• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ילקוט היצורים

לא, בגלל שלזהב ולאבן יש חום סגולי שונה, זהב מתחמם הרבה יותר מהר מאבן ונקודת ההתכה שלו נמוכה מזאת של האבן לכן הזהב יהפוך לנוזל ואילו האבן תתחמם. כדי להפוך אבן לנוזל צריך טמפ' של הר געש וכבשן רגיל לא יכול לספק טמפ' כאלה

ברור שכבשן לא יכול לעשות את זה אבל כבשן קסום אולי יוכל.
עזוב את כל זה אוקי. עשית את כל זה קיבלת 400 ק"ג זהב בחתיחות קטנות וצורות שקשה לקחת. איך אתה לוקח אותם?

לא אחרי שהתכתי את הזהב אני מקבל גוש מכוער של זהב, במידה והזהב של היצור נשפך על אבן והתאחד איתה אז אני אשבור את האבן והתיך את הזהב, אין לי בעיה לבזבז זמן הרי זאת המטרה שלשמה הרגתי את היצור, כמובן שיש לי את חברי לקבוצה שישמחו לבצע אקט ונדליזם ברצפה המוזהבת, ויחד אם הרמות שלי בחרשות נשק אני יוכל ליצור מטילי זהב במשקל 1 ק"ג כל אחד(אני אנסה לעשות חבט טרפזי). יש לי המון רמות בחרשות נשק כך שאני יכול להתיך כמויות מטורפות של זהב וליצור מהם חבטים מוזהבים. הד"ק ליצירת חבט הוא נמוך מאוד וכמובן שאני לא רוצה שהחבט יהיה יפה או שיותאם ללחימה לכן הד"ק יהיה בסיביבות 5 + העובדה שעל כל 10 נוספים לד"ק אני יכול לקצר את זמן העבודה, בהתחלה בחצי אם אני מוסיף 10 נוספים לד"ק הזמן מתקצר לשליש מהזמן הנורמלי ולי יש 25+ לחרשות נשק.

כך שאני חושב שיש לי את כל המשאבים למשימה.

כן אני יודע, השקים הללו עולים המון כסף רק דמות עשירה יכולהלהרשות לעצמה את השק הזה ועוד מגוון רחב של חפצי קסם ששווים הוא עצום(מעל 60,000 מ"ז) וזה די ברור שלדמות דרגה עשירית המפלצת לא מהווה בעיה אלא קופה גדולה ומכוערת

לדעתי, אם יש בעיה, זה דרוג האתגר הנמוך יחסית. כולם כאן כותבים שיש לו יותר מדי אוצר, אבל שוכחים שהאוצר הזה משמש כדי לחסל את אלו שרוצים אותו. לדעתי תעלה את דרוג האתגר ב-1 או 2. חוץ מזה, הצלת הרצון שלו צריכה להיות 2+ ולא 1+ (חשב שוב).

זאב לבן אמר/ה:
גדול מגרסת הזהב הזות ניחנסה ברגע זה למארכה שלי :)

לשרון שלד עילית שלך ניחנס למארכה שלי כאביר טומאה מת :twisted: :twisted:
הזאת, ניכנסת, מערכה, ניכנס, מערכה. אתה לא רוצה לתפוס את מקומך בחתימה שלי במקום יגאל, נכון?
בצחוק :D .

מעניין מה קרה למשועבז.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה