Crozius Arcanum!
פונדקאי ותיק
nuff said'.
MiNd ReaDeR אמר/ה:ד"א, למי שלא קרא את הכתבות המרובות על הכלב הרוצח בעיתון, רק לפני כמה שבועות, הכלב הרג כלב אחר, עכשיו, אם כלב הורג כלב אחר, זה קצת חשוד? כלומר, אתם הייתם מכניסים כלב רוצח, שזה עתה הרג כלב אחר, לבית בו יש ילדה קטנה?!
MiNd ReaDeR אמר/ה:גם רוצח משוגע לא שולט בצרכי ההרג שלו, והוא הורג 20 איש, חצי מהם תינוקות, אבל הוא לא שולט בצרכים המנטלים שלו, אז בואו נלטף אותו ברכות ונקווה שהוא לא יהרוג אותנו אחרי חצי שעה.
ד"א, למי שלא קרא את הכתבות המרובות על הכלב הרוצח בעיתון, רק לפני כמה שבועות, הכלב הרג כלב אחר, עכשיו, אם כלב הורג כלב אחר, זה קצת חשוד? כלומר, אתם הייתם מכניסים כלב רוצח, שזה עתה הרג כלב אחר, לבית בו יש ילדה קטנה?!
המשפט שמסכם את כל העניין הזה הוא: עדיף האדם על הבהמה.
תהרגו את הכלבים הרוצחים האלו.
Dragon_Master אמר/ה:בזמן האחרון יש הרבה תקיפות של כלבי אמסטאף! שמתם לב?<??
אני בטוח שיש איזה מניע מסתורי שאנחנו לא גילינו עדין, יש לי הרגשה שהמזג אוויר או משהו כזה גורם להם לתקוף.
master pugur אמר/ה:חחח.... היום שאחרי מחר![]()
היה גם מקרה שמד"א היו צריכםי להנשים איזה זקן אבל הכלב אמסטף שלו לא נתן להם להתקרב אליו ועד שהנכד של הזקן הזיז את הכלב הזקן כבר מת...
אתה טועה.אור-ניומן אמר/ה:אני חושב שעומדים להוציא אותם מחוץ לחוק(או מה ששמעתי שמה שעומדים לעשות לכלבים שתוקפים את הבעלים זה להרדים אותם והמבין יבין...). אני יודע שכלבי האמסטאף נוצרו על ידי שני אדם בשביל קרבות כלבים ומאוד יכול להיות שאני טועה שעניין הזה.
KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:זה היה על ידי דוקטור וונג
ידעתי שדוק וואנג ב-high, אבל לא חשבתי שהוא מטורף...KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:זה היה על ידי דוקטור וונג
זה המשפט הכי ארוך שראיתי בחיים שלי!אור-ניומן אמר/ה:דוקטור וואנג שלח את הנינג'ות להביא את המפלצת שיכולה לספק חשמל בשביל לייצר כלב מרושע ואז הכלב נשך מישהו והמישהו הזה היה צריך תרופה אבל התרופה הייתה במגדל והוא ביקש מחברים שלו לעזור לו ואז הם גילו שרק עם הנשיכה הוא יכול לנצח את וואנג אבל הוא לא יוכל להתרפות אחרי חצות ואז הוא הורג את וואנג מקבל את התרופה והורג את החבר שלו...
אור-ניומן אמר/ה:דוקטור וואנג שלח את הנינג'ות להביא את המפלצת שיכולה לספק חשמל בשביל לייצר כלב מרושע ואז הכלב נשך מישהו והמישהו הזה היה צריך תרופה אבל התרופה הייתה במגדל והוא ביקש מחברים שלו לעזור לו ואז הם גילו שרק עם הנשיכה הוא יכול לנצח את וואנג אבל הוא לא יוכל להתרפות אחרי חצות ואז הוא הורג את וואנג מקבל את התרופה והורג את החבר שלו...
החלטתי לקרוא לספר וואנג -הלסינג, מה דעתכם?
MiNd ReaDeR אמר/ה:אור-ניומן אמר/ה:דוקטור וואנג שלח את הנינג'ות להביא את המפלצת שיכולה לספק חשמל בשביל לייצר כלב מרושע ואז הכלב נשך מישהו והמישהו הזה היה צריך תרופה אבל התרופה הייתה במגדל והוא ביקש מחברים שלו לעזור לו ואז הם גילו שרק עם הנשיכה הוא יכול לנצח את וואנג אבל הוא לא יוכל להתרפות אחרי חצות ואז הוא הורג את וואנג מקבל את התרופה והורג את החבר שלו...
החלטתי לקרוא לספר וואנג -הלסינג, מה דעתכם?
אני, אישית, לא הבנתי דבר ממה שאמרת! תשים פסיקים ונקודות, ילד!