Gal Tzhayek
פונדקאי מהשורה
אני לא חושב שמו"ד עובדת כמו שאתה חושב. בעיקרון, בקרב נטו לוחם מנצח נזיר בכל הזדמנות. יש לו נתונים טובים יותר, יש לו יותר כשרונות, והוא בכללי מקצוע שבנוי לקרב.פלאפי אמר/ה:שמע אני לא הכרחתי את דעתי על אף אחד רק אמרתי אותה.Gal Tzhayek אמר/ה:פלאפי אמר/ה:סליחה על החוצפה, אבל אני לא רואה למה אייסל צריך לקבל עצות לגבי אסכולות אומנות לחימה ממישהו שאסר על נזיר במשחק שלו(כאילו WTF, זה הדמות הכי מגניבה!)
בכל אופן אני אסרתי את הנזיר כי לא יכולתי לראות אותו כדמות מאוזנת והגיונית בו זמנית. אם דמות דרגה ראשונה לצורך העיניין התאמנה משהו כמו 5-6 שנים (כאילו בשביל להגיע לדרגה ראשונה) הנזיר או אומן הלחימה שהתמחו בלהילחם נגד מישהו עם נשק "רגיל" (חרב, גרזן, פטיש מלחמה, מקל, סכין וכו') אמורה להגיע למצב של"האבקות" בקלות וכמעט בלי סיכון (תתפלא שעם כל הנשקים שציינתי ביחד יש לא יותר מ5 או 6 דרכים להתקיף ועם קצת תרגול אתה פותר את כולם בקלות) ומשם ביציאה מנק' הנחה שהלוחם אינו אומן לחימה אחר תוך לא יותר מ 5 שניות הלוחם יהיה עם יד שבורה\מעולף מחניקה מאחורה, מה שמפריע לאיזון בזה שאין שום מניעה שזה יעבוד נגד לוחם דרגה 15 ברוב המוחלט של הפעמים.
כלומר אסרתי את הנזיר בגלל שיש לי ידע בתחום אומנויות הלחימה ולא ממחסור בו.[/quote]
כמובן ששחקן חכם יכול לכתוב דמות נזיר שתנצח לוחם בדרגתו ברוב המקרים, תוך כדי ניצול יתרונותיו של נזיר. אבל המקרה הזה לא שונה מזה של ברברי שכתוב באופן דומה.
אם תצליח לחפש בהסטוריה של פורום מו"ד (וכנראה לא תצליח, כי מערכת החיפוש דפוקה ><), תמצא אינספור דיונים בהם שוב ושוב חוזר הקטע של "נזיר חזק מדי!" ושוב ושוב אני נאלץ להסביר לאנשים ש"לא, הוא לא".[/quote]
וואו פאק, לא הבנת אותי בגרוש!
לא אמרתי שהנזיר במו"ד לא מאוזן, אמרתי שהנזיר במו"ד לא תואם לאומנויות לחימה אמיתיות, כאילו הנזיר של מו"ד אפשר לומר שהוא קראטיסט או משהו כשמתעלמים לגמרי מכל הענף של הנאבקות פשוט כי חוקי ההאבקות במו"ד דפוקים, לכן אני אוסר תנזיר, כי אין היגיון, וכשאני מנסה להכניס הגיון אני לא מצליח לאזן את זה זה הכל.