• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כלבי האמסטאף

MiNd ReaDeR אמר/ה:
ד"א, למי שלא קרא את הכתבות המרובות על הכלב הרוצח בעיתון, רק לפני כמה שבועות, הכלב הרג כלב אחר, עכשיו, אם כלב הורג כלב אחר, זה קצת חשוד? כלומר, אתם הייתם מכניסים כלב רוצח, שזה עתה הרג כלב אחר, לבית בו יש ילדה קטנה?!

נו, אבל מה אתה מנסה להוכיח פה? מכל הכתבות האלה, לא הבנת עדיין שמדובר כנראה באנשים שהם סתם לא מספיק אינטלגנטיים? הם, בניגוד אליך, לא עצרו לעשות את המשוואה אמסטף+ילדה=??? הם פשוט אהבו את הילדה, אהבו את הכלב ומעבר לזה לא חשבו יותר מדיי.
כל כך הרבה מקרים קורים בגלל שאנשים הם פשוט Simpletons (אני לא חושב שיש לזה מילה הולמת בעברית).

כלבים, כמו כל היונקים, הם בעלי אופי משתנה. כל כלב. יש פודלים תוקפנים ודוברמנים רכי-לבב. מה גם, בתוקף היותם יונקים, הם נוחים מאוד להתניה ומושפעים בקלות בילדותם. בקיצור, אופי של כלב הוא שילוב של האופי האישי שלו עם החינוך שהוא קיבל מבעליו. אם (מה שקורה הרבה) הבעלים קנה את הכלב כדי לעשות רושם על החבר'ה ("הכלב שלי יותר גדול ואכזרי"), אז הכלב לומד לתפוס חתולים, לנבוח על זרים, ובכלל להיות תוקפני. שאדם כזה מביא תינוקת לבית של הכלב (וכלב שחונך כך, בהחלט מרגיש שהוא שני רק לבעליו, אם לא עליון לו), שלא יתפלא אם הכלב רואה בילדה אורחת לא רצויה.

MiNd ReaDeR אמר/ה:
גם רוצח משוגע לא שולט בצרכי ההרג שלו, והוא הורג 20 איש, חצי מהם תינוקות, אבל הוא לא שולט בצרכים המנטלים שלו, אז בואו נלטף אותו ברכות ונקווה שהוא לא יהרוג אותנו אחרי חצי שעה.
ד"א, למי שלא קרא את הכתבות המרובות על הכלב הרוצח בעיתון, רק לפני כמה שבועות, הכלב הרג כלב אחר, עכשיו, אם כלב הורג כלב אחר, זה קצת חשוד? כלומר, אתם הייתם מכניסים כלב רוצח, שזה עתה הרג כלב אחר, לבית בו יש ילדה קטנה?!
המשפט שמסכם את כל העניין הזה הוא: עדיף האדם על הבהמה.
תהרגו את הכלבים הרוצחים האלו.

שכחתי להזכיר שכדי חהיות בעלו, או חברו, או מאהבו(I Dunno) של כלב ששוקל 25 ק"ג ומעלה, צריך רשיון מיוחד, שמביא הוטרינר המקומי, שבודק את האיש ואץ הכלב
ומחליט האם לאותו אדם יש יכולת לגדל את הכלב כראוי. וטרינר שהיה רואה את המצב הנ"ל עם כלב ההאמסטף הראשון, לא היה נותן לותו עבריין משוחרר לגדל את הכלב.

כמו שכתבו פה האמסטפים שהרגו הם מעורבים
בנוסף לכך יכול להיות שזה עד סיפור של העיתונות שזה כלבי האמסתף זה יכול להיות היה רוטווילר שבשביל להגדיל את הפחד מהמסטף רשמו שהרוטווילר הוא אמסטף

עכשיו בדקתי ב'ידיעות אחרונות', ואם מישהו יבדוק בעמ' 4 בכתבה מקרה נוסף:... הוא יראה שם: ד"ר אמנון אור- אבא של חבר שלי!

כמה דברים,

אמסטף הוא באמת כלב לא פשוט לגידול, וצריך לדעת לגדל אותו. בנוסף זה בוודאי לא כלב לסגור בדירה, אלא כלב שחייב מרחבים פתוחים. אחרת הוא פשוט מתחיל לצבור אנרגיה - עד שהוא מתפרץ. לגדל כלב כזה צריך ניסיון וזמן, אני אישית לא הייתי מסכים לגדל אחד כזה, פשוט גדול עליי.
הבעיה בד"כ עם הכלבים הללו, היא לא הכלבים, אלא הבעלים, שנוטים לחשוב שכמה שהכלב שלהם אגרסיבי יותר הם יותר "מגניבים" - ולכן הם מעודדים אותם לאגריסיביות בד"כ על-ידי כך שהם מתעללים בהם.
במקרה הזה, לא ממש צריך להפתיע אף אחד. כלב שטרף כלב אחר, שהיה סגור בבית, שככל הנראה הבעלים הרביצו לו, לא יהיה אף פעם כלב נחמד. לא משנה אם הוא אמסטף או פודל.

בסופו של דבר גידול בע"ח הוא לא דבר פשוט, הבעיה מגיעה שכל מיני אידיוטים מתחילים לגדל אותם ואז מתחילות צרות - בין אם זה נטישת הכלב למוות אם לבעלים נמאס או מקרים מזוויעים כמו לעיל.

ד"א, להורים של חבר שלי יש שני כלבים כאלו במושב, והם בהחלט ידידותיים לבני-אנוש :)

Dragon_Master אמר/ה:
בזמן האחרון יש הרבה תקיפות של כלבי אמסטאף! שמתם לב?<??

אני בטוח שיש איזה מניע מסתורי שאנחנו לא גילינו עדין, יש לי הרגשה שהמזג אוויר או משהו כזה גורם להם לתקוף.

חחח.... היום שאחרי מחר :D
היה גם מקרה שמד"א היו צריכםי להנשים איזה זקן אבל הכלב אמסטף שלו לא נתן להם להתקרב אליו ועד שהנכד של הזקן הזיז את הכלב הזקן כבר מת...

אטקינסון, סימפלטון = שוטה.
אתה צודק, באמת יש את הבעיה שאנשים לא מספיק, איך לאמר, לא טיפשים (לא צריכים להיות חכמים בשביל להבין את זה), בשביל לגדל כזה כלב, עם ילדה.
בגלל זה צריך איזשהי אכיפה, איזשהי בדיקה באמת מקיפה, לא של וטרינר (מה הוא כבר יודע על פסיכואנליזה?) אלא של פסיכולוג לאדם, ווטרינר לכלב. אחרת, עדיף לשים את הכלב במכלאה.

master pugur אמר/ה:
חחח.... היום שאחרי מחר :D
היה גם מקרה שמד"א היו צריכםי להנשים איזה זקן אבל הכלב אמסטף שלו לא נתן להם להתקרב אליו ועד שהנכד של הזקן הזיז את הכלב הזקן כבר מת...

תיקון טעות: 10 הדקות כן היו קריטיות.

אני חושב שעומדים להוציא אותם מחוץ לחוק(או מה ששמעתי שמה שעומדים לעשות לכלבים שתוקפים את הבעלים זה להרדים אותם והמבין יבין...). אני יודע שכלבי האמסטאף נוצרו על ידי שני אדם בשביל קרבות כלבים ומאוד יכול להיות שאני טועה שעניין הזה.

אור-ניומן אמר/ה:
אני חושב שעומדים להוציא אותם מחוץ לחוק(או מה ששמעתי שמה שעומדים לעשות לכלבים שתוקפים את הבעלים זה להרדים אותם והמבין יבין...). אני יודע שכלבי האמסטאף נוצרו על ידי שני אדם בשביל קרבות כלבים ומאוד יכול להיות שאני טועה שעניין הזה.
אתה טועה.
זה היה ע"י מדען מטורף.

דוקטור וואנג שלח את הנינג'ות להביא את המפלצת שיכולה לספק חשמל בשביל לייצר כלב מרושע ואז הכלב נשך מישהו והמישהו הזה היה צריך תרופה אבל התרופה הייתה במגדל והוא ביקש מחברים שלו לעזור לו ואז הם גילו שרק עם הנשיכה הוא יכול לנצח את וואנג אבל הוא לא יוכל להתרפות אחרי חצות ואז הוא הורג את וואנג מקבל את התרופה והורג את החבר שלו...
החלטתי לקרוא לספר וואנג -הלסינג, מה דעתכם?

אור-ניומן אמר/ה:
דוקטור וואנג שלח את הנינג'ות להביא את המפלצת שיכולה לספק חשמל בשביל לייצר כלב מרושע ואז הכלב נשך מישהו והמישהו הזה היה צריך תרופה אבל התרופה הייתה במגדל והוא ביקש מחברים שלו לעזור לו ואז הם גילו שרק עם הנשיכה הוא יכול לנצח את וואנג אבל הוא לא יוכל להתרפות אחרי חצות ואז הוא הורג את וואנג מקבל את התרופה והורג את החבר שלו...
זה המשפט הכי ארוך שראיתי בחיים שלי!

אור-ניומן אמר/ה:

אני, אישית, לא הבנתי דבר ממה שאמרת! תשים פסיקים ונקודות, ילד!

MiNd ReaDeR אמר/ה:
אור-ניומן אמר/ה:

אני, אישית, לא הבנתי דבר ממה שאמרת! תשים פסיקים ונקודות, ילד!

"זה המשפט הכי ארוך שראיתי בחיים שלי!"

קפיש?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה