אני מאוד סקרן ומחכה לזה.
קראתי או יותר נכון התחלתי את הסדרה בגיל 16, והיה ממש קשה לחכות כל פעם לספר הבא שיצא. אני מניח שזה מה שעובר בימינו על מי שמחכה לספרים של סנדרסון או ג'ורג מרטין, נראה שחוסר יכולת לדחות סיפוקים זה לא משהו שחלף מהעולם =).
בעיני מסדרות הפנטזיה האפית הגדולות אי פעם, ודווקא עם חלוף השנים, מצאתי את עצמי חוזר לסדרה הזאת (הרבה הודות גם לספרי האודיו ה*נהדרים* שלה) פעם אחר פעם,
יחד עם כל הביקורות על האורך, הקצב האיטי של חלק מהספרים, תיאורי היתר של בגדי לבוש וכו'.
לא פעם תפסתי את עצמי רוצה לצעוק בתסכול על טיפשות הדמויות (דברו אחד/ת עם השני/ה אידיוטים!), ועדיין העושר של העולם (תרבות האייאיל היא אחת הטובות שנכתבו), העובדה שזה ה- MEME (באופן מודע ומוצהר לחלוטין של הכותב) המוכר כל כך של הנבחר מול אדון האופל שבוצע באופן טוב כל כך, והאנושיות, בעיקר האנושיות שבו גרמה לי לחייך כל כך הרבה פעמים , התסכולים והאכזבות של הדמויות אבל גם בעיקר הרגעים הקטנים עם הפתגמים שהם זורקים מדי פעם אחד לשני.
בכל מקרה, אין לי הרבה מאוד ציפיות מהסדרה של אמזון אבל מקווה שזה יהיה מהנה ומאחל להם בהצלחה!
האמת שחשבתי לקראת פרק הפתיחה להתחיל המרה של לפחות חלק מיצורי האופל אבל אולי בעתיד אנסה זאת עם עולמות פראיים דווקא =)