lone wolf
פונדקאי ותיק
שלום!
כל מי שמעוניין להצטרף להרפתקה שישלח לי הודעה פרטית עם הפרטים הבאים
שם דמות:
מקצוע: (צלף- נתפס/נהג-נתפס/מקלען-נתפס/מומחה חומרי נפץ-נתפס/מפקד-נתפס)
כאשר תשלחו לי את תפקידכם אני אגיד לכם מהו הציוד שלכם
רקע:
יכולת מיוחדת (אחת בלבד):
רקע הסיפור:
אדולף היטלר עלה לשלטון ב-1933 והחל לשלוט על גרמניה ועל אוסטריה. בזמן זה הטיל גזרות על היהודים, הצוענים הנכים ועוד. בראשון לספט' 1939 החל בפשיטה מזוינת לפולין ופתח במה שעתיד להיות מלחמת העולם השניה. במשך כשנתיים כבש את אירופה כולה והחל להשמיד את היהודים. העולם צריך לגמור את הזוועה הזאת, לפלוש לאירופה ולגמור את היטלר.
כאן אתם נכנסים לתמונה, אתם צריכים לפוצץ את תחנת המודעין הגדולה בצרפת לפני הפלישה הגדולה, אם התחנה תפוצץ, המידע לא יעבור לברלין במהירות והתגבורת הגרמנית לא תגיע,
זה לא יהיה קל!
אופן המשחק יהיה כזה אני אתאר לכם מה קורה אתם תגידו לי מה אתם עושים ואני אגיד לכם אם הצלחתם או לא...
מקווה לשחק איתכם!
שחר
(דרך אגב, יהיה כל תפקיד פעם אחת)
כל מי שמעוניין להצטרף להרפתקה שישלח לי הודעה פרטית עם הפרטים הבאים
שם דמות:
מקצוע: (צלף- נתפס/נהג-נתפס/מקלען-נתפס/מומחה חומרי נפץ-נתפס/מפקד-נתפס)
כאשר תשלחו לי את תפקידכם אני אגיד לכם מהו הציוד שלכם
רקע:
יכולת מיוחדת (אחת בלבד):
רקע הסיפור:
אדולף היטלר עלה לשלטון ב-1933 והחל לשלוט על גרמניה ועל אוסטריה. בזמן זה הטיל גזרות על היהודים, הצוענים הנכים ועוד. בראשון לספט' 1939 החל בפשיטה מזוינת לפולין ופתח במה שעתיד להיות מלחמת העולם השניה. במשך כשנתיים כבש את אירופה כולה והחל להשמיד את היהודים. העולם צריך לגמור את הזוועה הזאת, לפלוש לאירופה ולגמור את היטלר.
כאן אתם נכנסים לתמונה, אתם צריכים לפוצץ את תחנת המודעין הגדולה בצרפת לפני הפלישה הגדולה, אם התחנה תפוצץ, המידע לא יעבור לברלין במהירות והתגבורת הגרמנית לא תגיע,
זה לא יהיה קל!
אופן המשחק יהיה כזה אני אתאר לכם מה קורה אתם תגידו לי מה אתם עושים ואני אגיד לכם אם הצלחתם או לא...
מקווה לשחק איתכם!
שחר
(דרך אגב, יהיה כל תפקיד פעם אחת)