Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
"תיחנקו שניכם", אני ממלמל בזעף,"כאילו שיש משהו במשחק הזה שעידו יידע עליו לפניי. תפסיקו לנסות לאמלל אותי כדי לקבל בידור מהתגובות שלי. זה לא הומאני, במיוחד לאור העובדה שהתגובות שלי משעשעות למדי."
"רגע אתה יודע איך ליצור לחשים?" אני מתחילה לצחוק ממש חזק לפני שאני מצליחה לעצור את עצמי, "כמה זמן אתה כבר פה? אמיר ניסה ליצור לחשים לנצח ואתה רק בא וגונב לו את כל התהילה."
"הי, זה היה קל. פשוט קיוויתי ממש חזק." אני מושך בכתפי, ולוגם מדי לאחר מכן מהכוס. "עשיתי לעצמי משחק שתייה קטן כבר." אני אומר ומגחך. "כל פעם שאני מושך בכתפי, אני שותה. זה כבר קורה יותר מדי במשחק הזה. אפשר לחשוב שיש לי לאגים."
"מעניין אם אפשר להרוס את הכבד שלך דרך שתייה אלכוהול וירטואלי במשחק וירטואלי." אני עוצרת לרגע כשמחשבה קופצת לי לראש, "שנייה, איך בכלל אלכוהול וירטואלי משפיע על הגוף הווירטואלי שלנו?"
"בטח פקודה כזאת שברגע שעוברים כמות מסוימת של כוסות, בהתאם לתכונת החוסן, שלך החושים שלך מתחילים להתערפל. לא שאני באמת מתיימר להבין בשטויות האלה, כן? זה פשוט נשמע לי הכי הגיוני."
"אם נניח שמה שאמרתם הוא נכון זה אומר שאפשר לשתות כמה שרוצים בלי שזה ישפיע על הגוף מאחר שחסר את החלק הביוכימי, ולא משנה עד כמה משחקים עם המוח אי אפשר ליצור חומרים יש מאין!" אני אומרת בטון של ניצחון, אך לא עברה שנייה לפני שהטון השמח דועך, "...כמה מאיתנו אתם חושבים שהולכים לצאת מפה עם נזק מוחי?"
"מה חשבת? שמזריקים לנו אלכוהול לפי מה שאנחנו שותים?" אני מגחך. "ברור שזה לא יפגע בגוף שלנו. מה שיפגע בו זה התנוונות השרירים שתקרה אם נהיה כאן יותר מדי. נזק מוחי? כנראה טראומות." אני מושך בכתפי, ושותה מיד לאחר מכן עוד שוט.
אני מסתכלת עליו כאילו הוא מטומטם, "אתה מודע לעובדה שהנוירולוגיה של המוח שונה מאדם לאדם, נכון? יש דברים משותפים כמו החלקים במוח שאחראים על כל דבר וכיצד המוח פועל אבל, אם להגיד בפשטות, התבניות של הנוירונים שונות אצל כל אחד.
"תחשוב על זה לרגע, הקסדות מתעסקות לך עם המוח אבל מספיק שוק חשמלי אחד לא במקום ואפשר לדפוק משהו רציני. ואלא אם הטכנולוגיה יכולה לקחת בחשבון את השינויים אצל כל אדם, להתאים את עצמה אליהם ולפעול מסביב לכל מני דברים אז אנשים בקלות יכולים לצאת מפה עם חוסר יכולת ליצור זיכרונות חדשים, או עם בעיות מוטוריות או מיליון בעיות אחרות."
"אני לא בטוח שהם מותאמים לכל אחד באופן אישי. בטח הם יכולים להשפיע על הזיכרונות ועל השליטה המוטורית ושטויות, אבל אני לא רואה את זה קורה. אם המטרה של יוצרי המשחק הייתה לדפוק לאנשים את השכל עם שוקים חשמליים, הם לא היו תוקעים אותנו בעולם הזה יותר מדי זמן. כמה ימים כדי לוודא שכולם נדפקו והם היו משחררים אותנו לחיות חיים מייסרים. לא, יש סיבה אחרת למה הם עושים את זה", אני קובע בהחלטיות.
"אתם מדברים כאילו יש להם שליטה מוחלטת על מה שהטכנולוגיה שלהם עושה לנו. אבל למקרה ששחכתם היה להם מספיק לא אכפת כדי לתקוע את כולנו פה בשביל לספק את תסביך האל שלהם. מה הסיכויים שהם בדקו את הקסדות רק מספיק כדי לעבור את התקן אבל לא מספיק כדי לבדוק אם הם משפיעים בצורה כזאת או אחרת אחרי לבישה ממושכת? מספיק שהחלק שמגיע לחלק של הראייה במוח לדוגמא, יפעל רק טיפה שונה מהמודל שהם משתמשים וזה כבר יכול לדפוק את המוח בדרכים שונות ונפלאות."