Ogmios
פונדקאי ותיק
שתי האגורות שלי: שגרה זה רע?, מהגיליון השישי של האורק.
Ogmios אמר/ה:שתי האגורות שלי: שגרה זה רע?, מהגיליון השישי של האורק.
אבל בכל זאת, אין יותר ניאנדרטלים. ולא ארקטוסים ולא כלום. רק הומו סאפיינס טהורים.zalmor אמר/ה:הבעיה של הניאנדרטלים לא הייתה המספרית, אלא מוחם היה פחות פעיל (למרות שהיה להם ראש יותר גדול) וזה יצר מצב שבו גזע כלשהו (תסלח לי אם אני מתבלבל פה במשהו אבל זה לא היו ההומו ספיינס אלא גזע אר אולי הארקטוס או שגם הספיינס היו מחולקים למספר גזעים) חיסל את הקבוצות הניאנדרטליות שחיות ביחד איש איש כלומר על-ידי סוג של בידוד מהשאר וכמו כן היו להם נשקים ולניאנדרטלים לא ולכן הניאנדרטלים היו "נחותים" בכמה תחומים כמו הדייג.
Exploring Wizard אמר/ה:אבל בכל זאת, אין יותר ניאנדרטלים. ולא ארקטוסים ולא כלום. רק הומו סאפיינס טהורים.zalmor אמר/ה:הבעיה של הניאנדרטלים לא הייתה המספרית, אלא מוחם היה פחות פעיל (למרות שהיה להם ראש יותר גדול) וזה יצר מצב שבו גזע כלשהו (תסלח לי אם אני מתבלבל פה במשהו אבל זה לא היו ההומו ספיינס אלא גזע אר אולי הארקטוס או שגם הספיינס היו מחולקים למספר גזעים) חיסל את הקבוצות הניאנדרטליות שחיות ביחד איש איש כלומר על-ידי סוג של בידוד מהשאר וכמו כן היו להם נשקים ולניאנדרטלים לא ולכן הניאנדרטלים היו "נחותים" בכמה תחומים כמו הדייג.