אחד החובלים שעומדים מול נואל מועף לאחור, כמעט נופל מהסיפון מעוצמת המכה של הנול. לעומתו, שאר החובלים מצליחים לעמוד בפרץ ולהנגד להנפות הפטיש העוצמתיות. גם ארגנקונאן נפגע, אך בניגוד לסגן שלו מצליח להישאר במקום.
"לא תצליח לגרום לי לאבד שיווי משקל כל כך מהר, נול. הים הוא הממלכה שלי עכשיו!" הוא אומר.
בעוד ארגנקונאן מדבר, מטר כידונים נופל על ראשי החבורה, גורם להם להתכווץ בניסיון להגן על עצמם. נודרה, הקפטן וגם ארסטביץ' נפגעים, ובעוד הנול והדוברייני משיבים מבטים רושפים לתוקפיהם ארסטביץ' מתחיל לקלל אותם בשפה זרה. לפחות זה נשמע כמו קללות.
שאר הפיראטים מתחילים לנוע לאורך הסיפונים, מגנים על מטילי הכידונים שלהם מפני נואל ומתקיפים את החבורה ובעלי בריתה. שניים מהם תוקפים את נואל, אך אומץ ליבם עוזב אותם לאחר שראו מה עולל לאחד ממפקדיהם וחרבותיהם מחליקות משריונו מבלי לגרום נזק. אחד מחבריהם מצליח לפגוע בארסטביץ', אבל השאר מפספסים את מטרותיהם בעליבות רבה.
ארסטביץ, מדמם ממספר חורים במעילו, מביט ביריביו בעוינות. "עכשיו תורנו" הוא אומר, ומשחרר שני קליעים מהירים מרובי הקשת שלו שמפילים את שני הפיראטים הקרובים אליו.
גם הנער מצליח להפיל את אחד הפיראטים, וממהר לעבר ויז'ינר לאחר מכן.
ליד האח סיאון הקפטן שולף את חרבו מנדנה, מביט בפיראטים בתאוות דמים גלויה.
"אני אתלה את הקלשונים שלכם מעל האי שלי, שליחי אלפים עלובים" הוא מטיח לעבר הפיראטים הקרובים אליו, מסתער על האחד שניסה ללכוד אותו אך הלה מצליח להתחמק.
שלושת המלחים שנותרו מניפים את חרבותיהם בזעם, נחושים לנקום את מות חברם לצוות. אחד מהם מנתק את הקרס הקרוב אליו במכה, בעוד אחד אחר עורף את ראשו של אחד הפיראטים במכה אכסרית מלהב אנשי האיים האימתני שלו.
קולו ונודרה מתחילים שניהם לשסף את החובלים הקרובים אליהם, גורמים להם לנזק משמעותי.
ארגנקונאן, יחד עם המתגוששים שלו, מחליטים להיצמד למטרות שבחרו מקודם. בעוד הוא רודף אחרי נואל, מנסה להפיל אותו לקרשים, המתגוששים תוקפים את האח סיאון ואת הקפטן אך נכשלים בצורה מחפירה.
"מה קרה, כמה חודשים בגלות ואתם מאבדים את הכישרון?" סונט בהם ארסטביץ' בגיחוך.
META
מטיל כידונים 1:
כידון נגד ויז'ינר - 27 נגד דרג"ש, בפגיעה 5 נזק.
מטיל כידונים 2:
כידון נגד ויז'ינר - 26 נגד דרג"ש, בפגיעה 5 נזק.
מטיל כידונים 9:
כידון נגד האח סיאון - 12 נגד דרג"ש, פספוס.
פיראט 1:
חרב נגד נואל - 18 נגד דרג"ש, פספוס.
פיראט 8:
חרב נגד נואל - 14 נגד דרג"ש, פספוס.
ארגנקונאן:
חרב אדירה נגד נואל - 23 נגד דרג"ש, בפגיעה 15 נזק ברק.
מתגושש 1:
רשת נגד האח סיאון - 11 נגד תגובה, פספוס.
מתגושש 3:
קלשון נגד האח סיאון - 16 נגד דרג"ש, מניח שפספוס.
תור האח סיאון וויז'ינר.