• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

העולם של יגאל

סטטוס
נעול לתגובות.
Crozius Arcanum! אמר/ה:
דראגון מאסטר זה באמת קצת חוסר בהשכלה לא לדעת שיש גם פירות ים... וגלידת אצות (בהנחה שהוא איכשהו הצליח לקרר את החלב) אמורה להיות מגעילה בצורה איומה ונוראה.

לא פירות! פרות יא דיביל (במבטא יקי כבד) .

cows ! יא קוקטייל פרות שכמותך!

יגאל, תשמע, אני די מעוצבן עכשיו כי קראתי 11 עמודים של ספאם טהור בלי שום מטרה. לפני שאתה מתחיל לבנות עולם (כנראה כבר מאוחר מדי), תקשיב לעצות של אחרים, ותנסה לקחת דוגמה מעולמות של אנשים אחרים.
הסחר טיפשי, לא נראה לי ששמת לב מה כתבת פשוט רשמת מוצרים וליד כל אחד מחיר, בלי לשים לב באמת כמה הוא שווה. כל הקטע עם השמות מטופש, אתה מגביל את השחקנים שלך כל כך, עם דברים טיפשיים. זכותם לבחור לעצמם שם, לא משנה איזה. אתה כל שנייה אומר שאתה מתקן, ורושם הודעות של 3 מילים על זה, לפעמים 4 הודעות רצוף, תשמע, זה נקרא ספאם! יש לך פה את המומחים הגדולים של הארץ (נראה לי) במשחקי תפקידים, שהם מתפקדים כשה"מים כבר שנים, ובטח בנו עשרות עולמות מערכה, ואתה פשוט לא מנסה לקבל עזרה מהם. במקום זה, תקרא מאמרים, אל תגנוב רעיונות מסרטים ותבסס את העולם שלך על זה, וברצינות, לך תבקש הקלה על שגיאות כתיב!! לכולנו זה קורה פה ושם, אבל אני ממש מתקשה לקרוא את הטקסט שלך, ואני מצטער, אבל כשבשורה אחת, אתה כותב 3 מילים זהות בדרכים שונות, כשאף אחת מהם לא נכתבת בצורה שהיא אמורה להיכתב... טוב, אני כבר בטח העלבתי אותך, אז אני מצטער, אבל שלוש דברים אחרונים. תחשוב טיפה לפני שאתה מפרסם הודעה, ולא כל פעם שאתה מבצע את השינוי הכי קטן, תכריז בקולי קולות שהכל מתוקן. העולם שלך מתחיל לקבל צורה, אבל עולם שמלא אורקים צמחוניים שאוכלים גלידה אבל רק בחורף, זה רק אני או שזה די טיפשי? טוב, ודבר אחרון, תבקש מועמדות למועדון הספאם של הפורום, אני בטוח שהם ישמחו לאמץ אותך.
עד כאן מדווח אורישל, ומקווה שבפעם הבאה אני יראה הודעה טיפה יותר הגיונית

Crozius Arcanum! אמר/ה:
סליחה על אוף טופיק, אבל הגלידה הראשונה הייתה המצאה של הרומאים, והיא הייתה בעצם שלג עם פירות.
לא ולא! הגלידה המקורית הייתה המצאה סינית - שלג עם מיץ או משהו. זה היה לפני 2000 שנה. אחר כך זה הגיע לאיטליה (לא, לא רומא) ושם זה היה פריווילגיה של העשירים (למי עוד היה כסף למקרר?). אחר כך, כשמכלי קירור הפכו למשהו נפוץ, כך גם הופצה הגלידה.

קפיש?

הייתי מציע ליגאל לקרוא את קלאדריה, אבל גם אני התייאשתי מהר מדי, ככה שהוא לא יחזיק מעמד הרבה זמן. נתתי לו לקרוא את גאנוס, כבסיס לפחות לאיך עולם בסיסי אמור להיראות, והצעתי הנוספת היא שיגאל יפתח כמו רבים אחרים לפניו עץ בנושא בניית עולמות ויבקש עצות ממנחים אחרים ומנוסים יותר.
ובאשר לשגיאות הכתיב, אם יגאל יטרח להשתמש בתוכנת הword לבדוק כל הודעה בבודק השגיאות לפני שהוא מפרסם אותה, המצב ישתפר פלאים.

אני מבין שאתם קוראים את ההודעות שמציעים לו עזרה (לפי התגובות שלכם), אבל האם הוא קורא אותם??!

ואם הוא ילמד לכתוב (לא שגיאות כתיב - כתיבה! ניסוח!) זה בכלל יהיה נפלא. צעד ענק לעולם מערכה שהוא מעבר לספאם טיפשי. ובבקשה לנעול את העץ הזה.

פתיל זה ינעל.

יגאל, את מוזמן לפתוח פתיל חדש, אבל רצוי שתערוך את החומר לפני (לרבות שימוש בספלר).

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה