• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ילקוט היצורים

שלד עילית
אל מת בינוני
נק"פ: 20ק12 + 20 (260)
יוזמה: 6+
מהירות: 9 מטר
דרג"ש: 30(1+ זריזות, 9+ שריון לוחות, 10+ טבעי)
התקפות: חרב אדירה רחבה קפא"פ 29+ (2ק8+ 9) או רומח כבד קפא"פ 29+ (1ק8+ 9 כפול שתיים)
תכונות: כוח: 25, חסנ:- , זרז: 15, חכמ: 10, כרז: 5, תבנ: 12
הצלות: ק: 15+, ר: 10+, ת: 11+
כישרונות: מיקוד נשק(חרב אדירה רחבה), מיקוד נשק משופר(חרב אדירה רחבה), התמחות בנשק(חרב אדירה רחבה), עמידות משופרת, פגיעה חמורה משופרת(חרב אדירה רחבה), שליטה בשתי ידיים, לחימה בשתי כלי נשק, התקפת עוצמה, מומחיות קרבית, לחימה בשני כלי נשק, אחיזת קוף, מיקוד נשק(רומח כבד), מיקוד נשק משופר(רומח כבד), התמחות בנשק(רומח כבד), פגיעה חמורה משופרת(רומח כבד), רכיבה קרבית, רצון ברזל, תגובת בזק.
התקפות מיוחדות: שאיבת אנרגיה, נשיכה קפא"פ 18+ (דרגה שלילית), יכולות דמויות לחש, ענן רעל, קרן מצמיתה.
תכונות מיוחדות: התנגדות לגירוש 6+, חסינות לכפור, אל-מת, התחדשות 1.
שאיבת אנרגיה: התקפת מגע של שלד העילית(קפא"פ 27+) גורמת 1ק6 נזק זמני לערך החוסן של היריב, במידה וערך החוסן של היריב צונח לאפס הוא מת. ניתן להציל כנגד יכולת זאת(קשיחות נוגד ד"ק 22)
נשיכה: כמות שאיבת אנרגיה רק שגורם דרגה שלילית אחת, כאשר מספר הדרגות השליליות שוות לדרגת הדמות היא מתה.
יכולת דמוית לחש: פעמיים ביום: שליטה בעל מתים כמו כוהן דרגה 15.
אל-מת: שלד עילית חסין להשפעות שליטה מוחית ולניסיונות השתלטות אשר פועלים על דמויי אנוש.
ענן רעל: פעם ב1ק4 תורות יכול הלד לפלות ענן רעל קטלני המתפקד כלחש ענן הרג שהוטל על ידי מטיל לחשים מדרגה עשירית.
קרן מצמיתה: פעם בשבוע יכול השלד לשגר התקפת מגע לטווח רחוק(קפא"פ 18+) על יריב מסוים, הקרן גורמת 10ק6 נזק. ניתן להציל כנגד השפעה זאת על ידי הצלת קשיחות מוצלחת(ד"ק 20).
ד"א: 17
אוצר: 1ק8 חפצים קסומים משניים לשלדי עילית מונפשים אישית. חצי מהרגיל.

אל מת זה נראה כאביר הרוכב על סוס פרטלכך שהוא והסוס מאוחדים כמעט ולכן קשה להפילו מסוסו. זהו אל מת דחות יותר מהרגיל אשר מצוייד במערך עצבים מלאכותית מה שהופך אותו ליריב קשוח ביותר. משמשים בדרך כלל כיחידות עילית של צבאות המתים ולפעמים כשומרי ראש.

קרב
שלד העילית מצוייד בהכשרהב קרבית נרחבת ובמגוון יכולות, לרוב הוא משלביכולות אלה יחד עם תקיפה מגב סוס אך במקרה שהופל מסוסו הוא נלחם בחרב אדירה רחבה.

תגידו לי אם יש מפלצת כזאת:
אוכל הזהב
הוא סוג של אלמנט אדמה ואש שאוכל זהב ומתיך אותו בתוך גופו ככל שהוא אוכל יותר כך הוא גדל ומתחזק הוא נראה בערך כמו אלמנט אדמה רק עם צורה יותר ברורה עם ראש קטן ידיים ורגליים הזהב המותך נוזל מכל גופו ופיו וגורם לנזק נוסף להתקפות שלו או למי שנוגע בו הוא יכול לנשוף את הזהב המותך ולגרום לנזק ועדיין לא החלטתי על הכל

רעיון נחמד, אבל לדעתי הזהב לא צריך לחזק אותו, אלא לתת עוד "מטענים" לשימוש בנשק הנשיפה(אחרת, כאשר הוא נושף זהב, הוא נחלש...). יש הקסורן, שאוכל מתכות יקרות, אבל הוא נראה כמו צפרדע מעוותת ובשבילו מתכות יקרות ואבני חן זה מזון לכל דבר, לא מקור חיזוק או מטענים להתקפות.

the Nerubian אמר/ה:
רעיון נחמד, אבל לדעתי הזהב לא צריך לחזק אותו, אלא לתת עוד "מטענים" לשימוש בנשק הנשיפה(אחרת, כאשר הוא נושף זהב, הוא נחלש...). יש הקסורן, שאוכל מתכות יקרות, אבל הוא נראה כמו צפרדע מעוותת ובשבילו מתכות יקרות ואבני חן זה מזון לכל דבר, לא מקור חיזוק או מטענים להתקפות.
גם אני חשבתי על רעיון כזה אבל משום שנוטף ממנו באופן קבוע הוא חייב לאכול ולא הוא ימות כמובן שהוא מבזבז המון זהב כשהוא נושף אותו וזה מסכן את חייב
אני אסיים אותו עוד היום אני חושב

נשמע יצור מקורי אבל הוא לא יהווה אתגר ממשי להרפתקנים בגלל שהוא יחסל את עצמו בניסיון להרוג ד"שים, אני ממליץ שזה יהיה גולם אבן שאוכל זהב ושיכול לירוק זרם מותך של זהב על יריביו, כמובן זה ידרוש שתיהיה לו ליבה בוערת איפה שהוא בגוף אבל מעבר לזה זה לא כל כך מסובך.

היצור שלך מזכיר לי את הגולם הכללי שיצרתי, זה גולם שאוכל חומר אי אורגניים וכך מחזק את עצמו ומתרבה, פעם עשיתי הרפתקה שבא קבוצה של גלמים כאלה התישבו להם במכרה יהלומים :twisted:

הוא לא יחסל את עצמו אם הוא ילך לקרב הוא יגיע עם כמות גדולה של זהב ואם הוא יחוסל זה יהיה על ידי הדמויות ואם הוא יהרוג את אחת הדמויות הוא יאכל את הזהב שברשותה ויתרפא

אפשר לעשות שהוא אוכל זהב, ומתיך אותו בתוך עצמו על ידי מקור אש שנמצא בתוכו, אם מצליחים לקרר את המקום הזה(אפילו להביא אליו רוח פרצים קלה), אז הזהב מפסיק לבעבע, והוא מת. זה יצא כאילו מקור החום זה הלב שלו, ואת הזהב בתור הדם שלו, מה שיכול להיות מגניב במיוחד. הוא נמשך למתכות בכלליות, אבל זהב מושך אותו יותר, וזאת הסיבה שלו לתקוף אותם(איזה קבוצה שמכבדת את עצמה לא תחזיק מתכת?!). אפשר לעשות שהוא יביא מעט נק"ן, אבל הרבה זהב...

בוקר טוב...נדודי שינה והשראה מחזיקים אותי ער בשעה כזאת מוקדת של היממה...אז הרשתי לעצמי להירשם לפורום ולפרסם מפלצת פרי מחשבתי...מקווה שתקבלו אותי (ואת המפלצת..) בידיים פתוחות :)

בקשר לאוכל הזהב: הרעיון נשמע מאוד מקורי, אבל נראה לי שלא מומלץ ליצור מפלצת שתלויה במתכת אחת ספציפית...ובטח שלא בזהב.
לא כל שחקן סוחב כמויות של זהב על הדמות, וזהב הוא לא בדיוק מחצב נפוץ בטבע.
אם כבר אז שיימשך לכל מתכת יקרה.

ועכשיו לפרסום היצור שלי....אלמנט החשמל- אייאון (ION).

אייאון
אלמנט בינוני (אוויר).
נק"פ: 4ק8 +8 (26)- שווה ערך לאלמנט אוויר בינוני.
יוזמה: 11+ (7+ בונוס זריזות, 4+ בונוס של יוזמה משופרת)- שווה ערך לאלמנט אוויר גדול.
מהירות:תעופה, 110 (תמרון מושלם).
דרג"ש: 19 (7+ בונוס זריזות, 3+ טבעי).
התקפות: הלם חשמלי
נזק: הלם חשמלי- 1ק6 נזק חשמל.
התקפות מיוחדות: טעינת יתר, פריקה, מגנטיזם.
פירוט התקפות מיוחדות-
*טעינת יתר: כל אייאון (מלבד פרוטונון), מסוגל לאסוף אנרגייה חשמלית המצוייה בגופו ולקבץ אותה לגרעין מרוכז אחד.
טעינת יתר נחשבת כפעולה שלמה, ולאחר ביצועה היא מגדילה את כוח ההתקפה של האייאון מ-
1ק6 ל-1ק8 למשך שלושה סיבובים.
טעינת יתר היא פעולה הקודמת ל"פריקה", ושימוש בפריקה מבטל את השפעות הלוואי של טעינת היתר (אין בונוס להתקפה).
*פריקה: במידה והאייאון ביצע פעולת "טעינת יתר" הוא יכול לשחרר את האנרגייה שאסף בבת אחת ולהפנות אותה למטרה המבוקשת.
פריקה מחלישה את האייאון (ההתקפה יורדת ל-1ק4 למשך 3 סיבובים), אך גורמת לנזק חשמלי של 1ק10, ולשיתוק של שני סיבובים במידה והדמות לא מצליחה בזריקת הצלה של 15 (ק').
*מגנטיזם: כאשר פלוסאר ומיינונון (שני סוגים נפרדים של אייאון- ראה פירוט בהמשך) מאחדים כוח ומשלבים קוטביות הם מסוגלים ליצור הילה מגנטית סביבם המושכת כל חפץ מתכתי מידי הדמויות ברדיוס של 10 מטרים.
דמות או מפלצת שנמצאת ברדיוס המשיכה חייבת להצליח בזריקת הצלה של רפלקס (14) או שכל חפץ מתכתי (מלבד מתכות יקרות) שיש ברשותה יזרק לכיוון האייאונים וירחף באוויר עד לסיום פעולת המגנוט (פעולת מגנוט עורכת שלושה סיבובים).
תכונות מיוחדות: אלמנט, קוטביות, שאיבת חשמל. (*ראה פירוט תכונות מיוחדות בתגובה הבאה..)
הצלות: ק:6+, ר: 13+ (2+ בונוס של רפלקסי בזק), ת: +4.
תכונות: כוח: 11, זריזות: 21, חסינות: 14, חכמה: 4, תבונה: 12, כריזמה: 10.
כשרונות: התקפה תוך כדי מעופה (Flyby Attack), יוזמה משופרת, רפלקסי בזק (Lightning Reflexes), התחמקות (Dodge).
ד"א: 6? (אני לא סגור על זה..).

תיאור: עולם הטבע מלא תהפוכות ותופעות, רבות מהן כמעט ואינן מורגשות ע"י בני תמותה, וחלקן מדהימות את עין המסתכל עד גבול האמונה ב"על-טבעי".
האייאונים הם דוגמא לטעות אנושית טיפוסית: בן אדם יחשיב אותם להבזקים שמתלווים לסופת ברקים, אחר יקרא להם "ברק כדורי".
דימויים רבים הדביקו הבריות האנושיות לאלמנטים אלו, אך מעטים ידעו את אופיים האמיתי, את זהותם ומקור היווצרם.
האייאון הוא למעשה אלמנט אוויר שעבר טרנפורמצייה לאחר שנטען באנרגייה חשמלית, אם היא הגיעה מסופת ברקים, או באופן קסום.
אייאונים נראים כאילו נוצרו מברק חי- גופם פועם בזרם לא פוסק של חשמל, מעיף ניצוצות לכל עבר ומבזיק מדי כמה שניות באור מסנוור.
הם זזים במהירות מדהימה, כמעט מעוורת, ומעטים יכולים להתחרות בהם.
אופיים הייחודי מקנה להם יכולות לשלוט בשדה המגנטי הקרוב לסביבתם, ובכך מאפשר להם לשלוט בתנועת חלקיקים בעלי מטען, וליצור משיכה מגנטית ע"פ רצונם.
האייון מתחלק לשלושה סוגים בולטים פלוסאר, מיינונון ופרוטונון, כל אחד שונה בדרכו שלו.

*אני ימשיך את הפירוט על סוגי האייאון ועל התכונות המיוחדות בתגובה הבאה.
קריאה נעימה...אני מצפה לתגובות :mrgreen:

שרון אמר/ה:
אתה מתכוון לכך שהיצור בכל מקרה יתקוף אותה, נכון? איזה מניע יש לו?
דבר ראשון יש את הדמויות האחרות שכנראה מחזיקות בזהב ואם לא אז באמת לא תיהיה לו סיבה (אלה אם הדמויות יפריעו לו בזמן האכילה או שדידת בנק) לכן זה תלוי בקבוצה ובתזמון ומיקום ההיתקלות

בקשר לאלמנט החשמלי:
המהירות שלו זה במטרים או בfeet?
לפי דעתי הדרוג אתגר צריך להיות נמוך יותר אם יש לך את ספר המפלצות 3.5 תבדוק בסוף הספר על איך קובעים דרוג אתגר
אני חושב שהוא חלש מדי יחסית לק"פ שלו הוא עושה מעט מדי נזק ויש לו פחות מדי זרז המתאם של 21 הוא 5 ולא 7
בנוסף יש לו יותר מדי כשרונות (אמורים להיות לו 2) אלה אם הוא מקבל אותם טבעי וכדי שתרשום את זה
וגם אין לא מיומנויות
ולא הבנתי את ההלם החשמלי האם הוא התקפה בעלת גלגול התקפה או שהוא פוגע בטוח?
נראה לי שהתבלבלת בהצלות (13 ברצון?)

אוקי...כמה תיקונים בשביל שאני אוכל להמשיך את התיאורים.

המהירות היא ב-feet (מהירות תעופה היא תמיד ב-feet אם אני לא תועה)

בקשר למתאם של 21, זאת באמת טעות שלי...הכוונה היא ל-5, אני חושב שהעייפות השפיעה עליי. הקפה מסדר את הכל :)

היו לי פה ושם שיקולים בהקשר לק"פ ויחס הנזק\תכונות, אני חושב שאני אשנה את הנזק באופן הבא: התקפות:חבטה 1ק6 1+ . (נזק תגרה-Melee)
נזק: חבטה 1ק6 1+ ונזק חשמל 1ק4 (נזק המתלווה לנזק של החבטה).

21 בזריזות לא מספיק? אני חושב שדווקא כן.

מיומנויות..אממ...ידעתי ששכחתי להוסיף משהו.
איתור (Spot) וקשב (Listen) כל אחד 7+ כמו אלמנט אוויר בינוני.

את שני הכשרונות הראשונים הוא בהחלט מקבל באופו טבעי...אפשר להוריד את התחמקות (dodge) אם זה ממש קריטי, או שעדיף להשאיר?

בקשר להלם חשמלי...דאגתי שתיקנתי את ההתקפה והנזק בהתאם.

והצלות- רצון: 4+
רפלקס: 13+ (בונוס של מיומנות רפקסי בזק 2+)
נחישות\תעוזה (fortitude), או איך שלא מתרגמים את זה: 6+

אני מאוד מעריך את הביקורת הבונה! עוד תגובות יתקבלו בברכה, וגם כל עזרה אחרת שחברי הפורום יכולים להציע.

תגובה הבאה כוללת פירוט על תכונות מיוחדות ועל סוגי האייאונים.

אוכל הזהב
אלמנט גדול (אש, אדמה, extraplanar)
ק"פ: 8ק8 + 43 (79)
יוזמה:1-
מהירות: 6 מטר
דרג"ש: 20 (טבעי 12, זרז 1-, גודל 1-)
תה"ב/היאבקות: 17/6
התקפה: חבטה 12+(2ק8 + 7 + זהב מותך)
התקפה מלאה: 2 חבטות 12+ (2ק8+ 7 + זהב מותך)
תפוסה/הישג: 3 מטר/ 3מטר
התקפות מיוחדות: נשיפת זהב, זהב מותך
יכולות מיוחדות: אכילת זהב, חסינות לאש, רגישות לקור, מאפייני אלמנט, ראיית לילה 18 מטר, גילוי זהב, הפחתת נזק 5/-
הצלות: קשיחות 11, תגובה 1, רצון 1
תכונות: כוח 25, זרז 8, חוסן 20, תבונה 3, חוכמה 11, כריזמה 11
מיומנויות: זיהוי 5, חיפוש 2
כשרונות: התקפת עוצמה, עמידות,
סביבה: מישור האדמה
ארגון: יחיד, זוג, או חבורה (3-5)
דרוג אתגר: 6-7 לא החלטתי
אוצר: אין, יהלום (ראה למטה)
נטייה: בדרך כלל ניטרלי
התקדמות: 9-16 (גדול) 17-24(ענקי)
מתאם רמה:-
יצור גדול וזהוב עומד מעליך הוא נראה כאילו הוא עשוי זהב בעל ידיים גדולות וארוכות המגיעות סנטימטרים ספורים מעל האדמה רגליו גדולות אבל קצרות מידיו יש לו ראש קטן ועגול וזהב מותך נוזל מפיו ומכל גופו אפילו ממרחק רב אתה מרגיש את החום העז

אוכלי הזהב ניזונים מזהב המותך בגופם ומשמש אותם כדם לבני אדם כאשר כל הזהב נגמר בגופו של אוכל הזהב הוא מת בתוך גופם של אוכלי הזהב יש יהלום קסום המפיץ חום אדיר שיכול להתיך אפילו זהב אחרי שאוכל הזהב נהרג היהלום מתקרר ושווה כ5000 מ"ז לרוב אוכלי הזהב לא אוגרים זהב אלה אוכלים את כולו באותה הזדמנות כדי לשרוד רק אם הם מצאו כמות כל כך גדולה שהם לא יכולים לאכול הם שומרים עליה לשעת הצורך
אוכלי זהב לא יודעים לדבר
קרב
אוכל הזהב משתמש בזהב כמו במטענים להתקפותיו הנמדדים לפי מ"ז הניחו כי כל אוכל זהב מתחיל עם מחצית הק"פ שלו* 10000 + 10000(50000) מ"ז בתחילת ההיתקלות
אכילת זהב: כשאוכל הזהב אוכל זהב הוא מרפא נק"פ אחת לכל 1000 מ"ז אכילת זהב אי פעולת סיבוב מלא ואוכל הזהב מסוגל לאכול כמות זהב בסיבוב השווה לק"פ שלו* 200 כל המ"ז שהוא אוכל מתווסף למאגר המ"ז שלו אם אוכל הזהב אוכל כמות זהב השווה לק"פ שלו *10000 הוא מקבל קוביית פגיעה נוספת
נשיפת זהב: אוכל הזהב יכול לנשוף זהב מותך הגורם לנזק אש השווה ל1ק6 לכל 1000 מ"ז המושקעים במתקפה מספר הקוביות לא יכול לעבור את ק"פ אוכל הזהב (8ק6) וד"ק התגובה שווה ל10 + חצי ק"פ אוכל הזהב + החוסן שלו (19) אוכל הזהב גם יכול להחליט לנשוף זהב שיתקשה על אויביו וידביק אותם למקומם יכולת זו פועלת רק על יצורים באדמה וגורמת נזק רגיל אבל מבזבזת 1.5 מ"ז (12000 ל8ק6)
כל המטרות צריכות להצליח בהצלת תגובה נוספת עם אותו ד"ק (רק אם הם נכשלו בראשונה) אם הם נכשלים בה הם תקועים לאדמה ומבצעים כל תור גלגול הצלה נגד ד"ק התגובה המקורי כדי להיחלץ מהזהב המתקשה כל בדיקה כזו לוקחת סיבוב מלא כל סיבוב שהמטרה דבוקה למטרה היא מקבלת נקודת נזק אחת במשך מספר סיבובים השווה למספר קוביות הנזק
זהב מותך: זהב מותך נוזל כל הזמן מגופו של אוכל הזהב אבל הוא יכול לשלוט מעט בכמות כל כמות עושה נזק נוסף לכל התקפותיו ולכל מי שנמצא איתו בהיאבקות בכל תור ומתבזבזת בקצב הנמדד לפי ימים דקות (10 סיבובים) וסיבובים: הכמות המינימאלית היא 100 מ"ז ליום וגורמת לנזק אש נוסף אחד, הכמות השנייה היא מ"ז אחד לדקה וגורם לנזק אש נוסף 1ק3 השלישי מבזבז 5 מ"ז לדקה הוא 1ק4 נזק אש נוסף והמקסימאלי הוא מ"ז לסיבוב וגורם לנזק אש נוסף 1ק6

גילוי זהב: אוכל הזהב מרגיש בנוכחות כל הזהב במרחק קילומטר אחד ממנו הוא יודע את הכמות המדויקת והמיקום המדויק יכולת זו פועלת כל הזמן

טקטיקה
למרות שלא תבוני במיוחד לאוכל הזהב יש כמה טקטיקות
אוכל הזהב יתקוף בעזרת נשיפת הזהב שלו כדי להתיך את כולם לאדמה ויתקוף את הדמות בעלת המ"ז הרב ביותר בעזרת החבטות היא תנסה להתרחק כמה שיותר מהדמויות האחרות כדי שלא יתקפו אותה בנוסף הוא ינסה לנשוף שוב על דמויות לא דבוקות שיתקפו אותו ולא יעזרו לחבריהם
אחרי שיחסל את הדמות בעלת המ"ז הרב ביותר היא תאכל אותו ותעבור לדמות הבאה
תגובות!!!!!! :!: לדמות הבאה

אייאון- פירוט על תכונות מיוחדות:
*אלמנט: לא מושפע מרעלים, השפעות שינה, שיתוק והלם.
אין אפשרות לפגוע בו בפגיעה קריטית.
*שאיבת חשמל: קסמי חשמל, התקפות חשמליות, ברקים וקליעי ברק, לאף אחד מהם אין השפעה על אייאון (מלבד פרוטונון).
טבע האלמנט שלהם שואב כל אנרגיית חשמל שאיתו באים האייאונים במגע (חוץ מאנרגייה של אייאון אחר).
*קוטביות: כל אחד מסוגי האייאון מאחסן בתוכו מטען חשמלי בעל קוטביות שונה.
פלוסארים מפיקים מטען חיובי בעוד שמיינונונים מפיקים מטען שלילי.
איחוד של שני סוגי אייאונים בעלי קוטביות שונה מאפשר יצירה של שדה מגנטי רב עוצמה.
קוטביותם של הנדירים באייאונים, הפרוטונונים, היא קוטביות כפולה, שלילית וחיובית, ולכן הם יכולים ליצור שדה מגנטי באופן עצמאי ולמשך זמן ארוך יותר.

אייאון- פירוט על סוגיי אייאונים:
*פלוסאר: אייאון בעל קוטביות חיובית. פלוסארים ידועים בחיבתם הרבה למים, ולעיתים נדירות הם יופיעו בקרבה לאגמים או נהרות בכדי להעביר זרמים של חשמל מגדה לגדה.
אוייבו המושבע של הפולסאר הוא אלמנט המים, ומידי פעם נערכים קרבות ארוכים בין השניים על שליטה בטריטורייה מיימית.

*מיינונון: אייאון בעל קוטביות שלילית. נאמר שלהיווצרות כל פלוסאר נלווית היווצרות של מיינונון.
כל מיינונון עסוק בחיפוש מתמיד אחרי פלוסאר שאיתו יוכל לשלב מטענים.
משיכתם לפלוסארים משתווה למשיכה למתכות.
מיינונון שמאתר כמות גדולה של מתכת מאבד שליטה ונכנס למצב של זעם והשתוללות, מצב ששוקט רק לאחר שהנ"ל מצא את מבוקשו והתיך את ה"מציאה" לנוזל.

*פרוטונון: הנדיר מבין השלושה, הפרוטונון הוא יישות מגנטית בכל המובן של המילה.
לעומת שני סוגי האייאון האחרים שאוגרים בתוכם מטען חשמלי שונה, הפרוטונון מחזיק בשני המטענים בו זמנית, אך יש לכך חסרונות כשם שיש יתרונות.
הקוטביות הכפולה שלו מקלה עליו ביצירת שדה מגנטי. הוא יכול להפעיל ולבטל את ההילה המגנטית סביבו כמה שירצה, פעם בתור וללא הגבלת זמן.
אותה קוטביות כפולה גם מונעת ממנו לטעון אנרגייה ולשחרר אותה בפרץ אחיד.

אלמנט החשמל- יצור מגניב ומושקע, אבל אני מניח שתצטרך להתאים אותו ל 3.5. המהירות היא ברגל ולא במטר, נכון?

אוכל הזהב- אההה! אם לא אכפת לך, אני אשלח את היצור הזה על דמויות חסרות ישע, מייד לאחר שיגברו(אם בכלל) על נחיל המטבעות(קופאקים אנושיים. לפרטים תחקר את the DM, שרון, the Druid ו- kimmimaru san).

יאפ...המהירות היא ברגל (Feet), מהירות תעופה.

אני לא מספיק מעודכן בשביל שאני אוכל להתאים את היצור ל-3.5. :\
אבל אני פתוח להצעות לשיפור מאנשים שמבינים יותר ממני.

ואני חייב להגיד שאוכל הזהב מרשים! אפילו גאוני. עוד דרך מצויינת לבזבז זהב לדמויות שיש להם עודף ממנו..חח...לא קרה לי הרבה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה