יגאל, תשמע, אני די מעוצבן עכשיו כי קראתי 11 עמודים של ספאם טהור בלי שום מטרה. לפני שאתה מתחיל לבנות עולם (כנראה כבר מאוחר מדי), תקשיב לעצות של אחרים, ותנסה לקחת דוגמה מעולמות של אנשים אחרים.
הסחר טיפשי, לא נראה לי ששמת לב מה כתבת פשוט רשמת מוצרים וליד כל אחד מחיר, בלי לשים לב באמת כמה הוא שווה. כל הקטע עם השמות מטופש, אתה מגביל את השחקנים שלך כל כך, עם דברים טיפשיים. זכותם לבחור לעצמם שם, לא משנה איזה. אתה כל שנייה אומר שאתה מתקן, ורושם הודעות של 3 מילים על זה, לפעמים 4 הודעות רצוף, תשמע, זה נקרא ספאם! יש לך פה את המומחים הגדולים של הארץ (נראה לי) במשחקי תפקידים, שהם מתפקדים כשה"מים כבר שנים, ובטח בנו עשרות עולמות מערכה, ואתה פשוט לא מנסה לקבל עזרה מהם. במקום זה, תקרא מאמרים, אל תגנוב רעיונות מסרטים ותבסס את העולם שלך על זה, וברצינות, לך תבקש הקלה על שגיאות כתיב!! לכולנו זה קורה פה ושם, אבל אני ממש מתקשה לקרוא את הטקסט שלך, ואני מצטער, אבל כשבשורה אחת, אתה כותב 3 מילים זהות בדרכים שונות, כשאף אחת מהם לא נכתבת בצורה שהיא אמורה להיכתב... טוב, אני כבר בטח העלבתי אותך, אז אני מצטער, אבל שלוש דברים אחרונים. תחשוב טיפה לפני שאתה מפרסם הודעה, ולא כל פעם שאתה מבצע את השינוי הכי קטן, תכריז בקולי קולות שהכל מתוקן. העולם שלך מתחיל לקבל צורה, אבל עולם שמלא אורקים צמחוניים שאוכלים גלידה אבל רק בחורף, זה רק אני או שזה די טיפשי? טוב, ודבר אחרון, תבקש מועמדות למועדון הספאם של הפורום, אני בטוח שהם ישמחו לאמץ אותך.
עד כאן מדווח אורישל, ומקווה שבפעם הבאה אני יראה הודעה טיפה יותר הגיונית