• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

באור הנר - עץ משחק מו"ד 4 (4/4)

"בדיוק כמוך, אין לנו כוונה ללכת לשום מקום. אנחנו כאן כדי להישאר. ואפילו יותר מזה. אבל אין לנו רצון לנקוט באלימות בלי צורך. אתה מבין, עיניך מסונוורות מהאור הרב בו אתה שרוי, והן לא יכולות לראות את היתרונות בצד השני. אנחנו לא "מרושעים" כמו שאתה חושב שאנחנו", הוא מסחרר מעט את כוס היין, "אם אתה, בתור גנרל, אכן דואג לאנשיך כמו שהמוניטין שלך מספר, אתה יודע מה עליך לעשות".

META
דיפלומטיה:
1ק2+20 = 21

עריכה אחרונה:
צבת-מוות משקיף על הסיטואציה מלמעלה, הוא לא בדיוק משתלב הכי טוב בכל האירוע הזה, אבל איכשהוא הוא עדיין פחות בולט מכל הדבר הזה שמתרחש למעלה. לא ברור לו לגמרי מה הם עושים, אבל בסדר. הוא מחכה, הוא עוד יימצא שותף לפשע בהמשך.

הית'אל מבין שהוא יצטרך קצת יותר מזה בשביל לגרום לשותפו לשיחה לשתף פעולה.
META
מירטוקן גלגל דיפלומטיה או בדיקה חברתית מתאימה.

במהלך שהותו במרפסת, צבת המוות מרגיש תפיחה קלה על השכם. כשהוא מביט במקור של התחושה, הוא מבחין בחברו הטוב, הגנרל צל החרב.
כשהוא חושב על זה, הוא זוכר עד כמה הוא פגש את צל החרב בעבר, לשניהם יש היסטוריה ארוכה של לחימה מושתפת ומחקר בניסינות לשחרר את צבת המוות מהשליטה של המכשפה.
"טוב לראות אותך פה." הוא אומר ונשען לצד צבת המוות על המרפסת, הבחור לבוש במכנס שחור ארוך וחולצה לבנה חלקה המחוזקת ברצועות. "חששתי שהאיחור שלי יהיה מוגזם, אז חיכתי פה כדי לקבל מושג טוב יותר על הנוחכים."
META
צבת המוות זוכר את צל החרב כבן ברית וחבר נאמן. יש להם היסטוריה משותפת

מאליכּ קופא לרגע. הוא ממצמץ באור - אלמת או לא, זו לא חוויה נעימה. אבל הוא לא יכול להאשים אותה. החשש שלה לא משולל יסוד - אבל היא העניקה לו את היתרון.
מרים גבה ''האם זו הכרזת מלחמה, הגבירה? הרשי לי לפחות לשעשע אותך בשיחת חולין לפני שנתחיל לדון בענייני עבודה.'' הוא משלים את הקידה שלו ומניח את הכוס לצידה ''מאליכּ שפת-מלך, לשירותך''.
בזמן שהוא נשען קדימה להניח לידה את הכוס, הוא לוחש באוזנה, מוסתר מרוב הקהל בחדר ''אני הייתי שקול בדעתי. מה לדעתך היה קורה אם המצב היה הפוך?". הוא נסוג לאחור, מרים כוס משלו, ומחווה לאחד מכוכי הישיבה בפינת האולם ''שנשב? הרגליים הקשישות הללו לא חסונות כשהיו''
Meta
איום
18+14=32

הכוהנת מחבירה קלות לאחר הלחישה של מליק, היא לא מגיבה כאשר הוא מתיישב בכיסא, היא מתיישבת לידו בחשש, כאשר היא עוזרת מספיק אומץ, בת האנוש רק לוחשת לו, "מה אתה רוצה" בפחד, זה מסוג הדברים שאתה אומר לאדם שאתה חושש שיקח את חייך אם לא תעשה כרצונו, היא רק רוצה שהשיחה הזו תסתיים ושהיא תצא ממנה בשלום.

בנתיים סולאריס מביט לרגע בודד בהית'אל ומרים את ידו. "הסתלק מכאן." הוא אומר לו, "לפני שאני אעורר פה תקרית דיפלומטית שאתה לא תצא ממנה במצב טוב יותר ממני." הוא מסתכל בעיניו בשנאה יוקדת באשף. "אני אחזיר אותך לאמא שלך בחתיכות."

"איזו שאלה." אומר צל החרב, הוא מביט לצדדים, כאילו הוא רוצה לוודא שאין איש שיכול להאזין להם. "התשובה היא פשוטה במיוחד." הוא אומר ומצביע על הרזון, או ליתר דיוק על הגלימה של הרוזן והסמל של "טופר ערפל" עליה. "תדקור את המכפשה בחנית שהרגה את השמש, ואז חייה, וגם כוחה יהיו נותנים לגחמותיך."
הוא נותן לרגע לדעוך. "או." הוא אומר ועוצר את עצמו, "זה רעיון טיפשי, טופר ערפל היא דרך הרבה יותר בטוחה מלשסע את אוראיל בה." הוא מניד בראשו, "יהיה מסוכן מידי לתת למלאך להתוערר, אבל אם הוא יחסל את המכשפה בשבילך..."

מאליכּ נשען לאחור בכסאו, אבל עיניו נותרות נעוצות בשלה ''אני רוצה שנדבר בכנות, מריאנה. אני אדם זקן מאוד, אפילו יותר משאני נראה, ואין לי אשליות בנוגע למראה שלי'' הוא חושף שיניים רקובות פעם נוספת, לוגם מכוסו, ועוצר לרגע כדי לחשוב. הוא נראה כמעט מהסס.
''אני אדם זקן מאוד, ובמהלך שנותיי ראיתי יותר מלחמות, יותר הפסדים, מכפי שטוב לו לאדם לראות. את יודעת מה ראיתי, בכל אחד מההפסדים האלו?" הוא רוכן קדימה ''מסכות, תכסיסים, עשן ומראות, העמדות פנים נועזות שמתפרקות רק כשאנשים מבינים שמאוחר מדי. תופתעי כמה קנאים דתיים ומצביאים עם שגעון גדלות נעשים רציונליים כשראשם מונח על הגיליוטינה. אנשים מבינים שמה שהם סיפרו לכולם שהם רוצים, מה שהם חשבו שהם רוצים, זה לא מה שהיו צריכים - אבל אז, כמובן, זה היה מאוחר מדי''.

הוא עוצר לרגע, בוהה בנוזל שבכוס, ואז שולח יד לתחבושות על פניו ומסיר אותן לגמרי, חושף פנים רקובות. הוא לוגם את שארית המשקה, הנוזל השקוף-למחצה דולף דרך החתכים והקרעים בעורו האפור ונספח בתחבושות הפשתן הכהות שלו. הוא מניח את הכוס לצידו, ומטה ראש הצידה במבט של טורף שעומד לזנק ''אנא ממך, תני לאדם קשיש תקווה שהעולם אינו נוראי כמו שהוא חושב. בלי מסכות, בלי תחפושות, בלי העמדות פנים. ספרי לי, מריאנה...מה את באמת רוצה? והאם למות בשריפה קדושה יחד עם שאר עירך זו הדרך הטובה ביותר להשיג את זה?"

הרוזן נותר שקט, חושב. הוא לא רואה סיבה להגיב לעקיצתו של קריפטוורן, אין מה לרדת לרמתו. במקום, הוא סוקר את החדר. הוא רגיל שאנשים עומדים בתור כדי לדבר איתו, והוא מחפש מי נמצא בתור הזה עכשיו.
META
תפיסה: 23, או 25 כדי לזהות אל-מתים ודמפירים.

הכוהנת קופאת לדברי מאליכ, זה מסוג הרגעים שאתה מסוגל לראות את הגלגלים מסתובבים בראשה, היא נושמת עמוק, ומאליק מבין שהיא עוברת התקף חרדה כלשהו, הפחד שהיא מרגישה ממנו, מהאירוע, מהמצב, לאט לאט הוא מבין את האמת העצובה עליה, היא לא לוחמת, היא לא אשת צבא או אדם שנועד להוביל את כוחות האור, הכוהנת הזו עשתה את דרכה בכך שהטיפה למען אנשים פשוטים שמעולם לא יכלו לתמוך בה, כאשר מתעלמים מהעובדה שאנשים יכולים להריע לה כאשר היא מדברת על זכויות עובדים ומתן תנאים לאוכלוסיות החלשות, מבינים שכל מה שנותר בה היא הרבה מילים, ומעט אמונה במלאך שעוד לא נתן אות במלחמה הזו.
האמת שהיא חווה בפנים, לצד האמירות הקשות של מאליכ, לא עוזרות לה, היא חווה משבר אמונה, היא יודעת שיש אמת כלשהי בדברים של מלאיכ, וזה יותר מכל מפחיד אותה, מפחיד אותה להבין שהמלאך שלה עזב אותה, שכן כל הכוח שהיא השתמשה בו לא עשה דבר על מאליק, שהעוצמה שלה הייתה כל כך חלשה כנראה שאף אחד באירוע לא שם לב לעניין. במבטים קלים היא מסתכלת לעבר סולאריס, אולי בשביל לשאוב ממנו עוצמה? אולי בשביל לחפש סימן, אבל גם זה מתעלם ממנה.

"הבטח לי." היא מתחילה להגיד. קולה סדוק, מאליכ חושב שהיא... בוכה? "אני רוצה..." היא מנסה להגיד שוב, אולי עוזרת אומץ, אולי מנסה למצוא את האמת שהיא מרגישה שהיא איבדה. עד שהיא מרכינה את ראשה בפחד. "מה אני צריכה לעשות כדי שהכנסייה שלי... לא, שהאנשים הקרובים לי ישרדו?" היא שואלת. "מה המחיר שאני אצטרך לשלם?"
---​
הרוזן מבחין שכל האורחים חוץ מצל החרב נמצאים ברחבה, המרקיז עדיין נעדר וכנראה נמצא במשחק הקלפים שלו, אבל כל מי שהם ציפו שיהיה פה הגיע בנתיים, הדבר המהותי שהוא מבחין בו שצבת מוות נעדר (או נעדרת) מהאירוע, הוא כנראה הבחין שמלאיכ וצוות המוות יצאו קודם מהחדר הראשי, אבל מאליכ חזר ונמצא כעת בשיחה עם מריאנה וונטורה, ברור לו שהשנייה נמצאת במצב לא בריא ורחוק מכשיר, הוא ראה מספיק זרדים נשברים מקצת מאמץ, והרוזן יכול לשבח את מאליק על כך שהוא מצא מטרה חלשה לשבור.
הוא גם רואה את הית'אל שנמצא בסיטואציה הפוכה, בעודו מדבר עם אחד ממפקדי צבא האור, גבר מבוגר וקטוע רגל שהיה קם על רגליו ועוזב את האירוע לו היה לו הכוח הפיזי לעשות את זה.

ואז במבט חטוף הרוזן יכול לבחין שהוא רואה את צבת המוות נמצא על המרפסת המשקיפה על הרחבה, וליידו... יכול להיות שזה צל החרב?

מאליכּ רואה דמעה זולגת על לחייה, וקופא.
נשימה ארוכה מסתננת בשריקה חרישית בין שיניו, ובן רגע הצללים עוטים את שניהם.
הוא רוכן קדימה, תחת מחסה העלטה, תופס בידה בחוזקה.
''תקשיבי לי, מריאנה. תקשיבי!" הוא לוחש בגרון ניחר ''מה שעשית עכשיו הוא אולי אחד הדברים הקשים ביותר שאדם יכול לעשות. בחרת באמת על פני הסיפור, לא נתת לאידיאלים לעוור אותך למציאות. זה הופך אותך לגיבורה גדולה יותר מכל קדוש מעונה שאי פעם שמעת עליו'' המחנק בגרונו נשמע בבירור יחד עם הלהט שבו ''את שומעת אותי? הם יגידו לך שאת בוגדת, שאת כופרת, שאת לא ראויה. אבל בסופו של דבר, את תעמדי, והאנשים שלך יעמדו בזכותך. אל תשכחי את זה אף פעם.'' הוא נושם נשימה עמוקה וכבדה, והעלטה מתפוגגת.

מריאנה יכולה להישבע שהיא רואה דמעה יחידה נעלמת בין החריצים בלחיו של מאליכּ
''כרגע, אני לא צריך ממך דבר. זכרי את האמת שגילית הערב, תיאחזי בה. יבוא יום, וכל אנשי העיר הזאת יצטרכו לעשות את הבחירה שאת בחרת הערב. את מנהיגה, את מובילה, את חזקה. אני סומך עליך שכשיגיע הרגע, תדעי לכוון אותם לעשות את הבחירה הנכונה - ולמנוע מההוזים ומהקנאים לבצע את הבחירה הלא נכונה. ואם אי פעם תצטרכי אותי, אני מאמין שיש לך את התודעה כדי למצוא אותי.'' הוא נעמד וטופח על כתפה ''שעמיאל יאיר את דרכך, גבירתי הכהנת''. התחבושות עוטות את פניו פעם נוספת והוא נעלם מהעין.

צבת-מוות
"אני רואה" אומר צבת-מוות. הוא לא שקל לתת למלאך לעשות את שלו, פשוט כי הוא זה שרוצה לחנוק את המכשפה למותה. אבל החנית שבשמש... כוח כה רב, כזה שהצליח לפגוע אפילו בקונספט היקומי של האור. לפצוע אותו, אך לא לחסלו כהלכה... אך החנית לא בהישג יד, המכשפה אינה מוסחת וכוחו המקורי של צבת-מוות עודו כלוא בגוף החומרי שלו. אך כל דבר באיטו. בעוד המוות לא מחכה לאיש, למוות יש את כל הזמן בקיום, שכן הוא תמיד זה שיישאר אחרון.
"ומה אתה?" שואל צבת-מוות, יודע שחברו לא בא לכאן מסיבה זו. כמו הרוזן, תמיד יש שמץ של נצלנות ביצורים הללו, כמה שהוא סובל את הליכתם על פני האדמה.

"אני?" הוא שואל, "שאלה מצחיקה ידידי." הוא מתקרב ומסתכל על האנשים למטה. לרגע בודד נראה כאילו הצבעים לא במקום, או שאולי משהו לא קשורה, כמעט כאילו המציאות עצמה עצרה לרגע והתעוותה בניסון להתאים את עצמה לנסיבות. ברגע הזה צל החרב נראה שונה, הוא נראה חסר צבע וחסר מראה, וכשהרגע נגמר, העולם חוזר לעצמו בשביל צבת המוות שרק מסוגל לשמוע את צל החרב אומר "אני פה בשביל להינות."
המשרת שנמצא בדלת דופק במקלו על הרצפה. "טוב." אומר צל החרב. "ההופעה מתחילה". החיוך שלו כמעט מעביר תחשוה לא ברורה בצבת המוות, לפני שהצללים בולעים את צל החרב ומניעים אותו לעבר דלת הכניסה בקומה למטה.

המוזיקה עוצרת כאשר המשרת אשר נמצא בדלת מכה פעמיים ברצפה במקל, הרעש נועד למשוך את תשומת הלב של האנשים באירוע. "מתכבד להציג." הוא אומר. "את גנרל צל החרב, אלוף הצללים, מפקד החשיכה, מביס האור וכובש היבשת." הוא מציין את התאור, והיכן שהוא כמעט כולם יכולים לתהות היכן החלק על "הברונים" נמצא בתיאור שלו.

הדלתות נפתחות ובן אנוש מתחיל לצעוד במבואה לעבר האולם, צל-החרב הוא גבר גבוה ורזה ואלגנטי. יש לו שיער שחור באורך בינוני, מסורק לאחור בצורה מסודרת, פרט לקווצה אחת שמשתחררת ונופלת על מצחו. עיניו כהות וחדות, עם הבעה קרה ומתנשאת.

הוא לובש חולצה מכופתרת שחורה עם שרוולים ארוכים המגולגלים עד למרפקים, מכנסיים כהים צמודים יחסית, ונעלים אלגנטיות. הוא לא לובש תכשיטים עליו, והפשטות שלו כמעט גורמת לו להיראות כמו היפוך מהרוזן, יש שיגידו שזו הייתה עקיצה מכוונת, ואולי לגנרל כלל לא אכפת מהדברים האלה.
מעל החולצה, הוא עוטה ז'קט פשוט ופתוח, צל החרב משדר רוגע ושליטה עצמית מוחלטת. הליכתו יציבה ומדויקת, והוא כמעט תמיד שומר על חיוך מתון ומעורר חשד, כאדם אשר נמצא צעד אחד לפני כולם.

הנוחכים בחדר משתתקים, וכל מה שניתן לשמוע בו כרגע הוא את כל צעדיו המתופפים על רצפת האבן של הבניין. הוא נעמד במרכז האולם ומחכה, לא מכבודו להיות זה אשר פונה לאחרים.

הרוזן מהנהן בחיוך, זוהי כניסה מספקת. זה באמת נחמד לראות פנים מוכרות, גם אם לא בהכרח ידידותיות.
"אה, צל. תהיתי מתי אראה אותך." הרוזן שומר על חיוכו כשהוא צועד לכיוון הגנרל, שולח מבט מתנצל מזויף לבן שיחתו הקודם. "ברכותי הכנות על הקידום, ועל כל ההישגים. את חלקם אני שומע בפעם הראשונה כעת. מתי הספקת לרמוס את שארית ההתנגדות ולסיים את כיבוש היבשת?" הוא מסיים בקריצה, הוא לא רואה בעיה במעט הגזמה.
"האם היית בקריפטה מאז שאדוננו שלח אותי למשימה האחרונה שלו? אשמח לשמוע מעט חדשות מהבית."

"ואני גם שמח לראות אותך, רוזן." אומר גנרל צל-החרב, הוא נראה מעט זחוח ומשועשע מהסיטואציה, "תהיתי מתי אתה והשלושה האחרים תופיעו." הוא מפנה לאחד השולחנות. "שנשב? אני בטוח שגם בני האלמוות מתחילים להרגיש את הרגלים אחרי כמה מאות שנים." הוא לא מחכה לתשובה ומתקדם לאחד השולחנות, שבו ארתור מרדין בדיוק נמצא בדיון קולני עם כמה קולגות. לוקח לבן האנוש קצת יותר מידי זמן לראות את הגנרל מתקרב, אבל ברגע שהוא מבחין בו הוא מלבין באחת. "אני... אני מצטער." הוא אומר וממהר לקום מהשולחן עם האחרים, מפנה מקום לגנרל צל-החרב, אשר נראה בעיקר משושע מהסיפור. "חייבים להעריך כמה קל לשבור את הרוח של כמה אנשים." הוא אומר כשהוא מתיישב. "מאליק עשה עבודה נהדרת עם לסכסך בין הבחור לכוהנת החביבה עליו, וכעת כל מה שנשאר זה סתם כלב מפוחד שלא יודע לנשוך."

"בכל אופן." אומר הגנרל, "אני חוטא לאחרונה באומנות הדיפולומטיה." הוא מסביר לרוזן ולשאר אנשי השיחה שמתקרבים, חלקם מביטים בו בהערצה. "עד כמה שגיליתי שאני נהנה להפריד ראשים מהצוואר, או להפחית את הקיום של האויב שלי לאבק, גילתי לאחרונה כמה.... היסטוריה משותפת מעניקה לך יתרון על האויב" הוא מחייך קלות. "אפשר להגיד שיש בזה בכדי להפוך אויב לידיד אמת." והוא אולי מסתיר חיוך של אדם שנהנה מהבדיחה של עצמו. "מפה לשם כל מה שהייתי צריך הוא כמה מפגשים עם האנשים הנכונים, והם כבר בחרו בעצמם להיכנע ולעבור לצד שלי. זו גם הסיבה שאני פה בעיר, באתי לדבר עם המלכים ולסיים עם הטיפשות הזו."

הוא נשען לאחור על הכסא, "כל כך חבל לי שסר חנכם מעיני הברונים אחרי.... שאיבדתם את אוראיל." הוא אומר את זה בקול רם מידי, זה לא צעקה אבל זה גם לא מידע שמישהו אמור להגיד סתם ככה באירוע, "אור הנר הם מטרד, ועכשיו מתחת לאף שלכם הם קיבלו את אחד הדברים החשובים ביותר שהיו חסרים להם, אני בטוח שהאנשים למעלה לא שמחים מהסיפור, אני רק שמח לראות שלא עברתם את הטיפול שצ'ור עבר, שלא לדבר על ידידינו המשותף קיאר, לנשמה המסכנה היה מזל שהעונש שלו היה לעבור לפיקוד שלי, האלטרנטיבה הייתה הרבה פחות... נהדרת." הוא עונה ומתחיל לשתות מעט יין.

עריכה אחרונה:
''החוקים שונים בקווי החזית, גנרל? או שהעונש על דיון פומבי במידע מסווג הוא עדיין כריתת לשונות?" מאליכּ מצטרף לשיחה, חיוך רקוב מרוח על שפתיו ''לקירות יש אוזניים, צל-צל, ובמקרה המסוים שלנו ככל הנראה שגם כנפיים בוערות וחרב מבורכת''. הוא לוגם מכוס נוספת של משקה שהשיג מאיפשהו ''תמהני מניין לך מידע כה מדויק על הלכי הרוח בעיר, במיוחד בכל הנוגע למרדין הצעיר. בעוד שאין לי ספק שהוא נובח יותר מאשר נושך, לא הייתי ממהר להתייחס בזלזול לניבים שלו.''

"אז זו הטיקטקה שלך מאליכ?" שואל צל החרב בחיוך, "אתה מרגיש מורתע כי פישלתם ומנסה למצוא את הדרך לפגוע בי?" הוא מניד בראשו ומניח את כוס היין על השולחן. "תשאיר לי לדאוג לאוזניים שיש לקירות. הם מבינים כוח ויודעים להרכין את הראש בפניו, אם היה לכם מעט יותר בינה גם אתם הייתם עושים את זה, זה קצת חבל, אבל לא קורבן גדול מירי.
החיוך של צל הרחב לא נעלם. "אני פה כדי לדעת דבר די פשוט." הוא אומר, "יש לי פקודות לחלק, והאמת היא שאתם היחידים פה שאני מעדיף שיצייתו לפקודות האלה מרצון, או לפחות רצון טבעי." הוא מציין את המילים האחרונות במעט ערסיות, "אתם הולכים לציית, או שאתם הולכים להפריע לי בדרך?" הוא שואל.

"בלי להגזים, גנרל." הרוזן מגלגל את עיניו, מה שאומר שהשיחה עם צל החרב מתנהלת כרגיל. "המלאך עודנו לכוד בחשיכה. לא בצורה מושלמת, לא אכחיש זאת, אך לכוד." הוא מסתכל סביב, עיניו מתמקדות בארתור, השופר של אור-הנר. "אני שמח לשמוע שהברונים בחרו בגנרל בודד, צל. הבעיה עם אוריאל קרתה כשהם רצו לשמור על איזון מזויף, ובחרו במישהו שישמור עליו במקום שיעשה את עבודתו. מה יצא מכך? חברי כת מתים, וארבעה אנשים מסוכנים שנשלחו ללמד את אלו ששרדו שיעור לחיים, או לסופם. דברים שלא היו צריכים לקרות אם הם היו נותנים לאדם הנכון את הפיקוד." הוא מפנה את עיניו האדומות חזרה אל צל החרב, "אדם שיודע שלא כל דבר ניתן להשיג עם כוח גס, ושאמנות הדיפלומטיה דורשת משיכות מכחול עדינות ולא אבחות חרב עיוורות."
"חלק את פקודותיהם של הברונים, צל. אני לא רואה סיבה להתמהמה. אך אני מופתע שהמכשפה לא נתנה לנו אותן בעצמה כשישבנו לשולחנה, וסיפרה לנו על לחשי האיתור ששמה על המלאך הלכוד."
META
תרמית כדי לגרום לארתור לחשוב שהיו לחשי איתור על המלאך הלכוד, משמע אנחנו יודעים היכן הכת ועומדים להשמיד אותה.
20 טבעי. סה"כ 40.

עריכה אחרונה:
"אתה נותן יותר מידי קרדיט לבעלים שלכם." אומר צל החרב, "זה שהם הורסים את העולם ולוקחים לעצמם את כל הכיף לא אומר שהם חכמים או כשרוניים במיוחד. אני יכול לשבור את השולחן הזה די בקלות, אבל לבנות שולחן יהיה מסובך יותר, שלא לדבר על לנהל את הדברים שיהיו עליו." החיוך שלו קצת יותר... מטריד. "אם אתה שואל אותי, סול אינבקיטוס היה חכם מספיק כדי להבין שיש מקום רק לכיסא אחד בראש הפרמידה, והארבעה האוהבים עלינו מפספסים את זה כשהם מנסים לשמור על מאזן אימה מסודר בינהם ושאף אחד מהם לא מנהיג."

בנתיים ארתור מתחיל לחוויר, הוא נראה לבן במיוחד ומביט לכל עבר. לא צריך להיות הרוזן כדי לדעת שהוא לחוץ ומפוחד, או יותר נכון מזוזע, הוא מסתכל סביב לכל וזז מעט בכסאו בדיוק כשאלכסיס, המשרתת שהית'אל פגש חולפת עם מגש שתיה, ההתנגשות גורמות למגש ליפול על ארתור ולכל היין להישפך עליו. החדר קצת משתתק למראה הסצנה, וארתור שובר את הדממה במטח קללות על אלכסיס, עד אשר הוא תופס אותה בידו ומתחיל לגרור אותה אל מחוץ לנשף.

"ואתה שואל אותי מה הפקודות?" שואל צל החרב, "ובכן אם אתה ממהר לציית להוראות של מי שמחזיק ברצועה, אני במקומכם הייתי ממהר אחרי השנים האלה ומגלה היכן החברים שלהם מסתתרים. אם כי יהיה חבל מאוד לסיים את הערב הנפלא הזה בשלב כל כך מוקדם."

הית'אל מגיח מהצללים, לא ברור בדיוק היכן התחבא.
"אף פעם לא הבנתי איך נאד נפוח כמוך מגיע לדרגה כל כך גבוהה. חוסר היכולת שלך לשמור על סודות ולהתנהל באופן מקצועי יביא לסופך, במוקדם או במאוחר. לשונך תעלה לך מחיר יקר יותר מכל צבא שתצליח לגייס", הוא מסתכל לצל החרב בעיניים בעודו אומר זאת, ואז נעלם בחזרה לצללים, עוקב אחרי אלכסיס וארתור.

META
התגנבות:
1ק20 + 9 = 20

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה