• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הרפתקאה -היחידה המובחרת של בעלות הברית 4/5 מלא

אחרי שכולם נוחתים בשדה ומתקבצים יחדיו מייק שורק ומהשיחים יוצאת האישה המדהימה ביותר שראיתם בחיים, שערה חום-צהוב, עינייה הירוקות מביעות אומץ וקצת עצב היא לבושה בחצאית פריזאית אדומה דהויה וג'קט שחור, אתם יכולים להבחין בבליטה קלה על ירכה שם אתם מעריכים שיש לה אקדח. היא אומרת: "שלום לכם, אני אנני מרדפה, אבל במשימה אתם תקראו לי ג'וזלין. אני אנחה אותכם עד לריימס שם תמצאו את תא המחתרת שיסייע לכם" אחרי שהיא אומרת זאת היא מתקרבת למייק ולוחשת לו באוזן כמה מילים, מייק מהנהן ואומר בסדר גמור.
אתם מתחילים במסע של כמה קילומטרים עד לריימס אחרי שאתם קוברים את המצנחים.

ריצ'ארד משחק עם אקדחו, ומסתכל על המשיים בעודו הולך. לאחר מכן הוא מסיט את מבטו, ובוחן את שאר חבריו למשימה האדיוט הזה הציט גפרור באמצע הלילה, ליד מצנח. אני רואה שיהיה קשה איתו....

הוא מסתכל שוב לשמיים, ומנסה לקבוע מה יהיה מזג האוויר בהמשך (ידיעת מזג האוויר). לאחר מכן הוא מתקדם אל המפקד ושואל "מה נעשה לאחר שנגיע לריימס?"

ריצ'ארד- מייק אומר "נתקשר הבייתה באלחוט, נראה לאן אנו מתקדמים"

ג'ונס- אחרי שמייק שומע את השיר הוא מגחח ואומר "שקט מאחור. אתם צריכים להיות בשקט כי הגאסטפו בכל מקום.

אתם פונים ימינה כעבור קילומטר לתוך יער עם סימני הפגזה וממשיכים ללכת בדממה.

ג'ונס- אתה מוצא אבק שריפה מעורבב עם אדמה ככה שאתה לא יכול לעשות עם זה כלום. אבל אתה מוצא תיבה מוארכת וצרה ואתה רואה בתוכה stg 44 שהוא רובה סער אוטומטי גרמני בעל קצב ירייה מהיר במיוחד וטווח גדול. יש איתו שתי מחסניות.

אתה רואה שהיחידה מתחילה להתקדם ואז מייק קולט שאתה חסר אז הם נעצרים ומייק קורא לך ושואל "היי, ג'ונס! בוא לכאן מייד."

מייק מסתכל עליך ואומר "תראו תראו מה יש לנו כאן" שמץ של חיוך עולה על פניו.
אתם ממשיכים להתקדם ואתם רואים עשן עולה במרחק של כחצי קילומטר מבית בפרוורי עיר.
אתם מנחשים שזו ריימס.

כאשר אתם מגיעים לבית אתם קצת תשושים ורעבים. ג'וזלין אומרת "מונאמור" נכנסת ואתם אחריה.בתוך הבית חיכה אדם שלא הציג את עצמו ופשוט אמר באנגלית עם מבטא צרפתי כבד "בואו אחרי" הוא פתח דלת נסתרת וירד למרתף מרוהט ועל השולחן שבמרכזו היו כמה חריצי גבינת רוקפור וכיכר לחם גדולה. הוא עוזב אותכם שם. מייק מתחיל להכין את הקשר שלו לשידור.

ריצ'ארד לוקח קצת אוכל, ואומר לזה עם הגפרורים (שכחתי את השם ) "יש לי הרגשה שיהיו לך עוד הרבה דברים לפוצץ" הוא אומר בקור, ופונה אל מייק "מתי אנחנו אמורים לשלוח או לקבל שדר?"

OOG: שחר, לא הגבת על כך שניסיתי לקבוע את מזג האוויר

ריצ'ארד-לפי מה שהידע אומר של אומר לך היום יהיה יפה והלילה יהיה קריר. מייק אומר שהשדר אמור להתקבל כל רגע.

ג'ונס-מייק אומר "ריצ'ארד צודק. יש לך טירה שלמה לפוצץ."

אחרי דקת שתיקה הקשר ציפצף ועלה פתאום קול צלול: "חברי יחידת אומגה, האם אתם שומעים?"
מייק ענה בחיוב והצפצוף נשמע בשנית: "היעד המדוייק שלכם הוא הטירה בכיכר סנט סיסיל שבריימס. יש גם עוד יעד.. אתם צריכים להגיע לעיר קאן ולחטוף את האב טיפוס של המרפנכן 53. דוקריסי אמור לדעת עליו הכל.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

אני לא אמשיך להגיב עד שכולם יגיבו.

מייק גומר לדבר בקשר מכניס אותו חזרה לכופסא ופתאום נשמעת יריית אקדח. ריצ'ארד מזהה שזה וולטר (אקדח גרמני) כלשהו.
הרובה שאתם רואים הוא זה:http://world.guns.ru/assault/as51-e.htm

מייק שולף את האקדח המושתק ואומר בלחישה "בואו אחרי" בדיוק כשהוא אומר זאת הדלת הסודית נפתחת ובפתח עומד קצין והסגן שלו לסגן יש מדי ווארמכט (הצבא הראשי של גרמניה הנאצי) ותת מקלע ולמפקד מדי קצין בווארמכט ואקדח וולטר. הקצין יורה ופוגע בארון שליד הראש של מרים.

ג'ונס- הקצין מסתובב לעברך כאשר הוא שומע את מה שאתה אומר וטוען את אקדחו אתה מספיק להפיל אותו לריצפה במתך יריות קטלני. הסגן נפצע ממנו גם כן אבל הוא עדיין חי ומנסה להגיע לנשקו. לפני שאתה מספיק לעשות משהו מייק דופק לנאצי כדור בראש.
אתם גוררים אותם לתוך החדר הסודי ומחביאים אותם בתוך ארון, אתם מנסים להסתיר את מה שהיה כמה שיותר.

מייק פותח ארון שצמוד לרצפה ולהפתעתכם יש מנהרה אתם זוכלים דרכה כ20 דקות עד שאתם מוצאים את עצמכם באמצע יער כאשר 700 מטר לפניכם אתם יכולים להבחין בגדר תייל.
השעה עכשיו היא שעת דימדומים ואתם יכולים לשמוע כלב נובח.

מייק אומר "אני מניח שאנחנו במרחק של כחצי קילומטר דרומת לריימס ומולינו זה עמדת תותחים קטנה של הנאצים".
ואומר לריצ'ראד, הבאנו לך מתנה מה-oss משתיק קול לרובה שלך.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה