• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אתגר קהילתי- 1: מגדל קוסמים

עוד רעיון שהיה לי לגבי התעלומה במגדל

מכשף רב עוצמה שהם הכירו מת ואז צריך לגלות מי הרג אותו חוץ מזה לא עולות רעיונות נוספים
זה לא קשור למגדל...

באחת ההרפתקאות שהכנתי, הצבתי מגדל נטוש בביצה מלאה עכבישים, המגדל היה פעם מגדל קוסמים שנועד למחקר קסמים.
בעקבות ניסוי כושל, רוב שוכני המגדל נהרגו, המכשף הראשי הפך עצמו לליץ' עוד לפני הפיצוץ, חלק הפכו לרוחות רפאים ואחד המכשפים הכניס את הנשמה שלו לקונסטקרט מכני בשנייה האחרונה לפני המוות.
המגדל בבסיסו התמלא במים עכורים ושורצות בו עלוקות ענק מוצצטת דם, כמו כן זה גרם לקומה הראשונה להיות מוצפת.
המגדל עדיין מוגן בקסמי הגנה שלא מאפשרים לראות מבחוץ לתוכו או להשתגר לתוכו.
זה רק על קצה המזלג.

סתם זורק עוד רעיון, אפשר ללכת על מגדל חייזרי לגמרי, שנודד בין מישורים או מגיע מהמישור האסטרלי ויש בו תופעות מוזרות כגון כוח משיכה הפוך בחלק מהחדרים, יצורים מוזרים ולא צפויים ועוד...

אם יורשה לי, אני מאמין שחלוקת התפקידים שהוצעה פה היא לא הכי יעילה שיש. בסופו של דבר, להמיר לשיטה זו המון עבודת נמלים, כזו שלא כיפית במיוחד- וקצת יהיה קשה להפוך את זה לאתגר משותף בצורה הזו. במקום זאת, אני חושב שעדיף יהיה ליצור מפה בסיסית (אפשר להשתמש במחולל המבוכים של דונג'ון או שאפשר לחפש מפות חינמיות אחרות באינטרנט), עם איזשהו סיפור בסיסי ואולי לבחור נבל גדול למגדל שיהיה המניע של המגדל כולו. אחרי הבסיס הזה, אפשר להתחיל עם החלק הכיפי- החדרים צריכים להתמלא בזה אחר זה, וכל מי שרוצה יכול לכתוב חדר ולהוסיף אותו.

מבחינת שיטה, אפשר לתת שיטה בסיסית (מו"ד 5 או פפעו"פ) ולומר שכל החדרים צריכים להתאים לה- או לתת לכל אחד לכתוב מה שבא לו ולסמוך על מי שירצה להשתמש במגדל בסוף היום לעשות המרות אם יש צורך, בסופו של דבר- חדוות הכתיבה אמורה לעמוד בבסיס המבוך, הוא כנראה יהיה מקור השראה למישהו יותר מאשר בסיס שלם וברור להשראה (כמו רוב התוכן המפורסם בפורום).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה