• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
"המשפט בעוד שבוע, לא? אז יש לנו זמן להתכונן אליו. בכל מקרה את ההחלטות מתי ואיפה לתקוף לא אנחנו נקבל, אלא הדרגים הגבוהים. אז במקום להטריד את עצמנו במחשבות סרק בואו נלך להשיג מידע שימושי, וגם נתארגן כדי להציל את קארים מציפורני המשפט שלו. אני לא בטוח בכלל שטורסטן הזה יטמון את ידו בצלחת, וכדאי לנו מאוד לוודא שהוא לא ינסה לעשות לנו צרות במהלך המשפט." אומר סומניוס.

עריכה אחרונה:
"אני מסכים," אומר קארים, "צריכים להיות מוכנים לאפשרות שגם אם אצא זכאי, בדלנים יחליטו לקחת את החוק לידיים ולנסות לגרום להפיכה. אני חושב שצריך להכין את השטח לכך שהמשפט שלי אמור להתנהל כשורה ולקבל את ההחלטה, אבל להיות מוכנים לכך שזיכוי לא יבטיח שלא תהיה אלימות."

ויז'ינר מטה את ראשו בסקרנות "אני אתערב על הקשת שלי שיש באיים האילו שתולים אלפיים, אבל זה נשמע מבטיח מאוד. אשמח לפגוש את אנשי הקשר המדוברים - אולי נוכל להפיק מהם יותר תועלת". הוא נאנח "דיברתי עם האחד ששונא את קארים, הוא מאוד...יהיר. אנחנו צריכים לתת כמה מכות חזקות, לערער את האמון שלו ביציבות של טילינג - להראות לו שיהיה יותר כדאי לאיים להתנגד לטילינג מבחינתם. שהם ירוויחו מכך יותר מאשר מתמיכה באימפריה. איך שכנעת את סוחרי הנשק לעשות משהו כזה?"

ויז'ינר מהנהן "הרבה זמן עבר מאז שחקרתי מישהו, אבל אני מניח שמועכי בהונות יהיו די דומים גם באיים האילו, לא?"

IN
"אוביל אותך אליהם" אומר האח סיאון "אבל משיחתי איתם, אין להם אכפתיות לכך שאותו ברזל ישמש להמשך הכיבוש של העם האלפי, ולכן משלוחי הנשק שלהם צריכים להיעצר". הוא בטוח שהאזרח יראה את משמעות פעולותיו.

IN
"איננו צריכים לחקות את האיים, אני מכיר את שיטות התחקור של המסדר שלי" אומר האח סיאון בקול רגיל למדי, שלא מתאים לאיום העינויים שהוא הרגע השמיע.

החבורה עולה לספינה, שבבטנה מוחזק השבוי. האלף יושב מובס כשידיו קשורות בשלשלאות לקיר העץ. הוא נראה חבול, ככל הנראה בגלל המכות שחטף כבר מנודרה וקולו, והוא לא מרים את מבטו אל בני החבורה כשהם מתקרבים.

סומניוס לא בטוח אם השבוי משקר. הוא מרים את פניו של השבוי בידיו, מסתכל לתוך עיניו. נהרות של חול, שמש מבהיקה בבהירותה, כוכב כחול מרצד בשמי הלילה, לגיונות אבירים שוטפים את היבשת, אש שורפת את היבולים, את מלך האלפים, והכל חוזר לשממה של החול שמעבר לירח שניצב למרגלות המגדל האפור בעל החלון הבודד, היקום עצמו מתכנס לשם, וכל זה יכול להימנע, המבט הזה יכול להיפסק בכל רגע, אם הוא רק יענה על חמש שאלות. "זה לא יקח הרבה זמן," הוא אומר. "רק תענה על השאלות שלנו וכל זה ייפסק."

meta
תובנה כדי לגלות אם השבוי משקר: 9 כולל תוסף.
מנצל את היומי "פחדו המצמית של קהיראד"
השבוי חייב לענות על 5 שאלות שאשאל אותו, למען הסר ספק השאלה ששאלתי קודם לא נחשבת.

האח סיאון מסתכל על כוחו של סומניוס בעניין, לא בטוח עד כמה לבטוח בו. גם אם הם מאמינים באותם האלים, שלייז תמיד היו עוינים לקלסינדרה. דרכם הייתה שגויה, גם אם זוהי לא הייתה מלחמתו של סיאון. כיום, מלחמתו הייתה מלחמתה של מאלטרה.

וכסימן לכך שהוא מסרב להסתמך על כוחו של סומניוס בלבד, האח סיאון שולף את אלת הקרב שלו, עם כדור הברזל בקצה שלה. דם יבש של אלפים התייבש על פניה, ואם הקסם לא יספיק- ייתכן ואיום ישיר יעשה את העבודה.

"הפקודות שלנו? לחכות בבסיס הצי בבירת המושבות עד שייאסף צי גדול מספיק. אחרי זה אנחנו אמורים ללוות עוד שתי דיוויזיות למושבות. אנחנו אמורים להגן על נושאות הגייסות מפני פיראטים ומתקפות יזומות של בני האיים וציי היבשת" עונה הקצין, בולע מעט את המילים בעודו מדבר בחופזה.

עריכה אחרונה:
"פיראטים?" תוהה האח סיאון בלחישה, וחושב על מה שהוא יודע על פיראטים. התלהבות מוזרה עולה בו, זיכרון עבר מרגש מהרגיל, אבל כזה שהוא לא מצליח לחבר. "אנחנו יכולים להשתמש בזה" הוא אומר, מקווה שהם יפגשו את האנשים הללו.

META
היסטוריה: 7+3=10.

עריכה אחרונה:
"אמרו לנו משהו על שבט הדג המעופף, שהתקיף כבר מספר ספינות סיור ואספקה. חוץ ממנו שמעתי על פיראטים מהאיים הקפואים והרחוקים יותר באיי דובריין, שאוהבים לתקוף את ספינות המיסים שלנו למרות שהן רחוקות מנתיבי השיט שלהם" אומר הקצין, נאבק בעצמו כמנסה למנוע מהמילים לצאת מפיו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה