• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

טריילר לסדרה "הארי פוטר"

האמת שקראתי את ספרי הארי פוטר עד אמצע הספר הרביעי בהמלצתה הנלהבת של בת-דודתי. הספר הראשון היה קליל ומהנה מאוד, השני מבדר, השלישי והרביעי כבר התחילו לחזור על הרבה קווים מהספרים הראשונים (גם השני דיי חזר על הרבה דברים מהראשון, אבל עדיין היה מבדר מאוד). ברביעי פשוט נמאס לי, לא בשאת-נפש חלילה אבל פשוט... כבר קראתי את זה. כמה שהבנתי בספרים הבאים רולינג חידשה יותר, אבל כבר איבדתי את המומנטום. ייתכן שזה נובע מכך שנתחלתי לקרוא את הארי פוטר בגיל 18, אחרי שכבר בלעתי הרים של ספרי פנטזיה ומד"ב, וזה עצעם את הקסם של הסדרה.

כשהארי פוטר יצא לראשונה בעברית לא שמתי לב לזה - הייתי בן 21 בערך ובאותו זמן הייתי עסוק בלנסות לא למות בלבנון. את ספרי ההמשך שלו לא ממש רציתי לקרוא כי הייתי הרי מאוד בוגר ומתוחכם ומה לי ולאיזה ספר מלא בהייפ שמאוד פופולארי אצל ילדים בחטיבת ביניים שבחיים לא נגעו בבת שמספר על איזה ילד פוזל שבטח יש לו תסביך רייסטלין.

ככה שכשמישהי שאני עדיין מאוד מעריך את דעתה ואת הטעם הספרותי שלה עד עצם היום הזה אמרה לי שאני מפספס ספר מצויין ופשוט נתנה לי את "הארי פוטר ואבן החכמים" ואמרה לי לקרוא אותו, כבר היו ארבעה ספרים זמינים שיכלתי לקרוא ברצף. את הספר החמישי כבר קניתי איתה באנגלית אחרי ציפיה שהוא יצא.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה