• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
IN
"אל תספר לי כמה מזה היה הצגה וכמה תחושות אמיתיות וירניק, אני ארגיש בנוח יותר יודעת פחות בנושא. אבל לפחות שאתה איתנו, תדע שלא ניתן לך לחצות את הקו הזה. אם זוהי צלקת מסנופיק, או ממקום אחר, אתה צריך לשלוט בה- ולא היא בך" אומרת אילידיה, בוחנת את האיש בלי רחמים אלא עם נחישות מסוימת כלפיו- מעדיפה שהוא ייקח את הזמן בעצמו לחשוב על הדברים שנאמרים לו.

אילידיה -

״לפעמים אני לא יודע בעצמי״ האיש קם על רגליו, מנקה מעט את האבק. ״להתחיל מחדש… פעמיים. את יודעת כמה קשה זה היה? אף אחד לא יגרום לי לעבור את זה שוב. אף אחד״ הוא מרים אצבע נחושה, מדגיש את הנקודה. ״אבל הוא רק דג קטן, אני מאמין שזה כל מה שהוא יודע. נסי זאת הבחורה שליוותה אותי - המרפאת, שציינת כבר קמה פעמים. זאת הסיבה שעד עכשיו לא טרחתי לחקור אותה ברצינות: היא אוהבת נשים, לא גברים. לכן ידעתי שאין סיכוי שהיא ׳החברה של קראולי׳. ג׳ף הקטן הוא חבר ילדות של קראולי. הגיוני שהם ילכו ביחד, אבל אם שניהם מאוהבים באותה האישה… אין לי שמץ״ הוא מושך בכתפיו. ״ולנסות למצוא אותם כאן ועכשיו זאת לא אופציה אמיתית, לא באמצע עיר ולא כשיש לנו את ואת׳ בעוכרינו. אני צריך לעדכן את האנשים שלי. עם קצת מזל, הם תופסים את ג׳ף ושולחים אותו לואת׳… בתחבולה או בדרך ישירה יותר״.

הקטור-
"משונה למדי" הקטור חושב לרגע. מדוע שהברנש יחזור דווקא עכשיו? האם זה קשור לכל האירועים האחרונים. הוא מחייך אל הכוהנת "תודה רבה על עזרתך" האביר קם ולאחר שהם נפרדים לשלום הוא יוצא מן המקדש. אם הוא זוכר נכון איגנציוס הלך לנמל. הקטור שוקל רגע את צעדיו ולבסוף בוחר ללכת למוכר הדגים הקרוב אליו. הוא מתכנן לשאול אותו על האגדות הקשורות לנהר ולים. כמבורך על ידי הגבירה אפשרי מאוד שהוא יוכל להיעזר במיתוסים הללו בשביל לקדם את מטרתו. גם אם הסיכוי קטן.
כמו שנאמר רבות במשפחתו. שלא יודעים מה עושים, הולכים אל הזרם.

"ואת' נמצא ימים בודדים מכאן, ואם חלק מהמשמר יבוא לעזרתו ארודר לא תיפול. החומות שלה יעצרו את חבורות הפושטים שנמצאות באזור, והמשמר יספיק לחזור מואת' תוך שבוע-שבועיים מעכשיו. תמיד נוכל לבנות את המשמר מחדש, אני אישית אוכל לעזור בזה" אומר שירו.
"שני-יערות? הוא יוכל לעזור לממלכה, נכון, אבל מה עם ארודר? ארודר תלויה בהצלת ואת' והבסת הפושטים שמנסים להרוס אותו. כן, כרגע המשמר יכול לטפל בבעיות בדרכים, אבל מה יקרה כשעוד פושטים יגיעו דרך ראש הגשר שהם ביססו להם בואת'? ארודר תיפול בוודאות, ו'גנרל האומה' לא יהיה כאן כדי לעזור לכם. האם אתה באמת מעדיף לראות במותם של אנשיך בקרב חסר סיכוי, כשאתה יודע שהיה לך את הסיכוי לעצור אותם בהתחלה? אנחנו כרגע רוצים לעזור לארודר, לעזור לואת'. תן לנו לעזור אחד לשני לטובת כל האזור".

הקטור -

הבחור הזקן - חסר שיניים אך מחייך בכל מקרה - מחווה לעבר כמות הדגים המכובדת למדי בדוכן המרכזי. הקטור שם לב לרגע לטרוטות, נזכר בשיגעונות של וירניק.
"אגדות על ארודר, בחור? אתה חדש פה, אני מניח" הוא מצקצק בלשונו. "בארודר אין אגדות - רק דגים ומיסים. זאת עדיין העיר הטובה ביותר בממלכה, שלא תבין אותי לא נכון, הלורד נורברט עושה איתנו חסד. תעיף מבט אחד בקריאת-כתר ותבין כמה מסכנים האנשים שחיים שם".

שירו -

META
דיפלומטיה, +3 משילוב של קראנג וטיעונים חזקים.

הקטור-
הקטור ממשיך לדבר עם המוכר תוך כדי שהוא קונה מספר דגים. תמיד הייתה לו אהבה לאוכל מן הים. ״תמיד ישנן אגדות ומעשיות. מיתוסים שמספרים לילדים, מקרים שלא ניתן להסביר אז נקראים בשמות אחרים. איני מזלזל בלורד באף צורה, אבל אני בספק שדגים ומיסים לקחו לכל התושבים את דמיונם״ הקטור בוחן את אחת הטורטות, חיוך קל עולה על פניו שהוא חושב על וירניק והשטויות שלו.

שירו -

IN
אייסן נאנח בתסכול, משלב את ידיו ומשפיל את מבטו.
"אנחנו נעזור" הוא קובע לבסוף נחרצות. "אני אדבר עם הלורד. הוא כבר דחק בנו בנושא, למעשה, אבל עד כה הצלחתי לשכנע אותו שלא. אני מניח שזאת באמת אחריות של כולנו, במידה כזאת או אחרת..." הוא קם וניגש לאחד מהארונות מאחור, מתחיל לחפש בהם. קראנג מצליח לשלוח מבט מחויך אל שירו, מהנהן לו בהערכה כנה, ולבסוף האיש חוזר עם תליון זהוב ופשוט למראה ועליו סמלו של בית ריינן.
"זה היה שייך למפקד המשמר לשעבר - אני לא רוצה תליון של מישהו מת, אבל גם לא רציתי להיפטר ממנו. אני מניח שלא ממש ידעתי מה לעשות איתו, עד עכשיו. קח, מי ייתן וזה יסייע לך בדרכך להגן על הממלכה והעיר הזאת" הוא מגיש את החפץ לשירו-סנשאי, שמרגיש את הכוח הפועם בו מדגדג את אצבעותיו.

META
תליון הגנה +1 (Amulet of Protection +1).

הקטור -

"רוצה מקרה שלא ניתן להסביר?" הוא צוחק בעודו עוטף את אחד הדגים בשביל הקטור, "אומרים שהנהר בלע את פארזי הזקן, מפקד המשמר הקודם. הוא נמחק מעל פני האדמה, אני נשבע. זה לא קורה פה כל יום, הדבר הזה. מפקד המשמר החדש טוב, גם אם הוא קצת קפוא באישיות. פארזי אהב את האנשים של העיר הזאת ולטייל ביניהם, השני תקוע כל היום במשרד ושולח את השומרים לעשות את עבודתם. זמנים מסוכנים".

"הגבירה ניפימה" אומר איגנציוס ומניד בראשו קלות לאות כבוד, עדיין בנוקשות מובחנת. תזכור: קבל את המידע שאתה צריך וצא מכאן! "סלחי לי על הישירות, אך זמני קצר. מצאתי את ההזמנה הנה במשרדה של מי שעד לאחרונה הייתה מנהלת הנמל. רציתי להשיג ממנה מידע מסוים, אבל גם היא וגם הניירת הרלוונטית נעלמו, ואני נוטה להאמין שלפחות אחד מהשניים עבר ברשותך - האם תוכלי לספק לי את המידע שאני צריך?"

איגנציוס -

"ייתכן" הלהבה המלחשת לא שוללת את הצעתו באופן מיידי. "מידע תמורת מידע, אם כך. אני מניחה שמדובר בסחר הוגן, ואתה נראה לי אדם הוגן... לצד מעלות אחרות בך" האש משחקת בשובבות למול עיניו, והוא מקבל תחושה לא נעימה כאילו ניפימה בוחנת אותו לעומק.
"הבה ונשחק משחק - שאלה תמורת שאלה, והגבירה מתחילה קודם. כן?"

לעזאזל, היא אחת מאלה חושב איגנציוס, עדיין לא בטוח אם הוא מתמודד עם שדה או עם פיה, אבל יודע שהוא מתמודד עם בת אלמוות מהסוג הילדותי.
"רק הוגן שאקבל את ההצעה - בסדר גמור. אנא התחילי מהשאלות הקלות, אני עוד מתאושש מהריצה ברחובות הלחים של העיר."

איגנציוס נרתע צעד אחד לאחור, סקרנותה מטרידה אותו אפילו יותר מהפתיינות השטחית, מחזיק את המטה שלו בינה לבינו, כמו מנסה להסתתר מאחוריו ממבטה הבוחן.
"...אני רואה שהחלטת לדלג על השאלות הקלות ולעבור ישר לשאלות החידתיות [cryptic]..." הוא עוצר לרגע במבוכה, לא בטוח מה היא מצפה שיענה "אני לא משוכנע שאני יורד לסוף דעתך - התרשמתי שאת מכירה אותי, אז את אמורה לדעת שאני נושא בגאווה את המורשת של תורת הלהבות הקדומה."

איגנציוס, משתדל לא לאבד עוד מקור רוחו לשמע הזלזול הברור בגבירה אודסיה, שואל בקול מתוח "אני צריך את הרישום המפורט של הספינות היוצאות והנכנסות. האם תיתני לי את המסמכים, בבקשה?"

איגנציוס -

"כמה חבל שאת העסקה ערכנו על שאלות ולא על מסמכים" הקול המתגרה מכוון לתסכולו של המג. "לא. אבל אני מוכנה לתת לך מידע עליהם באמצעות שאלות. תורי, אם כך. מתי אתה והקבוצה הקטנה שלך עתידים לעזוב את העיר? ולהיכן?"

איגנציוס, מתוסכל מכך שנפל למלכודת טכנית כזו, אך עדיין מתכוון לשחק את המשחק, עונה לניפימה "מחר בבוקר, אני מאמין, אם הכל ילך קשורה. ולשאלתך השנייה, לכפר בשם ואת'. עבור תורי, הכפול בהתאם - מה עניינך ברישומי הספינות? האם את מעורבת במזימה של בני ענקים?"

איגנציוס -

הלהבה שולחת לו חיוך - הוא בטוח בכך - וקדה קלות. "שתי שאלות, אתה צודק. מחוכם מצידך" ניפימה נעה מעט במרכז החדר, כאילו מתמתחת. "רישומי הספינות לא מעניינים אותי, והשגתי אותם כמעט במקרה. איני מכירה או מעוניינת במזימה של בני הענקים" היא עוצרת להביט באיגנציוס.
"מתי אתה וחבריך צפויים לעזוב את העיר הזאת אחת ולתמיד, לכשתושלם משימתכם?" הוא שם לב שהניסוח מעט כולא יותר הפעם, וניכר שהיצור שמולו מחדש את ריכוזו במשחק.

איגנציוס לא בטוח אם לשמוח שהיא איננה חלק מהמזימות של בני הענקים, או לחשוש מכך שנראה שיש צד נוסף שמעורב בגורל האזור, אבל ממשיך לשתף פעולה באי נוחות "אינני יודע מה האחרים עתידים לעשות, אך עבורי התשובה היא כן - אעזוב כאשר תושלם המשימה. מה עניינך בנוכחות שלנו בסביבה?"

איגנציוס -

IN
"אני מעוניינת ליישב את משקעי העבר" היא עונה בפשטות. "שאלה אחרונה, אם כך - האם תהיה מוכן להביט אל תוך עיניי?" ניפימה נעה קרוב יותר אל המג, והוא מרגיש את כוח הרצון שלו עומד למבחן. הוא מצליח להתנתק מההשפעה הקסומה, והיצור שמולו מאוכזב כליל, הלהבה עוצרת במקומה.
"אכן, אינך מארודר. קיבלת חינוך אחר" קולה נשמע מעט נוקשה יותר כעת, כאילו נעלבה.
"שאל את שאלתך ועזוב את המקום הזה".

META
התקפות נגד איגנציוס -
מגע שליטה - 15 נגד רצון, פספוס.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה