the chenmn
פונדקאי ותיק
תודה אבל מה אהההה!!!! אמור להביע?
איפה משועבז אני רוצה שיראה את זה
איפה משועבז אני רוצה שיראה את זה
הוא מושלם הוא מושלם...טוב טוב הגמד אמר/ה:פלוסאר-אוהב מים נכון? אז למה ימצאו אותו שם לעיתים נדירות?
פרוטו' אמור להיות לדעתי אם ד"א יותר חזק משל השאר...
אוכל הזהב מגניב דרך אגב אבל אני כבר אמצה בוא איזה פגם... חקה 1 בלילה...
גרוק?! זה לא מהמומינים??אור-ניומן אמר/ה:בא לי אחד מקורי: גרוק...the chenmn אמר/ה:גם אני עובד עכשיו על מפלצת אבל יש לי בעיה עם השם אני אתן לכם תיאור ותעזרו לי לבחור
הרעיון הכללי זה מפלצת דמויית לטאה ענקית בצבע כחלחל עם קרניים וזנב ארוך במיוחד היא יכולה לנשוף קרח והיכן שהיא דורכת האדמה קופאת יש לה יכולות נוספות שעדיין לא פיתחתי לגמרי בנוסף יש גזע קרוב משפחה שלהם שדומה להם ביותר רק שהוא דמוי אנוש הולך על שתיים היצורים תבוניים ובעלי תרבות מעניינת ומיוחדת הם באים בכל הנטיות אני צריך שם למפלצות
חשבתי אולי על לטאת מקפא מתאים?
תודה
אור, מתיימר לספאם איכותי.
גרוק?! זה לא מהמומינים??אור-ניומן אמר/ה:בא לי אחד מקורי: גרוק...the chenmn אמר/ה:גם אני עובד עכשיו על מפלצת אבל יש לי בעיה עם השם אני אתן לכם תיאור ותעזרו לי לבחור
הרעיון הכללי זה מפלצת דמויית לטאה ענקית בצבע כחלחל עם קרניים וזנב ארוך במיוחד היא יכולה לנשוף קרח והיכן שהיא דורכת האדמה קופאת יש לה יכולות נוספות שעדיין לא פיתחתי לגמרי בנוסף יש גזע קרוב משפחה שלהם שדומה להם ביותר רק שהוא דמוי אנוש הולך על שתיים היצורים תבוניים ובעלי תרבות מעניינת ומיוחדת הם באים בכל הנטיות אני צריך שם למפלצות
תודה
זה כן. הוא כתב את זה כי גם היא מקפיאה את כל מה שמסביבה.ximages אמר/ה:גרוק?! זה לא מהמומינים??אור-ניומן אמר/ה:בא לי אחד מקורי: גרוק...the chenmn אמר/ה:גם אני עובד עכשיו על מפלצת אבל יש לי בעיה עם השם אני אתן לכם תיאור ותעזרו לי לבחור
תודה
The Druid אמר/ה:זה כן. הוא כתב את זה כי גם היא מקפיאה את כל מה שמסביבה.ximages אמר/ה:גרוק?! זה לא מהמומינים??אור-ניומן אמר/ה:בא לי אחד מקורי: גרוק...the chenmn אמר/ה:גם אני עובד עכשיו על מפלצת אבל יש לי בעיה עם השם אני אתן לכם תיאור ותעזרו לי לבחור
תודה

טוב טוב הגמד אמר/ה:הם נישלחו לעורכים
שרון אמר/ה:יכול להיות אבל קשה להכריח מישהו לאות בכוונה את הציפור, ואיך הוא יודע שהוא ימות תוך 13 יום, זה נשמע לי קצת מאולץ מדי. אולי מי שראה את הציפור יסבול ממזל רע מאוד עד אשר הציפור תהרג.
the chenmn אמר/ה:לא הבנתי אילו טעויות אתם מחפשים בו טעות חישוב? חיסרון מידע? או את כולם
אם זה עוזר לכם אז פירסמתי אותו בלי דירוג אתגר בהתחלה וישר סמתי לב
ואתם יודעים שהתגובות שלכם לא חייבות להיות רעות על טעויות ופגמים
אני רוצה לשמוע על דרך לשלב אותו בהרפתקה או לשפר אותו