• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הרפתקאה -היחידה המובחרת של בעלות הברית 4/5 מלא

lone wolf

פונדקאי ותיק
שלום!
כל מי שמעוניין להצטרף להרפתקה שישלח לי הודעה פרטית עם הפרטים הבאים

שם דמות:

מקצוע: (צלף- נתפס/נהג-נתפס/מקלען-נתפס/מומחה חומרי נפץ-נתפס/מפקד-נתפס)
כאשר תשלחו לי את תפקידכם אני אגיד לכם מהו הציוד שלכם

רקע:

מראה:

יכולת מיוחדת (אחת בלבד):

רקע הסיפור:
אדולף היטלר עלה לשלטון ב-1933 והחל לשלוט על גרמניה ועל אוסטריה. בזמן זה הטיל גזרות על היהודים, הצוענים הנכים ועוד. בראשון לספט' 1939 החל בפשיטה מזוינת לפולין ופתח במה שעתיד להיות מלחמת העולם השניה. במשך כשנתיים כבש את אירופה כולה והחל להשמיד את היהודים. העולם צריך לגמור את הזוועה הזאת, לפלוש לאירופה ולגמור את היטלר.
כאן אתם נכנסים לתמונה, אתם צריכים לפוצץ את תחנת המודעין הגדולה בצרפת לפני הפלישה הגדולה, אם התחנה תפוצץ, המידע לא יעבור לברלין במהירות והתגבורת הגרמנית לא תגיע,

זה לא יהיה קל!

אופן המשחק יהיה כזה אני אתאר לכם מה קורה אתם תגידו לי מה אתם עושים ואני אגיד לכם אם הצלחתם או לא...

מקווה לשחק איתכם!
שחר

(דרך אגב, יהיה כל תפקיד פעם אחת)

אממ, אפשר להיצטרף?

שם: ריצ'ארד סמית'

מקצוע: צלף

ציוד: רובה צלפים Enfield L39A1, עשרים מחסניות 5 כדורים בכל מחסנית, אקדח colt 45, חמש מחסניות 7 כדורים בכל אחת, 3 רימוני רסס סימן 3, שלוש תחבושות קרב, מנות קרב לשבועיים

יכולת מיוחדת: ידע רב בבליסטיקה, ידיעת מזג האוויר, מורס וידע על כלי נשק של האויב ושל בעלות הברית.

מראה: ריצ'ארד בגובה מטר שבעים וחמש (1.75), די רזה בעל עיניים בצבע ירוק כהה ושער שחור-חום. הוא לובש את המדים של הצבא הבריטי, אך קשה לזהות זאת מכיוון שהם שחוקים ודהויים.

שפות: אנגלית, פולנית וצרפתית

רקע: ריצ'ארד סמית' נולד באנגליה, בשנת 1912, 27 שנים לפני מלחמת העולם השנייה, לשני הורים. אמו הייתה פולניה ואביו אנגלי.
בפרוץ מלחמת העולם הראשונה שאביו נאלץ לעזוב את הבית כדי ללחום במלחמה.
הוא התגעגע לאביו לזמן מה, אך בחלוף הזמן הלימודים נהפכו לקשים יותר ויותר והוא השקיע את כל מרצו בהם. בנוסף בבית ספרו נלמדו שפות זרות, והיה ניתך לבחור שתיים. ריצ'ארד בחר בפולנית וצרפתית משום שפולנית דיבר מהבית וזה היה קל לו, וצרפתית משום שאהב את הספרות הצרפתית.
כשנגמרה המלחמה אביו חזר, וקיבל עיטור גבורה במלחמה. ריצ'ארד היה גא שאביו קיבל את העיטור וחזר הביתה בשלום החליט שאם יבוא היום והוא גם יצטרך להתגייס למען האומה הוא יעשה את כל מה שביכולתו כדי שהמשימה תצליח.

כך הוא המשיך בלימודיו וגמר אותם בהצטיינות. למרות זאת, עקב מבנה גופו השברירי הוא לא חשב שיוכל להיות חייל קרבי כמו אביו. לכן, הוא החליט להשתמש בידע שרכש וניסה להירשם לקורס צלפים. את המבחנים הוא עבר בקלות, ונכנס לקורס. גופו הפריע לו, אך הוא הצליח לעבור את הקורס.

לאחר מכן ריצ'ארד תיפקד כצלף, ונענה לכל קריאה של הצבא. בכל פעולה הוא שהשתדל לעשות כמיטב יכולתו,ונידה לפתח את גופו בצורה בה יפריע לו פחות.

סילוור האנד, כיוון שאין אנשים שרוצים להשתתף יש שתי אופציות:
1) אפשר לשחק 1 על 1 אבל אז ההרפתקה תשתנה טיפה.
2)לסגור.
אתה צריך להחליט

שם: דוקריסי
מקצוע: נהג
ציוד: קולט 45 ושלוש מחסניות, m1 granad עם 4 מחסניות, מעיל עור חום אופייני לטייסי חיל האוויר המלכותי, מנת קרב ומדריך להטסת מטוס הנקרא מרפנכן 53 שהוא לא יודע עליו כלום
כשרונות: נהיגה יוצאת דופן ופריצת מכוניות
רקע: דוקריסי היה נהג רחובות הוא היה נהג מצוין וגנב מכוניות מעולה הוא החליט יום אחד לעשות מרוץ קיצוני של 200 mph (miles per hour) s (הs היא רק כדי לסדר את הכתב) הוא התנגש בניידת משטרה והרג שוטר בית המשפט אמר לו אתה חייב אכשיו לפעול תחת הצבא
מראה: גוף: מקועקע ומלא בצלקות מהנהיגה אך פניו יפות מאוד

שם: ג'ונס בירגלי
תפקיד: חבלן
רקע: ג'ונס נולד בארצות הברית הוא תמיד אהב להדליק גפרורים ובגיל 15 שרף את החדר שלו ושנה אחרי זה את הכתה שלו, הוריו כעסו עליו אז הוא נשלח לפנימיה צבאית ושם ניצל את אהבתו לאש והפך אותה ליתרון. הוא למד להיות חבלן ובגיל 25 נשלח לאירופה כדי לעזור במלחמה. הוא תמיד הולך עם גפרורים.
מראה: די גבוה (1.85 מטר) עיניים שחורות ושפם עבה.
יכולת מיוחדת: אילתור חומר נפץ ופצצות בכמעט כל מצב.
ציוד: קולט 4+45 מחסניות,סכין קומנדו, 3 רימוני רסס, בזוקה+3 טילים, כמה מקלות דינמיט, שעון עצר וגפרורים

אי מקלען!!!

שם: מרים חוה כהן(כן אני יהודי).
תפקיד: מקלען
רקע: אני באמת חייב? אני ממש גרוע ברקע.
מראה:
גובה: 182 ס"מ, שעיר שחור, עיניים כחולות,די רזה אבל לא יותר מידי, בזמן שאני לא במשימה אני לובשת רק ג'ינס חולצה הכי פשוטה שיש.
יכולות מיוחדות:
פעולה מהירה: כלומר: טעינה מהירה, כיוון מהיר,נסיגה מהירה.(צריך לציין שאני מאוד זריז)
ציוד: אתה תגיד.

המפקד הוא דב"ש.
שם:מייק גולדמן
ציוד: אקדח מושתק עם 3 מחסניות, mp-40 עם 4 מחסניות, חוט טייל, מכשיר קשר קטן, בקבוקון של וויסקי, מפה של דרום מערב צרפת, סט מדים של קצין ס.ס. בכיר ותעודה מזהה על שם פרנק דיטר.
מראה: שרירי ונאה, נראה כמו גרמני.
רקע: מייק נולד בטקסס להורים בעלי חוות שוורים. הוא גמר את לימודיו בהצטיינות והתגייס לגדוד הריינג'רס הראשון. הוא גמר את ווסט פוינט בהצטיינות יתרה. הוא למד גרמנית וגוייס ל-oss ומאז הוא משרת שם.
שפות: אנגלית, גרמנית וצרפתית
--------------------------------------------------------------
אפשר להתחיל!!!

התחלנו!!!
אתם בג'יפ צבאי בדרך לשדה תעופה צבאי בפרברי לונדון...

כעבור שעתיים את הגעתם לשדה ועליתם על מטוס דקוטה בצבע שחור, עכשיו שעת דימדומים.
אתם עולים למטוס והוא מתחיל לקרטע על מסלול ההמראה. כל אחד מתחיל להרגיש את הלב שלו פועם ברגע שהטייס מכריז, עשר דקות לאתר הקפיצה... קבעתם סדר קפיצה, קודם מייק , דוקריסי, ג'ונס, מרים וריצ'ארד.

מייק מאחל בהצלחה לכולם ומאחל שאלוהים יהיה איתכם וקופץ בשקט מהמטוס, אתם רואים למטה משולש אורות קטנים באמצע שדה ושמייק מכוון עצמו לשם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה