• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
הקטור-
"מילים אינספור מוצאות את דרכן בין אוזניהם של אנשים. רק שכלו הישר של האדם מסוגל להבדיל בין הכזבות לאמת" אומר הקטור לאיש ואז מיד מתחיל להלך קדימה אל עבר הפסל. הוא כורע על ברכו כאביר המחכה לפקודה ממלכתו, עיניו עצומות כאשר הוא מסתכל מטה ונמשך שם למשך למספר דקות.

אילידיה -

"את יודעת, יש אמרה ברפובליקה - כל אחד שייך ואף אחד לא בפנים" וירניק משיב בעודם מפלסים בקרב הקהל.
הם מתקרבים לאחוזה מרכזית ורחבת ידיים, אשר במקום דלת מסתפקת בווילון אדום ועבה עליו רקום לילך. "תעצמי עיניים" ממליץ הצלופח בעודו מסיט את הווילון.
אילידיה נכנסת לחדר מרכזי גדול ובו מספר שולחנות - פטרונים יושבים, נהנים מכוס משקה או מארוחה קלה, ולצידם מהלכים נשים וגברים - חלקם לבושים בצורה מעט חשופה יותר, חלקם בצורה מעט פחות - אך אין לה ספק מהו המוסד המפוקפק שאליו הגיעו, גם מבלי להעיף מבט אל הקומה העליונה שם נמצאים החדרים הפרטיים יותר.

"הצלופח בכבודו ובעצמו" נשמע קולה של אישה מעט מבוגרת, שיערה מאפיר, היושבת על יד השולחן הקרוב ביותר לדלת. "במה זכינו?"
"בי, כמובן" משיב וירניק בקלילות, סוקר לרגע את המקום. "שיפצת פה, הא?"
"שום דבר לא חומק מעיניך. שלושה שיפוצים, למעשה - אישה ושני גברים".
"אני מבין שנשות העיר מרוויחות יותר לאחרונה?"
"לא רק. תתפלא" היא משיבה בחיוך זחוח במעט, בעודה מסמנת לברמן היושב במרכז לדאוג למשהו לשתות.
"מי זאת היפה שלצידך? לקוחה חדשה?"
וירניק, נושך את שפתו התחתונה בכדי לא לחייך, מאפשר לאילידיה להגיב הפעם.

שירו -

חצי האורק מהנהן, ונראה שמבין בקלות את דבריו של דם הדרקון. השניים מתקרבים אל עבר הסוסים, לא רואים את לילוואנה האלפית בשום מקום, לאחר שככל הנראה עזבה.
"אתה חושב שיש טעם לנסות עם שכירי חרב נוספים באזור? אני מאמין שהריבון כבר דאג לקבץ אותם אליו, והדבר הרי בכל מקרה יקח זמן".

הקטור -

האביר קם על רגליו לאחר מספר דקות בהן הצליח להיעלם לעולמו הפנימי, מרגיש שלווה אמיתית לרגע קצר בין ימים כה לחוצים. הוא מרים את ראשו ורואה שתפילת הצהריים המרכזית הסתיימה - בעוד האנשים מהלכים החוצה משם, כל אחד לדרכו, לא קשה לזהות את האיש ששוחח איתו, מלווה בשני גברים גבוהים ושריריים, נכנס למקדש. הוא עוצר אדם אחד, שואל אותו דבר מה, והאיש מצביע פנימה לעבר האזור השמאלי. האיש מודה לו בהנהון, ומכווין את זוג מלוויו לשם.

"יש רק עוד קבוצה אחת של שכירים באזור, לפחות כאלו שאני מכיר, ואני מניח שכמו שאמרת, ריבון הברק כבר אסף גם אותם. אני לא חושב שנספיק להגיע גם אליהם וגם אל ארודר לפני שואת' יותקף, אלא אם כן נתפצל שוב, ואחד מאיתנו ילך אל הלורד בעוד השני יחפש עוד שכירים" אומר שירו.

"הו לא, קרפדה לא תועיל לי בדבר" אומר איגנציוס בקול הכי דרמטי וקודר שהוא מסוגל ואז מכריז באלפית, תוך שהוא מחווה סימנים חסרי משמעות בידיו, במטרה להראות כאילו הוא מטיל לחש "אבל אני יכול להיעזר בזוג עיניים נוסף!"

"הטלתי עליך לחש כבילה, עכשיו אתה חייב לעשות כדברי - אם תפר את התנאי הזה לפני חצות הלילה, הלחש יגרום לך סבל שאתה לא מסוגל לדמיין" מסביר איגנציוס לילד "כעת, אני צריך שתשתלב בקהל, ותבחן האם נראה שאנשים עוקבים אחרי. כאשר ארים את המטה שלי באוויר, חזור לדווח."

META
אני לא בטוח אם זו תרמית או איום, אבל הבונוס שלי זהה בשתי המיומנויות
3 + 4 = 7
בקצב הזה עוד יסתבר שהילד יודע אלפית או משהו...

שירו-סנשאי -

IN
"אין זה נבון, הדרכים אינן בטוחות, בפרט אחרי שסיכלנו את חוליית הגישוש לעבר כפר ואת'. סביר להניח שקושאן וברסוולה ימשיכו למקד מאמצים באזור כולו לקראת הפלישה" מציג קראנג את דעתו. השניים ממשיכים ועולים על סוסיהם, מתחילים לרכוב הרחק משם, מותירים את המחנה של ממטירי התופת מאחור.

META
בדיקת תפיסה וטבע בבקשה לדרך (גם קראנג מטיל).

איגנציוס -

דבריו של המג לא נשמעים משכנעים בשום צורה, אבל הילד פוער את עיניו.
"ר-רק אל תאמר לוירניק!" הוא מהנהן בצייתנות, וניכר שהמוניטין של הצלופח שיחק לטובתו של איגנציוס. הוא רץ הרחק משם, מביט על ידיו ועל רגליו, כאילו מחפש לראות אם עורו הופך לירוק.

הקטור -

META
התגנבות (אם הוא מנסה בכלל להסתיר את עצמו). אני אקבל גם דת אם הוא מנסה לא להתבלט באמצעות תפילות ואמרות שקשורות לסואולה, מעין 'מבקר דתי' רגיל.

הקטור -

הוא ממשיך ועוקב אחרי הקבוצה עת שהם נכנסים למדרון. המוביל מבינם מורה לאחד מהם לעצור ולשמור על הכניסה, בשעה שהוא וחברו ממשיכים.
"אולם התפילה נמצא מאחוריך וימינה" אומר האיש המגודל שנותר לשמור בעת שהוא רואה את הקטור, מצביע לכיוונו הכללי.

הקטור-
״תפילתי מלווה אותי בלבבי כל יום. ישנם עיסוקים אשר אנוכי חפץ לבצע בגזרה זו של המבנה. אנא ממך, סור מדרכי בכדי שאוכל לעבור״ אומר הקטור, יודע שהרוח הלבנה מגנה עליו במקדשה ואינו חושש מכיוון שלא נראה שלא לו שנכנסו יש סמכות כלשהיא על המקדש.

הקטור -

האיש עוצר, מביט בהקטור לרגע כאילו היה פיה מהמעבר.
"הבנתי..." הוא מרים גבה, "אם כך, תאלץ להתאזר בסבלנות. ראש המקדש מנהל שיחה פרטית באזור הזה. כשהוא יסיים, אני בטוח שתוכל לטייל לך".

הקטור-
״אני סבור שירצה לשמוע שצאצא למשפחת נפטיס הגיע כחלק ממסעו אחר הקווסט. איני מעוניין להמציא מעשיות, אך דעתי שלא יירצה למנוע קהל מאביקה המבורך של הרוח הלבנה״ אומר הקטור, נשאר בעל אווירתו האצילית בעוד הוא מדבר. הוא עומד זקוף דבר שמבליט את חזהו ובכך גם את סמלו הבית אשר חרוט לשיריונו. ״אני מבין את חוסר הרשמיות של בקשתי ודע שאני אכן מוכן לחכות, אך זמני קצוב והמלאכה שצריכה לקרות בשמה של הגבירה אינה סובלת דיחוי״.
Meta
דיפלומטיה: 19+9=28.

הקטור -

הוא בבירור מהסס, לא בטוח אם הוא רוצה לחסום את דרכו של בית אצולה.
"חכה כאן, אם כך" הוא סר אחורה לתוך המסדרון, וחוזר כעבור שתי דקות.
"האב יתפנה אליך ברגע קצר. הוא מעט... עסוק" נראה שהוא בוחר את מילותיו בקפידה.

IN
"לא מהסוג של שאת חושבת" אומרת אילידיה בלי למצמץ, רגילה למקומות כאלו ולקיום שלהם פשוט מהזמן שלה עם אבירי המעמקים "אבל זה לא אומר שאין לי עניין במקום הזה. או לפחות, במישהי ספציפית, גברת מסוימת ששמעתי שהייתה חביבה על בחור מעט גס רוח- בשם קראולי" ממשיכה חצי האלפית, מנמיכה את קולה כאשר היא מדברת על הסגן הבוגדני של וירניק.

איגנציוס זועף לרגע, לא שמח במיוחד להסתתר מאחורי המוניטין של הצלופח, אבל מחליט להסתפק במה שעובד וממשיך לחפש אחר מנהלת הנמל גסת הרוח.

META
אני לא בטוח אם יש צורך בכך, אבל למקרה שתחליט שכן, אז אני מגלגל גם תפיסה כדי למצוא את מנהלת הנמל בקהל
12 + 4 = 16

שירו-סנשאי -

השניים יוצאים בצהריים המאוחרים, כך שעליהם להקים מחנה בלילה בדרכם לארודר. שני הלוחמים נשארים על המסלול הנכון בקלות יחסית, לא טועים ולא משתהים, ונמנעים מחיות אורבות או שודדים משוטטים.
לקראת הלילה, בעת שכבר שוקלים להקים מחנה, הם שמים לב לעשן שעולה מרחוק. השניים מתקרבים ומוצאים חלקה נוחה יחסית ובה גמד, זקנו אפור לגמרי ולבושו מסגיר את מלאכתו - סוחר. עגלה קטנה נחה לידו, רתומה לסוסה שחורה, והוא עצמו עסוק באכילת מה שמריח מרחוק כמו מרק בצל.

"יש די והותר לכולם" הוא קורא במבטא הרים ברור, לא מרים את עיניו מהמרק. שירו מזהה אותו ממסעותיו - האיש מבולאק רוב.

אילידיה -

"להלשין סתם ככה על אחד הלקוחות הטובים ביותר שלי?" היא מרימה גבה, כמצפה לתשובה מחוכמת.
"כן. את רכלנית בחסד, אני אפילו לא הולך לטרוח להציע שוחד" וירניק לא מאכזב.
"נקודה טובה. נסו את ספילה, הוא אוהב אותן אקזוטיות" היא מצביעה לעבר חצי אלפית הלבושה בבגדי שני אשר חושפים מעט את צווארה וידיה, אך מסוככים על החזה ועל גופה התחתון באופן שלם. שיערה אדמוני, קלוע בצמה עולה מפוארת שמושכת את תשומת הלב בקלות.

וירניק מהנהן אליה בתודה, והשניים ממשיכים אל חצי האלפית - היא יושבת על אחד השולחנות, מחזיקה בידה כוס יין ומשוחחת בנעימים עם איש שחום עור הלבוש בבגדי תכלת ונראה כסוחר מהרפובליקה.
"אין לנו נערות כמוך שם, בארץ כל כך מרוחקת..." הוא מחייך אליה בעדינות מסוימת.
"אם כך, אולי תישא אותי לשם, שלובה בזרועותיך, עם טבעת ותינוק חדשים" היא משיבה לו ללא קושי.
"אולי, אולי, אבל בנתיים, הבה ונדאג לנו לעוד יין" הוא מביט לרגע באילידיה ובווירניק, אך מבין במהירות שהם אינם מלצרים, ומביט אחורה כדי לנסות למצוא אחד במבטו.

"נשים קודם" וירניק מסנן בקלילות, לוקח עלה של ורד מאחד השולחנות ומתחיל לשחק איתו בידיו, לגלגל אותו למעוך אותו.

איגנציוס -

המג מחפש אנה ואנה, אך לא מזהה אותה. הכאוס בנמל מורגש אפילו יותר מהרגיל, והוא שם לב לבסוף לאדם שעומד על ארגז קטן ומנסה להכווין אנשים בצעקות. לא נראה שרבים מקשיבים לו - בטח שלא הספנים שעושים ככל העולים על רוחם - ומידת התסכול על פניו משתווה אך ורק למראה הסלק שעורו האדום משווה לו.

"אתה! כן, אתה, זוז! אתה לא רואה שהם מנסים לזוז שם?" הוא קורא למג. איגנציוס נזכר בצעקות הרמות של מנהלת הנמל לעומת הציוצים גבוהי הקול של האדם שמולו; יותר מכך, הוא מביט אחורה ורואה שעובדי הנמל שכבר עמדו לעבור דרכו פשוט פנו לדרך אחרת מבלי לחכות להכוונה.
"זה הסתדר, אתה יכול להמשיך ללכת" האיש מנסה לבסס מחדש את סמכותו ומביט לעבר האפיקים האחרים שבנמל.

"אדון רונאג! לא ציפיתי לפגוש אותך כאן, במיוחד לא בתקופה מסוכנת שכזו" אומר שירו כשהוא מתקרב אל הגמד.
"מה מביא אותך לצאת למסע לבדך? אח שלך נשאר בכפר?" הוא שואל אותו בזמן שהוא מתיישב לצידו, מסמן לקראנג להתקרב.

שירו-סנשאי -

"אדון שירו, לא זיהיתי אותך מרחוק. בוא, שב והצטופף עמי. יש די והותר מרק לשנינ- שלושתינו" הוא מתקן בעודו רואה את קראנג פוסע מבין הצללים.
"ברכותיי, אדון רונאג".
"בחזרה אליך, חצי-אורק" הגמד מצביע על זוג בולי עץ בקרבת מקום; השניים גוררים אותם, מתיישבים עליהם בנוחות יחסית בעת שהגמד ממלא עוד שתי צלחות מתכת במרק הבצל שלו. "תחזיקו בצדדים, זה חם" הוא מציע, ודם הדרקון מרגיש את החמימות חודרת דרך הקשקשים הלבנים שלו.
"האמת היא שאני בדרך לארודר כדי למכור את מה שלא הספקנו למכור בכפר. אחי ואני שוחחנו... והחלטתי לחבור אליו ולעזוב את ואת', אחת ולתמיד" רונאג משפיל את מבטו לרגע, קולו משתתק לאחר מכן.
"נפל הפור".

הקטור -

דקות ארוכות עוברות עד שהאיש יוצא, מלווה בשומרו השני. כעת הקטור זוכה להביט בו - הוא קירח לחלוטין ועיוור בעין אחת, העישון לבן לחלוטין, ועל צווארו נמתחת צלקת נוראית, כאילו מישהו שיסף את גרונו אך לא סיים את העבודה. הוא מביט בהקטור לרגע, בוחן את האביר כפי שהאביר בוחן אותו, וממשיך משם ללא מילה בעת ששומריו מצטרפים אליו. מלבושיו - ממסדר הכוהנים של ארוות' - עמוסים באבק דרכים.

אב המקדש יוצא לאחר מכן, והקטור שם לב שהאיש חיוור. הוא נמוך במקצת, שיערו חום וקצר, מפוזר כאילו מישהו פרע אותו אך ממש לאחרונה. הוא מסדר את הכל בעודו מהלך, אוסף את השיער לצמה קלה בטרם כמעט נתקל באביר, מאבד ריכוז.
"סלח לי" הוא ממלמל ובבירור מתכוון להמשיך, לא מודע לכך שהקטור המתין לו.

שירו לוגם מהמרק בשקט, מעכל לרגע את הבשורה.
"למה? בגלל שואת' כבר לא בטוח? או שאולי בגלל שבמקומות אחרים יש יותר עסקים?" הוא שואל.
"אם אני זוכר נכון, אחיך רצה לחזור לבולאק רוב, לא? אז פניך מועדות לשם אחרי שתגיע לארודר?".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה