• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הקיסר האחרון - עץ משחק [3/3]

שיסו-
שיסו נבהל מן המראה, כמעט ומשמיע קול יבבה. הוא חייב לרוץ אל השאר, לעדכן אותם במה שקורה פה. הם מטמאים את הנהר, פוגעים בלאהו.
הוא רץ חזרה, נכנס שוב אל מראתו וחוזר להיות כבן אנוש ומאיץ את צעדיו כאשר הוא מנסה למצוא את קוטרו וסקיג'ו איפה שהם היו. תוך כדי ריצתו הוא יכול לרגע להישבע שהוא רואה את הלבנה בשמי הרקיע, אך מיד אחריי זה אינו מבחין בו. זה לא הגיוני הרי, הירח מוסתר הליל ואמור לחזור רק מחר. אבל שיסו רואה מדי פעם לעולם שמרגיש אחר, לעולם שאחרים יכולים לראות רק בהשתקפויות האגם או במבטים מהירים במראות. הוא רק מקווה שזה סימן טוב לבאות ולא אחד שייסמן את הסוף של הכפר.

"שיט." קוטארו מתנשף, "זה... זה יותר גרוע משחשבתי. איפה שיסו?" הוא שואל, מסתכל סביבו כדי לחפש את בנו של ראש הכפר. בו בעת הוא מנסה לחשוב כיצד ניתן להפריע לטקס הזה, אין להם זמן לקרוא לתגבורת.
META
דת- 24

"בערך." קוטארו אומר, "אבל זה בלגן. הם מנסים לזמן את רוח הלאהו. זה יהיה להם קשה, אבל עם כזו כמות... אני לא יודע איך אנחנו יכולים לעצור אותם." הוא מסתכל קדימה בנחישות, כאילו מנסה לחורר עם מבטו את השודדים שמעבר לנהר.
"לא אומר שאני לא מתכוון לנסות."

שיסו מגיח מהצללים ומתאחד עם שני חבריו למסע. סביב, השודדים ממשיכים בטקס שלהם, קוראים לרוח שתבוא ותעלה מהנהר, במטרה ללכוד אותה - ואולי לאכול אותה. נראה שכולם שקועים בביצוע הטקס, אבל שלושה אנשים - כשאחד מהם גדול כמו סקיג'ו - ימשכו תשומת לב, בסופו של דבר. יש אולי שתי דקות לפני שהם יבחינו בקבוצה, אם לא פחות

שיסו רץ במהרה, מגיע אל הקבוצה בהתנשפות. "ראיתי אותם במקדש, אני חושב שנמצא שם המנהיג שלהם. הם גם שופכים חומר שחור אל תוך הנהר. אני חושב שהם מנסים לפגוע בלאהו עצמו!". שיסו בבירור מבוהל ואינו בטוח מה לעשות. הם יכולים ללכת לנסות לעצור אותם, אבל הוא היה הרבה יותר בטוח במצב אם לא כל אנשי הכפר היו נשארים במחבוא של הטפרים.

חזרה