• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
הקטור -

המטבע ממשיך מטה, עד אשר הקטור שומע את צלצול הפגיעה במים. כל מה שנותר הוא לקוות שמשאלתו תתגשם.

אילידיה -

"סיורים? מכתבים?" הוא מרים גבה כשבבירור אף אחד מהדברים לא נוגעים לו. "אני לא נשלחתי הנה כדי לאבטח את הכפר הזה, מכיוון שאין באמת ממה לאבטח אותו. הפעילות שלי כאן מסתכמת בגיוס כללי מהאזור, על פי בקשתו של לורד הסאר. המידע שאת מביאה מטריד, אני מודה... אכתוב מכתב לריבון" נראה שהוא מוכן להתפשר, "אבל אם באמת תידרש תגובה מיידית, פני ללורד נורברט. שיתחיל לעשות פה משהו חוץ מלשחק בין כל הצדדים".

"קשה לי להאמין שמישהו רוצה או יצליח להשתמש בבני הענקים למטרות נכלוליות שכאלו. האיום המרכזי היה ונותר הטרוגולדיטים ובואו של נחשול חדש. זה מה שהממלכה צריכה להתרכז בו, וברוך סטנמאר - זה מה שהיא עושה".

שירו-סנשאי -

הגמד מהנהן בהסכמה, סוקר את איגנציוס לרגע.
"אני יכול לחזק את התפירות האלו, להוסיף רונה או שתיים למזל. ברכתו של גראוביין מסייעת גם למחוללי כשפים".

IN
"אם כך, לפחות עזור לי להכין את העיר למתקפה. ואנחנו בהחלט מאמינים שמישהו משחק בבני הענקים, יש לנו הוכחות חותכות לכך שההתקפות שלהם על הכפרים בעבר היו מסודרות ומכוונות על ידי מישהו. אם הדבר מעניין אותך- אשמח לשתף אותך בהן" אומרת אילידיה "אם תוכל לפחות לדאוג שהם יתייחסו לדבר יותר - דעתך מוערכת על ידי האנשים הללו" היא מנסה לפנות אל לבו.

כעת, היא לא רואה אפשרויות נוספות כאן. היא תפנה למקום אחר, ותקווה שהשפעתה תשנה את הדברים. אבל לפני שהיא תצא מפה.

"ולפני שאלך, סר, שאלה אחרונה- שמעת על חצי אורק צעיר שעבר פה לאחרונה או הגיע הנה? הבנתי כי הם נדירים באזור, כך שאפילו אחד יכול למשוך תשומת לב..." היא שואלת.

אילידיה -

"אדבר עם מריטה" מפטיר לבסוף סר טאלרוט, אף כי נראה שהדבר נאמר בחצי לב. הוא מתיישב על מיטתו, חושב לרגע אם ראה חצי אורק, ולבסוף נד בראשו לשלילה.
"לא יכול לומר שראיתי אחד. הם באמת נדירים באזור הזה, הייתי זוכר... אבל אני פה רק מספר חודשים. אם הוא הגיע לפני כן, לא הייתי פוגש בו".

IN
אילידיה מהנהנת. "שמחה לעבוד לצידך, סר טאלרוט" היא אומרת לו בחיוך.

היא יוצאת לכניסה למקום, אבל עוד לא יוצאת. "היי, ברטי" היא פונה לבעלים של המקום "שמי הוא אילידיה מאבירי המעמקים, ואני זקוקה לעזרתך עם כמה שאלות. מה אמרת שהשעה? שתיים בצהריים?" שואלת אילידיה "זמן לפתוח משקה טוב, לא חושב?" היא מחייכת.

אילידיה -

"גם שתיים בלילה זה זמן לפתוח משקה טוב" הוא מושך בזקנו הג'ינג'י בסיפוק וניגש אל מאחורי הבר, מתכופף וחושף חריץ ישבן לא מפתה במיוחד. קולות של הזזות בקבוקי זכוכית ממלאים את האוויר עד שהבחור השמן מוציא בקבוק חצי-מלא עם משקה כתמתם. הפקק עצמו מעוטר בסמל משונה. לוקח לה רגע להבין שמדובר בפנים של יצור דרקוני.

"רום קובולדים" ברטי מתגאה בעודו לוקח זוג כוסות נקיות. "הטוב ביותר בשביל אבירת המעמקים והעוזר הנאמן שלה" האיש שולח יד שעירה ומוזג כמות נדיבה לאילידיה, מוסיף מעט גם עבורו.
"לחיי המועצה" הוא מרים את כוסו ושותה הכל בלגימה אחת.

IN
אילידיה מסתכלת על הכוס, בוחנת אותה לפני שהיא שותה, ולאחר השתייה ומסתכלת על ברטי "זה טוב, וזה לא האלכוהול הטוב הראשון שאני שותה לאחרונה" אומרת אילידיה "איזה בריון מגודל לאחרונה קנה לי ויסקי טוב במיוחד שהגיע ממש מכאן. לא ראיתי ייקב בדרכי לכאן- אבל אולי אתה יודע איפה נמצא הייקב הזה?" שואלת אילידיה, מישהו שמייצר אלכוהול כה יקר- חייב להיות איש עשיר, עם אינטרס להגן על הכפר ואת', וסיכוי טוב מאוד שגם קשרים שיכולים לעזור בכך.

אילידיה -

"ממש כאן" הוא מחווה בידו על הבקתה כולה. "ובגינה שלנו מאחורה - אנחנו משמשים גם כביתן הארחה וגם כיקב. זאת הסיבה שיש לי כל כך הרבה להציע לך. אני שמח שאהבת את המשקה שלנו. ובנימה זו" הוא מוזג לעצמו עוד מעט מרום הקובולדים, מנענע את ראשו כשהוא שותה את הכל שוב במכה אחת.
"אם יש דבר אחד שהרפובליקה טובה בו, זה משקאות".

IN
אילידיה מהנהנת, היא תצטרך לשתף אותו בסיכון מיד- ובכול זאת היא צריכה לשאול אותו מספר שאלות לפני כן.

"האלכוהול נהדר, וגם החברה של האנשים. ולמרות זאת- לפעמים אלכוהול טוב זה לא הדבר היחידי שמניע אנשים. מישהו לאחרונה עזב את הכפר? זה נראה מקום נוח וחסר בעיות, שלא הרבה ירצו לעזוב. אולי אפילו אתה יודע ספציפית על לנגו הסאטיר, אם הוא עדיין בעיר?"

אילידיה -

"לנגו? היצור החמקמק הזה? הוא יצא לפני מספר ימים, כשאני חושב על זה. לא אמר לאן" ברטי עוצר לרגע לחשוב. "הא. מניח שזה לא כזה חשוב. את מחפשת אותו? זהירות, הוא בחור שובב. לא בחור רע - אבל שובב".

IN
"זה רק סימן שהוא ידע. מישהו עזר לבני הענקים בהתקפותיהם, סיפק להם מפות רבות ערך- אנחנו עוד לא יודעים מי זה, אבל אם הוא ציפה שהם יבגדו במילתם וברח מן העיר לפני שזה יקרה..." מבטאת אילידיה את מחשבותיה בקול- אבל יש משהו יותר מכך. אם אף אחד אחר לא עזב את העיר, האם זה יכול להיות סימן שהמושך בחוטים לא נמצא פה? היא צריכה לשקול זאת.

"תקשיב לי, ברטי, ושים לב שאני בכוסית הראשונה אז זה לא האלכוהול מדבר אלא הכנות. יש שתי קבוצות של בני ענקים שמתקדמות לכאן כרגע, אחת מונהגת בידי ברסוולה ואחת בידי קושאן. הם יודעים שהכפר לא יעמוד במתקפה ורוצים את התהילה בבזיזתו, וגם אם אתם לא מאמינים שיש בכך תהילה יש כפרים רבים באזור שיעידו כמה הנינוחות שלכם בעייתית. אתה נראה לי כמו אדם שהמילה שלו יכולה להזיז דברים ברטי, אני זקוקה לעזרתך- כול האנשים פה בכפר זקוקים לעזרתך".

אילידיה -

האיש משתתק לרגע, מרצין לאור החדשות.
"היו דיבורים שדבר כזה אפשרי..." הוא ממלמל, משחק עם הכוס הריקה בידו, משעין רק חלק ממנה על השולחן. "אבל זה תמיד נראה רחוק, את יודעת..." הוא נושך את שפתיו לרגע.
"מה את רוצה שאעשה? שאדבר עם מריטה?"

IN
"מריטה יודעת, אבל זה לא בטוחה עד כמה הכוח הפוליטי שלה חזק. אני רוצה שתעזור לי עם הקשרים שיש לך, ותכין את כול מי שאתה מכיר. אני ומלווי מנסים להפיץ את האזהרה, אבל אנחנו שישה זרים, ואני מרגישה שמילתך תהיה בעלת יותר משמעות" היא אומרת.

אילידיה -

"אעשה זאת" מבטיח ברטי. "אני לא יכול לומר שאני מנהל פה את העניינים, אבל אני במילא אוהב לקשקש כמו שצריך עם כל אחד שבא לשתות משהו לקראת סוף היום. הם ישמעו זאת ממני, אבירה".

IN
אילידיה מחייכת בריצוי. "אם לנגו היה רוצה לברוח מכאן, ולא לכיוון השלישיה- שכן משם האויב מגיע, באיזה מסלול היית מהמר שהוא יברח? ואם אתה יודע עליו משהו שיעזור לנו לאתר אותו, תוכל לספר לי אותו?" שואלת אילידיה, בבירור בקולה אפשר לשמוע כמה היא אסירת תודה שברטי מוכן להקשיב.

אילידיה -

"אני לא מכיר אותו כזה טוב..." ברטי תוהה לעצמו. "אבל יש הרבה בתים קטנים באדמות החוף. לא קשה למצוא פה ושם צריף כזה או אחר, לא כולנו חיים בכפרים. אני מניח שהוא יכול להסתתר באחד מאלה, למרות שאין לי מושג איפה בדיוק".

IN
אם ברטי לא יודע, היא תצטרך לשאול וירניק בנושא. "שאלה אחרונה, ואפסיק לגמור לך את האלכוהול" מבטיחה אילידיה לאחר שהיא שותה כוסית נוספת "האם זכור לך מקרה של חצי אורק שהגיע לכפר? אולי שעזב או שנמצא באזור?" שואלת אילידיה.

IN
"ברנש מוכר, אבל הוא איתי, אל תדאג. נחמד משהיית מצפה, ויש לי ניסיון רע עם לעצבן דמי דרקון, אין לך סיבה לדאוג ממנו" מרגיעה אילידיה את ברטי בנוגע לשירו-סנשאי, והיא פונה ללכת, אבל רגע לפני עולה לה רעיון "לפני שאשכח- איפה לנגו גר עד שהוא עזב את העיר?" היא שואלת, מוכנה ליעד הבא שלה.

אילידיה -

"השתכן פה, למען האמת. התלהב מזה שאני מוכן לארח סאטירים והכל. הריח קצת בעייתי בבוקר, אבל אם הוא מטפח את עצמו לרוב אין בעיות. את... את לא רוצה במקרה מפתח לחדר שלו, הא?" הוא מהסס, בבירור לא אוהב את הרעיון. "פרטיות הלקוח וכל זה".

IN
"אם הוא השאיר איזשהו רמז להיכן הוא הלך, אני חושבת שזה ברצון המשותף שלנו לגלות לאן הוא הלך, במיוחד אם הוא זה שדאג שבני הענקים יגיעו לכאן והוא לא הזהיר אף אחד בנושא" אומרת אילידיה "אני מבטיחה שלא אספר לאף אחד, אם זה משנה לך".

META
דיפלומטיה: 19+2=21.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה