• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
"למען האמת, לא. הבנתי שהמודיעין בצרה צרורה לגבי זה, ושהעבירו את הטיפול למדים השחורים - למשטרה החשאית. הם גם ככה עושים יותר ויותר משימות שלא קשורות למטרה המקורית שלהם, ואנשים בצי ובצבא כועסים" אומר הקצין. הוא מלקק את שפתיו שהתייבשו מרוב דיבור, וממשיך.
"חבר שלי ממודיעין הצי אומר שהם חושבים שהפיראטים מסתובבים באיים הצפוניים והמרוחקים יותר באזור. הוא אפילו אמר משהו על כמה בסיסים מקבילים, אבל זה נשמע לי מוזר. בכל מקרה האימפריה תכננה להוציא מבצע בחודשים הקרובים בכדי לסיים את איום הפיראטים הזה, ולנצל את ההזדמנות להפגנת כוח".

''הבנתי. כן, יש לעצור את המשלוחים הללו - אולי נראה לאנשי האיים את הסכנות בסחר עם הגורמים הלא נכונים...''
IN
"וגם את המתנגד לקארים יש לשכנע, ואסייע לכך" הוא מסכים גם עם המסקנות שויז'ינר העלה בשיחה "הכוון אותי למסר שיש להעביר לאיים, ואדאג כי פעולותיי מן הצללים ישדרו את המסר הזה" הוא מוכן לקבל פקודות מהנציג דה-פקטו של מאלטרה במשלחת הזו בעיניו.

"אני לא יודע הרבה, אבל דיברו על משהו שיכלול גם ספינות דוברייניות וגם צי גדול יחסית שיטילו מצור על מספר איים בו זמנית בשביל ללכוד את הפיראטים. אני לא יודע אם הדובריינים שאמורים להשתתף במבצע הם שכירי חרב או משתפי פעולה מהשבטים באזור".

"אבל להילחם יחד עם מחודדי האוזניים? זה יותר מלהחליף סחורות, לא?" תוהה נודרה בקול.
"משתפים פעולה הם משתפים פעולה" אומר קולו נחרצות "היום הם לקבל זהב אלפי, מחרתיים הם להניף חרב בשבילם".

נואל נוחר, זהב. הדבר האחד שהוא עדיין לא באמת מבין בתרבות של מחוץ לאיים. בשביל מה זהב כשכל מה שצריך זה גג מעל הראש, בטן מלאה וגוף בריא?
"יש זמן ללכת לאיים הצפוניים ולחזור?" הוא שואל את קארים, מניח שחצי האלף יכיר את נתיבי הספינות טוב יותר ממנו. הוא רוצה לחפש את הפיראטים האלה.
לאחר שהוא עונה שהם יוכלו להספיק, נואל מהנהן. "אז לא צריך לחכות עוד, כן? בואו נצא."

עריכה אחרונה:
''אלף חיצים יפילו גם את הדוב הגדול ביותר. עשה כפי שאתה רואה לנכון''

ויז'ינר מהנהן לדבריו של נואל, מאשר אותם ''צריך לגרום להם לסגת לפינה, להרגיש שגם התכניות הגדולות ביותר שלהם נכשלות, ואז הם ילחצו - אויב לחוץ עושה טעויות. אני מסכים שמהירות היא האלמנט החיוני ביותר כאן.''

"למה שלא ננסה להפוך את הקערה על פיה?" שואל קארים, "האלפים מצפים לתגבורת שתגיע מהאיים האלו, אם נוכל לעצור אותה לפני שהיא יוצאת ולהפוך אותה לכוח התקפה נגדם, נוכל לפגוע בהם כשהם לא מוכנים ולהפוך את ההתקפה על הפיטראים לאסון מבחינת האלפים." הוא ממשיך. "אני מציע שתצאו עם אחת מהספינות באיזור למצא את הפיראטים," אומר קארים, בסופו של דבר הספינה איתה הם הגיעו לא הייתה במצב אידאילי כשהם יצאו, והיא גם ככה רק תתפוס תשומת לב מיותרת. "אני אמשיך לחקור פה ולנסות להפסיק את התמיכה האלפית לפני שהיא מתחילה"

האח סיאון שותק, חושב לעצמו קלות. "קארים, אשמה מנחה את נשמתך, עוצרת אותך מלפעול ביעילות. סדרת מיתות ואסונות שהאשמה לכולן תצביע לאימפריה תעיר את האיים הללו מהר יותר מכל ניסיון שכנוע" אומר האח סיאון, אך הוא מעולם לא היה מנהיג, והוא מושך בכתפיו.

"כפי שאמרתי לך, זיהיתי כבר מספר סוחרי נשק שמשתפים פעולה עם האלפים. זהה את התומכים שפועלים כנגדך, ואת מנהיגיהם, ואם תיכשל בשימוש במילים יפות- תהה זאת לרשימת מטרות. איננו יכולים לצאת מן האיים כאשר הם תומכים באימפריה, לתת להם להפוך לאויבים המושבעים לכל מדינה על סיטרה" אומר האח סיאון. לאחר רגע של שתיקה, האח סיאון עוצם את עיניו, נושא תפילה "הצעיר, ראה את משרתיך ואת קדושת משימתם, והנהג שפתינו לקיים רצונך, ללחום בכופרים ולהגן על המאמינים".

הוא יצטרף לחיפוש הפיראטים, שם מיומנויותיו ייראו שימוש טוב יותר, אם קארים רוצה להשאיר את ידיו נקיות ואת שמו טהור.

"אני עם קארים" אומר סומניוס, "אם האלפים מצפים לתגבורת, הם משקיעים זמן ומאמץ כדי לקבל אותה. אנחנו יכולים לקחת את היתרון שלהם ולהפוך אותו לחיסרון, וכדאי לנו לעשות את זה עכשיו, כשהתגבורת שלהם עוד לא מאורגנת וקל לחסל או לתמרן אותה."

כשסומניוס וקארים מתרחקים מהם, קולו מביט סביבו, בוחן את הנמל ואת התנועה הדלילה בו.
"מה אנחנו לעשות? לתפוס ספינה בכוח ולקחת אותה לאיים של הפיראטים?" הוא שואל, ממשש מבלי משים את שני להביו.
"זה יהיה רע לקארים ולמשפט. אם אנחנו לעשות פה פשעים, יהיה כאן רק רע, כן?" מעיר נודרה.

סומניוס וקארים נפרדים משאר החבורה ומתקדמים אל תוך העיירה. כשהם עומדים באחד הרחובות נותר להם לחשוב - איך בדיוק ימצאו מישהו שיתמוך בהם במהלך המשפט? מה בכלל יחסי הכוחות בין המתנגדים לאלפים לבין אלו שתומכים בקשר עימם?

קארים מביט בחברו, "אני רוצה שנדבר עם טורסטן לפני המשפט. הוא שונא אותי והוא אולי היריב הגדול ביותר שלנו, אבל אולי נוכל להגיע לעמק השווה ברמה הדתית לכל הפחות, או לנסות להשיג ממנו מידע בכוונה או שלא." הוא מציע לסומניוס, "ואולי תוכל לעשות לו את הדבר שעשית לקצין האלפי."

נואל מעיף מבט בבן המחצית. ארטזיוס. "היי, אתה." הוא קורא לו, "אתה טוב עם מילים, כן? סוחר, כן? יכול להשיג לנו כסף טוב על איזו ספינה כאן?" הוא לא חושב שבני האיים יקשיבו לו, או לאחד הנולים האחרים כאן. ויז'נר וסיאון פחות מתאימים לתפקיד הזה גם כן. בסופו של דבר, הם לוחמים. הורגים. אולי בן המחצית יוכל להשיג להם מחיר טוב.

בן המחצית מושך בכתפיו.
"אם היה לנו כאן כסף או משהו שווה ערך אולי הייתי יכול להשיג משהו, אבל אנחנו מרוששים. הכסף שלי נשאר במושבות ואני לא מאמין שלכם יש משהו בעל ערך - בלי להעליב" הוא אומר, מוציא את כיסיו הריקים כממחיש את דבריו.
"אולי לעבוד על ספינה ששטה קרוב?" מציע קולו, בבירור לא נלהב מהאפשרות.
"נוכל לקחת את הספינה האלפית ולמשוך ככה את הפיראטים. אולי נוכל לדבר איתם ככה" מציע ארסטביץ'.

השניים מבררים בסביבה היכן ניתן להשיג את טורסטן, ולבסוף מוכוונים על ידי מספר ילדים למקדש הצעיר.
כשהשניים נכנסים, הם רואים את טורסטן כורע על ברכיו בתפילה, עיניו עצומות, מוקף במספר כהנים עם צמידים זהובים ופרוות אדומות.
אחד הכהנים מבחין בהם ולוחש משהו לטורסטן, שפניו מתכרכמות בתגובה. הוא מניד את ראשו וממשיך בתפילתו, לא מתייחס לשניים מעבר לכך.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה