• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הרפתקאה -היחידה המובחרת של בעלות הברית 4/5 מלא

ריצ'ארד לוחש אל מייק "אני לוקח את השומר הקרוב, אתה את המפקד?" הוא שואל, ודורך את הרובה שלו.

אם התשובה של מייק חיובית הוא מכוון לאזור הראש של השומר הקרוב ביותר, מחכה להסחה ולאישור של מייק, ויורה.

OG: אם לא הבנת הרעיון הוא שאנחנו נהרוג אותם בצד אחד של המחנה ואתם תתגנבו (!!!) לשם ותקחו את התיבה או מה שזה לא יהיה.

אני יורה בוא.(במקום הרימונים).
דרך אגב אל תמשיח איתי בבקבשה עד שהשני שבא איתי לחפות יגיד שהוא באמת עלה על העץ.

ריצ'ארד- אתה שומע פתאום צרור יריות קטלני ורואה שאחד השומרים בצד הרחוק של המחנה נופל. אתה מניח שזאת ההסחה. מייק אומר לך בלחישה "אוקי" מכוון את המקלע שלו אל המפקד, יורה צרור ופוגע לו ברגל

טוב טוב- אתה יורה בו וכפי שהבנת אתה מפיל אותו. אתה רואה שכל השומרים באים לכיוון השומר המת ופתאום נשמע עוד צרור אתה מבין שהוא של מייק.

ג'ונס- מה אתה עושה?

ריצ'ארד- ביצעת את העבודה באופן מדוייק להפליא והוא נפל בשקט בלי שאף אחד עשה

ג'ונס- השומרים האחרים מתקרבים לשומר שמרים הרגה ואתה זורק רימון. הרימון הורג אחד ופוצע שניים מתוך 5 שומרים. השומרים מגלים אותכם ומתחילים להמתיר עליכם אש תופת.

מייק מתגנב עם התת מקלע לתוך האוהל אתם שומעים ירי והוא יוצא משם. כאשר הוא רואה את שאר השומרים הוא יורה בהם ופוגע בפצועים.

אוקי, אז למה לא אמרת לי את זה כשאמרתי שאני מחבר אותו?

IG:אני יורה בהם צרורות קצרים של 2 כדורים עד 4 דורים אבל משקיע זמן בכיוון. בנוסף לזה אני מחליף אעמדות וכמעט ולא נשאר במקום אחד (כך שהם ירו לאיפה שלפני שניה יריתי אבל אני כבר זזתי משם.)

OG: ביום שני אני טס לתאילנד ולכן אצטרך שתדב"ש אותי. זה איפשרי נכון?

מרים- את מצליחה להרוג את כולם, זה לא היה קשה כי הם גססו כבר.

מייק ניגש לכיוון התיבה ואתם שומעים פתאום קול של טרטור מנוע, הקול מתחזק ומייק רץ לתוך האוהל.

מה אתם עושים?

-------------------------------------------------

אין בעיה, תהנה!

מרים- את משחררת חצי מחסנית בערך עד שאת פוגעת במיכל, המשאית מתפוצצת בקול וחתיכת מתכת מחודד עפה אליך ופגעה לך ברגל.

מייק יוצא מהאוהל והולך לכיוון התיבה

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה