• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
אילידיה מסתכלת באכזבה קלה על הקטור, היא נהנתה מהמשחק.

"...וכמו שאתה רואה, הנה המידע הראשון שביקשת, כהוכחה לכך שאנחנו מוכנים לשתף פעולה" היא אומרת עם הומור בקולה, כאילו היא תיכננה שהקטור יגיד את מה שהוא אומר.

"קראולי?" הוא מרים גבה, שמץ של דאגה חודר את פניו. "קראולי לא יעשה דבר כזה בלי רשותי. אל תמסרו לדרוול את השטויות האלה, הוא עוד יעצור את הילד" גבותיו מזדעפות.
"נראה לי שהידיד שלך גנב לך את העוקץ, אבל אני מוכן לעסקה הזאת עם שינוי קל: החשד שלכם על קראולי נשאר בינינו עד שנמצא הוכחות קונקרטיות. אם יש לכם, אשמח לשמוע אותן".

"הוא ידע על החטיפה. הוא פלט את זה בטעות בשיחה איתנו, למרות שלא הזכרנו שהלורד נחטף" אומר שירו.
"אני לא הייתי בוטח בו יותר מדי - נראה שהוא שואף ליותר משהתפקיד הנוכחי שלו מעניק לו. הוא בהחלט היה מוכן למסור מידע במקומך. עוד כמה זמן הוא יחכה עד שיחליט לחתוך את המתווך בינו לבין הקליינטים שלו?"

"ובכן, בהתחשב בכך ש'המתווך' שלו הציל אותו מהרחוב כשהוא היה בן ארבע עשרה, אני חושב שיהיה לו קצת קשה לחתוך אותו" וירניק מנסה לזייף חיוך של ביטחון עצמי, אך שירו-סנשאי מזהה שהוא נגע פה בעצב רגיש. האיש באמת נפגע.

"לקראולי יש דמיון פורה - ויותר מזה, שאפתנות בריאה. הוא לא הבחור הכי חד בשכונה, אמת, אבל הוא לא יעז לחטוף את הלורד. אפילו הוא יבין שזה רעיון מטומטם, וגם אם לא... הוא מעולם לא המרה את פי. לא באופן כל כך בוטה, לפחות" הוא מוסיף את המשפט האחרון כלאחר יד, כאילו ברצונו לומר אותו רק לפרוטוקול. "האחיזה שלי בעיר הזאת טובה, האנשים מחבבים אותי כי אני מהווה כר נוח למציאת שמועות או בירורים כאלו ואחרים. אני לא פושע, אני לא סוחט וגונב, לא הורס פרנסה. וגם קראולי לא, כל עוד הוא תחתיי" וירניק משלב את ידיו. ניכר כי האיש רגיל לשלוט ברוב השיחות שלו, ועמדת המגננה הזאת לא נעימה עבורו.

"בכל מקרה, מספיק לגבי זה. אני אעשה את חלקי, ואתם תעשו את חלקכם. את מי מצאנו פה? חבר לדרך?" הוא מניד בראשו לדיקאר, מוריד את הבד.
"קראולי שלך מעורב כל כך עמוק בתוך החרא ש-" הבד חוזר למקומו באחת.
"לא" משיב וירניק, מכופף את האצבע האמצעית שבידו ושולח אותה לפגוע היישר באפו של דיקאר, למרבה עצבנותו של האיש, לאחר מכן מוריד את הבד שוב.
"קשה מדי להתמודד עם האמת?"
"לא, אתה פשוט שקרן גרוע. אני מניח שיש עולם שבו קראולי עשה מה שהם טוענים, אבל זה לא עולם שאתה מודע אליו, לכל הפחות. יש לי הרגשה שאתה דג קטן שמנסה להתחזות לגדול בתקווה שלא יחתכו לך את הגרון, או משהו תחתון יותר בגוף" הוא מניח יד על כתפו.
"אני צודק או שאני צודק?"
המג שותק לרגע, בולע רוק בשילוב של כעס וחשש. הוא שולח מבט אל הארבעה, כאילו מתחנן שמי מהם יקח את ההובלה של החקירה, ולא ישאיר אותו בידיו של וירניק.
"בורח כל כך מהר אליהם? אני מתקרב?" שואל הצלופח, מרים גבה, מבטו ממוקד כעת וכל סימן לבדיחות דעת נעלם מפניו.

"דבר, דיקאר. אמרת שתשפוך כשתהיה בטוח, והנה, אתה במקום הכי בטוח שאפשר.
דבר, ואל תחסיר שום פרט. אל תחשוב ששכחתי מה עשית לבחור ההוא ביציאה מהמערה" אומר שירו, משלב את ידיו באיום.

"דיקאר, על אף היותו רוצח שפל, אומר אמת" אומרת אילידיה לוירניק "שמענו את האנשים מדברים על זה. קראולי הניח את העצמות של האורקים כדי שיחשבו שהם עשו את זה, והאנשים פיקפקו בעניין- עם ריב ביניהם אם אתה מודע לעניין או לא, והאם הם הלכו רחוק מידי עם זה או לא, כאשר הרוב קיוו שזה מנוהל טוב מספיק כדי שלא תדע. אתה רוצה הוכחה קונקרטית? תשלח איזה בחור לבדוק אם קראולי עצר אצל 'הגברת שלו'" חצי האלפית מבטאת את המילים בגועל "לפני שהוא יצא מהעיר, כמו מה שהבנתי שהוא מנהג קבוע אצלו. ואלו דברים שכולנו שמענו. אז כן, אולי כדאי להקשיב לרוצח" היא מסכמת.

"מה שכן, אם אתה לא מרוצה מהדברים שהוא אומר, תרגיש חופשי להכניס לו כאפה או שתיים, אף אחד מאיתנו לא יתנגד, הוא זכה לזה בכבוד" אומרת אילידיה עם מבט רע מזג לדיקאר.

וירניק מוטרד מהדברים שאומרת אילידיה, משתתק בעודו עטוף במחשבות.
המג שם לב לכך, מנצל את ההזדמנות לעבור מתחקר בקלות. "כפי שאמרתי" הוא מכחכך בגרונו, מנסה לשוות לעצמו חשיבות עצמית, "אני הובלתי בעצמי את הקבוצה הראשונה. המטרה שלנו הייתה פשוטה. היינו צריכים להבהיר לו עובדה אחת" הוא משתתק לרגע, כאילו תוהה אם לומר זאת, אך מהנהן קלות, כאילו מחליט שסביר להניח שימות אם לא ימשיך לדבר. הוא שואף אוויר, קולו רועד מעט.
"מי שלא עומד עם המלכה, עומד כנגדה".

שירו לא נראה מופתע מדבריו של דיקאר, אבל הוא כן מודאג.
"המלכה ידועה כקיצונית בדרכיה, אבל לעשות את זה זה להרחיק לכת. הימור מסוכן מאוד, הייתי אומר, במיוחד אם היא חלק מהמועצה ששלחה אותנו לכאן" הוא אומר, חצי לעצמו, ומתחיל להסתובב בחדר.
"השאלה הגדולה היא: מה המלכה תעשה עכשיו, כשהתוכנית נכשלה? היא הפסידה במרוץ לגיוס נאמנים מהממלכה כשהיא לא הצליחה לחטוף את הלורד נורברט, אלא אם כן הוא יסכים לתמוך בה. היא יכולה עכשיו לנסות להשיג תומכים מחוץ לממלכה, אבל השאלה היא מי יכולים להיות בעלי ברית אפשריים," הוא ממלמל לעצמו "מלבד האימפריה, כמובן".

לאורך השיחה, איגנציוס עמד בצד אחד, עמידה זקופה ונוקשה. הוא לופת בחוזקה את המטה שלו, מוטרד ומנותק מן המתרחש. זה לא היה אמור להיות ככה - זו הייתה אמורה להיות משימת חילוץ פשוטה, ואז חזרה לשגרה... למה הוא מוצא את עצמו מתחקר אסירים יחד עם כל האנשים האלה?

דבריו האחרונים של דיקאר חודרים את חוסר הקשב של איגנציוס. המלכה? שוכרת את שירותיהם של מגים כדי לזרוע כאוס בממלכה? הוא חייב להתאפס על עצמו ולייצג את הגבירה בכבוד! איגנציוס ניגש בצעידה צבאית כמעט אל דיקאר ואומר לו בטון אחיד "אז, המלכה בחרה ללכת מאחורי גבה של האחווה המאגית? מגייסת ילדי אלפטם למזימות החצי אפויות שלה? זה לא יעבור בשתיקה. עכשיו, כמה עוד יש מכם, טיפשים משופמים שכמותכם? באיזה מחיר היא קנתה את הבגידה שלכם במגים כולם?"

"אין לי מושג, אבל אני יכול לברר זאת" דיקאר נדרך למשמע דבריהם של השניים. "יש לי קשרים גבוה שם, יהיה קל לי להשיג פגישה עם מישהו בכיר. זה כמובן דורש מעט אמון - תשחררו אותי, ואשמח לסייע" הוא מנסה לחייך קלות.
"שטויות מוחלטות" משיב וירניק בשקט, ממלמל לעצמו משהו.
"אני לא יודע למה אתה חותר, אב-"
"אני לא מדבר עליך ועל השקרים שלך, זה מובן מאליו" לא נשמע שוירניק מנסה להעליב אותו, פוטר אותו בידו בקלות תוך כדי שהוא מרוכז במחשבה. "זה פשוט... לא אומר כלום. מי אומר שהוא באמת עובד עבור המלכה?"
"אני אומר לכם, אני לא משקר!" דורש דיקאר.
"לא טענתי שאתה משקר, לפחות לא בנושא זה" וירניק משיב. "אבל מי אמר שהמלכה באמת שכרה אותם? אם הייתי גורם אחר שמעוניין לקעקע את האמינות שלה ולהוביל לריב בלתי נגמר בינה ובין נורברט, הייתי יכול לרקוח תוכנית כזאת. היא כמובן הייתה טובה יותר, עם פחות חורים, אבל בכל זאת... משהו בסגנון הזה".
"אתה טוען שהונו אותנו מההתחלה?" דיקאר נוחר בבוז. "עד כמה תמימים אתה חושב שאנחנו?"
"תמימים מספיק כדי לספור את הזהב במקום לנסות להריח מאיפה הגיע. לוקרשיוס אינטיליגנט מספיק למשימה כזאת, אם כי כושר הניהול שלו טוב מכדי להיכשל בנקודות הקטנות שכאן. אולי לורד הסאר?" הוא תוהה לעצמו. "אסטרטג מבריק, תחבולות שכאלו בוודאי לא יהיו זרות לו... וכמובן, ייתכן וזאת באמת המלכה. מי יודע?" הוא לא מושך בכתפיו הפעם, בניגוד למנהגו, רק תוהה בקול ללא תשובה.

"הלורד בסדר, תודה לאלים" דרוול נכנס לחדר, פדחתו אדומה משילוב של דאגה ועלייה זריזה במדרגות. גופו הגוץ מתיישב באחד הכיסאות בעייפות והוא מרים את עיניו בחוסר רצון מובהק אל וירניק, מעבירן במהירות לשאר החבורה.
"מה גיליתם?" מנהל משק הבית שואל, בשעה שוירניק נדרך, מביט בהם לרגע קצר כאילו מבקש מהם בשנית שלא להאשים את קראולי.

"שאין לי כוח לתיאוריות. קדימה, דיקאר, לא הגענו לנקודה החשובה ביותר- אמרת שבני הענקים היו אלו שהציעו הכי הרבה על הלורד, ואנחנו מנענו את הקנייה. תגיד לנו מי היו המתמודדים למכרז, ומי בדיוק היו בני הענקים האלו שהיו מוכנים לשלם כול כך טוב על הלורד?" אומרת אילידיה, מסתכלת על דיקאר בכעס.

"דיקאר כאן, שפיקד על יחידת החוטפים הראשונה, אומר שהוא נשכר על ידי המלכה בכדי ל'שכנע' את לורד נורברט לתמוך בה. לוירניק יש ספקות משלו לגבי המעסיק שלהם, אבל אין דרך לדעת זאת בוודאות מבלי לשלוח את דיקאר כסוכן כפול, סיכון שלא הייתי לוקח במקומך, מנהל משק הבית. דיקאר לא הראה סימנים רבים שמעידים על כך שמדובר באדם אמין" אומר שירו, עדיין שקוע במחשבות.
הוא מביט לעבר איגנציוס, שוקל אותו במבטו.
לא נראה שהוא יודע משהו מהסיפור, אבל בכל זאת, הגבירה שלו תומכת במלכה הוא חושב לעצמו.

"המתמודדים היחידים במכרז" דיקאר מגלגל את עיניו בזלזול לאילידיה. "או שאת חושבת שהלורד יוצע למכירה בקריאת-כתר? אולי נשים גם זר פרחים ובקבוק ויסקי לצידו, להמתיק את העסקה?"
דרוול קם מהכיסא ללא אומרין בעת ששירו-סנשאי מדבר. האיש מתקרב וסוטר בעוצמה לדיקאר. המג המום לרגע, ובטרם מסוגל לומר דבר מה, מנהל משק הבית מתחיל לחנוק אותו בזעם מוטרף למחצה.
"ממזר בן עושה עוולות! אני ארצח אותך, אני ארצח אותך, שאתה מעז לתקוף אדם טוב שכזה!" המג מנסה להגן על עצמו ללא הועיל, מתחיל לירוק ללא שליטה, עד שוירניק תופס בכוח את דרוול מאחורה, נאבק לגרור אותו מדיקאר.
"הוא לא שווה את זה, הוא לא שווה את זה" אומר הצלופח כשדרוול נאבק בו, מנסה להשתחרר.
"שחרר אותי, שחרר אותי עכשיו! אני ארצח אותו, כה נשבעתי!"
"אז תישבע במשהו שלא חשוב לך, כמו האגרטל הקרוב אליך, כיוון שאנחנו צריכים אותו בחיים עוד קצת. ויותר מזה, דרוול - אתה לא רוצח. תאמין לי" וירניק ממשיך להחזיק בו עד שהאיש נרגע, קורס בעייפות על אחד מהכיסאות. הוא מביט בוירניק, כאילו תוהה אם להודות לו, ולבסוף משלב את ידיו ומשפיל את מבטו.

"מי רצה לשלם על הלורד? דבר" וירניק לא שועה לכך שהמג מנסה להסדיר את נשימתו, מחרחר ומניע את גרונו האדום מצד לצד.
"ברסוולה וקושאן" דיקאר משתעל ואומר לבסוף, לא מעז להמשיך ולהתגרות בשוביו. "האחת היא נכדתו של היארל האראדיר, והשני איזה אורק גולה מהחצר האורקית. אני לא יודע יותר מכך, אני נשבע. תכננו להתכנס תחת דגל הפסקת אש ולדון במחירים, להציב אותם אחד כנגד השני כדי שינסו לעלות יותר ויותר".

״״אין לי עניין בפוליטיקה המדוברת. אני כאן מפאת תפקידי ואת תפקידי אני אעשה״ אומר הקטור לקבוצה ואז פונה בחדות לדרוול. ״החטיפה התבצעה על ידי שכירים, איננו יודעים של איזה גורם. אך נשכרו לגרום ללורד לתמוך במלכה. החליטו לבגוד בעקרונתיהם ולמכור את הלורד למרבה במחיר. מדובר במספר קבוצות, אשר לפחות אחת מונהגת על ידי ברנש העונה לשם קראולי, אם כי כמות מעורבתו אינה ברורה. הצעתי האסטרטגית תהיה לבצע צו מעצר כנגדו, לתפסו ולהביאו לחקירה״. אומר הקטור מבלי להסתכל אל וירניק, מבטו ישר לדרוול כאשר הוא שומר מהרגשות שלו מלהשפיע על כושר השיפוט, צריך לבצע את חובתו בצורה הטובה ביותר.

"'הנשימה העמוקה היא כלי הנשק שמכניע את הקרב', כמו שכתב שיצ'ימי, משורר הארגמן" מצטט שירו. הוא מתקרב אל דרוול, מניח יד על כתפו וממשיך: "מנהל משק הבית, אני ערבתי לבטחונו של המג, לכן עליי לבקש ממך להשאירו בחיים. הוא מועיל יותר כך. אבל אני אעשה כל שביכולתי, בי נשבעתי, בשביל לסחוט ממנו כל פריט מידע שיסייע להגן על לורד ריינן".
כשהקטור מאשים את קראולי, שירו מזעיף מעט את פניו. נסיונו בצבא לימד אותו שכשיש מקרים של חיילים סוררים, תמיד עדיף להשאיר את העניין בתוך הפלוגה, ולא להתלונן למפקד המחוזי, אך הוא לא מגיב להאשמה.

דרוול שומע את דבריו של הקטור ושירו-סנשאי, מיישיר מבט לבסוף לוירניק.
"הבחור שלך ישלם על זה".
"קראולי לא קשור. אין להם הוכחה ומדובר בהשערה לכל היותר" מתעקש וירניק, משלב את ידיו. הוא לא טורח להביט בהקטור, ממקד את דבריו בדרוול.
"לא אכפת לי. הוא ישל-"
"אמור להיות לך אכפת. אתם צריכים מידע, לא? מי באמת היה מאחורי החטיפה, האם הם עלולים לנסות ולהרוג את הלורד כדי להשתיק אותו?" הצלופח מזעיף את גבותיו. "התמיכה שלי לא באה כשאתה מאיים על האנשים שלי. או שאתה חושב שגם אני קשור לזה?"
"אתה חכם מספיק לא להיות קשור לכך" מודה דרוול, "אך קראולי יצא מכלל שליטה. אנחנו יכולים להסתדר יופי בלי התמיכה שלך".
"מצוין. חפש אותי כשתתחרט" וירניק מתחיל ללכת משם בעת שדרוול דופק על השולחן בכעס.
"תחזור הנה תכף ומיד, צלופח ארור!"
"אז תעזוב את אנשיי" מורה וירניק ללא בדל של התפשרות. "או שתעמיד את הלורד שלך בסכנה. אתה בוחר".
דרוול נושך את שפתיו בתסכול. "בן של זונה מחורבנת... הוא יישאר חופשי, לעת עתה. נראה כמה המידע שלך יהיה מועיל. הלורד דורש שנשתמש בהחלפה כדי לנסות ולהשיג יתרון, הוא הצליח למלמל זאת כשהתעורר לרגע קט, בטרם חזר לעלפונו".

"איפה ההחלפה הייתה אמורה להתבצע? בשלישייה, בטח?" וירניק יורה לעבר דיקאר, חותם את העסקה עם דרוול ללא אומרין.
"בשלישייה" דיקאר מאשר את דבריו. "זה המקום ההגיוני היחיד. מספיק הגנה לכולם, רואים את כל מה שצריך".
"הם מתכוונים לשלוש גבעות במרחק קצר זו מזו - מקום אידיאלי למפגש שכזה" מסביר דרוול. "שלוש קבוצות נפרדות, כל אחת רואה אחת את השנייה... הגיוני שתבחרו במיקום ההוא".
"אנחנו לא טיפשים, ברור לנו שייתכן והפראים ינסו לתקוף אותנו בכל מקרה" נעלב דיקאר. "היינו אמורים להיפגש שם בצהרי היום, כשהשמש עומדת במרכז הגבעות".
"אם כך, אין לנו עוד זמן רב" משיב דרוול ומביט בארבעה. "אני רוצה שתלכו לשם. אנחנו מכירים היטב את השמות ברסוולה וקושאן... הם המנהיגים של הפושטים כאן. ניסינו במשך חודשים ארוכים לבחון אותם, לברר אודות חולשות כאלו ואחרות. זאת בוודאי הסיבה שהלורד דוחק לפגוש בהם... לעמוד על קנקנם, לראות אם יש דרך לשכנע אותם לסגת מהאזור".
"הם לא יבואו בלי נורברט" דיקאר יורה בארסיות.
"אז אנחנו צריכים אחד שכזה" וירניק משלב את ידיו. "אני מתנדב".
"אתה?" דרוול כמעט צוחק בהפתעה. "למה?"
"כי אני צריך להרוויח נקודות אצל הלורד בעקבות ההאשמות כנגד קראולי" וירניק מודה בפשטות. "וגם כי הסיפור הזה עמוק בהרבה ממה שציפיתי לו" ניכר שהוא רוצה לומר דבר מה נוסף, אך עוצר את עצמו.
דרוול מביט בו ארוכות ולבסוף מהנהן. "אינטרס משותף".
"שורת רווח תחתונה" משיב וירניק ללא שמץ של הומור, מביט בחבורה.

"מוכנים ליציאה? אין לנו זמן רב".

"אין אפשרות לגיבוי, נכון? אני מניח שאתה צריך כל שומר בעיר בשביל להגן על הלורד.
אני לא זקוק לנשק נוסף מלבד אלו שכבר יש לי, ככה שאני מוכן ליציאה. אולי נצטרך עוד קצת אספקה, למקרה בו הפעולה תשתבש ונצטרך לשהות בשטח זמן רב יותר מהמצופה בציד פושטים" אומר שירו.
"אסור לנו לשכוח את הקבוצה השנייה, שבה לא טיפלנו. כל אחד מאיתנו צריך להיות עירני לכל תנועה חשודה, ולהיות במבנה קרבי כל העת. קרב - רב זאת אפשרות, אז עלינו להיות מוכנים לה" הוא אומר תוך שהוא מביט באחרים, סוקר את מצבם במבט ארוך ומסיים בדרוול, אליו הוא שולח הנהון מעודד.
"אנחנו נעשה כפי שהלורד ביקש, אדוני, אל דאגה".

"אומנם התפרצתם לעיר ברעש וצלצולים, אבל אני עדיין אשמח לשמור על מעטה חשאיות מסוים" דרוול נשמע נרגן, אך לא תוקף את החבורה. "אתם כבר בתוך העסק, עמוק בחרא עם כולנו. אין לי מה להפסיד איתכם".
"מרגש" משיב וירניק.

הקבוצה מתארגנת ויוצאת במהרה, מותירה את דרוול לדאוג לצרכיו של לורד נורברט. הם מנצלים את התנועה הריקה יחסית ברחובות - בפרט לאחר שוירניק דאג שהאנשים יגיעו לפונדק הקרוב - בכדי להמשיך קדימה ולצאת במהירות משערי העיר.
הצלופח מוביל אותם הלאה, לעבר אזור שלושת הגבעות. שעתיים קלות עוברות במהלכן הוא ממעט לדבר, בניגוד להרגלו, ובעיקר ממשיך להיות שקוע במחשבות. כשהם מתקרבים, ניכר שהשמש עוד לא במרכז השמיים: יש להם חצי שעה לכל הפחות.

"צריך לקבל החלטה" מודיע וירניק באופן דרמטי למדי, ולאחר הפוגה קצרה ממשיך.
"אם הופכים את המשלחת הזאת למארב מתוכנן היטב. אנחנו לא השובים - אין לנו שום התחייבות לדגל הלבן שהרימו כאן. חיסול של אחד ממנהיגי הפושטים יכול להוות מכה ניצחת" הוא משלב את ידיו בעודו ממשיך לחשוב. "ואם לא, יכול להיות ששווה להתפצל ולסייר באזור. סביר להניח שהתארגנו באזור מראש והקימו מחנה קטן לפני כן. אולי נוכל ללמוד יותר על הקשר שלהם למול החוטפים. יש בכך סיכון אם תפרוץ כאן אלימות, או לחילופין אם האנשים שנשלח ייתפסו... אבל זאת הזדמנות לא מבוטלת לרווח".

"אני בעד לסייר. לאסוף מידע על הפושטים יהיה יעיל יותר, במיוחד אם אנחנו רוצים להתמודד איתם אחר כך. אם נספיק להגיע לפגישה נוכל אפילו לנסות לדבר עם המנהיגים, או לחסל אותם, מה שייראה לנו כבעל סיכויי ההצלחה הגבוהים ביותר" אומר שירו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה