גם אני חשבתי ככה, אבל הרעיון שזה נטוש ושצריך לפתור שם תעלומה מגניב.אולי יש שם מכשף עוצמתי נמצא שם
אולי הקומה הראשונה תהיה התעלומה, ומשהו קורה בה שמעיר את הבעלים הקודם של המגדל והוא והמשרתים שלו חוזרים? ככה יהיה תירוץ לשים מפלצות בכל מקרה, שלדעתי זה דבר שדי חשוב בהרפתקה של מו"ד 5\4\קופסאות\פפעו"פ.
לא מכיר.האמת, כשאני חושב על זה אני מציע רעיון מטורף לגמרי - בואו ניצור את (ספוילרים לשני הצריחים): אורת'נק, הצריח של סארומאן. או יותר מופרע, את ברד-דור, הצריח האפל!
אני מניח.אני מבין שאנחנו הולכים על עולם מערכה בסגנון פנטזיה גבוהה?
אולי, אבל מה הבעיה עם משהו כללי? או תעלומה? זה יכול לעבוד.לדעתי, כדאי לעשות מגדל עגול ולא נטוש.
חשבתי על קוסם בן אלמוות שעושה שם ניסויים, לא בדווקא מטורף אבל לא מוסרי במיוחד.
חידה או תעלומה יעבוד אם המגדל הוא עולם מערכה / קמפיין בפני עצמו, פחות יעבוד עבור הרפתקה כחלק מקמפיין כי אז צריך לעשות משהו שיהיה מאוד כללי ויתאים לכל מיני קמפיינים.
למה שדברים יתנגשו? אם הוא קוסם, למה שלא פשוט יעשה מה שבא לו בלי לחשוב על "זה הגיוני שיהיו לי גם קובולדים וגם דרקון?"?אני מציע שהמגדל יהיה מ-מ-ש גדול, ולבוס (לא משנה מי הוא) לא תהיה שליטה על כולו כל הזמן. זה יכול להסביר הרבה דברים שיתנגשו.
מגניב.חשבתי על קוסם בן אלמוות שעושה שם ניסויים, לא בדווקא מטורף אבל לא מוסרי במיוחד.