• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

חברי הפורום: התפקדו!

אני חושב שהאירוע המסתורי שאתה מחפש הוא שינוי הכינוי שלי כאן מ"מהפנט ארנבות" לפיזבן.
בערך מיד לאחר המפגש בפריק.

בסיומת הזו אני משתמש עוד הרבה לפני שהכרתי את הפונדק.
וזה גם לא מקורי שלי. אבל לא נורא. התרגלתי.
אחרי בערך שש שנים שאני עושה את זה.

פיזבן, פאק אני כאן כבר איזה שלוש שנים לפחות, בע"N

היי אני חדש, קוראים לי דני, או בוזר( boozer ) זה לרוב הכינוי שבו מכנים אותי במציאות בחיי היום יום...
אממ, אני אוהב ספרי פנטסי כמו שר הטבעות, רשומות רומח הדרקון , מחזור כישור הזמן ואת הספרים של GOODKIND ( ברוסית זה הכללים של המכשף ) ...
מאוד אוהב לשחק משחקי RPG במיוחד כאלה עם עלילה מצויינת כמו לדוגמה דיאבלו שזה משחק שאני מכור אליו בצורות הזויות, גם גילד וורס היה נחמד, הבנתם את הרעיון...
אממ מה עוד , מנגן על גיטרות קלאסיות וחשמליות , מנגן בלהקת דת' מלודי abnegated ... ( קישור בחתימה ).
זהו מקווה להשתלב כמו שצריך בקהילה פה, חיפשתי הרבה זמן אנשים שאפשר לדבר איתם על כל הדברים המעניינים האלה..

Kalandor אמר/ה:
היי אני חדש, קוראים לי דני, או בוזר( boozer ) זה לרוב הכינוי שבו מכנים אותי במציאות בחיי היום יום...
אממ, אני אוהב ספרי פנטסי כמו שר הטבעות, רשומות רומח הדרקון , מחזור כישור הזמן ואת הספרים של GOODKIND ( ברוסית זה הכללים של המכשף ) ...
מאוד אוהב לשחק משחקי RPG במיוחד כאלה עם עלילה מצויינת כמו לדוגמה דיאבלו שזה משחק שאני מכור אליו בצורות הזויות, גם גילד וורס היה נחמד, הבנתם את הרעיון...
אממ מה עוד , מנגן על גיטרות קלאסיות וחשמליות , מנגן בלהקת דת' מלודי abnegated ... ( קישור בחתימה ).
זהו מקווה להשתלב כמו שצריך בקהילה פה, חיפשתי הרבה זמן אנשים שאפשר לדבר איתם על כל הדברים המעניינים האלה..
אוהו יש לנו מוזיקאי :D
אם אפשר את הקישור הזה? (חתימה או לא)

פיזבן - לדיאבלו (הראשון לפחות, בשני מעולם לא יצא לי לשחק) באמת הייתה עלילה מצויינת. זה שהיא כולה הייתה בספר ההדרכה והמשחק עצמו כמעט ולא עשה בה שימוש הוא עניין אחר לגמרי. :P

נ.ב. אגב, קצת גוגל נתן לי את זה: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=196123383
וואו, אתם טובים. :)

פיזבן אמר/ה:
Kalandor אמר/ה:
מאוד אוהב לשחק משחקי RPG במיוחד כאלה עם עלילה מצויינת כמו לדוגמה דיאבלו
זאת בדיחה, נכון?

פיזבן, וכדי שיראו את חתימתך מן הראוי שתציג אותה, בע"N
האמת שלא ממש צחקתי אבל אם מצחיק אותך אז תהנה, צחוק זה חשוב =]
דיאבלו אהבתי מאוד בגלל העלילה, בדיאבלו שתיים שבשונה מ1 המשחק ממש הולך לפי העלילה, אין סיכוי שתעבור את המשחק בלי להבין את העלילה.
המשחק פשוט זורם אני לא יכול להסביר את זה , והעלילה מאוד יפה פשוט צריך לקרוא קצת שם כשהם מדברים וזהו...

עוד משחקים שמאוד אהבתי זה OBLIVION ו ASSASINS CREED.

קלנדור, עדיף להימנע מדבאל פוסט (כלומר שתי הודעות אחת אחרי השנייה), וגם עדיף שתשאירו דיונים שלא קשורים לעץ למקום אחר.
עכשיו מכיוון שהקפיצו את העץ (למרות שהוא דביק ממילא), וגם שאחרי ביגור הרבה מחברי הפונדק כבר מכירים אותי, אני אציג את עצמי:
שלום, קוראים לי יהונתן אבידן (לא יונתן!!!), בן 13, חודש ו-16 יום, לפני יומיים בר-מצווה, ואני גר בגדרות (לא שדרות), חור קטן ונידח ליד גדרה, ובעבר גרתי בבסיס פלמחים (אבא שלי סא"ל) ולמדתי בביה"ס גן-רווה. אני מחונן (הולך כל שבוע למרכז רון-ורדי לילדים מחוננים) וגם הולך למחוננים למתמטיקה בבר-אילן. אני מאוד אוהב DND ומשחק כבר הרבה זמן, מנגן על פסנתר גיטרה וחצוצרה, כותב קצת למגירה, כותב ברכות בחרוזים לכל מי שמבקש, ואוהב מאוד מאוד מאוד לקרוא. ועוד דבר אחד, אני נמוך, מאוד נמוך (1.36) אבל ממש לא אכפת לי, גם אם זה יכול להציק ("חמודי, באיזה כיתה אתה?" "כיתה ז'" "ד?" "ז'" "ד'??" "ז'" "ד'???" "ז'" "אההה ז', גדול!").

Kalandor אמר/ה:
דיאבלו אהבתי מאוד בגלל העלילה, בדיאבלו שתיים שבשונה מ1 המשחק ממש הולך לפי העלילה, אין סיכוי שתעבור את המשחק בלי להבין את העלילה.
תתפלא, אני עשיתי את זה. פשוט עוד לא ידעתי אנגלית ולא היה לי את החוברת ככה שסתם שיחקתי (לא ממש סתם, זה היה ממש כיף).

נ.ב - ספירה לאחור לאלף - 9

אז ליב, או בלייר, או וואטאבר..
אני.. עצלנית ביותר ואינלי ממש כוח לקרוא את כל התגובות כאן אז אינלי מושג מה לכתוב בדיוק..
אני תקועה בחור שנקרא מודיעין, אף פעם לא באמת שחקתי משחק תפקידים רציני, ואני מאוד לא קשורה לפורום הזה><
אבל עדיין יהיה נחמד להכיר כאן אנשים ולהתחיל לשחק D:
..למרות, שכמו שציינתי, אני עצלנית.

אז אמ.... כן.
ויקינגים מעופפים.
...~סוף תגובה~

לא הבנתי אני צריך לכתוב מי אני ומה אני אוהב לעשות?
אם כן
אז קוראים לי בעז מרשל אני בכיתה ט
אוהב לשמוע מוזיקת מטאל ולשחק d&D
אני קורא המון

וואי, שנים שלא הגבתי כאן, אבל לפני כמה זמן פתאום התגעגתי לD&D, אז אני כנראה חוזר להגיב כאן.. :D

אז, אני אלון (כמו שניחשתם), גר בהרצליה, כיתה ח' (עולה לט', עוד מעט החופש הגדול!)
אוהב לקרוא, לשחק D&D (אני דיי הפסקתי אבל בחופש הגדול אני וחברים חוזרים לשחק) ולשחק במחשב במשחקים טובים (crysis, cod4,assassin's creed, ועוד)
שכחתי להגיד שאני גם אוהב מוסיקה ישנה וטובה:king crimson,pink ployd, וכו'
זהו! :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה