סליחה, פשוט אני לא במיוחד בקיא בעולם שלך. תוקן.
בא לי אחד מקורי: גרוק...the chenmn אמר/ה:גם אני עובד עכשיו על מפלצת אבל יש לי בעיה עם השם אני אתן לכם תיאור ותעזרו לי לבחור
הרעיון הכללי זה מפלצת דמויית לטאה ענקית בצבע כחלחל עם קרניים וזנב ארוך במיוחד היא יכולה לנשוף קרח והיכן שהיא דורכת האדמה קופאת יש לה יכולות נוספות שעדיין לא פיתחתי לגמרי בנוסף יש גזע קרוב משפחה שלהם שדומה להם ביותר רק שהוא דמוי אנוש הולך על שתיים היצורים תבוניים ובעלי תרבות מעניינת ומיוחדת הם באים בכל הנטיות אני צריך שם למפלצות
חשבתי אולי על לטאת מקפא מתאים?
תודה
אני לא מכיר אף יצור שדומה ליצור שלי אולי היא קצת מזכירה דרקון (לטאה גדולה וכחולה) אבל אני לא מכיר משהו אחר שדומהמשועבז אמר/ה:אני אעביר לעריכה כל דבר שתביאו, אבל לגבי היצור האחרון שהוצג - הלטאה הארקטית הזו - ספק רב אם היא תעמוד בקריטריונים. היא פשוט דומה מדי ליצורים קיימים.
רמורהאז.משועבז אמר/ה:1. Remorhaz(איך תרגמו את זה לעברית, אם בכלל?).
ישנו נחיל צרעות השאול, שיכול להכנס לתוך גוף הקורבן, ולשלוט בתנועותיו.the chenmn אמר/ה:טוב אני חשבתי על כמה רעיונות חדשים תגיד לי אם יש כאלה לפני שאני מתחיל לעשות:
ooze מרושע שיכול להיכנס לתוך יצור (דרך החורים בגוף כמו פה ואוזניים) ולהישטלת עליו הדרך היחידה להיפטר ממנו זה לתת לקורבן לשתות מים קדושים
ודרך הגב אפשר לעשות מפלצות פסיוניות?