• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דרקונים אמיתיים (התחלנו!)

סטטוס
נעול לתגובות.
OUT
אממ, תודה?
IN
הדרקון הקטן בולע אוויר מתוק, זה הרבה יותר טוב ממה שהיה שם בפנים, ופורש את כנפיו, עף ברוח, עיניו המנומרות בולעות את הכחול-כחול הנהדר. ועכשיו רבותי, לסעודה. הוא צולל במהירות לעבר הדג, חוטף אותו בלסתותיו, ובולע אותו. הוא משתנק לרגע, ואז פולט את השלד. זה היה... זה היה טוב. אפילו טוב מאוד. אני רוצה עוד אחד. הוא טס מעל המים, ותר אחרי עוד דג. אחרי שהוא מסיים עם הסעודה, הוא חוזר לבור הקטן שהרגע יצא ממנו, רק שעכשיו הוא פתוח. לישון.

האמת,שאת הילדות אין לי בעיה שאחרים יקראו.

IN
הדרקון הזעיר מביט סביבו בתאווה.יער גדול,יער שלם.מערכת,למעשה.הוא מביט בסקרנות על החרקים המתפתלים ברפש.כמה ניפלא,הוא חושב לעצמו. עצים צומחים,מאכילים חיות,שנירקבות,מאכילות חרקים,שמאכילים עצים.מערכת שלמה ומושלמת שאפשר להשפיע עליה,ושכולה עובדת לטובתו.הוא מביט בחרקים.לפתע,הוא רואה חרק שונה.מכונף.בעל כנפיים יפיפיות.לא יפיפיות בגלל הצבעים המדהימים,או בגלל הדוגמאות המורכבות.פשוט כנפיים שבנויות היטב כדי לעופף בחן.
כנפיים... עובר בו גל קטן של הבנה הוא מנפנף פעם,פעמיים.היצור היפה עובר לפרח סמוך.הדרקון מתכופף אחורה,ואז מזנק קדימה,מכה בחוזקה בכנפיו הקטנות.במאמץ הוא מצליח לעופף באוויר.מעט מגושם,אבל הוא עף.הוא נוחט ליד היצור היפה,על הפרח,ומחכה אותו,דוחף את לשונו פנימה.טעם מתקתק מתפשט בפיו.אבל הוא ניגמר מהר.הפרח קטן,והדרקון עדיין רעב.היצור עובר הלאה,ולפרח אחר,אבל הדרקון נותר שם.לעוף זו הרבה עבודה.היצור הקטן אולי מוכן להתאמץ,אבל בשביל זה הוא חרק,והדרקון הוא מחוכם יותר.
לא,בטח יש יצור חכם יותר.הדרקון מביט על הסביבה,מחפש עוד חרקים סבב הפרחים.לבסוף תופס את עיניו עוד חרק.הפעם,חרק איטי,אבל זריז,מרחף באלגנטיות,ומאחוריו עוקץ.הדרקון הקטן עוקב אחרי החרק המלקט מזון ביסודיות.מסתבר שיש הרבה כאלו.הם עובדים כקבוצה,מבין הדרקון הקטן.כלומר,עובדים היטב.ואם כך,הרי שיש להם עודפים,שהם ואדאי אוגרים...אבל איך הוא יקח אותם?היצורים הזהובים מכאיבים...הוא מביט סביב לכוורת,מבחין במכרסם קטן,בעל זנב פרוותי.הוא מחפש מזון,מבין הדרקון.כולם מחפשים.הדרקון מעופף לאיטו,ולבסוף מוצא פרי חום קשה.ניראה שזה מה שאוכל היצור.הדרקון לוקח שניים מהם בטפריו,ואחד בפיו.הוא מפיל אחד על הארץ,לפני היצור.עוד אחד,הוא מפיל תוך כדי מעוף אל העץ.לבסוף הוא מניח את האחרון על ענף,מאט מעל הכוורת,ומתחבא בסבך העלים,מחכה ליצור שיבוא,יתחיל לכרסם...ואז קריאה!היצור ניבהל ובורח אל תוך הכוורת.היצורים הזהובים עוקצים אותו,בעוד היצור נימלט,הן בעקבותיו.הדרקון הקטן,מרוצה,לוקח את הכוורת בטפרו,וומחפש מקום מסתור.הוא אוכל את הזהובים המעטים שנותרים בפנים,ושותה בהנאה את השלל....

in
דרקון הזהב נעמד מתפאל על היופי של ההר העצום שאליו הוא עומד, כאשר הוא מעקל עדיין את משמעות החיזיון אח הורג את אחיו ? סוף מלכות תאומות זהו סימן עליי לזכור זאת עליי אף פעם לא לשכוח .
אך ריח הצמר והבשר החיי לא הפסיק להציק לקיבתו הצעירה ,שולח גלי חולשה בכול רחבי גופו מוחו של הדרקון הצעיר גם הוא לא היה מסוגל לשלוט על תחושת רעב נוראית זאת.
רעב ...אבל איך אני יכול להגיע לשם ? באותו רגע מגלה אותו דרקון את הדבר המעניין ביותר בו סוג של כנפיים אשר מחוברות אחת לשנייה, כנפיים אשר נראו מרשימות למדי .
נפנוף אחד ועוד אחד עד שניתן לשלוט בכך זה בא אליו כמו טבע שני ללא כול בעיות יכול היה דרקון הזהב הצעיר לקפוץ מהצוק ולצלול אל תוך העמק שמסביבו ,מכוון את עצמו על אחת הנקודות עיניו אדומות מתאוות בשר אך לפתע גופו עוצר.
"הוא חיי בדיוק כמוני " אומר לעצמו הדרקון במילים הראשונות אשר הוא שומע את עצמו אומר בשפתו הטבעית ,מילים אשר נשמעו כמו רעם גדול וחזק "אסור לי פשוט אסור ..." הוא אומר כאשר הוא נוחת על העמק שמתחת ומתחיל לאכול את אחד הסלעים ששם .
מגעיל אבל יכול למלא אותי אסור לי להיות בררן לאחר שהשביע את תאבונו ומצא לעצמו מקור מים קרוב יצא הדרקון הצעיר לסרוק את העמק ולראות את ביתו החדש מכול זווית ומובן .
אך משמעות החיזיון אינה עוזבת אותו וכך גם התחושה האם זו יכולת שלי ? האם אני יכול לעשות זאת תמיד? .

IN:
הדרקון הצעיר בוחן את הגבישים בעניין, מנסה לראות מה יש במרכזם, מה גורם לזוהר. אך לאחר כמה רגעים הוא מחליט לדחות את העניין לאחר כך, ורושם לעצמו הערה לגלות מה גורם לגבישים לזהור. מחשבותיו עוד חושבות על האפשרויות הגלומות בדבר - הגברת ומיעוט הזוהר, החשכת האזור כדי לספק יתרון, יצירת זוהר מסנוור - בזמן שהוא מטפס על ערימת גבישים גבוהה. הוא בוחן את תפקודי גופו - הלב פועם היטב, בקצב קבוע, מזרים דם לכל הגוף. למה הדם חשוב? הוא יגלה אחר כך. השרירים נעים היטב, מעט חלשים מחוסר התנועה המתמיד אך צוברים כוח עם הזמן. כל הגידים עושים את תפקידם. מוחו עובד... טוב, את זה הוא יודע היטב. התחושה הזאת באזור הקיבה, רעב, מעיקה אך הוא מנסה להתעלם ממנה בינתיים. הוא חושב על כך כניסוי מעניין לבחינת גבולות יכולתו.
בזמן שהוא פוסע על רצפת המערה, רגליו רועדות מעט, מתקשות להסתגל לעבודה המאומצת הפתאומית. בנסיון להקל עליהן, הדרקון בודק את כנפיו. תעופה מתמדת לא באה בחשבון. אני עדיין לא מיומן מספיק בניווט, ואני כנראה אתנגש בקירות. אני יכול לנסות להכות בכנפיים לא בחוזקה כדי להקל מעט מהעומס על הרגליים, אבל לא, זה נראה לי לא יעיל.
לבסוף, אחרי מחשבה מעמיקה, הדרקון מנסה צורת תנועה של זינוק תוך כדי טפיחה בכנפיים. לאחר כמה ניסיונות הוא משכלל את הטכניקה שלו ונע בביטחון.
מראש ערימת הגבישים הוא בוחן את האזור, שואף עמוקות את אוויר המערה הקריר והמחניק מעט. הוא מפנה את ראשו לכיוון הריח המוזר, ומחליט לבדוק אותו קודם. החרקים והבטן המקרקרת יוכלו לחכות מעט. ובין זינוק לזינוק, הוא שואף את הריח, בוחן אותו, מנסה לנחש מה הוא.

רסטלס -
out - לקנה מידה כללי, אתה בערך בגודל של חתול מבחינת הגוף עצמו. הכנפיים גדולות באופן לא פרופורציונאלי במיוחד, והזנב ארוך מאוד גם הוא.
in
אתה מרפרף קלילות בכנפיך, עף שבע ומרוצה חזרה למקום שלא יהיה יותר הקבר שלך, לעולם. המעוף מתגלה כקל ומענג במידה מפליאה ממש, אתה מסוגל לנווט באוויר בלי שום התנגנות כמעט, עם או נגד הרוח, מהר או לאט, בלי שום מאמץ. השמש שוקעת לאיטה, ואתה מתכוון לנחות, כשצליל מוכר בצורה מוזרה תופס את אוזניך הרגישות.
אתה בולם את הנחיתה שלך באוויר, מרחף בקלות בתנועות סיבוביות של הכנפיים שבאות לך באופן אינסטנקטיבי, ומאזין. מערבה, ממרחק לא גדול. רחש שמקרוב ודאי משתווה לים בסאונו, אבל מהמרחק הזה הוא בקושי לחישה לאוזניך. צלילים קלושים של שיחה בשפה לא ידועה, פטפוטים, צעקה, גרירה, חריקה, עץ על עץ, עור בעץ, עור על עור, שיניים נוגסות, הקאה מעבר למזח, לגימת משקה, סך הרחשים שאוזניך מזהות מסתכמים לאט לידיעה ברורה - זוהי עיר.
במרחק מעוף.
אתה שבע למדי, וגם מעט עייף, אבל לא נראה לך שתהיה לך בעיה לחקור את הכרך. מקום בו נמצאות נפלאות רבות כפי שזכרונותיך מספרים לך. כמו גם זוועות, מקום של הרפתקה.
תלך, או תחכה ליום אחר? השמש בינתיים כבר שקעה והלבנה מאירה קלות על המים שממשיכים עד אינסוף כך נראה.

פלדריק -
אתה מתענג על הנוזל המתוק שהיצורים הצהבהבים כמוהו מועילים בטובם לתבל עבורך את טעמו. במהרה אתה מחסל את הכוורת כולה, בולעגם את הכוורת שטעמה מתגלה כמעניין לא פחות, אם כי מובחן וחזק פחות מאשר הנוזל שהכילה. זוג מילים מרחפות לתודעתך בעודך מלקק בלשון ארוכה את שאריות הנוזל משיניך - דבש, דבורים
אז זה מה שאכלת.
בינתיים, הטעם המתוק השאיר את גרונך מאווה לנוזל שיכהה אותו, ואוזניך צדות את צלילו המפתה של פלג מים מפכפך. אתה יוצא לרגע מהמסתור שלך בין הענפים עמוסי העלים של אחד העצים (הטיפוס התגלה כפשוט להפליא עבורך) ובאינסטיקט נושן מזנק מהם לדאייה שקטה, מסווה בעלווה הנמוכה שצבעה ירקרק כשלך. כעבור טיסה קצרה וקלה, אתה נוחת על עץ קרוב לנחל, ומבחין במחזה מדאיג.
יצור אנוש, שתי רגליים, שתי ידיים, ראש. זכרונות מבעבעים במחשבתך ומזהירים אותך מפני כאלה - גופם שברירי וחלש לעומת שלך, אולם ידיהם מטיבות לעשות בעץ ובברזל ליצירת נשקים שיוכלו אף לעורך שיתעבה בבגרותך. יש להיזהר ולהישמר מהם.
ליצור הזה אין נשק בטווח יד, כך נראה. גם הביגוד שזה אמור לעטות לא עליו. שתי בליטות בגובה החזה מסגירות את מינו של הדבר, נראה ש..היא, רוחצת בנחל. עורה מבריק בצורה חשודה כמעט, יותר מידי ברק חוזר ממנה בשביל האור המועט הנופל עליה מבעד לעלווה. פתאום, ריחה מגיעה אליך, מוסיף לחשד - זהו לא ריח יצור אנוש, אלה ריחו של האביב, ריח מושק, עלווה
וקסם.

דריד -
לסלע יש טעם נורא, פשוט מזעזע. הוא מחוספס וקשה נורא, יבש כמו אבן וממלא את הבטן בגושים. אתה בספק אם הדבר הזה מזין בכלל.
לאחר שאתה גומר להתעלל בעצמך ומחסל את הסלע כולו, מתייסר עדיין מריחם המדהים של היצורים הצמרריים עצמם, אתה מזנק לאוויר, עף שוב, ומביט סביב.
ההר שבקעת בתוכו (על פסגתו ישנו המבנה המוזר שהבחנת בו עוד קודם, נדמה לך מרחוק שמדובר במספר עשרות עמודים מסודרים בחצי מעגל סביב... משהו) ממוקם במרכז העמק בדיוק. גדול גבוה ומרשים. מסביבו למרחק מספר קילומטרים מתפרש עמק רחב למדי, עשבייה יוקה למחצה ממלאת אותו יחד עם מעט צמחים גדולים יותר שהקיבה שלך תוהה אם הם אכילים. פה ושם אתה מבחין במספר קבוצות של היצורים הצמרריים מסתובבות, אותן מנהיגה דמות קטנה יותר, לא צמררי בעליל. אם כי שניים מהעדרים מונהגים דווקא על ידי כבשה כמו החברים בהם, פשוט אחת גדולה באופן מגוחך. אתה תוהה איך דבר גדול כל כך יכול להאכיל את עצמו בכלל. בנוסף אתה מבחין בקבוצות קטנות עוד יותר של כבשים - נראה שישנם שלושה מינים שלהם, הקטנטנים, הבינוניים, והגדולים באופן מגוחך. או שכולם חלק מאותו הזן והקטנים הם התינוקות?
במזרח העמק עולה לרמה גבוהה יותר, שנראת מנקודת המבט שלך צחיחה למדי. אתה מבחין בגוש של מבנים משונים שמחלקם עולה עשן. אולי ישוב של יצורי אנוש, שזכרונותיך מזהירים אותך שעלולים להיות מסוכנים או ידידותיים באותה המידה, או אפילו שניהם באותו הזמן.
מהרמה יורד נהר גדול למדי שהישוב המוזר ממוקם לצידו, מתפצל לשניים בעמק, ומתאחד שוב לאחד אחרי ההר. לצד הנהר מפוזרים כמות גדולה למדי של סלעים לבנים, בגדלים שונים.
ממערב לעומת זאת, היכן שנעלמה שמש החזון שלך, העמק נפתח למישור רחב למדי, שאתה חושב מהגובה שאתה יכול לראות הבזק כסוף של ים בסופו...
אולם בזמן שאתה מסתכל, אתה חש חולשה פתאום. אולי זה המאמץ הלא רגיל שנדרש ממך בהימלטות, אולי הסלע היה מקולקל, אולי אתה פשוט צריך משהו אחר לאכול בתור דרקון בן יומו, אבל אתה מתקשה לשמור על גובה - מתחיל לצנוח במסלול לולייני מטה מטה... הצמא שאוחז בך מעורר אותך לכוון לנהר, ואתה נוחת בין קבוצה של סלעים, על החוף.
צעקה מושכת את תשומת ליבך - יצור אנוש זעיר, אוחז בידו מקל מעוצב בקצהו וסביבו עדר מהכבשים הקטנטנות, שגדולות ממנו אך במעט. הן מרימות את ראשיהן מהמים, ומביטות בך, מבוהלות למראה לא פחות ממנו.
הוא ממלמל משהו בשפה שאינך מבין, והחולשה שאוחזת בך הולכת ומתגברת. מה תעשה?

ת'ור -
אתה מזנק ודואה, דואה ומזנק. הריח המשונה תופס את תשומת ליבך מרוב מורכבותו ומסיח את דעתך לחלוטין מהרעב המיותר - הוא נקי מאוד, אבל גם יבש. ויש בו אולי מעט חריפות, כשאתה מתקרב אתה משכנע, יש בו מעט קסם. מה שזה לא יהיה, הריח יבש מכדי שזה יהיה נוזל..
אופס, נראה שטעית.
אתה נוחת בסמוך לבריכה במימדים מרשימים למדי. גדולה ועגולה באופן כמעט סמטרי, אבל לא נראת מעובדת. הנוזל מדיף ריח חזק ונקי מאוד, הוא שקוף למחצה ומעט זורח, לבן כמו הגבישים. אתה חושב שאתה מבחין גם במעט תנועה במים. דגים אולי? אתה חושד שמדובר במקור לגבישים, אבל איך יכול להיות שהם יצאו מהבריכה אם כך? מוזר ביותר, ומסקרן. מעל המים מרחפים המון מהחרקים הקטנים, ואתה מזהה שלמען האמת יש יותר מזן אחד - יש גדולים יותר, יש פחות, יש כאלה עם צורה שונה לגמרי.. אקולוגיה שלמה אפשר לומר. מעניין ממה הם ניזונים.
כבר הזכרתי שאתה רעב? נדמה לך שאתה מבחין במשהו זז במים.

בעודו מביט על יצור האנוש,עולה בראשו של הדרקון הקטן הבנה.הטיבעיות בה היצור...רה,הזאת רוחצת במים האלו היא חשודה.לרוב,ליצורי אנוש יש...מעין קליפה.בלעדיה הם מרגישים חשופים ליצורי אנוש אחרים.אם כך,כניראה שהיצורה הזו היא שונה...כן,בזיכרונותיו מהבהבת ההבנה שיצורי אנוש מסוימים קשורים לטבע באדיקות.או שמע להפך?אם כך,היצורה הזאת היא חלק מהמערכת.ומטבעם,יצורים שהם חלק מהמערכת לא אוהבים יצורים כמוהו,שמנצלים אותה.מלבד זאת,משהוא בפניה,אולי באוזניה,גורם לו לחוש אי-נוחות.איינסטינקט בתוכו אומר שהיצורה הזאת מסוכנת ליצורים מסוגו.הוא פונה ללכת,אבל אז מהבהבת בו עוד הבנה.יצורה כזאת ודאי יכולה להיות מעניינת לתמרון.אם היא אוהבת טבע...משהוא בו אומר לו שהוא יכול להיתחזות לאחד מאותם גושים-רועשים שמעופפים...ציפור,כן.הוא מתרכז,מחפש את הכוח הפנימי שבתוכו,ומרגיש איך גופו נידחס למידותיה של ציפור.תחילה הציפור שלו היא שחורה,רועשת.אבל משההוא בו אומר לו ששחור לא אהוב על היצורה.תחת זאת,הוא מכווץ עצמו עוד קצת,ומשווה לעצמו...רעש נעים,וצבעים צבעוניים.הוא יורד במעוף קליל,מתקרב אל היצורה,ושותה מהמים שלצידה.מידי פעם הוא משמיע רעש נעים,ומחכה לתגובתה.

אומנם אני עייף, והשמש שקעה זה מכבר, אבל אין זמן לבזבז. אני צריך להגיע לעיר. אני משייט לי במרחב, נהנה מהבריזה, ועושה את דרכי לכרך הסואן. ככל שאני מתקרב גם הצלילים, הצבעים, והריחות נעשים קרובים, והעיניים שלי נהיות מבריקות יותר. והנה אני שם. אני צולל לחומות העיר במהירות, אני כבר מתחיל לשלוט לא רע בכנפיים האלה, ומשקיף על המתרחש. אחרי סקירה ממושכת, נוחתת עליי ההכרה - אני אבלוט בשטח. אבל אחרי ריכוז קצר, אני מגיע למסקנה שאני לא אבלוט - מי ישים לב לחתול אפרפר ומפוספס עם אוזן קצת תלושה? אף אחד. הגיע הזמן ליהנות.

טוב אני והזמן המשכנו קצת במסן כשהדרקון שלי בחר לו שם,נתפס מרצונו החופשי ע"י בני האנוש,והפך את עורו (קשקשיו ) וכך שינה את צבעו מזהוב לארד .
הזמן הציע לשנות צבע מכיוון שהקונספט שלי לא התאים לכך והסכמתי אז לכול דבר הייתי ארד כול ימי חיי הקצרים :wink:
אני שם בספוילר כי זה לא מעט

in
נראה שכול גופו של הדרקון הצעיר נמתח כמו חתול על מנת לטרוף את הילד ואת עדר הכבשים שלו . הדם זרם בתוך גופו של הדרקון במהירות אדירה משדר למוחו רק פקודה אחת לאכול ! אך מוחו של הדרקון מנער את תאוות הדם החולשה היא רק צורך ארצי ובכול זאת צורך חשוב "בבקשה אוכל " אומר הדרקון בשפתו מקווה אולי שהילד יבין כמובן שהוא לא יבין ...אני צריך להראות לו איך .עיניו של הדרקון מתמלאות בדמעות כאשר הוא מגייס את הכוחות האחרונים שנשארו בו יודע שזה או עכשיו או לעולם לא הוא חייב לאכול אבל אם ישאיר את הרועה הזה כשהוא לא מבין אחרים יכולים לבוא בני האנוש יכולים להיות מסוכנים כמו שהם יהיו נחמדים .כך לוקח הדרקון את כוח הקסם אשר נוגע בנפשו של הרועה לא שולח מילים אלא תחושות המעבירות מסרים ברורים מאוד לנפש הילד רעב חייב לאכול ...לא בשר.עובר המסר הראשון כאשר החולשה מתגברת מפחד ...לא רוצה למות לא רוצה בני אנוש באים להרוג עובר המסר השני בקושי רב וזרם הקסם נפסק משאיר אחריו את הילד מעט בשוק כאשר הדרקון מכניס את ראשו למים לוגם כמה מים שאפשר
ראשו של הדרקון פועם קלות מההקרנה הגסה של מחשבותיו נראה שייקח זמן, זמן רב, עד שיוכל לעשות זאת בלי מאמץ רציני וכאב אבל נראה שזה עבד
כשהוא מרים את ראשו מהמים, מרגיש מעט טוב יותר למרות ראשו הפועם, יצור האנוש נראה מבוהל הרבה פחות הוא מתקרב אל הדרקון לאט, מאוד מקשקש משהו בשפתו המשונה
הוא לא מבין את המילים, אבל המשמעות שמאחוריהן ברורה כשמש - 'בוא, אני לא אפגע בך...'
אם כי רעד קל שבקלים במילה המשונה האחרונה גורם לדרקון לחשוב שיש עוד חלק 'והלוואי שאתה לא תפגע בי...'
הדרקון מתקרב באיטיות מעט פוחד מקרבה לבן האנוש ,ומתקרב אל מכנסיו לאחר שהוא התרגל לקרבה המוזרה ליצור חיי ללא רצון לאכול אותו מתחיל הדרקון להתחכך ברגלו של בן האנוש משמיע קול גרגור מעט חתולי ,על מנת להראות לבן האנוש שהוא לא מסוכן בעודו מסתכל אליו בעיניים גדולות וחסרות כול כוונה לפגוע. וכך הנער האנושי ממשיך למלמל בשפתו המוזרה מסרים מרגיעים מביט בדרקון במבט מוקסם כהוא מתחיל לגרגר, נראה שגם הכבשים נרגעות, וחלקן הגדול חוזרות לשתות הילד ממשיך למלמל בעודו מחטט ביד אחת בתרמיל שמונח על כתפו, שולף משם פיסת בשר יחנית לרגע, ואז מקמט את מצחו, ומחזיר אותה נראה שהוא קלט את המסר הוא מושיט לו בזהירות תפוח פרי עגול מעט, ואדמדם . הדרקון מתקרב מעט מקווה שהילד האנושי לא יקבל את רצונו האדיר לאכול כסוג של תוקפנות אבל הוא פשוט חוטף את התפוח מידו של הילד ומגלה את הטעם המופלא של הפרי ,הדרקון אוכל כמה שאפשר מהתפוח לא משאיר אפילו את הגרעינים נהנה מהמיץ של הפרי אשר יורד במורד גרונו מחייה אותו מעט ומרגיע את רעבו כן הוא ידע סוף כול סוף הוא אוהב תפוחים הוא אוהב אותם מאוד.
הדרקון מרים את ראשו בהתלהבות ומקפץ מסביב לילד האנושי במחווה תודה ופשוט ,מתנפל אליו ומלקק לו את הפנים מגרגר בקולו החמוד ביותר ,הילד מקבל יפה את ההתלהבות של הדרקון מהתפוח, אם כי הוא קצת נרתע מ.. טוב, השיניים שיכולות להוריד לו את כל הזרוע בביס אבל כשהדרקון קופץ עליו ומתחיל ללקק אותו, הוא פשוט צורח בבהלה מנסה נואשות להדוף אותך מעליו, בלי יותר מידי תועלת
אך למשמע צעקתו של הילד קופץ הדרקון מייד ממקומו ומסתכל כאשר ראשו מורכן אל עבר הילד ,מבטו אומר מייד שהוא לא התכוון מבט עצוב ,ניתן לקלוט במעומעם שהילד חושב שהוא צעד אחד מלהיות חטיף הכבשים מתפזרות בבהלה, ונראה שהדאגה שלו ליצורים המטופשים מצליחה כמעט התגבר על הפחד מפני הדרקון הוא קם מהר, ומתחיל להתקדם לכיוון אחת שרצה ממש רחוק עין אחת מסתכלת על הדרקון.
הדרקון במהירות מחדש את חיבור הקסם, מוכן לסבול את הכאב על מנת לנסות ולהסביר את עצמו ~לא רוצה לטרוף ,רוצה להודות ,אתה חבר ?~ הוא שואל במגושמות מתנשף מהמאמץ ומכאב הראש שגורם לו קשר הקסם הוא עוצר, מביט בו כאשר הדרקון כמעט מתמוטט על הקרקע לנגד עיניו של הילד הוא מדבר שוב, נראה לך שזו שאלה הדרקון אשר מנסה לשמור בשארית כוחו על הקשר אומר במילים האחרונות שנשארו לו ~לא מבין,לא מדבר שפה ,תסביר לי בצורה אחרת ~ ואז הקשר ניתק ,משאיר את הדרקון חלש לחלוטין מניסיון הקסם ובקושי עומד על הרגליים . הוא מבחין בחולשה של הדרקון שולף תפוח נוסף ואת פיסת הבשר, מניח אותם על לרגליך מעיף מבט חושש מאחוריו אל הכבש הנמלט ~הוא רוצה לדעת אם אני אוכל בשר ~ חושב הדרקון כאשר בחולשה מתקרב אל האוכל . למרות רצון הקיבה שלו בבשר הוא ידע מה יגרום לו לקבל את אמון הילד ,הוא התחיל לאכול את התפוח נהנה מטעמו העשיר מתעלם לחלוטין מפיסת הבשר
הבנה נגלת על פני הילד בזמן שהדרקון זולל ברעב שיכול להשביע פחות או יותר רק עץ תפוחים שלם, עם השורשים, תפוח יחיד ואת העשב שסביבו תוך התעלמות מבשר הכבש שלידו הוא מושיט יד בהיסוס, שוכח מהכבשה הנמלטת, ומרים את פיסת הבשר
מחזיר אותה לאט לתיק, ובוחן את תגובתו של הדרקון הצעיר עיניו של הדרקון מתרכזות רק בילד, לא אפילו מסתכלות על פיסת הבשר ~הוא מבין אולי הוא מבין שאני לא רוצה לאכול אותו ! ~ הוא מהנהן לעצמו, ממלמל משהו לא ברור הוא שולף לאט מהתיק משהו ארוך וגמיש מסיבים צמחיים השם של זה נמצא ממש על קצה הלשון הוא מתקרב לאט עם הדבר הזה ביד, וכורך אותו בזהירות סביב צווארו של הדרקון או כן, זהו חבל
הדרקון מאט נרתע אך לא מתנגד לקשירה ~אולי הוא יכול לעזור לי בבקשה שהוא לא יהיה רע בבקשה שיהיה נחמד ~ הוא קושר קשר חלש שניתן להתיר גם במצבו העדין של הדרקון בקלות, ומתחיל למשוך לאט ובזהירות מתחיל לקרוא בשקט לכבשים שלא הלכו רחוק מידי הדרקון הולך יחד אם הילד אפילו טיפה מעופף לידו אבל לא מראה שום רצון לברוח הוא החליט שהוא ילך אז הוא הולך. זה לוקח קצת זמן, אבל בסופו של דבר הילד מצליח לאסוף חזרה את רוב רובן של הכבשים, ולמנוע מהן לברוח בפעיות בהלה בכול נפנוף כנפיים הוא מתחיל להוליך אותם לאט לכיוון המבנים המשונים שראה מהאוויר ובינתיים, השמש כבר שקעה ממש. ניתן מבחין שהוא קצת מתקשה לראות
כנראה שהחושים של יצורי האנוש די חלשים כאשר רואה זאת הדרקון אשר רואה מצוין הוא משתמש בחושיו על מנת לקרוא בקולו הצייצני לכיוון שאליו הם צריכים ללכת ,רואה כול סנטימטר בדרך בצורה מושלמת כמובן שהוא מכוון אותם אל המבנים אך ככול שהם מתקרבים החשש שלו הולך וגדל וכך גם הרצון שלו ללכת לשם ~מה אם הם לא יאהבו אותי ?~ אך הוא מסתכל על הילד ~אני אקיים את מה שהבטחית לעצמי אני אלך איתו ~ הילד נראה כחושש לעקוב אחריו בתחילה, אבל כשהוא רואה שהם מתקרבים למבנים, הוא עושה זאת, כעבור הליכה ארוכה למדי שניתן היה לעוף בדקות, הם מגיעים.
המבנים המדוברים הם יריעות עור ארוכות שקשורות באופן מעניין עם מקלות וחבלים ליצירת חלל פנימי שאמור להיות רחב למדי, יש בטווח ראייתו של הדרקון שבעה עשר אוהלים שכאלה כשליד כל אוהל קשורים כמה כבשים מגודלות הוא קושר את הדרקון בזהירות לעמוד שלא מחובר לשום אוהל ספציפי, אליו קשורות כמה כבשים ישנות ומדבר בטון תקף יחסית לעומת איך שדיבר עד עכשיו, מצביע על הקרקע באופן מודגש כשהוא מסיים ניתן לראות את הדאגה בפניו . הדרקון מהנהן בשקט מבין את מה שמבקשים ממנו ונשכב על הקרקע לא זז ומקשיב לקול הכבשים הישנות ,הילד מפזר את הכבשים בשדה הקרוב, לישון, ואז חוזר נראה קצת מופתע שהדרקון לא נעלם אז, הוא מצביע על עצמו "רוּבּי" הוא אומר בקול מודגש מצביע על הדרקון מחכה לרגע הדרקון מסתכל מסביבו ורואה את הלילה שמסביבו ואת האוהלים הישנים ואז הוא יודע הוא יודע איך הוא יקרא לפחות לעכשיו "ז'איתן " הוא אומר מילה שכנראה אין לה משמעות בשפת בני האנוש אבל בדרקונית משמעותה היא 'מרסן הסערה' הוא לא ידע למה אבל ידע שזה מה שהוא ז'איתן הוא מהנהן לעצמו, חוזר על שמו של ז'איתן לאט "ז'-אי-תן" הוא מהנהן, אומר מילה ז'איתן יכול להבין שפירושה ''שלום'' ,הוא מצביע שוב על הקרקע בתקיפות, אומר מילה ז'איתן מהנהן ומתיישב על הקרקע מביט ברובי בעיניו במבט של חיבה ואומר את השם של הילד "רובי " חוזר על השם כמה פעמים במבטא הדרקוני הנוראי שלו אשר בקושי מאפשר הבנה לאחר מכן הוא חוזר על המילה שרובי אמר בתקיפות ואומר "ז'איתן נשאר " לפחות זה מה שהוא חושב שהוא אומר . הילד מחייך, מהנהן אומר את השם שלו ועוד מילה אחרת ומתחיל ללכת אל תוך אסופת המבנים, ואז עובר לריצה כשהוא יוצא מטווח ראייה של ז'איתן .
ז'איתן נשאר ליד העמודים חושב אולי ללכת אחרי רובי אבל הוא מוותר חושב על ההגיון במה שאמרו לו "ז'איתן נשאר " הוא אומר לעצמו, ונשכב על האדמה ומתחיל לעצום את עיניו ,ריח ניחוח מעיר את ז'איתן משנתו החלקית רובי עומד לידו עם יצור אנוש גדול יותר, ועם עוד אחד עם בליטות משונות מתחת לאריג בגובה החזה, מה שאומר, כנראה, שמדובר בנקבה אבל יותר חשוב..., על הקרקע, מונח סל מלא בתפוחים! ז'איתן מסתכל בחיוך על רובי אומר את שמו שוב פעם ומקפץ כאשר הוא רואה את סל התפוחים כמובן שהוא זוכר את החוויה הראשונה שלו אם רובי ושומר על איפוק אוכל כול תפוח באטיות נהנה ממנו עד שלא נשאר דבר ,ולאחר מכן מסתכל על האנשים מסביבו בחיוך אומר שוב פעם אל רובי הפעם בשאלה "ז'איתן נשאר ?" נראה שכול הבאתו אומרת שהוא רוצה להישאר ולא דווקא שואל אותם אם מותר לו ללכת , יצור האנוש הגדול מחוויר, שואל כמה שאלות מגומגמות את רובי יצירת האנוש לעומתו, נראת רגועה יותר היא מתכופפת לגובה עיניו מקמטת את מצחה אז, בזמן שרובי והגרסה המגודלת שלו מתווכחים, היא אומרת לאט ובמבטא מזעזע שלוש מילים - "אתה דרקון, נכון?" נראה שז'איתן מופתע מידע האנושית, כשהוא מהנהן במהירות "ז'איתן דרקון ! " אומר ז'איתן מאושר שיש מישהי שמבינה אותו "ז'איתן לא רוצה לפגוע ,אני דרקון טוב אני לא אוכל יצורים חיים אני אוהב חיים ,אבל אני מפחד מבני אנוש בני אנוש יפגעו בי ? ז'איתן מוכן לעזור לבני אנוש ! רק בבקשה אל תפגעו בי " היא מצמצמת את עיניה, נראה שקשה לה לעקוב אחרי זרם המילים המהיר מהנהנת לאט "אתה, דרקון, צמח?" נראה שהיא התכוונה לומר 'צמחי' נראה שהיא לא חזקה בהטיות
רובי והשלישי בוהים בה בינתיים, אחד מהם שואל משהו והיא משתיקה אותו בתנועת יד
"כן " אומר ז'איתן "לא משביע במיוחד אבל מעדיף להיות רעב מאשר לאכול חיים "
היא מהנהנת, מסתובבת אל השניים ואומרת להן שתי מילים ואז עוד אחת, בטון תקיף
הם זזים מהר ,חוזרת אל ז'איתן במבטה "מותר לשאול איך את יודעת לדבר בשפה שלי ?" שואל ז'איתן בביישנות היא מקמטת את מצחה "אני.. ללמוד, לא, למ-ד-תי, כן, למדתי מלטא מהמדבר ,הם מדברים שפת דרקונים, מהרבה זמן אחורה ,אתה, מאיפה?" .
"אני מההר בקעתי היום והייתי רעב, לא יכולתי לאכול את הכבשים שלכם כי הם היו חיות" אומר ז'איתן "בתוך עץ הזית היה שם כוך בקעתי אבל הוא קרס עליי " הוא ממשיך "האם ז'איתן בסדר ? האם האנושית הנחמדה תיתן לז'איתן להישאר ? היה קשה לי לתקשר אם רובי ,אני לא רוצה לעזוב אני מוכן לעשות מה שצריך בשביל שהאנושית הנחמדה תיתן לי להישאר " היא מביטה בו בהבעה שקשה לך קצת לפענח ז'איתן חושב שקוראים לזה 'הלם' "אתה בקעת... היום?" ,"כן" הוא אומר ומהנהן "אבל חייתי בתוך הביצה הרבה זמן, אני לא זוכר הרבה אבל הייתי שם המון שנים " ,"המון... כמה זה המון, יודע?" ,ז'איתן מושך בכתפיו הקטנות יחסית לאנושית "שנים,עשורים,מאות,לא היה לי דרך לדעת אנושית נחמדה ,אבל אני יכול להניח שמאז שהיו במקום הזה דרקונים " בזמן שז'איתן עונה, רובי והגדול חוזרים ואיתם המון מזון - עשב יבש בכמות די גדולה וזרעים של משהו עם ריח טוב בשק, סלסלה קטנה שנראית טעימה ובתוכה ביצים כמו זו שאתה בקעת ממנה, אבל קטנות מאוד, ומשהו שמריח מדהים עטוף בעשב הם מניחים הכול מולו בזהירות "מרסן הסערה, האם תרצה להישאר איתנו?" היא מחווה על המזון, "נשמח להאכיל אותך אם תרצה. גם בלבן צמרירי גדול אם תרצה" הגדול שואל אותה משהו במהירות ובשקט, והיא מסננת לו תשובה עצבנית "אני יכול ?" הוא שואל כשחיוכו הולך וגודל "אני מאושר ! " קורא ז'איתן "ז'איתן יישאר אם האנושית הנחמדה כול זמן שהאנושית תיתן לו, אני יכול לאכול את זה ? האם זה בסדר מצד האנושית ? " היא מהנהנת "אנושית קוראים לה רוניה ,אנושית מנהיגה מקום זה,אני מרשה אתה להישאר כל עוד אתה אוכל רק מה אנחנו נותנים, או מוצא מה אתה אוכל לבד ,ז'איתן להסכים?".
"ז'איתן מסכים ואם רוניה מנהיגה מקום זה אז רוניה מנהיגה את ז'איתן " היא מהנהנת בכובד ראש "רוניה תישתדל להנהיג ז'איתן טוב ,מה מטרה ז'איתן?" .
"לעזור כמה שאפשר ז'איתן רוצה לעזור לרוניה בכמה שאפשר לעזור למקום שרוניה מנהיגה ולאנושיים שרוניה מנהיגה, ז'איתן יגן על האנושים בכול מחיר כאילו היה אנושי "

שאר הערב עובר במהירות ובקלות, ז'איתן סועד סעודת מלכים, ונרדם באוהל קטן וחמים שרוניה דאגה שיתפנה בשבילו. הרבה רעש ואנושיים כועסים מתחילים להסתובב מסביב כשהוא נרדם, אבל רוניה הבטיחה שהכל יהיה בסדר, אז הוא הולך לישון בלא חשש.

IN:
הדרקון בוחן בעניין את הבריכה וסביבתה, אך הוא מתעניין בעיקר בחרקים. מוקסם, הוא מביט בהם עפים, בכנפיהם הזעירות החובטות באוויר במהירות כה רבה עד שנשמע זמזום. יצורים חיים... הוא חושב לעצמו. ממש כמוני. בעדינות, הוא לוכד את אחד החרקים הגדולים בעדינות בין זוג טפרים ומביט בו מתפתל, מרותק מתנועת הגוף הקטנטן. אז הוא מושך בכתפיו ואוכל אותו. אני אצטרך להתעמק בו מאוחר יותר.
אז הוא מרים אבן קטנה ומשליך אותה למים, ואז תופס חרק נוסף וטובל גם אותו בבריכה.

לאחר שהוא צופה בתוצאות, הוא שוב חוזר לנקודת תצפית טובה, בוחן את האולם היטב כדי לוודא שהוא לא פספס דבר ואז מזנק את דרכו אל ולתוך המנהרה שבקצה.

OUT:
הזמן, שים לב שהדרקון יתעניין הרבה יותר בחרקים מאשר בבריכה. מבחינתו, העולם הוא מאוד מעניין אבל יצורים חיים הם הפנינה שבכתר.

ת'ור- רשמתי לפני
טעמו של החרק חריף במקצת, אבל טוב. נראה שדבק בו בגופו מעט מריח המים, כי אותו... ניקיון הוא חלק די משמעותי בטעם. אתה זע מעט לאחור, ומצליף קלות עם הזנב הארוך שלך באבן קטנה שנחה לידך, היא עפה באוויר בקשת יפה, ונוחתת במים. מייד, זוג חבלים ארוכים ודקים בגוון כסוף שבקצהם גידול משונה עולים על פני המים, מצליפים באוויר שלוש צליפות חדות וצוללות כלעומת שבאו.
החרקים משתוללים, כמה מהם צוללים לתוך המים, כמה מהם פשוט מרחפים מעליהם אחוזי תזזית, מעלים אדוות על פני המים דקות ארוכות אחרי שהגלים שהעלתה האבן הקטנה שלך שקטו. הזרועות לא עולות בשבילם, אולם אתה חושב שכמה מאלה שצללו לתוך המים לא עלו שוב.
אתה תוהה אם לטבול את אחד החרקים במים זה רעיון טוב...

רסטגוד -
אתה עף בקלילות על הבריזה הנעימה של הים, מערבה. קולות הכרך שיורד עליו הלילה מנחים אותך. כעבור זמן קצר למדי, לפחות בעיניך, היא נחשפת בעיניך - עיר אדירה בגודלה, מחולקת לשניים על ידי דלתה מרשימה של נהר גדול כמעט כמוה. ממערב לנהר, העיר נוצצת ונקייה. חלק ניכר ממנה מוקף בחומה לבנה ומפוארת, קצת מסביב בבתים גדולים מאבן ועץ. מהצד השני לעומת זאת... העיר חשוכה בהרבה ובתיה מתים ליפול, היא שוכנת בסמוך לבית קברות שריחו מגיע עד אליך, היא נואשת ומצחינה, היא שיכורה ומרנינה, היא ראשונית. איפשהו, עמוק בלב, אתה יודע שזוהי העיר האמיתית.
כנפיך נושאות אותך לשם, לפינת רחוב בעיר המזרחית הרוחשת רחשים של לילה. אתה מביט סביב, ויודע שתתבלט. כנפייך מתקפלות כמעט בעצמן, אתה סופח את הדרקוניות שלך לתוך גופך, מחליף את הקרניים באוזניים והקשקשים בפרווה, מקצר את הזנב, מקטין את השיניים...
מיאו~
אתה מאזין לעיר דרך אוזניך החדשות, סקרן. הן עובדות מצויין - אתה שומע יללות חתולים, מלמולי שיכורים, אנקות אוהבים, ו...
קול מסויים צד את אוזנך, שירה. מישהו, לא ממש רחוק, אינך מבין ולו מילה, אבל גם אחרי אלף גלגולים, תמיד תזהה את הקול הזה - זמר נודד, השר על הרפתקאות, וגבורה, אגדות ודרקונים.
רגליך כמעט נעות מעצמן לכיוון הצליל המרתק, כשאתה מגלה שמשהו חוסם את דרכך - הוא דומה לך קצת, רק גדול ושעיר יותר. והוא מיילל עליך.

פלדריק -
אתה מרחף לכיוונה בנפנוף כנפיים קליל, ציפור צייצנית וצבעונית ברוח, מרגיש די מטופש אם לומר את האמת. הצורה הזאת שבירה עד כאב. אבל קצת מאוחר מידי בשביל להתחרט כרגע... היא הבחינה בך.
היא מתכופפת לצידך, ומותחת את העור של פיה באופן מטריד, חושפת שתי שורות שיניים. לא חדות כשלך, אבל מאיימות למדי.
אתה חושד שזה אמור להרגיע אותך.
היא מתכופפת אליך, ומפיקה מפיה שורה של צילים הרמוניים שמזכירים קלושות את הרעשים שאתה הפקת מהמקור, אך בלי ספק אסתטיים יותר. אז, היא שולחת ידה אל המים, ומוציאה אותה מלאה בגרגירי יער שמנים ונוצצים מהאור הכסוף שמאיר עליהם בין החריכים בעלווה.
היא מושיטה אליך לאט את ידה, ואתה חש את מילותיה ואת הגרגירים אורגים סביבך קסם. קסם שאף ציפור אמיתית לא תוכל להתנגד לו. אם אתה רוצה לשחק את התפקיד, אתה צריך לאכול מידיה. הגרגירים, על כל פנים נראים טעימים להפליא ומריחים גם הם מקסם. קסם, ורעננות טרייה בלב היער העתיק.
או שריח היער הוא הוא הקסם?

בן -
במהלך הלילה, קולות יצורי האנוש טרדו את שנתך. הם דברו בשפה שאינך מבין, אבל קולותיהם הטרידו אותך, מחרשי רעה. מדברים ודשים כל הלילה בנושא שיחה אחד - ז'איתן. השם מוזכר שוב ושוב. אתה מזהה את קולו של האיש שהביא לך אוכל יחד עם רובי אתמול, את קולה של האנושית הנחמדה - רוניה, ועוד כשלושה קולות נוספים. כולם מדברים במרחק של כמה עשרות מטרים ממך, בקול כמעט רם מספיק בשביל להעיר אותך. מלבד זאת, שמעת התלחשויות רבות במרחק גדול יותר.
שמך מוזכר שוב ושב.
אתה נמצא כרגע בתוך אחד מבתי העור שראית מרחוק, על מצא של צמחייה יבשה. צווארך קשור בקשר מעט יותר הדוק מאתמול לעמוד שבמרכז האוהל (אתה עדיין חושב שתוכל להיפטר מהחבל בביס). הריח העשיר שעומד באוויר מבשר לך שהתגוררו באוהל הזה חיות, ולא מזמן. גוון משונה של הריח רומז שחלקן היו חולות במידה זו או אחרת, ככל הנראה. אבל יותר חשוב - הריח מעיר את הבטן שלך, שדורשת במפגיע מזון.
פתאום, קולות השיחה בחוץ, שנמשכו פחות או יותר כל הלילה, משתתקים. אתה שומע קולות צעדי ריצה של יצור אנוש על האדמה (האדמה קשה, ושום יצור אחר לא נשמע ככה כשהוא רץ. אתה יודע זאת בחוש) והוא מתחיל לדבר אליהם בקול מקוטע בשל מאמץ. רוניה, כשהוא מסיים, מתחילה לדבר, בקול שקט ומרוצה מעצמו.
אתה מזהה פתאום את קול יצור האנוש המתנשף - זהו רובי.
הם חוזרים לדבר ביניהם, עכשיו בקולות נמוכים יותר. עכשיו גם רובי משתתף בשיחה, אם כי הוא לא נשמע מרוצה במיוחד.
השחר הראשון שלך באוויר העולם... מה תעשה?

in
מה אני עושה ? שואל את עצמו ז'איתן כשהוא מסתכל על האוהל ועל הקשר אם אני אפרום את הקשר בני אנוש יחשבו את זה לרעה ,אני צריך להראות שאני לא מסוכן ושרוניה יכולה לשלוט בי ,אחרת הם יחשבו שאני מפלצת.
ז'איתן מאמץ את כוחו שוב כמו שעשה לפני, נוגע בתודעתה של רוניה וסובל מכאב הראש הנוראי שהרגיש .
מחיר קטן מאוד לכוח של הבנת האחר ותקשורת ללא מחסום שפה ,הוא יצטרך להתאמן על זה הרבה יותר אם הוא ירצה לתקשר אם כול יצור אבל בינתיים היעילות שווה את כאב הראש .
רוניה יכול להרגיש את התחושות שז'איתן מעביר לה כשהיא מרגישה את הקסם אשר מחבר את התודעה שלה לזו של ז'איתן ,היא מרגישה רעב ,רצון להתשחרר,ורצון לעזור, רצון עז של הדרקון הקטן לעזור בכול דרך אפשרית .
לאחר מכן ז'איתן מנתק את הקשר מחכה לראות את התשובה שלה .
out
כדאי שהם לא יבהלו אני לא צועק בדרקונית .

IN:
למראה הזרועות הדרקון נסוג מעט ומצמצם את עיניו. הוא מחליט לוותר בינתיים על חלקו השני של הניסוי. יש שם משהו חי, או לפחות נע. אבל הוא נראה די שקט אם לא מפריעים לו. טוב, יש לי מקומות אחרים ללכת אליהם. ואני עדיין צריך למצוא מקור מזון ראוי...
הדרקון מעיף מבט חשדני אחרון במים, ומזנק משם ואל המנהרה שיוצאת מהאולם, מעיף מבטים בוחנים לכל כיוון, כל הזמן. לאחר כמה מטרים במנהרה הוא מאט ועובר לפסיעה איטית. למרות שעיניו רואות היטב בחושך, המחסור באור עדיין מעט מעיק עליו. הוא מתקדם באיטיות, בוחן את סביבתו כל העת. אם (או כש)הוא מגיע לצומת, הוא בוחן היטב כל דרך ואז בוחר את הדרך שממנה בוקעים רעשים, קולות, או אם אף אחד מאלה, הרחבה ביותר. אם הוא מגיע לדבר יוצא דופן, הוא משתופף בצללים ובוחן אותו היטב. הוא מעדיף לא להתחייב למפגש.

אני ממצמץ בתמיהה כשאני רואה אותו, שוכח לרגע שאני נראה כמוהו. כנראה שה'חתולים' האלה הם יצורים חובבי קרבות. אבל אין לי זמן אליו. אני פוסל כמה רעיונות על הסף, ואז מחייך, ומתחיל להתקרב אליו בשפתיים פשוקות, כמו לנשיקה, עד כמה שצורתי החתולית מאפשרת זאת. אחרי שהוא נמלט, אני מתנער, וממשיך בדרכי לכיוון הצלילים המתוקים האלה.

הדרקון חושש מעט.יצורת היער מחזיקה בקסם.אבל מצד שני,יצורת היער הטיפשה הזו ואדאי אינה משתווה לעוצמת קסמיו,ומכך,הוא מסיק,היא אינה יודעת מיהו.והרי,יצורים טיפשים כמוהה ואדאי לא יפגעו בו.הוא משמיע עוד קצת מהרעש האהוב עליה כל-כך,ואז אוכל בטיפשיות מהאגוזים,משמיע רעש שאינסטינקט אומר לו שהיא תקבל כהנאה.הוא אוכל מהזרעים בלחץ,אבל מסווה את זה באופן מושלם,משום שבדמו טבועים השקר והתחמנות.הוא יערים עליה,וטעם השקר יהיה מתוק מטעם הזרעים.

פלדריק -
אתה מתחיל לנקר בזרעים, ומגלה שהטעם שלהם אפילו יותר טוב מהריח - יותר טוב מהדבש, יותר טוב מהחרקים, יותר טוב מכל מה שטעמת או תטעם במהלך חייך. המקור מתחיל לנקר ברעבתנות, כמו מעצמו, והטעם הולך ואופף את כולך כשיצור היער סוגרת את אגרופה, מרחיקה ממך את הגרגירים שנשארו.
היא פולטת קול גבוה וצפצפני, אם כי מלודי במקצת (זה נשמע קצת כמו רעש הציפורים שהיא אוהבת, אתה חושב שקוראים לזה צחקוק) ונמסה לנגד עיניך, מתמזגת עם הנחל. אז, עיניך ננעלות כמו מעצמן על ידה הנשפכת, שהגרגירים נופלים יחד איתה, ומתחילים להיסחף במעלה הזרם כשהמים סביבם מעלים ניצוצות משונים של קסם. אתה חש תשוקה עזה לעוף אחרי הגרגירים הנסחפים במהירות, תשוקה שמניעה את גופך הציפורי כמה מטרים אחריהם במעלה הנחל לפני שאתה מספיק בכלל לנתח את אשר אירע.

רסט -
out:נשיקה? בתור חתול? אתה עושה ממני צחוק -_-?
In
אתה מנסה לכווץ את שפתיך להבעה האנושית של נשיקה, אבל נראה שהפה של חתולים פשוט לא יכול לעשות את זה. בינתיים, החתול לא ממש מבין מה אתה רוצה ממנו, שורט אותך בפרצוף ונושף עליך באופן מאיים.
זה כואב.
מסתבר שחתולים לא מתנשקים, או מתביישים במיניות שלהם.
זכרון מעורפל שעולה יחד עם הכאב של השריטה מזכיר לך שהם שהגרסא שלהם לנשיקה היא סוג של התחכחות.

בכל מקרה, אחרי שאתה נפטר ממנו בדרך סבירה יותר, אתה ממשיך בדרכך, לכיוון הפונדק. קולות נושנים עוטפים אותך כשאתה מתקרב - כוסות שיכר נוקשות אחת בשנייה, פטפוט של יצורי אנוש, שונים ומשונים, ומעל לכולם, השירה המלודית של זמר נודד.
כשאתה מציץ פנימה דרך הדלת הפתוחה, אתה רואה בפנים יותר מעשרה יצורי אנוש, בשלל גוונים של עור וקול. חלקם זכרים, חלקם נקבות. כמעט כולם מחזיקים בכוס משקה בעל ריח חזק ומשכר לידם. המקום מלא למדי, כך נראה. בר גדול למדי שנמשך לאורך אחד הקירות מעלה ניחוחות שונים ומשונים, והמטבח שמאחוריו עוד יותר - בשר, תבלינים, יין ושכר, לחם טרי, אפילו עכברוש חיי אחד שצליל הציוץ שלו נתפס באוזניך.
על במה עגולה שממוקמת על הקיר שצמוד לזה של הבר והמטבח, עומד יצור אנוש גבוהה שצבע שערו הוא כשל האוקיאנוס בלילה ובגדיו בהירים וססגוניים. יצור אנוש אשר מפיק מפיו את הצלילים שמשכו אותך לכאן. הוא פורט מידי פעם על מנדולינה מסוגננת התלויה מצווארו ברצועת עור אבל ברור שהעיקר הוא הסיפור שהוא מגולל בשירה. הצליל פשוט מקסים.

ת'ור -
אתה מתקדם במנהרה בחשכה המוחלטת. משתדל לא להרעיש בקול פסיעותיך (בעתיד, כשתגדל, זה יהיה כמעט בלתי אפשרי. אבל בינתיים אתה עוד מסוגל לכך) אחרי מאה חמישים ושניים צעדים, אתה מגיע לפיצול, ובוחן את שתי המנהרות בזהירות. השמאלית גדולה יותר, ואתה חושב שהשיפוע שלה הוא מעט מטה. האזנה זהירה מגלה קול טפטוף מים קלוש ממרחק רב מאוד.
השנייה לעומת זאת, צרה למדי, והשיפוע שלה הוא כלפי מעלה, ואתה שומע ממנה קולות שגורמים לך להסס - זהו לא צליל של חיה פוסעת, אלה של מספר חיות, שמפיקות מגוון צלילים משונים ביותר. בהאזנה של רגע נוסף, אתה מצליח להבחין בין הצלילים ומשונים, ואחד מהם תופס את תשומת ליבך מייד - פטפוט, שיחה, שפה. מדובר כמעט בודאות בקבוצה של יצורי אנוש המתקדמת לכיוונך ממעלה המנהרה, ויצורי אנוש (אתה יודע בחוש) עלולים להיות מסוכנים ביותר.

דריד -
אתה שומע את רוניה משתיקה את השאר, ומתחילה לדבר מהר יותר. כמה אנשים שאתה לא מכיר עונים לה בטון לא מרוצה, אבל לבסוף משתתקים.
כמה דקות לאחר מכן, מגיעים רוניה, רובי, ועוד שני גברים זרים. אחד מהם נושא איתו אוכל מזין כמו זה שנתנו לך אתמול - כמה ביצים, סלסלת פירות (כמה תפוחים, ועוד כמה פירות אחרים - משהו גרגירי במרקם ומתוק שאתה חושב ששמו 'תאנה', עוד פרי ארוך וקשה שבתוכו כמה זרעים קשים אבל טעימים, שמלא כולו במין דבש מתקתק, שנדמה לך שקוראים לו 'חרוב' כמה דברים מצומקים שאתה לא ממש מזהה אבל יש להם טעם טוב) וכיכר של לחם קצת ישן, אבל טעים עדיין. בנוסף, יש שם מספר רצועות שמנות של בשר כבש.
רוניה מבקשת ממך לאכול, ואתה מבחין ששני הגברים שמים עין במיוחד על הבשר. כשאתה מסיים לאכול את הכל בתאבון (פרט לכבש כמובן) שניהם מהנהנים באי רצון, הם ורוניה מתלחשים לרגע (כשאחד מהם זורק בך מבטים עצבניים מידי פעם) אחרי דקה, הם מפסיקים, ורוניה מתכופפת לישיבה מולך, מביטה בך מגובה העיניים.
"מרסן הסערה, זהו לוּבֵּל, אבא של רובי וה.." היא מהססת לרגע, מחפשת מילה "קוסם שלנו." האיש שהביא את האוכל מהנהן "וזהו לִינור" היא מחווה על הבחור העצבני "אני הסכמתי להיות אחראית עליך ולערוב שלא תעשה דברים רעים, אולם לינור דרש שנעביר אותך מבחן. כמו שאנחנו מעבירים את כל הזרים שמבקשים לגור עם השבט כבני בית." היא מכחכחת בגרונה, יש לך הרגשה שלא בגלל שיעול "המבחן שאנו מציעים פשוט - בשבועות האחרונים חיית טרף חמקנית הורגת את המרעה, ואף צייד לא הצליח לתפוס אות עדיין. כמה אנשים חשדו שאתה הוא החיה הזאת, עד שגילינו שהיא הרגה ואכלה עד העצם שתי כבשים במהלך הלילה בו היית כאן."
"תפוס אותה, ותהיה רשאי להיחשב כבן בית. עד אז, לא נוכל חוששתני להרשות לך לישון שוב במאהל. אנו עוברים לעמק אחר עוד שמונה ימים. יש לך עד אז. בנוסף, רובי תלווה אותך בשביל לערוב לכך שאכן חיסלת את החיה. אם אתה רוצה לוותר על המשימה, תקשר עם רובי בדרך שלך בשביל לסר לה, והמשך לדרכך."
"האם אתה מקבל עליך את המשימה?"

OUT
ניסיתי להיות מקורי :(
IN
אני מביט בנגן בעיניים פעורות, מעביר את עיניי בין הכלי עם המיתרים לבין פיו וגרונו של האדם. איך הוא עושה את זה? איך? אני מתקרב יותר, ויותר, מתמגנט לצלילים, למוזיקה, מנסה להבין מה הוא אומר, לקלוט את התנועות של הידיים שלו על הכלי. זה, זה יפהפה. אני יודע, שמצאתי את הייעוד שלי.

הדרקון פונה לרדוף אחר ארוחתו הנעלמת,אבל אז עוצר בעצמו.מה אני עושה? הוא חושב.אסור לו לתת לקסמים הפתטיים של היצור להשפיע עליו.לא.הוא נעלה מכך.הוא מסוגל להתגבר על תאוות כאלו.באיזשהיא הבנה קדמונית,הוא מבין שזה מה שמבדלי יצורים נעלים כמוהו,שניחנו במתת הכוח ויודעים לרסן את עצמם,לבין יצורים אחרים,שניכנעים ליצריהם בגלל מטרתם והופכים סכנה לעצמם ולסביבתם.כן,הוא נעלה יותר.הוא פונה משם,במרמור מסוים,בעודו ממשיך במחשבותיו הגאות והזועפות.לאחר זמן מסוים,הוא ניתקל ביצור שעיר אוכל כמה אגוזים שאסף במרץ.בזעפו,הוא משדר לו זרם צורב של מחשבה זה שלי שרץ!תן לי את זה! ומבלי לשים לב בכלל,באופן טיבעי,הוא מוסיף לזרם כוח פנימי,כוח בוהק בתוכו,שברור שמשפיע לא פחות מהתקיפות.נראה יש לי כוח מסוים בדברים מסוג זה...אני צריך לנצל אותו.

לתת לי משימה שמתאימה לדרקון זהב אחרי שאני הופך לדרקון ארד :x
in
ז'איתן מסתכל על לינור במבטו החתולי מעט הוא הולך להיות בעיה ,חשדן ביותר הוא הולך להתנגד לכך שאהיה פה הוא מכחך בגרונו כאשר הוא משיב לרוניה.
"אני מקבל את המשימה על מנת להיחשב כבן בית ,אך יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלי לתרגם אותם בשבילי " אומר ז'איתן
"ראשית שאלה ללינור לובל ולך שאני מקווה שאקבל תשובה חיובית, האם אוכל לקבל הערכה ביומים לפחות למבחן ? כי אם לובל יקבל אותי אבקש ממנו ללמד אותי ביומים האלו קסמים בסיסים, זה יקח לי כוח חיוני לתקשר אם רובי או אם כול יצור חיי אז אם יש ללובל לחש אשר מסוגל לגרום לי להבין שפות זה יהיה נפלא, ואם הוא יוכל ללמד אותי איזשהו לחש אשר יעזור לי למצוא את החיה זה יהיה אפילו יותר טוב ,אני בעל מאגרי כוח גדולים אבל אני לא אוכל להשתמש בהם אם אשקיע את כולם בתקשורת המסורבלת הזאת, אצטרך לשכלל את הטכניקה אבל ללא אפשרות להבין או לדבר בשפתכם אני אבזבז אנרגיה מיותרת שאוכל לבזבז על החיה עצמה " אומר ז'איתן .
"ולך רוניה שתי שאלות האם במהלך הימים אוכל לבוא למחנה לאכול פה ? והאם יהיה אפשרי בנוסף לראות אם יש כבשים ששרדו את התקפת החיה ?" הוא שואל ומסביר "יש לי אפשרות להבין את הכבשים ,אם יש כול כבשה אשר שרדה את התקפת החיה יכול להיות שיש לה מידע שימושי האם אוכל לקבל בקשות אלו ?" שואל ז'איתן .

הדרקון הצעיר משטח את אוזניו על ראשו מתוך אינסטינקט, תוהה על תפקידו של האינסטינקט הזה (אולי כך האוזניים שומעות טוב יותר?) ונסוג מיד למקום שבו סביר כמה שפחות שימצאו אותו - המנהרה השלישית, הרחבה יותר, בצמוד לקיר הקרוב למנהרה ממנה מגיעים היצורים.למרות הסקרנות העזה שדוחקת בו לגלות כמה שיותר על היצורים שמתקרבים, הזהירות הטבעית שבו דוחפת אותו למעמקי החשכה. עדיף להיזהר מלהצטער.
בעת שהוא מחכה שפוף בחשכה הוא מנסה להתכונן למפגש, ולשם כך הוא עוצם את עיניו כדי שלא יפריעו לשאר חושיו. בכלל, הוא חושב לעצמו, אני צריך להיות פחות תלוי בראייה. לעולם אי אפשר לדעת מה יקרה, ואני צריך יותר מחוש אחד. מרוצה מהרעיון, הוא ממשיך אז כל מה שאני צריך הוא למצוא בי איברים אחרים שמשמשים לחושים אחרים.
אוזניים הן בחירה ברורה, אך עדיפה פחות משום שהשמיעה רגישה לרעשים כמו שראייה רגישה לחשכה. ניסיון לחוש רעידות באדמה יכול להצליח - הוא מרפה את יציבתו כדי לאפשר לרגליו לקלות תנודות ביתר קלות. בהברקה רגעית הוא פורש מעט את כנפיו - אחת מהן הוא מצמיד לקיר בעדינות, נותן לעור המתוח לחוש את הרעידות שבו, ואחת הוא פורש אחורנית (מקפיד שהיא לא תתגלה) ומתמקד בחישת זרמי האוויר.
אך לאחר כמה רגעים הוא תוהה לעצמו למה להשתמש רק באיברים חיצוניים? גם האיברים הפנימיים יכולים לחוש. לא דברים שנחסמים על ידי הגוף כמו אור או קול, אבל אולי משהו אחר...
הוא עובר על הלב, הקיבה ועוד כמה איברים פנימיים, פוסל את כולם. אז הוא עובר לבחון את המוח. בעת שהוא מרגיש את מוחו פעום בעדינות בתוך ראשו, הוא שם לב גם לחלק אחר, ערטילאי יותר, ומנחש שזו התודעה. למרות שהוא מרגיש שאצל רוב היצורים התודעה מעוגנת היטב למוח, הוא חושב שאצלו היא גמישה יותר, ניתנת להרחבה, לתנועה, למגע. הוא מנסה תחילה להרחיב את תודעתו אך מגלה שדרך זו היא מוגבלת ומאמצת יחסית. אז הוא מנסה גישה אחרת, שליחת רשת של נקודות תודעה, מעין איברי חישה קטנים שבנויים מהכוח העל טבעי של מוחו, ורואה כי טוב.
הוא מרחיב את הרשת לאט, חש בקושי את קירות המערה, כשלפתע הרשת פוגעת בכמה עצמים בולטים הרבה יותר - תודעותיהם של יצורי האנוש המתקרבים. הדרקון מיד זונח את שאר נקודות התודעה שלו ומתמקד באלה שנוגעות בתודעות המתקרבות. הוא יודע שאם יעלה הצורך הוא יוכל לדחוף את הנקודות האלה למרכז הפעילות המרכזית בתודעות ולהעביר מחשבות - אך זה יחשוף את נוכחותו. בינתיים הוא מחכה, נוגע קלות בעזרת תודעתו בתודעות יצורי האנוש המתקרבים, ומחכה לראות לאן הם הולכים, מה מטרתם, וחשוב מכל - מה הם.

OUT:
חישה מאגית\טלפתיה. מקווה שלא אכפת לך.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה