• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

כנס במעגן כתחליף לכנס בתל-קציר

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Goom
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הראל להירגע
אנשים זה כנס קהילה תראו נוכחות זה לא עסק משרמת השרון עושים שהם אנטי הגע תבואו העמק הוא חלק לא קטן מהקהילה אנו מונים יחד אם גליל תחתון כ16 אנשים תבואו זה יהיה כיף

אני אפילו לא יודע מה כתבתי

המממ, אנחנו רק 3... :\

נפלים שכמותם, כל אחד שילם 300 ש"ח, ועכשיו תקועים עם המיניאטורות שהם לא רוצים.
עוד הוכחה שצריך להיות מינימום גיל לקניית וורהאמר.

באמת שהייתי מתאמץ וגורר אחרי את האריאלים..

אבל...

שגיא (חבר הכי טוב שלי) חוזר אחרי חצי שנה מברזיל באותו יום...
ויואב טס לשבוע באותו יום לאיטליה...

כך שאני אבלה בבן גוריון בסופש הזה...
(באמת התגעגעתי אליו...)

סוריי.

KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:
הראל להירגע
אנשים זה כנס קהילה תראו נוכחות זה לא עסק משרמת השרון עושים שהם אנטי הגע תבואו העמק הוא חלק לא קטן מהקהילה אנו מונים יחד אם גליל תחתון כ16 אנשים תבואו זה יהיה כיף

אני אפילו לא יודע מה כתבתי

סליחה?
דבר ראשון, לפחות תנסה לכתוב בלי שגיאות כתיב, אם אתה לא יכול מסיבות שונות ישנם דברים כמו word שיכולים לעזור.
דבר שני, מה זה הגע?
ולנושא:
'עושים אנטי'? מצטער, אבל אנטי הפסקת לעשות בכיתה ה'.
הייתי מציע לחשוב פעמיים לפני שאתה כותב משהו, זאת לא הפעם הראשונה שאתה כותב דברים בדרך לא רציונלית.
וסה"כ ציינתי, כמו שאחרים כאן עשו, שעדיף לא בפורים, כי מה לעשות לא פשוט להגיע לשם, ובפורים רוצים לעשות כנס קהילה גדול.
מה גם שתשים לב שברגע שהוחלט כן לעשות זאת בפורים (למרות שהוחלט לשנות) שאלתי איך מגיעים.

בכל מקרה אני אנסה לארגן משהו, אבל בספק אם יצא משהו, אבל אני מאמין שרק אני יצליח לבוא.
גום ריית', וולפס בייט:
חסל סדר ספאם.
גום ריית' אזהרה ראשונה.
וולפס בייט, עדיין לא ביקשתי שיתנו באן לאף אחד, בא לך להיות הראשון שלי? (לא במובן הזה :roll: )

ושוב כמו נקרומנסר טוב אני מעלה מן המתים את העץ הזה

עדכונים:
המפגש יוקדם לאלתר וייערך בשישבת ה18-19 (בדיוק שבוע קודם) כדי שכל מי שהתלונן יוכל להגיע (הא! אין עוד תירוצים עומרי)
עלותו תהיה 10 שקלים (עדיף חדשים) והיא תתרם לאוסף המיניאטורות שלי (או אוכל מה שיבוא קודם)
כדאי להביא שק"ש ויהיו מזרונים
יהיה מקום לכל מה שתרצו ואפילו שולחן גדול שמספיק לשני גראס מטים
ההגעה תתבצע ביום שישי בבוקר
נא לזכור: קיבוץ מעגן ליד הכנרת אין לי כוח לאנשים שיתקשרו להסבר איך להגיע כשהם בעצם במעגן מיכאל
תביאו מאנצ'קין (כל הסוגים) וסופר קאקי
תצפו לעדכונים בימים רביעי וחמישי ה16-17

טוב, אז אני אגיע למאט זמן יחסית למיפגש של יומיים. אני עובד ביום שבת, אז אני אבוא ביום שישי ואלך בשבת בבוקר.
אני אעשה הכל בשיביל להביא כפה(או סתם קרב) לעומרי ביגלל שהוא לא אמר לי שהוא מגיע מוקדם.
עומרי! אתה מביא את יואב עומרי עומרי עומרי עומר עומרי(נוסטלגיה :) ) ואור לשם! מובן???

אנשים בוא יהיה כיף יהיה טוב זה מקום מאורגן בסך הכול אין בעיות ביטחוניות שם.
בעיקר אתם חייפים יהיה שם שתי שחקני 40K שמחכים לקרוע אתכם למען כבוד העמק ואנשי הגליל ושאר הארץ בואו יהיה סבבה

OK
מחר המפגש, פרטים אחרונים:
אני מגיע למועדון ב8:00
מי שמגיע שייתקשר אליי לפלאפון 0505595111
ואני כבר אבוא אליו או אשלח מישהו לאסוף אותו
מה להביא:
10 שקלים לאוכל + עוד כסף לפיצה ודברים אחרים
שק"ש או סדין (יש מזרונים)
מיניאטורות
קוביות
צבעים
מכחולים
שועית בשביל גרוק
מובמנט טרייס (כמה שיותר)
גראס מט למי שיש
גראס
אההם.... שחכתי משהו? לא נראה לי
ותביאו כל מה שבא לכם חוץ מTNT ולהביורים (אמיתיים)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה