• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אתגר קהילתי- 1: מגדל קוסמים

אני בעד אורת'נק. זה ייתן אפקט נוסטלגיה אדיר, יש על זה כבר הרבה מידע, וזה פשוט מגניב (חוץ מזה, זה ייגרום לעוד הרבה אנשים להצטרף).
איך? אורת'נק זה מגדל קיים, אנחנו כבר יודעים מה יש בו (טוב, אני לא). אולי יהיה עדיף שניצור משהו חדש?

כשאמרתי "יש על זה כבר הרבה מידע" התכוונתי "יש לנו מידע בסיסי שאפשר להתחיל ליצור ממנו"
אבל לא יותר כיף ליצור משהו בעצמנו? רעיון מקורי?
זו דעתי בלבד, כמובן, הסקר יקבע בסופו של דבר.

אבל לא יותר כיף ליצור משהו בעצמנו? רעיון מקורי?
גם נכון, אני עצמי הצבעתי ל- "המגדל נעלם לפני שנים רבות". אני ממש אוהב את הסיפור של האורת'נק וחשבתי שגם הוא יהיה נחמד כאפשרות חלופית.

גם נכון, אני עצמי הצבעתי ל- "המגדל נעלם לפני שנים רבות". אני ממש אוהב את הסיפור של האורת'נק וחשבתי שגם הוא יהיה נחמד כאפשרות חלופית.
חבל, כבר קיוויתי שהצלחתי להשיג עוד מצביע...
בנוגע לאורת'נק, אנחנו יודעים עליו יחסית מעט:
1 - הוא נבנה בידי ענקים שבנו אותו עבור בני נומנור (לא ממש אומר שום דבר חוץ מזה שאי אפשר לשבור את הקירות שלו, ושהם עשויים מאבן שחורה חלקה)
2 - הוא היה שייך בעבר לממלכת גונדור, עוד לפני בוא הרוהירים
3 - הוצב בו אחד מארבעת הפלנטירי של גונדור (ספוילר לשני הצריחים)
4 - סארומאן שכן בו משנת 2759 לעידן השלישי עד שנת 3018 של אותו עידן
5 - לקראת סוף שהותו של סארומאן במקום, הוא השתמש במקום כבסיס צבאי שבו התכנסו האורקים של הרי האובך ובני האדם מארץ דון
אני חושב שיהיה הכי מעניין ליצור את אורת'נק לקראת סוף שהותו של סארומאן שם, בכיוון של כמה שנים לפני מלחמת הטבעת.
כמו כן, אני מניח שעדיף שלא נציית לקאנון הטולקינאי יותר מדי, מכיוון שלא קיימים בקאנון הטוליקנאי יצורים רבים מאוד שקיימים במו"ד ודומיה, וגם אין סיכוי שלסארומאן היה דרקון לפי הקאנון.
דרך אגב, סארומאן הוא סוג של אל.

נראה לי כמו ניצחון ל"המגדל הזה נעלם לפני שנים רבות ופתאום מופיע שוב".
נשאר רק להחליט, למה? איך? מה יש בו?
לדעתי, כדאי שהקומה הראשונה תפתור את התעלומה ואחרי זה כן יהיו מפלצות, מלכודות, ועוד. מה דעתכם? רעיונות?

דרך אגב, אף אחד עוד לא שיבץ את עצמו בתפקידים. מוזמנים לשבץ אם תרצו להשתתף: תפקידי אתגר קהילתי

זה הקטע הטוב: אנחנו לא צריכים להחליט למה ואיך הוא נעלם ולמה ואיך הוא הופיע שוב. זה נותן למנחה להחליט.
אבל כדי למלא את המגדל, נצטרך לדעת לפחות מה יש בו, ומה לעזאזל התעלומה בקומה הראשונה (שלמיטב הבנתי זה מה שכיוונו אליו?). לא?

אפשר לקבוע מהו המגדל מבלי לקבוע כיצד נעלם ומדוע חזר.

לדוגמה: מגדל של קוסם, מגדל שמירה עתיק, מגדל תצפית בכוכבים, מגדל המצודה של שליט אכזר.
טוב...
בכל מקרה צריך לסכם מה יהיה ה''רעיון המרכזי'' ל המגדל מבחינת תוכן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה