• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
"הצעיר, הענק לנו מכוחך בשדה הקרב, לווה אותנו ברוחך כשאנו שועטים על האדמה הרטובה מדם. הנחה את חרבנו אל יעדה הנכון. אם ניפול, לא נהיה כחסרי האונים הנמלטים מהסכנה, אלא כלוחמיו האדירים של ג'וואן אדמי" אומר טורסטן ומצמיד את ידיו זו לזו, מסיים את התפילה.
הכהנים מסביב מתחילים לקום, אך טורסטן ממשיך לכרוע ליד המזבח.
"הכניסו את המנחה" הוא אומר, ושני כהנים ממהרים לאחד החדרים הצדדים, מביאים משם מספר ארנבות.
טורסטן שולף מאדרת הפרווה שלו פגיון משונן, בעל קת שנהב מעוטרת בתגליפים בשפה עתיקה.
הוא מעביר את הסכין על צוואר הארנבות, מתיז את דמם על המזבח.
"אנא, ג'וואן אדמי הדגול, קבל מנחה צנועה זו בזמנים הקשים שאנו חווים. הרווה את חרבותינו בדם אויבינו כמו ששולחנך רווה את הדם הזה. פגע באויבינו האמיתיים על שהעזו לפעול כנגד משרתיך הצנועים" הוא מזמרר, וכל הכהנים סביבו חוזרים אחריו כמקהלה.
הכהן הגדול מנגב את להב הפגיון במטלית שהוא מוציא מבגדיו, ומעיף לבסוף מבט ראשון בקארים, אך עדיין לא פונה אליו.

קארים מצטרף למקלה, הוא אומנם נבחר על ידי באצ'ה, אבל הוא מעניק את הכבוד לכל הפנתיאון. כאשר המזמור נגמר, הוא מצמיד את ידיו אחת לשנייה.

"נזרק לכלבים, נידון למיתה
בקריאת ארורים, לפני השחיטה

ענפים אז יקלו, להשיל העלים

כבוד, וצדק ביחד יוצרים

טעם דמעות, טעמה של שנאה
אולי זו קללה ואולי נבואה

נגע צלקת ששוב נעלם
חטא שעליו ישלמו עוד כולם

דמעות של אלים הביטו בחן
להקיץ נרדמים במבטם הבוחן

במוות עגום, באדמות מלחמה
שחר מפציע יזרח בשממה."

הוא מזמר חרישית, ידיו זוהרות באור בעוד חוזר על המסר שקיבל בחלום.

"שלום עליכם. בדרך כלל נהוג להציג את עצמך כשאתה פונה אל מישהו, לא?" אומר הכהן הגדול, מחייך חיוך דק.
"כיצד אוכל לעזור לך במקדשנו הצנוע?"

''אני יותר מודאג מצוות מאשר ספינה - אנחנו מותירים את הימאי שלנו מאחור. מלבד זאת, להגיע בספינה לא מזוהה או ידועה מראש בעיקר יכריז על נוכחותנו בעיני הפיראטים, ולא יתן לנו יתרון אסטרטגי. עדיף להסתנן לטריטוריה שלהם הלקוחות או בעלי ברית פוטנציאליים, ובמקרה הכי גרוע, לקחת ספינה עבור הדרך חזרה'' הוא מלטף את זקנו בהרהור ''זה מוריד את הסיכויים שיקשרו אותנו לקארים, במקרה שדברים יסתבכו. אם כי כן צריך לשמור את הרעיון של שימוש בספינה אלפית - יוכל לעזור בהצתת להבות המלחמה ברגע המתאים
''

"אני יודע על המשפט. החלטה אצילית בהחלט, אבל אני סקרן לדעת מה אתה חושב שתשיג מהמשפט הזה?" שואל טורסטן את קארים בעניין. הכהן עדיין נראה עוין, אבל בעיקר סקרן.

"גאולה?" אומר קארים בקול ספק שואל, "צדק?" הוא ממשיך לשאול. "ואולי הזדמנות לתקן." הוא מוסיף בקול רגוע ושליו. "לכל הפחות עשיית צדק, אם לא אוכל לאחד את השבטים בדרך אחת, לפחות אאחד אותם בשנאה כלפי." עונה קארים.

"לאחד את השבטים? מטרה גדולה, אבל ראויה, אני אתן לך את זה. אני פשוט חושב שאתה לא מסתכל קדימה בשביל לראות למה איחוד כזה יגרום" אומר טורסטן, מניד קלות בראשו.
"אני? אני רוצה להשיג הרבה דברים מהמשפט הזה" הוא משיב לסומניוס, מטה אליו את ראשו מבלי לטרוח להסתובב אליו.
"למשל, צדק לאנשי השבט הזה, שסבלו כל כך הרבה. אולי נקמה? מי יודע".

"יהיה לו מעניין, והוא כבר התחיל לעבוד" מציין טורסטן בקלילות, משלב את ידיו מאחורי גבו.
"לי יש עבודה משלי בכל מקרה. להרכיב את חבר המושבעים זו מלאכה לא קלה, שדורשת מחשבה רבה" הוא אומר, מבליע חיוך קל.
"אני מקווה שתכננת להביא עדים, אחרת המשפט הזה לא יארך זמן רב. ואתה יודע כמה דובריינים אוהבים מופע טוב".

"ומה יקרה אם תקבל את העונש המקסימלי? מה יקרה אם חבר המושבעים ידרוש שתשלם בחייך על הנזק שהמטת עלינו? האם גם אז תלך בראש מורם למותך?" שואל טורסטן, מטה את ראשו קלות בתמיהה.

"אז אעמוד בגאון לפני הגרדום." אומר קארים. "אם האלים יבחרו כי אין לחיי עוד משמעות וכי אני לא יכול לחפר על מעשי אלא במוות, אעשה כמצוותם." הוא מוסיף. "אני פה כדי להעביר את המסר שלהם, אם בזאת יתום שירותי, אזי יתומו גם חיי."

"משרת נאמן של האלים. דבר חדש, ללא כל שמץ של ספק" אומר טורסטן. הכהן מניד בראשו ומתרחק מהם, מלווה על ידי כהניו.

"אני יכול לנסות לשכנע אותם באלף, אם זאת ספינה גדולה. ספינה קטנה לא תצליח לנווט בזרמים החזקים בצפון, לדעתי" אומר ארסטביץ'.

נואל מגלגל עיניים, הם אמורים להיות רגילים לזרמים האלה ולהיות יכולים לבנות ספינות שיכולות להתמודד איתם. "אז נצטרך לקחת את האחת הזו, כן?" הוא טופח עם רגלו על הספינה עליה הם עומדים, "ינסו לשדוד אותנו, נרביץ להם, ואז נגיד להם שיש לנו הצעה, כן?"

IN
"התשלום לנו בעבור האיים האלו הוא חיסול הפראטים, האיום המתמיד שטורד אותם. אלף מטבעות? דרוש ממנו להוריד את המחיר, אנו משלמים לו רק על הסיכון ותו לא" אומר האח סיאון, עיניו בוערות בכעס מהבעיה המעצבנת, אבל הוא יהיה מוכן להוסיף את הכסף שלו אם יהיה צורך- יש לו מספיק בשביל להשלים את 800 המ"ז החסרים לנואל לשכירת הספינה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה