• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
שירו-סנשאי -

״כן וכן״ הוא משיב בעגמומיות מסוימת.
״אינך נשמע מאושר מן ההחלטה״ מציין קראנג בעודו שותה מהמרק.
״כי אני לא! אבל המגף הישן הזה לא שחרר, והמקום באמת הפך למסוכן יותר לאחרונה. גם לבולאק רוב יש את הבעיות שלה, בפרט לאחרונה״ הוא מניף בידו לביטול. ״התחלה חדשה, בלי אנשים שנזרקים ללבה. זה מה שביקשנו. האם זה יותר מדי?״

"לא, אבל משום מה העולם רואה את הבקשות הפשוטות של האנשים כאתגר הגדול ביותר העומד לפניו, ומתאמץ להערים עליהם את כל הקשיים באמתחתו" אומר שירו. הוא מתעסק במרק שבידו, מאבד לפתע את התיאבון.
"הייתי שמח שתישאר בואת' - הכפר זקוק לנפח כמוך, ואת זה אני אומר אחרי שהציוד שלי, אותו אתה שיפרת, עזר לי רבות בזמן האחרון. אנחנו עושים כל שביכולתנו לעזור לואת' ולאנשיו, אבל העולם מערים גם עלינו קשיים. זה מתסכל, אבל אני מסרב לכרוע ברך בפני העולם ולתת לו לעשות את מה שהוא רוצה" הוא אומר, מביט ברונאג.
"אני מקווה שגם אם תחזרו לבולאק רוב תמצאו שם קצת שקט, תקימו בית ותחיו את חייכם בשלווה. אבל אני אמשיך להילחם בשביל האנשים של ואת', גם מפני שזה הדבר המכובד ביותר לעשות, וגם בשביל שאם החיים בבולאק רוב יהיו קצת משעממים בשבילכם, תוכלו לבקר מדי פעם בואת'". שירו מניח את קערת המרק על הקרקע שלצידו כשהוא מרים את ראשו לכוכבים.
"הגעתי לאזור במצוותה של המועצה, אבל מצאתי סיבות גדולות יותר להגן על האנשים כאן. הביקור בואת' העיר בי תחושות ישנות של מחויבות, תחושות שלא חשתי במשך כמה שנים טובות. לכן אני מקווה לעשות את כל שביכולתי כדי להגן עליכם, אולי כדי להחזיר לעצמי את מה שאיבדתי במשך הזמן" הוא אומר, ספק להם ספק לעצמו, בזמן שהוא מביט בכוכבים.

איגנציוס מפלס את דרכו בהמון אל עבר "מנהל הנמל" החדש. כאשר הוא מגיע לטווח שיחה הוא אומר לבחור אדום הפנים בקול נעים, מנסה לקנות את שיתוף הפעולה על ידי מצג של אדיבות "שלום איש טוב, אני לא רוצה להפריע יותר מן ההכרחי אז אם תסלח לי, אהיה ישיר - האם יש ברשותך את רישומי הספינות הנכנסות שניהלה קודמתך בתפקיד? או לפחות, האם אתה יודע היכן אוכל למצוא אותה?"

שירו-סנשאי -

"אני לא יודע. שמעתי לאחרונה על אסון שהכה בבולאק רוב, לא הייתי רוצה לחזור לשם... אבל הוא אחי הקטן. יש לי אחריות כלפיו. אם אנחנו נישאר פה והגרוע מכל יקרה, לא אוכל לסלוח לעצמי" רונאג מניח בצד את קערת המרק שלו. "אני ושאר הכפרים מעריכים את הרצון שלכם לאזור - אחרי שהלכתם, הרגישו בחסרונכם, גם אם הייתם שם קצת פחות מיום. יש לכם השפעה חיובית שכזו" הוא מחייך קמעה, "אבל אתה לא יודע להתחייב שננצח את זה, לא?"

איגנציוס -

"לא הגיעה זה כבר היום השני, הכלבה הארורה" הוא מסנן בכעס. "המשרד שלה בברדק נוראי, השאירה אותו פתוח לרוחות השמיים ולחיות משוטטות. ביזיון, אם אתה שואל אותי, בעיקר אחרי כל ההצגה שהיא עשתה על זה שהיא שלטה בנמל בצורה כל כך חזקה. אין לי זמן לזה - רוצה ללכת לבדוק את הרשומות שלה? לך. אני מקווה שתיקח לה משהו חשוב" הוא רותח בעוד הוא מדבר, צועק לאחר מכן לאחד הסוחרים להישאר בספינתו ולא לרדת, רק בכדי שאותו הסוחר יתעלם ממנו במופגן.

"ארודר יכןלה להיות חלופה טובה. אני לא מאמין שהעיר תיפול, לפחות לא במהירות. מצד שני, להישאר בה יכול לדחוק אתכם לפינה. אולי תוכלו ללכת לבירה?" מציע שירו.
"לא, אני לא יודע. אני לא יכול להתחייב על כך שננצח, רק על כך שנעשה, או לפחות אני אעשה, את כל מה שביכולתנו בשביל לנצח" הוא אומר בנחישות, לא מותיר מקום לספק בכנות מאמציו.
"אנחנו בדרכנו אל ארודר, לשכנע את הלורד לתמוך בצעד שיוכל להבטיח את שלומה של ואת', אבל גם אם הוא לא יסכים אני וחבריי נהיה שם בשביל להגן על התושבים. גם אם הכפר ייפול, נציל את האנשים".
"אני לא אתן לעוד טבח לקרות תחת המשמרת שלי" שירו ממלמל לעצמו.
הוא מחייך קלות אל רונאג. "משמח אותי לשמוע שהרגישו בחסרוננו. זה רק אומר שהזמן שהיינו בכפר היה חשוב".

IN
אילידיה לא נראית מרוצה שהמוצא שלה הופך להיות 'אקזוטיות' במקום כזה, והיא מסתכלת על האישה. "אם תסלח לנו" היא אומרת לסוחר בלי טיפה של סליחה בקול שלה "חצי האלפיות צריכות לדבר" היא מצליבה עיניים עם חצי האלפית, בבירור אומרת 'אני לא הולכת להפסיק להפריע לך עד שאקבל את מה שאני רוצה'.

שירו-סנשאי -

"מה יש לי לחפש בבירה?" הוא שואל בחיוך עגמומי. "ואת' משך אותי כי האנשים בו טובים. בקריאת-כתר... ובכן, אתה שומע רק את הכתר, כפי שאומרים. זה ממש נמצא בשם של העיר".
"לא ידעת שואת' יהיה מקום טוב לפני שהתיישבת שם. מדוע לא פסלת אותו מראש גם כן, אם כך?" שואל קראנג, לוקח הפסקה קטנה מאכילת המרק וממשיך לאחר דבריו.
"לא ידעתי. לא ידענו, ליתר דיוק" רונאג מושך בכתפיו. "הסוסה הקודמת שלי התפגרה ממש כשהיינו ליד הכפר. מספר מקומיים עזרו לנו להביא את העגלה למקום שהפך לחנות שלי. לא דרשו תשלום למרות שזה לקח חצי יום, עצרנו ממש על מעבר צר, בין הרבה עצים. זוועה של יום" הוא מחייך עכשיו באותה צורה עגמומית, אם כי קולו אופטימי יותר.
"אחרי שטיפלנו בהכל, אמרתי שנישאר שבוע, רק כדי שנוכל לשלם להם כהוגן. אחי הסכים איתי. שבוע הפך לחודש, חודש לעונה, ולפני ששמתי לב סייעתם לנו בהתארגנות לחגיגות האביב. הזמן חולף מהר במצבים כאלה".

אילידיה -

הסוחר מביט לרגע באילידיה בחצי חיוך. "ומה הקטע שלך? את לוחמת אמיצה? אני מוכן לשלם יותר אם-"
"לא" וירניק מתקרב ולוקח באגביות את כוס היין מידו. "לך תחפש חברות אחרות מעבר לפינה" הצלופח מחווה בראשו לעבר מספר נשים פנויות שמטיילות ברחבי המוסד, "או חברים. אני לא שופט".
"המאדאם תשמע על זה" הסוחר ממלמל בכעס, בעודו קם ועוזב את המקום.

"עליתם לי באחר צהריים רווחי במיוחד" חצי האלפית אומרת ביובש, לוגמת מעט מהיין.
"באמת היית מוכנה לשחק את אשתו שם ברפובליקה הרחוקה?"
"לא" היא מושכת בכתפיה, "אבל הייתי דוחפת אותו מהסיפון אחרי שהיינו מאבדים את קו החוף. הוא היה מסוגל לשחות בחזרה, ואני הייתי מקבלת שיט מסביב לעולם".
"ארודר במיטבה" וירניק מהנהן לאות אישור.

"כן, יצא לי להיתקל בטוב ליבם של אנשי ואת'. אדם אחד נתן לי משלוח שלם של ברזל בחינם בגלל שעזרתי לו, ואתה בעצמך שיפרת את הציוד שלי בתמורה לקצת עזרה בנפחייה. גם כשחזרנו אל הבית של מריטה מצאנו מתנות שתושבי הכפר השאירו לנו, וכל זה אחרי שהיינו שם פחות מיום.
הם אנשים טובים, ללא ספק. אבל צריך להסתגל לדברים חדשים אם אין ברירה. מה יש לך לחפש בבירה? לא זורקים שם אנשים ללבה, אם אני לא טועה.
גמישות היא דבר חשוב בחיים" אומר שירו, עוצר מיד לאחר המשפט האחרון.
מי אני בכלל שיכול להגיד את זה? אני אחד מהאנשים הכי לא גמישים שפגשתי בחיי. אבל במקרה שלי זה שונה, לא?

"איפה המשרד שלה?" שואל איגנציוס בלחץ גובר. אוי לא, לא שוב.

ברגע שמנהל הנמל החליפי מפנה אותו לכיוון המשרד של המנהלת הנעדרת, איגנציוס פותח בצעדה מתוחה ונמרצת אל המשרד - רק בקושי עוצר את עצמו מלרוץ, כדי להימנע ממשיכת תשומת לב נוספת.

שירו -

״הא! אמת ויציב״ אומר רונאג בחצי חיוך. ״אבל אני בספק אם הבירה טובה יותר. לאן אתם פונים מכאן?״ הוא שואל, ״אני מתכוון… אחרי שכל זה ייגמר״.
״לאן שהדרך תיקח אותי״ משיב קראנג בפשטות. ״החיפוש, ליתר דיוק. איני בוחר את דרכי, לא עוד״.
״כמוני כמוך, אני מניח. ואתה?״ הוא פונה לדם הדרקון.

איגנציוס -

המג מגיע למשרדה, אשר צפון במקום יחסית רחוק ושקט מהרציפים, אם כי עדיין בנמל. אין שמירה עליו ולא נראה שאיש היה פה לאחרונה, אך הוא מזהה שהצירים נשברו, כאילו מישהו פרץ את דרכו למשרד. מסריקה ראשונית, המשרד עצמו לא מכיל מסמכים רבים ושונים, רק מספר אישורי הזמנות וחשבוניות לסוחרים. הכיסא של מנהלת הנמל עומד ריק.

הקטור -

האב מופתע מהתנסחותו של האביר אפילו יותר מהעובדה שהוא נמצא שם. ״אממ… כן, כמובן״ הוא מחווה בידו והשניים מהלכים קצרות אל חדרו האישי - האב מהסס לרגע, נעצר בטרם פותח את הדלת.
״כיצד אני יכול לעזור?״ הוא שואל, לא מכניס את האביר לחדרו.

הקטור-
״אנוכי מחפש אישה גבוהה, בעלת שיער קארה חום ומספר נמשים. מדובר במרפאת שמגיעה למקדש בכדי להתאמן. שליחותי ניתנה לי על ידי הלורד ואעריך כל סיוע אשר אוכל לקבל״ אומר הקטור, שומר על טוען המכבד במהלך דיבורו.
״בנוסף, כבקשה אישית, אני מעוניין לנצל את סמכותי המשפחתית כמאיר הדרך, אבירה של משפחת דה לה נפטיס ואוחז חרב האגמים בכדי לבקש שימוש בעורב לבן לצורכי שליחות״ הקטור מזכיר את אחת מהחיות המקודשות לסואולה, עורבים, חיות המתקשרות למוות, אשר צבעם זהה לזה של הרוח הלבנה.

"אני ככל הנראה אזכה להכיר את המעמקים מקרוב, אם ריבון הברק יחפוץ בכך. אני עושה את שליחותה של המועצה כרגע, וריבון הברק ככל הנראה יגרום לה לשלוח אותי ואת השאר לסימן-אבוד" אומר שירו.
"לא שריבון הברק תומך ברעיון שעל עזרה גומלים בעזרה אחרת, אבל מי אני שאתנגד לריבון הברק הכל יכול?" הוא אומר, כמעט ואין מרירות בקולו. נראה ששירו כבר קיבל את העובדה שהדבר לא בשליטתו, והוא כבר לא מביע את תסכולו בקול.

שירו -

״יש לך כישרון אם הצלחת להסתכסך עם גנרל הצבא המלכותי מכאן״ רונאג מחייך קלות, וקראנג צוחק.
״אמת. ניכר שאתה מיומן בכך, להיכנס לצרות״.
״לעזאזל, לא שמעתי על האדם האחרון שהעז להסתבך עם אחד מהגדולים. ועוד עם הגמד הגבוה?״
״הגמד הגבוה?״ קראנג מרים גבה. ״כך אתם מכנים אותו?״
״כן, משתי סיבות״ הנפח מרים זוג אצבעות. ״הראשונה, הוא עקשן ומכובד כמו גמד, והגיע בצעירותו ללמוד את דרכי המלחמה שלנו. הוא אסטרטג מלומד מאוד. יש סיבה שבני ההר והגבעות מחבבים אותו על אף האיבה ביניהם״ הוא עוצר לרגע ושורק חלושות בהתפעלות. ״והשנייה - היה לו בעבר זקן נאה ומרשים. הוא קיצץ אותו לפני מספר שנים, אבל עדיין - שמעתי מחבר שפגש אותו שהוא היה מפואר למדי״.

הקטור -

אב המקדש בבירור לא מקדיש בנוח, אך מחליט לנדב מעט מידע. ״היא מגיעה מפה לעיתים קרובות, להעמיק בהכשרתה. היא אינה מבנותינו, אך נבונה מאוד ובעלת ידיים יציבות ומיומנות. ייתכן ונוכל למצוא אותה בקרבת מקום - אחרי הכל, לא עוברים יומיים או שלושה מבלי שאבחין בה במקדש״.

IN
אילידיה מגלגלת עיניים ומתיישבת. היא מנסה להסתכל עליה ולזהות, האם גם היא מניס פרדי? האם יש לה סממן של הבית הישן שלה?

"את הצלופח אני בטוחה שאת מכירה, והשם שלי זה אילידיה. אני לא באתי לבזבז את הזמן שלך, אז אחתוך לעניין- אני והצלופח צריכים למצוא את קראולי, וכמה שיותר מהר. אני לא בטוחה כמה השמועה רצה מהר בעיר הזו, אבל אם אכפת לך ממנו תדעי שהאופציה הטובה ביותר בשביל קראולי זה שאני ווירניק נמצא אותו" אומרת אילידיה ישירות.

"תמיד הייתי טוב בלהיכנס לצרות. וגם בלברוח מהן, לצערי" אומר שירו.
הוא קם מבול העץ שלו ומשלב את ידיו כשהוא פונה אל השניים.
"מכובד? אני לא יודע. הייתי מצפה מאדם 'מכובד' כמוהו לעזור לואת' אם הוא הולך לדרוש את העזרה שלנו במלחמה על המעמקים. אבל לא נראה שהמידע על כך שהכפר ייפול ללא עזרה הטריד אותו, עד כדי כך שהוא לא יכל להפנות אפילו מאתיים חיילים למאמצי ההגנה. גם המאמצים שלנו עכשיו על מנת להגן על הכפר כרוכים בחתירה תחתיו, שמי יודע איך היא תיגמר" שירו אומר בלהט.
"אני לא חושב שהסתכסכתי איתו, בגלל שכמו שאמרת - הוא אחד מהגדולים. אני רק שכיר חרב פשוט, לא יותר מזה. אני לא מעניין אותו - מבחינתו אני רק עוד חייל כמו כולם, עוד חרב שאפשר לזרוק על הטרוגלודיטים כאילו הם הבעיה היחידה של ארוות'".

איגנציוס טוחב את מעט המסמכים לתיקו, בתקווה שאלו בכל זאת יעלו מידע כלשהו בניתוח מדוקדק. לאחר מכן הוא ממשיך לסרוק את החדר ביסודיות - מזיז רהיטים, מרים שטיחים ובודק כל חרך חשוד - מחפש אחר כל זכר לכספת או חדר חבויים, בתקווה למצוא כאלה אשר הבוזזים הקודמים של החדר פיספסו.

META
גלגול תפיסה - 19 + 4 = 23

עריכה אחרונה:
הקטור-
"אני מבין" אומר הקטור ומסתכל אל אב המקדש. "היש דבר שאוכל לעשות בכדי לסייע למקדש בעת שאני ממתין לחזרתה?" שואל הקטור, מעלה סוף סוף את הנושא של האנשים המפוקפקים שדיברו עם אב המקדש, גם אם לא ישירות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה