הקטור -
אילידיה -
שירו-סנשאי -
המטבע ממשיך מטה, עד אשר הקטור שומע את צלצול הפגיעה במים. כל מה שנותר הוא לקוות שמשאלתו תתגשם.
אילידיה -
"סיורים? מכתבים?" הוא מרים גבה כשבבירור אף אחד מהדברים לא נוגעים לו. "אני לא נשלחתי הנה כדי לאבטח את הכפר הזה, מכיוון שאין באמת ממה לאבטח אותו. הפעילות שלי כאן מסתכמת בגיוס כללי מהאזור, על פי בקשתו של לורד הסאר. המידע שאת מביאה מטריד, אני מודה... אכתוב מכתב לריבון" נראה שהוא מוכן להתפשר, "אבל אם באמת תידרש תגובה מיידית, פני ללורד נורברט. שיתחיל לעשות פה משהו חוץ מלשחק בין כל הצדדים".
"קשה לי להאמין שמישהו רוצה או יצליח להשתמש בבני הענקים למטרות נכלוליות שכאלו. האיום המרכזי היה ונותר הטרוגולדיטים ובואו של נחשול חדש. זה מה שהממלכה צריכה להתרכז בו, וברוך סטנמאר - זה מה שהיא עושה".
"קשה לי להאמין שמישהו רוצה או יצליח להשתמש בבני הענקים למטרות נכלוליות שכאלו. האיום המרכזי היה ונותר הטרוגולדיטים ובואו של נחשול חדש. זה מה שהממלכה צריכה להתרכז בו, וברוך סטנמאר - זה מה שהיא עושה".
שירו-סנשאי -
הגמד מהנהן בהסכמה, סוקר את איגנציוס לרגע.
"אני יכול לחזק את התפירות האלו, להוסיף רונה או שתיים למזל. ברכתו של גראוביין מסייעת גם למחוללי כשפים".
"אני יכול לחזק את התפירות האלו, להוסיף רונה או שתיים למזל. ברכתו של גראוביין מסייעת גם למחוללי כשפים".