• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

"מממ? כבר הספקת להשיג חברים חדשים?" אני מצחקק ומעביר את ידי על הקיר. "אז בפעם האחת שאני מנסה MMORPG אני נתקע במשחק. בדיוק המזל שלי. אפשר הסבר על הקטעים פה? חידוש חיים ומאנה? כוחות? יכולות?"

ירין
Out
קליע קסם, ראיית לילה וריפוי.
In
אני רוצה להשיג בית, וזה כנראה חשוב יותר מאבק השריפה שאני רוצה, בית יהיה לי הרבה יותר נוח.
אני יוצא במהירות, מכניס את המחברות לתיק. ורץ במהירות למטה, מחליק משפט בודד לליאור כשאני עובר למטה

״אני צריך לדבר איתך על רעיון שיש לי, שיעזור לכל העיר. אסביר לך יותר בהודעה.״ אני אומר לליאור ומחכה לתשובתו לפני שאני ממשיך, ואז ממשיך הלאה.

ירין
אני מחפש לי בית קטן יחסית, מקום נוח כדי שיהיה לי קצת מקום למה שאני רוצה ולישון, כנראה קומה אחת וכמה חדרים

"כן, עוג, קשה לי לקרוא לך אור, די התרגלתי...בכ"מ, מצאת לך את שני הירוקים החדשים בתור שותפים. יהיה צחוקים, והכל, אבל כן נשמח לדעת עוד על המשחק. או שעדיף שאקרא לו מציאות מדומה? כי זה ממש לא נראה לי משחק יותר."

אור- שותפים אין לכם עד הערב. זה רק שלושתכם. טוב, אנשים התפנו קצת.

אמיר-

אתה רואה את המעגלים לכל הלחשים שלך (כשאתה רוצה לשלוח אותם פשוט תגיד)- אתה לא צריך אפילו לכתוב אותם.

כמו כן, הבית הקטן שאתה מוצא הוא דירת חדר קטנה ומקסימה- מספיקה בשביל זוג איכרים, הבקתה שלך מכילה אח, מטבחון, שולחן עם כיסאות פשוטים, שטיח עשוי מפרוות מוזרות וחלונות נחמדים ונעימים לאוויר. חדר השינה כולל מיטה, סיר לילה, עוד שטיח קטן וארון קטן שמכיל בתוכו שני סטים של בגדים פשוטים אך באיכות טובה לכנסיה של יום ראשון- אחד לגברים ואחד לנשים. המפתחים סידרו את הכל כדי שיראה כאילו פעם גרו פה אנשים.

ירין
אני מחייך, זה בהחלט יספיק בינתיים, לפני שאני אדבר עם ליאור על הרעיון שלי, אני רוצה לוודא שהמקום בסדר.
אני מחפש כמה דברים במהירות, מפתח של הדלת אם יש כזה ואני מנסה למצוא בבית סימנים אם אכן גרו במקום

הילה
חבל, אבל אם תשני את דעתך הבית שלנו גדול מספיק בשביל שתמיד יהיה פה חדש.
יותם ועידו-
בתגובה לשאלה של עידו- "המשחק הזה לא כזה מסובך, אתה רק צריך ללקט את המזון שממלא לך את מד הרעב שמאפשר לך לזוז שמאפשר לך להילחם שאחרי זה אתה יכול להשתמש בסקילים שלך לקרב ואז אתה יכול מהאוצר ליצור חפצים וברגע שאתה משיג מחברת לחשים אתה יכול להטיל לחשים ושאתה מטיל לחשים אז אתה צריך מאנה שמתמלאת בהדרגה ואז..." נגמר לי האוויר, ואני מחייך חיוך מטופש "בואו פנימה, נסביר לכם על הקטעים שאתם צריכים בפנים"

"אה ויותם, אנחנו עורבים" אני מדגיש את המילה עורבים במשפט "לא ירוקים, הירוקים זה אלו שעכשיו התפרקו ורובם הצטרפו אלינו. אנחנו עורבי הפלדה, וזה נשמע הרבה יותר badass"

ירין
אני חושב על ההודעה שהתכוונתי לשלוח לליאור, אבל אני שוכח מה רציתי, מוזר, בדרך כלל זה לא קורה לי, למעשה כמעט אף פעם. אני אראה אם אחרי שאסיים עם הסיפור הזה אזכר. , אבל אני כן נזכר במה שרציתי לעשות לפני שחיפשתי את הבית.
אני מפנה את השולחן, ממה שלא היה עליו, אני מנסה להדליק את האש של האח ומוציא צמח לב ארי אחד ובקבוקון, אני מקווה שמרכיב אחד יספיק. . אני מתחיל לשרוף את צמח לב הארי ומכין ממנו משחה כמו מצמח הברזל, אבל אני לא מורח אותו על היד שלי, אלא שם אותו בבקבוקון.
אני מעתיק את המעגל הפנימי של משחת לב ארי או לב ארי מהמדריך של החומרים, אם יש כזה.
גלגול חוכמה אם יש צורך בזה- [dice seed=31139 secure=cad4923b_0]7d4[/dice]
(היה שם 13 אבל זה השתנה כשתיקנתי טעות)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה