כנגדי, ואפילו כנגדך. זה נראה שאתה פשוט רצית להאשים אותי בהיותי טאוני טוב.
אגב - אל תנסה להוציא את דראגולד, האזרח הברור, ככה. הוא כרגע אמר שזה לא חשד מוצק.

חכה רגע- מה ההגדרה שלך ל"טאוני טוב?" כי בהודעות הקודמות שלי כבר הבהרתי למה לדעתי את *לא* טאוני טוב.
וזה דראגוניין, אבל לא משנה. שאלתי אותו את זה בגלל שאני לא יכול להגיב על "אני חושד בו"- אז שאלתי אם יש לו טענה יותר מוצקה שאפשר להגיב עליה.

טאוני טוב זה אחד שמנהיג, לוקח את העניינים לידיים ומוכן למות למען הסיכוי לעלות על מאפיונר. כל אחד פה עשה את כל הרשימה? ממש לא. אני היחיד שלקח פה מנהיגות. בלעדי היינו הולכים על סרדומין ביום הראשון (מה שקרה, כי סירבתם להקשיב לי!) ואובדי עצות ביום השני. זה לא קרה. מנגו חוסל. אתה מאשים אותי על ההתנהגות של טאוני טוב ואז אומר שאני לא טוב. איך טאוני צריך להראות, עוג? זומבים מריירים וחסרי מוח שמונהגים על ידי מישהו שאומר "אמממ... הוא?". לא.

בוא נסתכל מה היה קורה אם הדיון אתמול היה ממשיך- היינו ממשיכים בדיון, היה לנו עוד חשדות, ובסופו של דבר אני בטוח שמישהו היה מצביע למנגו בגלל הטיעונים שלך- אבל גם היו מלא דיונים אחרים שיעזרו לנו. מצב יותר טוב לעיירה מאשר להגיע ליום השלישי בלי חשדות כמעט? בהחלט. אני חושב שזה מסכם למה אתמול לא הצבעתי למנגו.

עכשיו- הטיעון הזה שהבאת עכשיו- למה לא הבאת אותו אתמול? למה *אתמול* לא אמרת "אתם טועים, הנה- אם הוא יהיה אזרח ככה וככה הם חשודים, ואם הוא מאפיונר ככה וככה הם חשודים"? זה היה בהחלט עונה לכול מי שלא הצביע בגלל שהוא רצה דיונים- גם לי זה היה עונה והייתי מצביע למנגו.[/quote]

לא. אני לא בטוח לגמרי. עובדה מעניינת - ביום הראשון היו 2 מחנות - מחנה "בוא נצביע לסרדומין בלי שהוא הגיב!!!111" ומחנה "טוב, לרוי יש הר של טיעונים על מנגו, בוא נצביע לו". זה מה שקורה כשעוד דיון נוצר. אנשים לא ממוקדים על דבר אחד, וביום השני הדבר הכי חשוב היה לבעוט את המאפיונר החוצה. לא. זה לא מסכם למה לא הצבעת למאפיונר. אל תמרח אותי בזה שרצית דיון. בדיוק כפי שאמרתי וחזיתי, יש לנו דיון מעולה עכשיו. לא הצבעת כי לא רצית. מאחת משתי סיבות.

- אתה מאפיונר.

- אתה לא חשבת שאני צודק.

תסביר אחת מהן.

בקשר לחלק השני של ההודעה שלך... את הטוב שמרתי לסוף. לשקר אין רגליים.

rui אמר/ה:
amitf0123 אמר/ה:
תנסה להתעלם בחלק של ההודעה שלי בקשר לזה שאמרת שסרדומין מאפיונר, אני עדיין שואל, מה קורה אם אתה טועה ומנגוס לא מאפיונר?, מה אלא, אין לנו שום כיווניו חקירה אחרים.

יש לנו. אותי.

"אין כיווני חקירה" זה לא תירוץ לא להרוג מאפיונר פוטנציאלי. במידה והוא מאפיונר נפתחים לנו שלל כיוונים, כפי שאמרתי - את מי הוא האשים, מי לא הצביע לו, ונקסטורל ואני.

אני חושד על בסיס של אינטואציה... למרות שגם רוי חשוד בעיניי...

כי טומאצ' שוטר והוא חשד ברוי, אבל זה גם חלש.

האמת שעוג בקושי הגיב, אז לכאורה קל יותר לחשוד ברוי.
מצד שני עד עכשיו נראה שזה בעיה מהיותו טאוני טוב, ואני סומך על החושים והנסיון שלו במשחק.

עוג~אתה בקושי הגבת נראה לי, ורק כשזה הגיע קרוב ללינץ' יצאת נגד רוי.

כמובן שיכול להיות שיש מאפיונרים לורקרים...

rui אמר/ה:
אתה מנעת דיון ביום השני!
ואני עדיין חושב שאתה טאוני, אני פשוט עצבני על חוסר דיון ביום שני.
------
אני חושד בסית' ונקסט כרגע (אני לא אומר "מתעניין" או "מסתכל בצורה מוזרה" כי זה טיפשי לדבר עקום ובצורה נרמזת - אלא אם כן אתה מאפיה או פחדן).
נקסט רק בגלל הקטע עם "נקסטורל! בוא!" ו"בעצם אל תבוא" של מנגו, שניסה למחוק קשר ביניהם.
בלוק על סית' יגיע בהמשך. (אם אין לכם כוח לקרוא תקראו את התקציר שיגיע בסיום)
[לוחץ שלח] [פותח מאפיה] [ציטוטיםציטוטיםציטוטים] [פרשנותפרשנותפרשנות]

שכחתי קטעון בהתחלה:
nextorl אמר/ה:
האמת אני מתחיל לחשוד יותר ויותר שרוי מאפיונר. הקפיצה בהתחלה על עמית בגלל הצבעה אקראית ומשפט עידוד למאסואי, ואז לקיחת התפקיד של דארקמו נגד מנגוס. איך הוג ידע שמנגוס מאפיונר בכזאת תקיפות? איך הוא ידע שסר אזרח, ולמה הוא מגן כ"כ על עומר? זה עדיין אפשרי שהוא מאפיונר- סיכוי די גדול! כמעט שלושים אחוז נראה לי.
אז יכול להיות שהטקטיקה של המאפיונרים היא לאפשר לרוי לשלוט בעיירה בזמן שהם קוטלים אחד אחד את הפחות-משפיעים.
כרגע ירד לנו שוטר- זה בהחלט לא טוב. בדיוק כמו המאפיה הקודמצ בה מאפיונר נרצח וכתגמול נרצח שוטר. אנחנו לא במצב מי יודע מה טוב...
האמת, בלעדיו מנגו היה בחיים. . למחשבה.

כן. מנעתי דיון ביום השני. וגם צדקתי כשמנעתי אותו, מ2 סיבות:

- יש לנו דיון עכשיו, ויש לנו המון מידע. מנגו מאפיונר, מה זה אומר לנו? הרבה. בעיקר על נקסטורל.

- תראה לאן ה'דיון' הסיט את כיוון המחשבה. אתה הורדת הצבעה מנגו וגם ירין. עוד שניים בכלל לא נכנסו לזה. ועל מה היה הדיון? על ליצור דיון. גאוני.

darkmo10 אמר/ה:
שכחתי קטעון בהתחלה:
nextorl אמר/ה:
האמת אני מתחיל לחשוד יותר ויותר שרוי מאפיונר. הקפיצה בהתחלה על עמית בגלל הצבעה אקראית ומשפט עידוד למאסואי, ואז לקיחת התפקיד של דארקמו נגד מנגוס. איך הוג ידע שמנגוס מאפיונר בכזאת תקיפות? איך הוא ידע שסר אזרח, ולמה הוא מגן כ"כ על עומר? זה עדיין אפשרי שהוא מאפיונר- סיכוי די גדול! כמעט שלושים אחוז נראה לי.
אז יכול להיות שהטקטיקה של המאפיונרים היא לאפשר לרוי לשלוט בעיירה בזמן שהם קוטלים אחד אחד את הפחות-משפיעים.
כרגע ירד לנו שוטר- זה בהחלט לא טוב. בדיוק כמו המאפיה הקודמצ בה מאפיונר נרצח וכתגמול נרצח שוטר. אנחנו לא במצב מי יודע מה טוב...
האמת, בלעדיו מנגו היה בחיים. . למחשבה.

לא הבנתי, אתה מחזק או תוקף את נקסט?

rui אמר/ה:
שיט, זה התחרבש לי. הודעה מתוקנת:

העוג הברברי אמר/ה:
rui אמר/ה:

עכשיו- הטיעון הזה שהבאת עכשיו- למה לא הבאת אותו אתמול? למה *אתמול* לא אמרת "אתם טועים, הנה- אם הוא יהיה אזרח ככה וככה הם חשודים, ואם הוא מאפיונר ככה וככה הם חשודים"? זה היה בהחלט עונה לכול מי שלא הצביע בגלל שהוא רצה דיונים- גם לי זה היה עונה והייתי מצביע למנגו.

- אתה מאפיונר.

- אתה לא חשבת שאני צודק.

תסביר אחת מהן.[/quote]
מצחיק שזו ההגדרה שלך לטאוני טוב, כי מה שאתה עושה הוא להפוך את כול האחרים לכאלו. אני חושב שברגע שתמות- העיירה תהיה כמו הזומבים המריירים שתיארת. כי רק אתה כאן מוביל דברים. אני חושב שאתה טאוני גרוע (אם אתה טאוני) כי אתה לא נותן לאף אחד מקום להיות טאוני טוב כמו שאתה מתאר.

בנוגע לחלק השני- יש לנו דיון מעולה בגלל מי? בגלל שמישהו מכול העוקבים אחריך הביא דיון או שמישהו הלך נגד הזרם והחליט לעשות דיון משל עצמו?
ועכשיו, תגיד לי איך אני, במידה ואני טאוני, אמור לדעת שמנגו מאפיונר? איך? לנחש? היו עוד כאלו שרצו דיון, אתה רק מנעת אותו.

ולגולת הכותרת-
rui אמר/ה:
זה מה שקורה כשעוד דיון נוצר. אנשים לא ממוקדים על דבר אחד, וביום השני הדבר הכי חשוב היה לבעוט את המאפיונר החוצה.
אז אתה אומר שבכוונה מנעת דיונים אחרים בגלל החשד שלך שמנגו מאפיונר- שהתגלה כצודק. אבל ככה תמנע דיונים גם בשביל החשד הבא שלך? נשמעת לי התנהגות שפוגעת מאוד בעיירה.

ובנוגע להודעה- אתה יכול להגיד שאני משקר או מה שאתה רוצה. אבל אני אגיד לך בכנות- לא ראיתי את ההודעה הזאת.

dragonian אמר/ה:
האמת שעוג בקושי הגיב, אז לכאורה קל יותר לחשוד ברוי.
מצד שני עד עכשיו נראה שזה בעיה מהיותו טאוני טוב, ואני סומך על החושים והנסיון שלו במשחק.

עוג~אתה בקושי הגבת נראה לי, ורק כשזה הגיע קרוב ללינץ' יצאת נגד רוי.
אני לא הגבתי כי הייתי בחו"ל. שחזרתי הגבתי.

אז אני טאוני גרוע כי אני לא נותן לאחרים להשתלח במנגו? אף אחד פה לא רוצה. אם אני טאוני גרוע אין לי מושג מה זה טאוני טוב. ברגע שאני מת פה אני סומך על קצת מאוד שינהיגו את העיירה, ואין מה לעשות - ברגע שאני מת אני מת. לי אין שליטה על זה. אבל אני רוצה להבין את הלוגיקה שלך - אני טאוני טוב, אבל אני טאוני גרוע כי אני לא נותן לאף אחד להיות טאוני טוב? אתה לא יכול אפילו להשתמש בטיעון הזה נגדי! אני טאוני טוב וגרוע יחדיו? מה זה בכלל אמור להביע? ניסיון לבלבול שנכשל.

דיון מעולה יש לנו היום והיה לנו ביום הראשון. הדיון ביום השני היה על כך שרוצים עוד דיונים. זה בא מדראגולד אני חושב, אבל הוא לא עשה כלום בכדי לקדם את הדיון על דיונים. אבל אני אמרתי לך בכלל 'אל תמרח אותי שרצית דיון, כי יש דיון עכשיו'. מה הקשר להודעת 'מי התחיל דיון' שאתה כתבת?
לנחש? אתה פאקינג צוחק עלי? היו לי הרים של טענות! הדיון על מנגו היה חי וקיים, אתם רק נאבקתם לא להצביע למנגו אלא 'להביא עוד דיון אל הפרק'.

'גולת הכותרת' שלך היא גולה מאוד גרועה. כי מנגו אכן התגלה כמאפיונר. ולא, ניסיון גרוע מאוד להציג אותי באור רע. אני חושד בך ובנקסטורל. מנעתי דיון כדי לתחקר אותך? לא.

סית' אפל שלנו, קרא נא והגב.
------
אני לא הולך לצטט הרבה, אלא יותר לתת עמודים. דברים שיצוטטו ב"" הם ציטוטים.
------
החבר סית' הגיע אלינו בעמוד התריסר, מגיב על סרדומין ("חשו... אה בעייתי"), הגיב על הטענות לגבי לורקריותו ("אני דתי" - לגיטימי) וטוען שגאלאן הגן על עמית כמה פעמים - ושבאותה תקופה עמית נעלם (עכשיו עמית ירד קצת באחוזי החשד שלי) והתלרקר (אומר 'אני לא לורקר' ומצביע על מישהו שהגיב יותר - 'הוא לורקר')
בהודעה הבאה (13) הוא אמר שהוא מתעניין ("(במקום ח-ש-ו-ד-י-ם)") בסול וגאלאן (אזרח ואזרח).

בהודעה הבאה (17) סית' הגן על שלושתם (סול, גאלאן ועמית). אה, וגם על מנגו.

באותו עמוד הוא מגיב על חשדות - חושד בחבר סרדומין (אזרח) ובי (כמו שכבר אמרתי, אתם לא יודעים ואני לא אתלאמס עכשיו) וגאלאן (אזרח)
על החשדות שלי נגד מנגו, הוא עונה על הטענה הכי מפוקפקת (פסיכולוגיה, בדיחות) ואומר על שאר הטיעונים (מסומן בקו):
Dark sith אמר/ה:
[...]
כאן דארקמו מציג לנו יופי של שטויות במיץ מנגו. בדיחה שמר מנגו (זה יהיה השם שלך מעכשיו, בסדר? פשוט הוא נורא ארוך) כתב שאחריה היו מספר בדיחות כאלה לא נחשבת כמסר סמוי.

כך גם כל הדברים שהוא כתב בפוסט הראשון שלו כנגד מר מנגו, אבל אני אצלן ואין לי כוח לצוטט, לחתוך, לנמק ולהביא דוגמאות.
[...]

בהמשך (18) הוא מציין כי אין 'האשמות' אלא רק 'שאלות' - כמו שאמרתי, רמיזות מועילות רק למאפיה, אבל משום מה באותו שלב כולם 'שאלו' ולא 'האשימו' אז אין לי פה נקודה.

אני מנסה להיזכר מי אמר שרמיזות זה טוב רק למאפיה, כי בעמוד 22 סית' אומר "לכל הלורק... אלה שלא הגיבו עדיין"
מאוחר יותר באותו עמוד הוא שואל איפה גאלאן (כאילו למה גאלאן לא מגיב) וממהר להגיד שזה לא לורקריזם - "הוא לא לורקר". רמיזות.

בעמוד 26 סית' מגן על עומר (אם סית' מאפיונר, אני אחשוד בעומר)

עמוד 27, סית' טוען שהוא חושד ברוי על דחיפה ללינץ' על מנגו, רומז שהוא לא חושד בו ואומר שהוא משחק טוב, ומוסיף "האו אבר, אני מכל זאת אצביע למר מנגו" - טאוניז טובים לא מצביעים למישהו שהם לא חושבים שהוא מאפיונר. בעיקר לא כשהם חושבים שמי שמוביל עליו ללינץ' הוא חשוד.

ציטוט:
Dark sith אמר/ה:
אז עכשיו אנחנו יודעים שסול/דרגו אזרח. כל הכבוד קינג.
רק אני חושב שזה נשמע כמו מאפיונר עצבני? (כמה חבל שמאפיונרים לא יכולים לרצוח GM)

אי לכך ובהתאם לזאת, בעמוד 47 הוא מודיע כי חשדו עבר מסול/דרגו (אזרח) לרוי (תליין של מאפיונר)

ואז סית':
Dark sith אמר/ה:
אל תצביעו למגו. תחשבו שניה! אנחנו לא בטוחים שאנחנו רוצים לשחזר את היום הקודם. אף אחד לא עשה חושבים בלילה?

אה כן. ורק עכשיו אני הגעתי למחשב- אז תנו לי זמן לקרוא הכל.
תורידו הצבעה ותנו לי הזדמנות לשכנע אתכם.
1. רמיזה שמנגו אזרח
2. אל תהרגו אותו עדיין, תנו לראות מה קורה פה (לגיטימי לחלוטין)
3. תנו לי הזדמנות לשכנע אתכם לא להרוג את מנגו (מאפיונר) (אני מזכיר שהוא לא קרא עדיין)
אחרי התגובה הזאת, סית' לא מגיב שוב באותו יום, מה שגורם לי לחשוב שהוא לא קרא, או שהוא קרא אבל טען שהוא לא. (AKA שקר)

בהמשך סית' ממשיך להגן על מנגו ועומר ולתקוף את רוי (53, 54)

בעמוד 54 הוא גם טוען שהוא לא הגן על מנגו אלא רק תקף את רוי (אני אצטט את אחת ההגנות -
Dark sith אמר/ה:
yarinarc אמר/ה:
rui אמר/ה:
אגב אני רוצה להדגיש שאם הם עשו את זה בכוונה זה פשוט שפל ומגיע להם הפסד טכני. זו לא אסטרטגיה גאונית, זה או טעות או פשוט פחד מהפסד ברמה שכבר הורסת את המשחק.
כמו שאמרתי,אני נותן למנגוס הזדמנות. הזדמנות אחת נוספת. לא שתיים,אחת להוכיח את חפותו.
אני לא סבלני במיוחד אם זאת,והוא יאלץ לפרסם בקרוב אם הוא רוצה לשמור על סיכויים לחיות.

אםם. אין דבר כזה הזדמנות אחת.
- )
ואז, עדיין טוען שמנגו לא מאפיונר, הוא נותן את הקול שהורג אותו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ריכוז תגובות 'לא הבנתי' על האשמות:
Dark sith אמר/ה:
דארקמו, לא הבנתי כלום ממה שכתבת בפסקה הראשונה. תסכם את הטענות שיש לך כלפי מר מנגו והוא יסכם את הטענות כלפיך. ושיהיה מובן.
Dark sith אמר/ה:
אה. רק רציתי לציין שהחשודים שלי הם אותו הדבר, אבל מר מנגו צריך לספק טענות מסודרות כלפי דארקמו וההפך. כי אז אני לא אצדד בשום צד- אני די לא מבין על מה הם רבים.

רוי- סר עדיין לא הגיב וגם סול חסר.
- פירוט הודעה 'אני לא מבין את דארקמו ומנגו. אז בוא נדבר על סרדומין וסול (אזרח ואזרח)
לפני שאני ממשיך מההודעה הזאת, בהודעה אחרי הוא אמר לסול "לא האשמתי אותך בלורקריות". (21)
Dark sith אמר/ה:
שניה לעצור.

דארקמו- אני יכול סיכום של מה שאתה אומר כלפי מר מנגו? שיהיה מסודר ונקי ושיכיל ציטוטים שימצו את הטיעון.

מר מנגו- כנ"ל
Dark sith אמר/ה:
darkmo10 אמר/ה:
לדעתי משחק לא חכם זה משחק שבו אתה לא משיג את מטרות הצד שלך. לא הבנתי
ולדעתי כרגע (למרות שזו רק השערה) שניים מהמאפיונרים הם אתה (מנגוס) והסית' האפל, מפני שאתם מגוננים אחד על השני יותר מדי אחד על השני? מתי הייתי צריך שיגנו עלי? זאת הייתה הגנה שלי נטו! וחוץ מזה, זכותי להגן על מי שנראה לי חף מפשע. יכול להיות שזאת קנאה שלא מגנים עליך? בנוסף לטעויותיך, יריותיך והתחמקויותיך.

ממשיך לגבש טענות.

נ.ב

מר מנגו- איפה הטענות- אני אוהב שהכל בדף אחד. לדפדף בין דפים זה מעצבן.

נ.ב.נ

איפה גאלאן?
(ולא להגרר לזה שהוא לורקר- הוא לא לורקר
Dark sith אמר/ה:
אני לא ממש מבין מה כתבת רוי כי
A: אין ציטוטים.
B: קשה לקרוא מהאייפוד
Dark sith אמר/ה:
דארקמו- רגע, מה?
Dark sith אמר/ה:
לא רוי, רק דארקמו.
(על חוסר הבנה)
Dark sith אמר/ה:
amitf0123 אמר/ה:
אתה גם אמרת שסרדומין 100% מאפיונר, אבל הוא התגלה כאזרח, אז מה אם אתה טועה הפעם?

עמית, למי אתה מדבר?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
תקציר:
1. סית' מחה על לורקריותו, והצביע על לורקריותו של אחר, שהתלרקר פחות, בתגובתו הראשונה.
2. סית' משתמש הרבההההההה ברמיזות. (אמרתי כבר שזה טוב רק למאפיה)
3. סית' מגן על מי שהוא תוקף.
4. סית' התקיף עד עכשיו רק אזרחים, את רוי שתלה מאפיונר, ואותי שלא יכול להוכיח שהוא אזרח. =סית' חושד בכשרים (כנראה). =יותר סיכוי סטטיסטי שסית' מאפיונר. והוא הגן עד עכשיו (בנוסף למי שהוא התקיף, וכמובן לא הפסיק אחרי שהוא הגן עליהם) על מנגו (מאפיונר) ועומר (?). סטטיסטית, הוא יותר לטובת המאפיה.
5. סית' מתעצל להגיב על טענותי, חוץ מעל הטענה הכי מפוקפקת.
6. סית' מצביע בצורה מנוגדת למה שהוא טוען שהוא חושב.
7. והטיעון הקלאסי - סית' 'לא מבין'.

rui אמר/ה:
כן. מנעתי דיון ביום השני. וגם צדקתי כשמנעתי אותו, מ2 סיבות:

- יש לנו דיון עכשיו, ויש לנו המון מידע. מנגו מאפיונר, מה זה אומר לנו? הרבה. בעיקר על נקסטורל.

- תראה לאן ה'דיון' הסיט את כיוון המחשבה. אתה הורדת הצבעה מנגו וגם ירין. עוד שניים בכלל לא נכנסו לזה. ועל מה היה הדיון? על ליצור דיון. גאוני.
לא צדקת. משתי סיבות:
- זה שיש לנו דיון עכשיו לא אומר שלא היינו מפיקים משהו מדיון אתמול.
- הורדתי הצבעה כדי לא לקצר את היום. וגם ירין. היה ברור לנו (או לפחות לי) שהוא שרוף. אבל רצינו דיון. ואמרנו לאנשים לחכות ולא להרוג אותו עדיין. ואתה כיוונת את זה מעולה לכך שאתה מתנגד לדיון. ואז היה דיון על ליצור דיון, כי אתה מנעת אותו. רצינו דיון על חשדות, אבל במקום אתה ניתבת את כולם (אני לא רוצה להיות במשחק כשאתה מאפיה, אתה אמין מדי) לדיון על 'מי שלא מצביע למנגו מאפיה!!!!!!!!!111אחד' ועל 'לא צריך דיון, מנגו מאפיה!!!!!!!!!111אחד'.

rui אמר/ה:
אז אני טאוני גרוע כי אני לא נותן לאחרים להשתלח במנגו? אף אחד פה לא רוצה. אם אני טאוני גרוע אין לי מושג מה זה טאוני טוב. ברגע שאני מת פה אני סומך על קצת מאוד שינהיגו את העיירה, ואין מה לעשות - ברגע שאני מת אני מת. לי אין שליטה על זה. אבל אני רוצה להבין את הלוגיקה שלך - אני טאוני טוב, אבל אני טאוני גרוע כי אני לא נותן לאף אחד להיות טאוני טוב? אתה לא יכול אפילו להשתמש בטיעון הזה נגדי! אני טאוני טוב וגרוע יחדיו? מה זה בכלל אמור להביע? ניסיון לבלבול שנכשל.
באמת? זה ההאשמה שלך נגדי? לא הבנת אותי אז אתה מאשים אותי ב'ניסיון לבלבול'? שאל, אני אסביר לך.
לא אמרתי שאתה טאוני טוב, ממש לא, תקרא מחדש מה שרשמתי. אמרתי שאתה טאוני גרוע בכך שאתה לא נותן לאף אחד אחר להיות 'טאוני טוב' כמו שאתה מתאר. טאוני טוב נותן מקום לכולם לדעתי. זה מה שאמרתי שם.

rui אמר/ה:
דיון מעולה יש לנו היום והיה לנו ביום הראשון. הדיון ביום השני היה על כך שרוצים עוד דיונים. זה בא מדראגולד אני חושב, אבל הוא לא עשה כלום בכדי לקדם את הדיון על דיונים. אבל אני אמרתי לך בכלל 'אל תמרח אותי שרצית דיון, כי יש דיון עכשיו'. מה הקשר להודעת 'מי התחיל דיון' שאתה כתבת?
אתה אומר שיש היום דיון מעולה, וככה מנסה לומר לי שלא מנעת דיון היום. אני שואל אותך איזה דיון היה כאן אם לא הייתי מתווכח אתך מאתמול. (עכשיו דראקמו הביא דיון, אבל שאלתי אותך את זה מקודם, אז אל תאמר לי "הנה! יש דיון!" כי לפני זה לא היה)

rui אמר/ה:
לנחש? אתה פאקינג צוחק עלי? היו לי הרים של טענות! הדיון על מנגו היה חי וקיים, אתם רק נאבקתם לא להצביע למנגו אלא 'להביא עוד דיון אל הפרק'.

'גולת הכותרת' שלך היא גולה מאוד גרועה. כי מנגו אכן התגלה כמאפיונר. ולא, ניסיון גרוע מאוד להציג אותי באור רע. אני חושד בך ובנקסטורל. מנעתי דיון כדי לתחקר אותך? לא.
אז תן לי להבין- אתה אומר שבגלל שמישהו הביא הר של טענות אין צורך בדיון ובגלל זה מנעת דיון ביום הקודם?
אז עכשיו כולם צריכים להצביע לסית' בגלל הר הטיעונים של דארקמו בלי דיון?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה