• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לעזאזל!

Murka אמר/ה:
ודווקא לדעתי שיקול הדעת במקרה של הדיון הנ"ל היה מאוד מוטעה, כי אתה יכול לחשוב ככה (מה יקרה אם הדיון יתמלא בתגובות ובלהבלהבלהבלה) על כל דיון.
זה גם מה שאני עושה
בכל עץ שמופיעות בו תגובות שאין להן מקום בעץ, אני מנפה אותן

Murka אמר/ה:
וכן, לדעתי משגיח בפורום אמור לפעול (באיזושהי מידה, לא 100%) כמסננת אנושית
וגם את זה אני די עושה, כי אני מסנן את התוכן מהספאם, העיקר מהתפל, האור מהחושך, :mrgreen: מה- :( וכו'
להתחיל ולברור בתוך ההודעות של המשתמשים, בשביל להוציא משפט וחצי קשור מתוך הודעה מלאה בזבל, זה כבר מוגזם
התפקיד שלנו זה לא להיות גננות, אלא משגיחים, מכווינים אם תרצה
אני לא רוצה לתת פה לאנשים אזהרה על כל דבר רע שהם עושים ולהמשיך הלאה, אני רוצה להביא את האנשים למצב שהם כבר לבד לא מספימים
העבודה שלנו צריכה (במצב העילאי שלעולם לא יקרה) צריכה להסתכם בלהגיב כמו משתמשים רגילים, שקצת יותר פעילים ודוחפים את הפורום שהם אחראים עליו קדימה
וזהו.
אבל עד שזה יקרה, צריכים להיות כללים שיאכפו, בשאיפה מתוך הבנה של המשתמשים שזה הכל לטובתם

ואגב העץ עם התמונות, אם כבר אנחנו כאן
כן, אתם יכולים להגיב למישהו על התמונה שלו בכל תוכנת מסרים שאתם רק רוצים, אני אפילו ממליץ על זה
מי יודע, אולי אשכרה תפתחו שיחה קצת יותר עמוקה ויצא לכם להכיר קצת את אחד מהחברים שלכם מעבר לכינוי ואווטר

*sigh*

אני רואה שזה לא מוביל לאיזושהי הבנה,
טוב, אולי דיון על זה בהשתתפות רוב הקהילה (טוב, לפחות חלק, כל מי שיהיה באייקון)
יעזור יותר...

אני גם מחכה לתגובתו של שי, אולי הוא יבהיר דברים יותר טוב.

בינתיים לילה טוב, אני גם ככה חולה היום...

הפסקתי לקרוא את ההודעות האחרונות של כל אחד מכם כי הן חוזרות על עצמן.
כולכם צודקים ומהסיבות האלו בדיוק אני מתחנן לפני אולדמן שייתן לי להיות משגיח כבר חודשים.

שי מקבל ממני אזהרה על חוצפה ודחיפת האף השניה הכי גדולה שראיתי בחודש האחרון.

חוץ מזה, דור לדעתי זה באמת רעיון טוב להפוך את עץ התמונות לדביק אם תמונות זה כל מה שהולך להיות בו. כל עוד אין משהו כמו הודעות שישמור עליו חי, כדאי שתדביקו אותו כדי שישאר לעד.
ובאותו נושא, כמה דברים כבר מודבקים הרבה יותר מדי זמן לדעתי.

בנוסף שי, אם נכנסת לפורום ב'אמריקה' וביקשת משהו לפני שחיפשת אותו בעצמך, מובן מאליו שתקבל את אותו היחס שיקבל מישהו שיכנס לכאן עכשיו ויפתח נושא על 'איך היה במפגש בפריק?'.

לסיכום - די לריב על העץ שפתחתי בלי לערב אותי חתיכת חוצפנים!!
דור - תפסיק להחליט בשבילי זה מרגיז.
ערן - תפסיק להאשים את דור בהכל... :P
שי - תפסיק לדחוף את האף ותשאר בפורומים שלך.
בן - יצאת למילואים או משהו? מאז סופר קאקי אתה מזה שקט...
הראל - בולולולולולולולו...! :wink:

אני יודע שזה לא ממש קשור, אבל בחלק מהעצים שעשו בהם "ניקוי מקיף" נעלמו לי כמה הודעות, שלפחות לדעתי היו מאוד קשורות לנושא, ולהפתעתי, בלי כל אזהרה הם נעלמו...

מה תגידו על זה?! אה?! אה?!
סתם...

זה פשוט נהיה מעצבן... אתם חוטפי הודעות קטינות סדרתיים!
וכואב לי הראש, אז אל תענו לי, כי אני לא אראה את זה בזמן הקרוב...

קודם כל למיכאל, כי הוא ממש עצבן אותי:

מיכאל, הסיבה היחידה שאני מרשה לעצמי להגיד את זה, היא כי אתה חבר שלי ואני מכיר אותך.

יא טמבל!
יש פה דיון על מדיניות ניהול ומחיקה, ולי, בתור מנהל, אסור להשתתף?
אתה באמת חושב שמה משתמשים כותבים פה לא רלוונטי גם לי?
אתה מעמיד פנים, או שאתה באמת חושב שזו דחיפת אף?
אני פשוט לא מאמין שאתה קורא להתעניינות שלי בטענות של משתמשים כלפי מנהלים "דחיפת אף".
אם אתה חושב שאנחנו באמת כאלה מנהלים גרועים, זה לא אמור להיות אינטרס שלך שנקשיב ונתדיין על צורת הניהול שלנו עם משתמשים?

ואני חוזר, לכל מי שלא הבין: הסיבה היחידה שאני כותב כזו הודעת נאצה חריפה כנגד מיכאל, היא כי אני חבר שלו, ממש אוהב אותו, ומעריך את הטירוף שלו ברוב הנסיבות. כלומר, לא באלה שבהן הוא מחלק לי אזהרות כי אני מנסה להיות מנהל יותר טוב!

-------------------------------------------------------------------

למורקה:

אני תוהה, האם פשוט לא קראת את ההודעה שלי?

ציטוט שלי: "ועד שלא תפנימו את ההבדל שבין צ'אט ותוכנות מסרים מידיים לפורום, וספציפית לפורום הזה, הודעות מיותרות ימשיכו להימחק."

והנה שלך: "אני לא אתווכח, רק אביע את דעתי,
פורום "רציני" כמו שאתה מגדיר אותו הוא באמת מתאים יותר להגדרה של "מרתף אינקוויזיציה"
מאשר "פורום"
פורום נועד להבעת דעות ולדיון בין אנשים, עם הגבלות שנועדו לשמור על החוק והסדר
שבפורום, אבל זה לא אומר שצריך להשתיק כל דבר שזז בכיוון שלא נראה לכם.
ובמיוחד לא לשים דברים בפה של אנשים, משהו שראיתי לא מזמן בפורום. "

אני מגדיר פורום רציני כמקום שמתנהלים בו דיונים, בכל פורום על הנושאים שהוא מיועד להם (במקרה של השולחן העגול, הכל).
רק מה, הרבה מהעצים שנכתבים פה, לא נכנסים להגדרה של דיון. לא ייתכן, שיהיה פה עץ שמטרתו החלפת מחמאות של שלוש מילים בין אנשים. זה לא דיון, ולא לזה נועד הפורום. בשביל זה יש תוכנות מסרים מידיים.
או פורומים אחרים, שאני אישית אגדיר כלא רציניים, אם יכניסו כזה דבר תחת קטגוריה של דיון.

אתה מבין? אין לי בעיה שתדיינו על כל נושא בשולחן העגול. שמעת? כל נושא.
אבל הרבה אנשים פה פשוט לא יודעים מה זה דיון.
לכן, אגב, אני חושב שאנחנו צריכים לחנך יותר מלהעניש, ולכן גם לא מחקתי הודעה כבר כמה שבועות טובים, ולא נתתי אזהרה כבר כמה חודשים טובים. כמו כן, מעולם לא נתתי באן.
אני משתדל להילחם על "דעת הקהל", ולנסות לעודד תרבות כתיבה טובה יותר.
וכן, אני מאמין שכל הודעה שהיא לא חלק מדיון, ולמעשה ראויה להכתב בICQ ודומיו, צריכה להימחק. כמו כן, גם כל הודעה שעוברת על חוקים כמו פליימינג, הודעות לא חוקיות וכדומה.

בקשר להודעות שמרמזות או מדברות על דבר עבירה - מעולם לא קרה שראיתי כזו הדועה ולא מחקתי אותה מיד. אפילו לא לנעול. מחיקה. ואני יכול להגיד את זה בלב שלם.
אני לא חילקתי על דברים כאלה באנים, כי ברוב המקרים דובר באנשים שעשו זאת ללא כוונת זדון. הבהרתי להם שזה מעשה חמור, והם מעולם לא חזרו עליו. פועל טוב.

זהו. אלו הן כל ההגבלות שלי.

עכשיו, שאתה יודע מה מה ההגדרה שלי לפורום רציני, ולהודעות שצריכות להימחק, תגיד לי:
זה באמת נשמע לך כמו מרתף אינקוויזציה?

ludicrous killer - ההודעה שלך לא במקום ולא מתאימה לנושא ולכן היא עוברת על חוקי הפורום.בבקשה אל תעשה את זה יותר. אם יש לך שאלות כל שהן,אתה יכול לפתוח עצים חדשים או לשלוח הודעות פרטיות למישהו שמבין עניין.

ולשאר-
אתם מגזימים! חלאס כבר..!!
ככה הפורום פה,ככה זה עובד..אם למישהו יש בעיה שיתגבר עליה.אני לא מבין מה הבעיה שלכם? הרי כולנו יודעים שאם יהיה מותר לדון על התמונות,ישר העץ מדרדר לספאם מעצבן ומציק כמו "חח..עומר במגבת"..אז המנהלים החליטו לא לתת לזה צ'אנס ולקבוע חוקים מראש..ואתם ישר מתקוממים כאילו בחיים לא היה כאן ספאם,והמנהלים סתם מעלים השערות מגוכחות.

בקשר למה שמיכאל אמר-אני גם חושב שצריך לשים את העץ תמונות כעוגן..זה יהיה כמו עץ החברים שוואנג פתח..ככה בכנסים אנשים יזהו את חברי הפורום..

הערה רלוונטית: עכשיו נעלתי למיכאל את העץ, ולא מחקתי, כך שמה שאמרתי בהקשר קצת לא רלוונטי.
אבל אני מאמין שזה הדבר הנכון לעשות אם אנחנו רוצים ליצור תרבות כתיבה טובה יותר ולתקן טעויות של אנשים.

אני חושב כמו ירין. הבנו שזה לא מוצא חן בעיניכם. אבל המריבה שלכם פשוט מטופשת. ויורדת לפסים אישיים (כמו בהודעה של שי, בלי קשר לזה שמיכאל ושי חברים טובים, גם אני ואיל חברים טובים, ועדיין אני לא אכתוב כאלה דברים בפורום, אני אגיד לו בפנים ^.^).

בקיצור, גם אני מוצא את ההגבלות החדשות כנגד הספאם די מעיקות ולא ממש כיפיות. אבל בתכל'ס, אחרי הספאם שרבים מאלה שמתלוננים פה אחראים לו, אפשר להבין.

ההגבלות החדשות כנגד ספאם הם לא מסמך רשמי.
כפי שמולז'ו אמר בערך אלף פעם, הרבה נשאר לשיקול דעתו של המנהל, ולא כל המנהלים מוחקים על ימין ועל שמאל.
בלי קשר, אני עומד מאחורי כל המנהלים והחלטותיהם, וכשלא, אני מתווכח איתם ארוכות בפורום מנהלים.
ואני מצפה מהמשתמשים שכשהם לא מרוצים מהניהול, הם יתלוננו כאן (כמו שאתם עושים עכשיו. יש! ^ ^).

מיינד-בוי - מיתנתי הודעתי, אבל בכל מקרה אני מצפה שתקלל את וואנג בפומבי. זה טוב ליהודים.

Tsukuyomi אמר/ה:
דור - תפסיק להחליט בשבילי זה מרגיז.
אני מניח שאתה מתכוון לזה שאמרתי שלא יהיו תגובות שהן לא תמונות בעץ

אני החלטתי למעשה שלא יהיה ספאם
זה לא משהו שאני חושב שלמשתמשים צריכה להיות שום התנגדות אליו

וכמו שאמרתי קודם, ברור לי שבתאוריה, יכול להיות שכתוצאה מכך יהיו כמה הודעות טובות שלא יכתבו, אבל זה גם אומר שיהיו המוני הודעות ספאם שלא יכתבו, ולדעתי זה שווה את זה
הרי ברור שאם היו מתאפשרות תגובות, אנשים היו מגיבים כמו מטורפים על התמונה של עומר, למשל, כי כל אחד פשוט היה חייב לחזור על מה שכל אלו שלפניו אמרו, ואז גם היה מתפתח שם איזה דיון על זה

והדיון הפך לדביק, לא יודע למה לא עשיתי את זה קודם

תודה לשי ולמולז'ו שלכל אורך הדיון עשו את מירב יכולתם כדי להבהיר את עמדת המנהלים!

למרות שעדיין לדעתי האישית אין הסכמה הדדית ב100% (שי, הניסוח שלך מצויין, אבל הביצוע (של שלל הפורום, המשתמשים והמנהלים) לקוי).

אני שוב אומר, אני מקווה שבאייקון נתאסף כל מי שיבוא ואכפת לו ונדון בנושא בהרחבה ואז אני מאמין שלא יהיו אי הבנות...

אגב, dragon_master, אף אחד לא ביקש ממך לבוא ולסנג'ר למנהלים,
הם אנשים בוגרים בעלי כושר סנגוריה מתקבל על הדעת ויוצא שאתה סתם חוזר אחרי מה שהם אומרים בלי תוכן ותרומה ממשית, אחרי הכל זהו דיון בנוסח "מנהלים מעיקים", לא "משתמשים מעיקים"...

עריכה בקשר לתגובה של דור מעלי:
למשל במקרה של התמונה של עומר (עומור? או שזה סתם כינוי? :S ) אני מסכים שתגובת השרשרת של ילדותיות הפורום הייתה יכולה להיות ספאמית במיוחד,
אני לא חושב שלמישהו אמורה להיות בעיה עם זה שמישהו אחר מתגאה (בלי תרתי משמע שובב הפעם) בגופו אבל לפי מה שאני רואה דווקא יש כאלו שאכפת להם עד מאוד ... :(

shay5525 אמר/ה:
הערה רלוונטית: עכשיו נעלתי למיכאל את העץ, ולא מחקתי, כך שמה שאמרתי בהקשר קצת לא רלוונטי.
אבל אני מאמין שזה הדבר הנכון לעשות אם אנחנו רוצים ליצור תרבות כתיבה טובה יותר ולתקן טעויות של אנשים.
למרות שדור פתח אותו והדביק אותו, עצם העובדה שבכלל נעלת אותו בלי שממש יהיה לך קשר לדיון, יזכה אותך באזהרה נוספת. ואני לא נותן אותה כי אתה מעצבן אותי! אני נותן לך אותה כי אתה חבר טוב שלי ואני אוהב אותך!! :wink:

וואו מיכאל אתה פשוט [נפלט לו, והוא מאוד מצטער, וואנג, הוא מרגיש ממש כמו טמבל עכשיו, כי הוא אמור להיות ייצוגי והכל, ופתאום ככה הילד הרע שבפנים].. תפסיק להתנהג כמו בן 5

והנה התחלנו, איך העץ הזה מדרדר מהר למישור האישי. אני מאמין שהדיון מיצא את עצמו, בשם צוות המשגיחים אני רוצה להזכיר שאין כל קונפליקט בין חברי הפורום והמנהלים - הרי גם המנהלים היו קודם לכן חברי פורום (חוץ מהאיש הזקן וכוכבי כסף, אבל הם לא נחשבים) והאינטרסים זהים, מניעת ספאם ומקסימום הנאה מהפורומים. ועל אף חילוקי דעות כולנו רוצים לראות את הפורום גם איכותי וגם פורח ונצתרך למצוא פשרה בין השניים.
אז לפני שזה ידרדר עוד יותר וחבל, אני מבקש לנעול את הדיון.

לפני שאתה נועל דניאל, אני מבקש שתשים לב שוואנג קרא לי 'דפוק'.
בנוסף אני מעוניין לציין שערכתי את ההודעה שלי שעליה הערת לי בנושא. :o
(גם מתנאל אגב קרא לי דפוק ואמר שאני מתנהג כמו ילד בן 5...)

ממש לפני שהעץ יתדרדר עוד(ואני מבקש לא להגיב אחרי), אני מודיע לכל מי שחשב אחרת-

שמי, כמו שרשום מפורשות בדיון ההתפקדות בשולחן העגול, הוא עומר צפירה.
לא עומור, לא כפרי, ולא אבא(אלא אם אתם מחיפה, אני ממש רב-שגל באיזור ההוא).

תודה.

מיכאל, ברצינות, תפסיק להרוס את הדיון בהערות הקטנוניות שלך, בסופו של דבר כולם פה חברים שלך ולא אמורים להיות לך פה אוייבים...
והקטע עם האזהרות... אני ממש לא מבין אותו, סתם רציתי שתדע...

עומר, תודה על ההבהרה, פשוט בכל מקום שראיתי היה כתוב עומור וזה מבלבל :|

הבעיה איתכם זה שאתם פשוט לא יודעים לנהל דיון בפורום. גם המנהלים (ספציפית וואנג).
כאילו, אתם רושמים הודעה ארוכה ויפה, ובסוף תוקעים משפט-בדיחה ושהורס את כל האפקט של הרצינות.

כאילו, אם שי לא היה כותב את השורה הראשונה והאחרונה בהודעה שלו על מיכאל, היא הייתה הרבה יותר רצינית! ><
(טוב זה לא היה קשור..)

ובכלל, נמאס כבר מהמריבות פה. יש דברים מוצדקים שהמנהלים עושים, ויש כאלה שלא מוצדקים.
ותכלס, אם תסתכלו באמת - יש יותר מוצדקים מלא מוצדקים...
הבעיה היא (נראה לי מולז'ו רמז לכך), שלכל מנהל יש ראיית עולם שונה, והוא מחליט החלטות שונות. אבל אי אפשר להתווכח איתו, וזה לא יעיל.
אלא למקרים קיצוניים...
מדי פעם (כשיש עשרה באנים ביום) זה מתחיל להיות מוגזם...

ו... זהו, כי אני עייף.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה