• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כלבי האמסטאף

אור-ניומן

פונדקאי ותיק
אתמול שמעו על כלב האמסטאף שהרג ילדה על ידי נשיכתה בצוואר והיום ראיתי בוואלה דיווח שאותו סוג כלב פצע קלות ילד בן 6, כל היודע לי זה שעוצמת הנשיכה של כלב האמסטאף היא חצי טון(כל צד בלסת שלו מואך בערך 250 ק"ג)מישהו יכול לתת עליו עוד מידע?

האמסטפחם הנוראים הם לא הגיזעים אלא המעורבים אלה שהם חצי פיט בול חצי אמסטף זה כל הכלבים האלה שהבעלים שלהם מערבבים את כל הגזעים הכי מרושעים בשביל קרבות כלבים

nemesis אמר/ה:
האמסטפחם הנוראים הם לא הגיזעים אלא המעורבים אלה שהם חצי פיט בול חצי אמסטף זה כל הכלבים האלה שהבעלים שלהם מערבבים את כל הגזעים הכי מרושעים בשביל קרבות כלבים

וואלה, אף פעם לא חשבתי על זה ככה אתה יודע?...
בדרך כלל תמיד חשבתי שאיזה פסיכודל עושה את זה בשביל ליצור צבא,
אבל עזוב שלך נשמע יותר הגיוני...

MAKUTA אמר/ה:
nemesis אמר/ה:

וואלה, באמת נשמע הגיוני.

מתוך אנציקלופדיית הקרח:

"כלב האמסטאף הוא כלב טיפש במיוחד. הכלב הזה ניחן ביכולת המיוחדת שלו - מצמוץ - שבניגוד לכל דעה קדומה נותנת לכלב את ההכשרה הנדרשת כדי למצמץ. המצמוץ מתבצע על ידי סגירת העפעף והעין ופתיחה מיידית שלהם."

האמסטאף הוא רק סוג של כלב! מה אפשר ללמדו עליו?!

למען האמת הוא כלב שנוצר על ידי האדם ויש הרבה מאוד ללמוד עליו. סיפרו לי שיש אנשים שלומדים 3 שנים בשביל להיות ספרנים אז למה לא לפתוח ת'רד בנוגע להאמסטאף?

Atkinson אמר/ה:
MAKUTA אמר/ה:
nemesis אמר/ה:

וואלה, באמת נשמע הגיוני.

מה זה פסיכודל?

הבנתי מחבר שלי (שבמקרה יש לו אמסטף) שיש לו כאלה פלאשבקים שאם הרבצת לו כשהוא היה קטן אז שהוא יגדל שתבוא אליו הוא פתאום יזכר איך תקפת אותו פעם(קורה לפעמים) ויחשוב שאתה הולך לעשות את זה עוד פעם ואז אפשר לגיד שאתה מת...

Locke^ אמר/ה:
הבנתי מחבר שלי (שבמקרה יש לו אמסטף) שיש לו כאלה פלאשבקים שאם הרבצת לו כשהוא היה קטן אז שהוא יגדל שתבוא אליו הוא פתאום יזכר איך תקפת אותו פעם(קורה לפעמים) ויחשוב שאתה הולך לעשות את זה עוד פעם ואז אפשר לגיד שאתה מת...

אז לא להכות סתם לכיף גורים של אמסטאף?

איזה ילד אומלל(אגב, למי שמרביץ לגורים, מגיע לו שכלב יעכל אותו).

אבא של חבר שלי וטרינר(רופא חיות, נייטמר) וזה מה שהצלחתי להבין:

ההאמסטאף הוא כלב השמירה הכי טוב(או השני הכי טוב לא זוכר), אבל זו הבעיה איתו:

בטבע,(אם הוא בכלל חי בטבע, כי מישהו כתב ש"בני האדם יצרו אותו"?!) הוא אוכל חיות קטנות.

הקטע בסיפור הראשון(לא הסיפור בטבריה), שהכלב לא הכיר את הילדה הקטנה, כיוון שהיה הכלב של האבא, ששהה בכלא לשנה-שנה וחצי, והוא התבלבל וחשב את הילדה לחיה קטנה, והתקיף אותה. אם היה חי עם הילדה מגיל קטן(שלו, לא שלה), מקרה זה לא היה קורה, כיוון שהיה יודע שהיא בת-אדם...

על המקרה השני(בטבריה) אני לא יודע בכלל, אבל אותו אבא של חבר שלי, נסע אתמול לכלביה שלו בכדי לבדוק אם אותו האמסטאף נגוע בכלבת, ולהרדים אותו(הוא הוטרינר האזורי טבריה).

הידע שלי בחיות מסתכם בכך שגור קטן לא שולט על הצרכים שלו, אז פקפקו בכל מילה חמישית שלי.

גם רוצח משוגע לא שולט בצרכי ההרג שלו, והוא הורג 20 איש, חצי מהם תינוקות, אבל הוא לא שולט בצרכים המנטלים שלו, אז בואו נלטף אותו ברכות ונקווה שהוא לא יהרוג אותנו אחרי חצי שעה.
ד"א, למי שלא קרא את הכתבות המרובות על הכלב הרוצח בעיתון, רק לפני כמה שבועות, הכלב הרג כלב אחר, עכשיו, אם כלב הורג כלב אחר, זה קצת חשוד? כלומר, אתם הייתם מכניסים כלב רוצח, שזה עתה הרג כלב אחר, לבית בו יש ילדה קטנה?!
המשפט שמסכם את כל העניין הזה הוא: עדיף האדם על הבהמה.
תהרגו את הכלבים הרוצחים האלו.

בזמן האחרון יש הרבה תקיפות של כלבי אמסטאף! שמתם לב?<??

אני בטוח שיש איזה מניע מסתורי שאנחנו לא גילינו עדין, יש לי הרגשה שהמזג אוויר או משהו כזה גורם להם לתקוף.

Dragon_Master אמר/ה:
בזמן האחרון יש הרבה תקיפות של כלבי אמסטאף! שמתם לב?<??

אני בטוח שיש איזה מניע מסתורי שאנחנו לא גילינו עדין, יש לי הרגשה שהמזג אוויר או משהו כזה גורם להם לתקוף.

אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר, עדיף שתשתוק.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה