• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ילקוט היצורים

גם אני עובד עכשיו על מפלצת אבל יש לי בעיה עם השם אני אתן לכם תיאור ותעזרו לי לבחור
הרעיון הכללי זה מפלצת דמויית לטאה ענקית בצבע כחלחל עם קרניים וזנב ארוך במיוחד היא יכולה לנשוף קרח והיכן שהיא דורכת האדמה קופאת יש לה יכולות נוספות שעדיין לא פיתחתי לגמרי בנוסף יש גזע קרוב משפחה שלהם שדומה להם ביותר רק שהוא דמוי אנוש הולך על שתיים היצורים תבוניים ובעלי תרבות מעניינת ומיוחדת הם באים בכל הנטיות אני צריך שם למפלצות
חשבתי אולי על לטאת מקפא מתאים?
תודה

אני אעביר לעריכה כל דבר שתביאו, אבל לגבי היצור האחרון שהוצג - הלטאה הארקטית הזו - ספק רב אם היא תעמוד בקריטריונים. היא פשוט דומה מדי ליצורים קיימים.

the chenmn אמר/ה:
גם אני עובד עכשיו על מפלצת אבל יש לי בעיה עם השם אני אתן לכם תיאור ותעזרו לי לבחור
הרעיון הכללי זה מפלצת דמויית לטאה ענקית בצבע כחלחל עם קרניים וזנב ארוך במיוחד היא יכולה לנשוף קרח והיכן שהיא דורכת האדמה קופאת יש לה יכולות נוספות שעדיין לא פיתחתי לגמרי בנוסף יש גזע קרוב משפחה שלהם שדומה להם ביותר רק שהוא דמוי אנוש הולך על שתיים היצורים תבוניים ובעלי תרבות מעניינת ומיוחדת הם באים בכל הנטיות אני צריך שם למפלצות
חשבתי אולי על לטאת מקפא מתאים?
תודה
בא לי אחד מקורי: גרוק...
אור, מתיימר לספאם איכותי.

משועבז אמר/ה:
אני אעביר לעריכה כל דבר שתביאו, אבל לגבי היצור האחרון שהוצג - הלטאה הארקטית הזו - ספק רב אם היא תעמוד בקריטריונים. היא פשוט דומה מדי ליצורים קיימים.
אני לא מכיר אף יצור שדומה ליצור שלי אולי היא קצת מזכירה דרקון (לטאה גדולה וכחולה) אבל אני לא מכיר משהו אחר שדומה

הנה מספר יצורים שיש להם תכונות משותפות רבות עם היצור שלך, גם מבחינת הופעה חיצונית וגם מבחינת יכולות:
1. Remorhaz(איך תרגמו את זה לעברית, אם בכלל?)
2. תולעת כפור(Frost worm)
3. Frost salamander(מ"מ 2, עמ' 107)

אני חוזר בקיצור על שלושת הקריטריונים:
1. שם עברי מקורי
2. יכולות ותיאור מקוריים (הווה אומר יצור שלא נראה כמו יצור קיים ושיש לו יכולת מיוחדת שאין לאף יצור קיים).
3. משחקיות(היצור חייב להיות מאוזן מבחינה מכאנית).

פשוט מאוד, אור. לי יש רק כמות מוגבלת של זמן לעבור על החומר שנשלח ואני מעוניין להתמקד בעיקר בצד הלוגיסטי של הפקת הפרוייקט הזה(פשוט כי אם אני לא אקדיש את רוב המרץ שלי ללוגיסטיקה של הפרוייקט, הוא לא יקרום עור וגידים), אז גייסתי שלושה ידידים עם ידע נרחב במ"ת שמכירים את מהדורה 3.5. הם מקבלים ממני את מה ששולחים לי, משווים ליצורים קיימים, בודקים משחקיות(סביב כל יצור שנבחן אנחנו בונים הרפתקאה קצרה כדי לראות אם הוא עומד בקריטריון המשחקיות), מעלים רעיונות איך אפשר לשפר את מה שקיבלנו, וכותבים טיוטה לאיך צריך להראות העמוד בחוברת לכשהיא תצא. זה פירוש "נשלח לעורכים". השלב הבא הוא עבודה עם המאיירים.

ד"א, אני עדיין מחפש מאיירים נוספים כדי להאיץ את העניין.

טוב אני חשבתי על כמה רעיונות חדשים תגיד לי אם יש כאלה לפני שאני מתחיל לעשות:
ooze מרושע שיכול להיכנס לתוך יצור (דרך החורים בגוף כמו פה ואוזניים) ולהישטלת עליו הדרך היחידה להיפטר ממנו זה לתת לקורבן לשתות מים קדושים
ooze שגונב איברים ובונה לעצמו גוף למשל גניבת כפה של דוב וקבלת התקפת הטפרים שלה
אולי לראשון יש משהו דומה (puppeteer מהexpanded psionics handbook)
ודרך הגב אפשר לעשות מפלצות פסיוניות?

the chenmn אמר/ה:
טוב אני חשבתי על כמה רעיונות חדשים תגיד לי אם יש כאלה לפני שאני מתחיל לעשות:
ooze מרושע שיכול להיכנס לתוך יצור (דרך החורים בגוף כמו פה ואוזניים) ולהישטלת עליו הדרך היחידה להיפטר ממנו זה לתת לקורבן לשתות מים קדושים

ודרך הגב אפשר לעשות מפלצות פסיוניות?
ישנו נחיל צרעות השאול, שיכול להכנס לתוך גוף הקורבן, ולשלוט בתנועותיו.
נראה לי שיותר הגיוני לכתוב "להכריח את הקורבן לשתות מים קדושים", מאחר והקורבן נשלט על ידי הרפש...

בקשר לשאלתך על פסיונים, גם אם תשובתו של משועבז תהיה "לא", אתה עדיין יכול ליצור יצורים בעלי יכולות פסיוניות, אבל ללא נקודות כוח, ושכן מושפעות מלחשים(בספר הפפלצות יש יצורים שהם כביכול לא פסיוניים, אבל במבט שני... ראה אבולת', גית'(-יאנקי\-זראי), אילית'יד, יואן טי וכו')

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה