קודם כל למיכאל, כי הוא ממש עצבן אותי:
מיכאל, הסיבה היחידה שאני מרשה לעצמי להגיד את זה, היא כי אתה חבר שלי ואני מכיר אותך.
יא טמבל!
יש פה דיון על מדיניות ניהול ומחיקה, ולי, בתור מנהל, אסור להשתתף?
אתה באמת חושב שמה משתמשים כותבים פה לא רלוונטי גם לי?
אתה מעמיד פנים, או שאתה באמת חושב שזו דחיפת אף?
אני פשוט לא מאמין שאתה קורא להתעניינות שלי בטענות של משתמשים כלפי מנהלים "דחיפת אף".
אם אתה חושב שאנחנו באמת כאלה מנהלים גרועים, זה לא אמור להיות אינטרס שלך שנקשיב ונתדיין על צורת הניהול שלנו עם משתמשים?
ואני חוזר, לכל מי שלא הבין: הסיבה היחידה שאני כותב כזו הודעת נאצה חריפה כנגד מיכאל, היא כי אני חבר שלו, ממש אוהב אותו, ומעריך את הטירוף שלו ברוב הנסיבות. כלומר, לא באלה שבהן הוא מחלק לי אזהרות כי אני מנסה להיות מנהל יותר טוב!
-------------------------------------------------------------------
למורקה:
אני תוהה, האם פשוט לא קראת את ההודעה שלי?
ציטוט שלי: "ועד שלא תפנימו את ההבדל שבין צ'אט ותוכנות מסרים מידיים לפורום, וספציפית לפורום הזה, הודעות מיותרות ימשיכו להימחק."
והנה שלך: "אני לא אתווכח, רק אביע את דעתי,
פורום "רציני" כמו שאתה מגדיר אותו הוא באמת מתאים יותר להגדרה של "מרתף אינקוויזיציה"
מאשר "פורום"
פורום נועד להבעת דעות ולדיון בין אנשים, עם הגבלות שנועדו לשמור על החוק והסדר
שבפורום, אבל זה לא אומר שצריך להשתיק כל דבר שזז בכיוון שלא נראה לכם.
ובמיוחד לא לשים דברים בפה של אנשים, משהו שראיתי לא מזמן בפורום. "
אני מגדיר פורום רציני כמקום שמתנהלים בו דיונים, בכל פורום על הנושאים שהוא מיועד להם (במקרה של השולחן העגול, הכל).
רק מה, הרבה מהעצים שנכתבים פה, לא נכנסים להגדרה של דיון. לא ייתכן, שיהיה פה עץ שמטרתו החלפת מחמאות של שלוש מילים בין אנשים. זה לא דיון, ולא לזה נועד הפורום. בשביל זה יש תוכנות מסרים מידיים.
או פורומים אחרים, שאני אישית אגדיר כלא רציניים, אם יכניסו כזה דבר תחת קטגוריה של דיון.
אתה מבין? אין לי בעיה שתדיינו על כל נושא בשולחן העגול. שמעת? כל נושא.
אבל הרבה אנשים פה פשוט לא יודעים מה זה דיון.
לכן, אגב, אני חושב שאנחנו צריכים לחנך יותר מלהעניש, ולכן גם לא מחקתי הודעה כבר כמה שבועות טובים, ולא נתתי אזהרה כבר כמה חודשים טובים. כמו כן, מעולם לא נתתי באן.
אני משתדל להילחם על "דעת הקהל", ולנסות לעודד תרבות כתיבה טובה יותר.
וכן, אני מאמין שכל הודעה שהיא לא חלק מדיון, ולמעשה ראויה להכתב בICQ ודומיו, צריכה להימחק. כמו כן, גם כל הודעה שעוברת על חוקים כמו פליימינג, הודעות לא חוקיות וכדומה.
בקשר להודעות שמרמזות או מדברות על דבר עבירה - מעולם לא קרה שראיתי כזו הדועה ולא מחקתי אותה מיד. אפילו לא לנעול. מחיקה. ואני יכול להגיד את זה בלב שלם.
אני לא חילקתי על דברים כאלה באנים, כי ברוב המקרים דובר באנשים שעשו זאת ללא כוונת זדון. הבהרתי להם שזה מעשה חמור, והם מעולם לא חזרו עליו. פועל טוב.
זהו. אלו הן כל ההגבלות שלי.
עכשיו, שאתה יודע מה מה ההגדרה שלי לפורום רציני, ולהודעות שצריכות להימחק, תגיד לי:
זה באמת נשמע לך כמו מרתף אינקוויזציה?