• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ילקוט היצורים

חשבתי שהרעיון זה מקוריות... צמח בעל כוחות פסיוניים... המממ.. נדמה לי שיש כזה בפסיוניק'ס הנדבוק... אחד שמזמן יצירים אסטרליים כדי יחסלו אוברי אורח שימשו לו מזון, ויש עליו שישה "פרחים" המתפקדים כאיברי חישה...

זה נכון שיש כבר צמח בעל יכולות פסיוניות - אבל - לאשתורת כוחות בלעדיים לה, שלא דומים בכלל לצמחים פסיוניים אחרים, במיוחד אם לא משתמשים בחוקי ההרחבה של Psionic Handbook שאז היא יכולה להיחשב מאוד מקורית - צמח עם יכולות שנלקחו מComplete Divine - שלמיטב ידיעתי עוד לא נעשה.

טוב טוב הגמד אמר/ה:
בטוח? זה נשמע מוקר מאיפהשהוא אבל אני לא יודע מאיפה אז על תתפוס אותי במילה.

יש מגוון רחב של צמחים רצחניים: פסיונים, מטילי לחשים, רעלים, סתם טורפי בשר אבל אף פעם לא שמעתי על צמח קדוש שהורג אנשים. לכן זהו צמח מאוד מקורי

אני עובד עכשיו על יצור: החלעה (לא יודע איך כותבים) בין אלף אפל לעכבישים. זה יוצא ממש מגניב וטוב כך שאני חושב שאשלח לך את זה כשזה יהיה מוכן. בנתיים צריך להמציא לזה שם בעברית, אני קראתי לו באנגלית פשוט SPIDER-ELF

קוולנה אמר/ה:
אני עובד עכשיו על יצור: החלעה (לא יודע איך כותבים) בין אלף אפל לעכבישים. זה יוצא ממש מגניב וטוב כך שאני חושב שאשלח לך את זה כשזה יהיה מוכן. בנתיים צריך להמציא לזה שם בעברית, אני קראתי לו באנגלית פשוט SPIDER-ELF
כותבים "הכלאה", והמקוריות שלך מוטלת בספק.
למזלך, אני יודע שאתה צוחק :P

*עריכה*- אולי תקרא ליצור הזה "דריידר", אני לא יודע למה, אבל נראה לי שזה יתאים...

יש לי רעיון: ציפור אל-מת. היא רובה שלד אבל חלקים ממנה מכוסים בנוצות שחורות ואם מישהו רואה אותה הוא ימות תוך 13 ימים :bones: אם הוא לא יהרוג אותה או יבקש ברכה מכוהן ממש חזק.

אז נכון, זה רק רעיון כללי ועוד אין לו שם ונתונים(שאין לי מושג איך כותבים אז אני יבקש ממישהו)
אבל חשבתי שזה יכול להיות מגניב אם מישהו מהחבורה ראה את הציפור והוא צריך להרוג אותה תוך 13 ימים או שהוא ימות

קוולנה אמר/ה:
בניתי את הגזע/מפלצת להרפתקה שבנויה עליו, לא ידעתי שיש כזה. והוא תואם את הצרכים של ההרפתקה שלי.
:( :( :(
רגע, היית רציני?! טוב... כבר יש כזה יצור, בספר המפלצות, קוראים לזה דריידר. אלפים אפלים בעלי תכונות טובות(ערכי תכונה גבוהים יחסית, מיומנות או סגנון יוצאי דופן) שנאמנותם ללולת' מוטלים בספק, ושנכשלים במבחן שלולת' עושה לפעמים לאלפים כאלו, הופכים לדריידר ומנודים מהחברה האלפית האפלה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה